V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
babenky prajem vam krasnu nedelu, ja sa idem ucit na statnice 😒 🙄 papa
Caute vsetky.
fecova podla tych dni co ti vypocital lekar, by sme mali byt na to rovnako. Aj ja som bola vo stvrtok a mne povedal 6tt+5. Takze nam to vychadza uplne rovnako. Dokonca aj tehotensky test si si robila vo stvrtok 22 apr. /ako som videla v albume/ presne ako ja. To je sranda nie? Ale neviem preco mame rozdielny datum porodu, asi to musia este upresnit. Ale rada by som vianocovala uz doma 🙂 .
Krásnu nedeľu prajem všetkým 🙂
Ahojte kocky..idem si vas precitat pretoze ste to tu pekne napisali...v poslednej dobre mi je vkuse tak zle na vracanie ze az. vcera mi napriklad bolo super no a boli sme v Polsku pozriet nejake veci a fakt sa tam oplati ist kupit vybavicku je to tam o 30 az 40% lacnejsia v normalnom obchode a na trhoch aj o 50%..takze odporucam a kraaaasne veci tam maju...aj v obchodnych domoch znacokove veci su lacnejsie ako u nas.no jedna bomba
😀
ahojte...uz aj mi oslavujeme 1krat den matiek...krasny den matiek 😉 Pekne prezity den
Hlasim sa tu mozno sa tu ohlasim poobede 😉 Tak zatial papa 😉
no ale hlavne ze je vsetko ok,
andryy tak neviem, asi to bude tou menstruaciou, ze kedy si mala poslednykrat, ja som mala 19.3, ale mam 30 dnovy cyklus, tak neviem ci to nerobi ten rozdiel, ale inak mne doktor povedal, ze do Vianoc doma budem urcite, lebo idem na cisarsky a ten sa robi pred terminom, lenze najpresnejsi termin porodu ti povedia na usg v 12tt, tak mi povedal lekar, no tak uvidime, ale sranda, ze vsetko mame rovnake, super, takze vlastne sme v 8tt a nabuduci tyzden uz zacina 9tt, cize uz budeme v tretom mesiaci, dobre som to pochopila?neviem pri prvom tehu som to nejak nesledovala.
tak prajem vsetkym pekny den
ahojte
ja sa stale divim ze nic, ale citim sa velmi dobre
neviem ci priberam, lebo sa nevazim, ale oblecenie je mi stale dobre
kedze idem 1. x k dr. az 20teho, mam pocit akoby sa ani nic nedialo 🙂 muz ma vsak vola "kinderko" tak viem kazdy den co sa deje 🙂
vcera sme upratovali celucky byt, tak som spokojna, ze je tu cisto a poriadok
stale nechapem preco sa budim kazde rano ovela skor ako som bola zvyknuta, nechce sa mi ani lenosit v posteli...tak male asi bude hyperko 😉
a vitajte nove decembrovky 🙂
myslim ze sanca ze niektora z nas sa bude na novy rok usmievat v TV sa cim dalej viac zvysuje 😀
mirkita aj ja sa citim zatial velmi dobre, aj pri prvom tehu to tak bolo 🙂 tak dufam, ze to tak ostane 😉
ahojte, my sme boli vcera kupit vahu, lebo doktor mi kazal vazit sa a musim mu nahlasit "vychodziu" vahu 🙂 ze ci priberam spravne.... a na kazdej poradni hlasit novu vahu.
strasne ma berie na spanok stale, rano mi je zle, nastastie stale som nevracala, ale vcera som musela donutit muza doniest mi rozok do postele, inak by som nevstala. A ked dlhsie stojim, napr. pri vareni, mam zavrate.
Zacala som si pisat vcera dennik 🙂 snad mi to vydzri do konca a aj po narodeni. Peknu nedelu kocky a vitam nove tehulky, uz nas je teda hodne, som zvedava, ako budu stihat porodnice 🙂
Peknu nedelu kocky...vsetko najlepsie ku dnu matiek tym, ktore uz aspon jedneho drobceka maju 😀
Ja sa mam striedavo oblacno...niekedy su tie nevolnosti uplne znesitelne, ale niekedy je to dost tazke...vcera baby som bola taka nervozna a dokonca mi vadilo, ked sa manzel chcel ku mne pritulit a ja som ten typ cloveka co sa moze tulit a mojkat cely den, ale vcera ma to normalne vytacalo, tak asi hormony so mnou sili a riadne 😠
Myslim, ze tato jar bola definitivne velmi plodna, ak nas stale tolko pribuda...takze aj ja vitam nove tehulka a prajem kraaasne tehulkovanie 😀 😀 😀
Ahojte, zdravim tehulky...ja nic nove...nevolnosti skoro ziadne...vcelku je mi skvele...takze pohoda. 😀
Ja dufam, ze o 2 tyzdne uz ziadne nevolnosti nebudu...jupiiiiiii 😀
Ahojte. Tak ja len v rychlosti vcera som si naivne myslela ze nevolnosti su zamnou par dni mi uz bolo dobre. A dnes mi je od rana totalne zle boli ma zaludok a je mi mdlo. Uz som z toho dost nervozna tesim sa ked to prejde davam tomu max 3 tyzdne a uz si to zacnem uzivat.
Pekny buduci tyzden pre mna bude zaujimavy v strvtok idem na utz tak uz sa na to trasiem 😉
ahojte 😵
krasny den matiek vsetkym zelam 😵
my mame dost hekticke obdobie - Petko ma divnu naladu stale sa jeduje a krici a vsetko hadze o zem ....dufam ze ho to coskoro prejde 😅 dostala som kyticu frezii + ferrero rocher dezert 😵 aj s pusinkou a zo slovami vsetko naj 😵 vtedy by som ho zjedla 😉 kura male 😵
vitam nove tehulky 😵
ahoj baby, dnes mam celkom fajn den, som odvčera spala od osmej večera až do dnes do jedenastej...a citim sa celkom dobre.... tak zaktra idem o trištvrte na sedem večer k lekarovi tak uvidime.....držte mi palčeky, potom sa vam ozvem
Ahojte mamičky a budúce mamičky 🙂
ja som dnes tiež dostala od malinkej kyticu a krásny božtek 🙂 Bejca a moja Miška tiež má obdobie kedy všetko hádže na zem a nervačí a už aj po mne vyštartovala, ach jo, nech je už toto obdobie preč... 😅
alexka no super, nakoniec ťa vzali sem k dr. Drábovi? tak budem držať palce 😉
a vítam taktiež nové tehulky 🙂 už nás tu je teda dosť fakt 😀
dobre ranko spolubojovnicky moje ....ja zatial nemam nejak ze hrozne nevolnosti skor odpadavacie stavy hocikde.... utekam do kaderka .....a potom vybalovat milion krabic a milion veci .....dado je od rana nezbedniiik.... 😀
pekne ranko vsetkym
veru, riadne sa rozrastame, uz nas je tu cela kopa 😀
dobre rano vsetkym
vela ste toho popisali cez vikend 🙂
predovsetkym vitam nove tehulky, nech sa nam vsetkym dobre dari
Ahojte tehulky 🙂 dnes som take nervy dostala.. gynekolog mi nasiel v krvnom obraze ze mam ako malo trombocytov 143 no hranica minima je 150 cize to nieje az tak vela ale aj tak ma poslal ku hematologovi...dnes som prisla tam a oni ze to nic ze to nevadi a objednali ma az na 28 juna na prve hematol.vysetrenie...naco ma akoze posiela na hema ked v podstate mi nic nieje len ma zbytocne prehana po doktoroch a stresuje!..jooj a este ako hlupa som tam isla nalacno tak mi bolo zle a ani nemuselo.. ☹
no dnes je tu nejako nezvycajne ticho 😕
kde ste vsetky?
Ahojte baby, tak dnes som bola na kontrole po uzasnom vikende ( cez vikend mi dr. oznamil, ze mam asi bezplodove tehotenstvo 6tt +2 - podla vypoctu). A tesim sa straaaasne. Dnes 6tt+4 tam bola bodka a teda sa mylil. Moj doktor mi oznamil, ze je to uplne v poriadku a ovu asi bola neskor. Dufam, ze to povzbudi vsetky baby ,co raz budu v takom stave ako ja.
ani srnka netusi:D ako sa mas mimi? 😉
zvedavec super spravy 😉
ja idem na kontrolu zajtra, takze dufam, ze bude vsetko vporiadku
Zvedavec, ale my sme ti to pisali, ze to bude v pohode 😀
ja som prave ulozila maleho spat, chvilku posurfujem a pojdem robit cinu na veceru, lebo ked pride mm z prac, ideme na navstevu kamoske, co ma 3 deti rok po roku 😉 dlho sme tam neboli, tak sa tesim
mne je inak stale zle, ale uz nevracam, takze pohoda, dnes som zacala 11 tyzden, na kontrolu idem o 2tyzdne, tak uz sa tesim
Cauko baby, Zvedavec, tak gratulujem...nemusel ta tak vystresovat doktor min. tyzden. Baby chcem sa spytat, nemate nejake info o tom teste Intelligender na urcenie pohlavia?
Soni a to je aky?
Udajne sa da pouzit od 10tt, testuje sa moc...zatial kukam po nete a su nejake rozporuplne vysledky... Ze sa pouziva prvy ranny moc, ten sa da do nadobky s nejakym praskom a do 10 min. zmeni farbu - oranzova - dievcatko, zelena - chlapec. Ale ze sa nema keksikovat 48 hod pred testovanim, pretoze sa detekuje testosteron....a mohlo by to sposobit "falosne zelenu". Hmmmm...

no akurat pozeram, ze presne aj mne to uz dnes vyhodilo,ze som osmy tyzden, lebo presne dnes mam 7tt+0 😉