icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

fatmira
8. máj 2010

bambulka, ja som schudla 3,5 kila... 😖 teraz sa snazim papat, tak hadam dobehnem stratene za nejaky ten cas 😀
zvedavec, ked ja som bola na prvom sone, tak som bol 6tt 5 den a uz sme aj srdiecko videli.... ale s tym srdieckom to je asi u kazdej individualne si myslim.... a kedy mas ist na dalsiu kontrolu?

zvedavec1
8. máj 2010

buduci tyzden ;( strasne sa bojim. A to sa mam akoze tesit...zajtra oslava mojich narodenin. Uz sa tesim ako sa budem musiet pretvarovat. ☹

bambulka814
8. máj 2010

joj tak drzim palce.s

fatmira
8. máj 2010

lahko sa to hovori, ale skus sa pokusit mysliet pozitivne..ze je vsetko v poriadku... zle myslienky ti nepomozu 😕

koriatko
8. máj 2010

Ahojte, aj ja patrím medzi vás 🙂

fatmira
8. máj 2010

koriatko vitaj a spokojne tehulkovanie prajem 🙂

santana
8. máj 2010

aj sa k vám pridávam maminy. Chcem sa opýtať, kedy ste išli 1.krát k dr?

fatmira
8. máj 2010

aj teba santana vitam 🙂 ja som bola prvy krat 6tt a 5 den a sme uz videli aj srdiecko....od vtedy som ale uz nebola...

alexkaa
8. máj 2010

Dobre ranko... No ešte som nebola u lekara.... chystam sa v pondelok.... tak uvidime co povie.... Dnes som celkkom pozitivne naladena....Brucho ma neboli, prsia tak pomenej....tak uvidime,snad to bude dobre. potom sa vam určite ozvem ako to bdopadlo....

santana
8. máj 2010

Dakujem Fatmira, dr ma objednala az 24.5. to budem nejaky 9tt, tak aspon bude vidiet naisto ci je vsetko ok....dufam ze ano 🙂 nemam zatial ziadne problemy, akurat zaludok na vode, kava mi prestala uplne chutit, takze aj velka unava, rozmyslam ci pridu aj ozajstne nevolnosti, ale kedze mam uz jedneho prcka, tak budem len stastna ked mi nebude moc zle 😉

santana
8. máj 2010

Alexka tak ty si este nebola vobec u dr? tak aspon niesom jedina 🙂 Mna teda prsia bolia poriadne 😖

hawajcanka
8. máj 2010

ahojky
satana aj ja idem az v utorok na srdiecko
nevolnosti nemam kava mi chuti a nutelove palacinky 😀
ale brucho ma teda poriadne pobolieva aj ma to v noci budi ale to este asi z predosleho porodu

jahodalr
8. máj 2010

zvedavec1, ja by som podla lekara mala byt v 5tt+6...na dalsej poradni to spresni, ale ked som tam bola 3.5 tak uz mi vidl plod, mal 3mm a o tri dni neskor som tam bola kvoli spineniu, ale babo bolo ok a malo uz 6mm a bilo mu srdiecko 🙂 ...taze myslim, ze by malo nieco vidiet (ale ja naozaj neviem, v ktorom som presne v tyzdni, mam v tom chaoz)

lelagula
8. máj 2010

zvedavec - ja som bola vcera u dr.a povedal mi ze som 6 tt + 3 dni a videla som malu bodecku a bit srdiecko. pred tyzdnom ked som bola v 5 tt+3 dni mi meral gestacny vacok a mal 14 mm a mimi 2,5 mm. podla si mala neskor ovulku a je to posunute uvidis o tyzden drzim moc palce nech ta uz vidis bodecku. alebo mal doktor stare pristroje 😠

sante
8. máj 2010

zvedavec, zatial nestresuj, neviem či vieš kedy si mala ovuláciu, ale ked náhodou si otehotnela tesne pred tým ako si ju mala dostať, tak može byť že nie je vidno ešte plod 😉 ja mám tiež malý v porovnaní s inými babami. tehotenstvo a bábätká nemožeš porovnávať!!! 😉 a hlavne teraz bábatko rýchlo rastie, jeden tt je to jadierko z jablka, druhý už hrozienko a tretí jahoda
😉 al 😀 tak píšu múdre knihy 😉
Alexka, dnes ked budeš volať večer sestričke na objednávku, tak jej to povedz a možno ťa objedná hned zajtra dr. 😉 neboj, držím palce a hlavne žiadne testy už! a mimi mala pravdu, ak si si ho nerobila ráno, tak je to úplne ok myslím 🙂

son1cka
8. máj 2010

Caute baby, vitam dalsie nove tehulky 😵 . Ja som strasne nevyspata, vcera som vypila pol flasky coca coly /1,5litrovej/a samozrejme, kukala som do stropu az do rana do pol tretej. Cely cas som si nadavala. Asi ako som prestala pit tie moje klasicke 4kavy denne, tak ma odrovnal aj kofein v Cole... 😠 😠 😠
Alexka, NETESTUJ, akurat sa znervoznis. Mohla si mat nariedeny moc, nespekuluj. Drzim ti palce, urcite je vsetko o.k.

mimi21
8. máj 2010

ahojte
mna dnes priserne bolia krize a pobolieva ma aj v podbrusku 😒
doobeda som bola na hodinku pomoct upratovat mamine po malovani, ale ziadne tazke veci som so sebou netahala ani nic take 😝
normalne som si potom musela lahnut, trosku lepsie to uz je
teraz sme boli na prechadzke s malou a s mm na kofolu 😝

lujzatko5
8. máj 2010

Ahojte možem sa k Vám pridať ? 🙂

mimi21
8. máj 2010

lujzatko vitaj 😉

son1cka
8. máj 2010

Ahoj Lujzatko 😉

illaria1
8. máj 2010

Ahojte, mamulienky 🙂 , vy tu teda toho popíšete, nestíham nečítať 🙂 Ja len tak na skok, dúfam že ste všetky o.k, potom večer si prečítam čo ste popísali. Lujzátko vitaj a aj ostatné nové členky 🙂
Tak Vám prajem ešte pekný zvyšok dňa , ja čakám na partičku aspon sa trošku odreagujem :D

mimi21
8. máj 2010

ja prave rozmyslam ci mi je zle, alebo som hladna 😅
mam chut na pizzu 😝
mala uz spinka, lebo bola velmi unavena a mm tiez 😀

avanka
8. máj 2010

Zvedavec, ja som bola u lekara, ked som bola 6+4, srdiecko som videla, potom som bola v 6+6tt a druhy dr srdiecko este nevidel a ked som prisla o 2 tyzdne na kontrolu, bolo vsetko v poriadku, srdiecko bilo, ale termin sa posunul, takze som nebola 8+6tt ale len 8+0, takze zbytocne nestresuj, mozno si mala neskor ovulku........
o tyzden sa to ukaze, len bud v klude, i ked to je iste tazke..

a ja som schudla tiez uz 3 kila, ale mam silne hnacky a vraciam, takze to je v pohode, aspon budem moct viac nabrat 😀
teraz papam spenat, mnam, tak snad ho v sebe udrzim

jahodalr
8. máj 2010

ahojte....dnes mi je strasne...asi som chytila crevnu chripku, vraj je vo vzduchu 😢 stale len vraciam, aj ked vypijem len vodu a k tomu mam aj hnacku....ako prvy to mal svokor, trvalo mu to dva dni....dufam, ze to neublizi babatku ☹

jahodalr
8. máj 2010

vitaj lujzatko 🙂

mimi21
8. máj 2010

jahoda ja by som asi radsej sla na pohotovost 😒

avanka
8. máj 2010

Jahod, skus Smectu, ta je vhodna jaj pre kojencov alebo po lyzickach colu, ukludnuje zaludok....
drzim palce, aby to rychlo preslo..

a samozrejme aj ja vitam nove tehulky a prajem, aby sme to vsetky dotiahli do uspesneho konca 😉

yaninna
8. máj 2010

ahojte.
ja sa len hlasim, ze nemam nic nove. stale takmer ziadne priznaky, len mam prsia trosku citilivejsie. vo stvrtok mam ist na sono, ale mam strach, vobec sa necitim tehotno. tak uvidime.

alexka, nestresuj sa, mne vysiel asi pred dvomi tyzdnami uplne, ale uplne negativny test, predtym mi vysli pozitivne testiky. tak som utekala k dr. zobral mi krv a hcg bolo v poriadku. doma som si potom spravila dalsie dva testy a boli silno pozitivne. asi si mala chybny test ako ja, alebo zriedeny moc.

zvedavec, drzim palce. mozno si mala neskor ovulku, co je vysoko pravdepodobne ked nemas pravidelny cyklus. alebo tvoj dr. nemusi mat take citlive sono, aby to zachytil. a ktory den mas ist na kontrolu?

fecova
9. máj 2010

ahojte, tak ja sa mam uz fajn, nevolnosti pomaly ustali, len tie hnacky, to je nieco hrozne, uz ma ani nepobolieva brusko, len mi pani sestricka musela zle pichnut tu injekciu do svalu, lebo sa niekedy neviem ani vystriet, ale inak vsetko ok, inak v piatok som bola na usg a lekar povedal ze som 6tt+6, tak preco mi tu hore vypisuje 8tt? hm? tak pekny dnik vam

poppy1
9. máj 2010

ahojte 🙂

fecova to preto, lebo kedze v piatok si bola 6tt+6, dnes uz si 7tt+1 a to znamena, ze si 8tt, lebo ten siedmy si uz prekonala tm jednym dnom 😉 neviem, ale proste tak to je, ze ked si napr. 5tt + 2, uz mas hovorit, ze si v siestom tyzdni... a dokonca tu na konikovi ti to prehodi ked si 7tt+0, tak ti napise uz osmy tyzden 🙂

dufam,ze som sa vyjadrila zrozumitelne... mne to spociatku tiez bolo divne 🙂