icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

avanka
10. máj 2010

ano aj ja som to teraz pozerala na nete a nie kazdemu to vyslo spravne....
takze ja si pockam do toho 20tt 😉

alexkaa
10. máj 2010

Ahoj sante, ano, nakoniec idem k dr. drabovi.... prvu prehliadku si sice budem platit ale len preto ze nestiham si ist pre kartu k mojej starej lekarke....

Ja mam z tej prehliadky uplne strasny strach, neviem na nic ine mysliet.... Dnes nemam ani nafuknute brusko, ani zle mi nieje.... Len prsia ma bolia stale....No ja neviem, modlim sa aby to bolo vsetko v poriadku, ale toho strachu sa zbavit neviem....

catherine214
10. máj 2010

Ahojte,

Alexka a ty si este nebola u lekara? Ja som tiez este nebola, chcem ist tento tyzden, lebo chcem vidiet uz srdiecko, vy ste kedy videli prvykrat srdiecko, hm?

alexkaa
10. máj 2010

ešte som nebola u lekara, dnes idem večer..... aj ja dufam že uvidim srdiečko....

catherine214
10. máj 2010

Alexka tak drzim palce, aby to tak bolo 😉

aspinka
10. máj 2010

Ahojte. Tak sa nam konecne podarilo s malou vyhrabat z postele mala buntosila od piatej ale potom zaspala somnou v posteli ked tata odisiel do prace a tahali sme do pol desiatej potom sme len lehnili a pozerali bol raz jeden zivot a chcela vidiet ako vznikne babatko. My sme jej este stale nic nepovedali cakam na stvrtkovy utz.
zvedavec neboj bude to dobre len musis byt trpezliva a verit tomu mimi.
Mne bolo vcera ukrutne zle az kym som nezaspala rano lepsie ale cela dolamana. Vsade mam bordel a este stale som nevarila tu porovu polievku tak sa hanbim jak pes aka som nemozna. U mna jedina zvlastnost ze posledne dve noci som nebehala tolko na wc.

lucia563
10. máj 2010

Ahoj dievcata 😉

necitala som spatne, snad ste vsetky OK, teda stihla som zaregistrovat zvedavca 😉 , tak som rada, ze je vsetko v poriadku 😉

Mne uz nevolnosti tiez trosku ustupili, asi 3 dni mi je lepsie a tiez rozmyslam nad vselicim, lebo na sono idem teraz vo stvrtok, tak uz snad budeme vidiet aj srdiecko bit, teda v tomto pripade asi skor pocut 😉
Na prvom sone som bola 6tt + 5 a este tam bol len gestacny vak, tak preto som teraz v takom napati, no ale dufam, ze vsetko bude tak ako ma byt.....len mi to ide straaasne pomaly 😢

alexkaa, dnes myslim ze uz bude srdiecko krasne bit, drzim palceky 😉

catherine214
10. máj 2010

Moje nevolnosti praveze vzrastaju, hmm, som zvedava, dokedy mi bude zle tentokrat, pri prvom tehu to bolo az do prvych pohybov.

Hej ten cas ide pomaly, ja by som tiez uz najradsej isla na utz

lucia563
10. máj 2010

Aspinka o tej nemoznosti by som Ti vedela rozpravat 🙂, ja len dufam, ze to coskoro celkom pominie, lebo ja tiez neviem takto fungovat....ked mam nieco urobit, trva mi to celuuuu vecnost 😠

Filipkovi tiez este len tak sem tam spomenieme, ze bude babo, ale myslim, ze viac to bude registrovat, az ked nejake to brusko vykukne 😉

lucia563
10. máj 2010

Catherine, mne zas pri prvom tehu nebyvalo az takto ako teraz, to cely den mi bolo na nic, vecer zimnica....pri prvom tehu prichadzali na mna iba spanky v praci okolo 15stej 😉 tak to mam trosku rozdielne, ale chute v podstate rozvnake, tak zeby znovu chlapec? 😉 neviem, uvidime, ale v podstate mi je to jedno, hlavne nech je baburiatko v PORIADKU A ZDRAVE

....a len dufam, ze tie nevolnosti nas opustia skor, ako pridu prve pohyby 🙂 ze viacrodicky ich mavaju uz skor, tak som zvedava 😉

alexkaa
10. máj 2010

lucia563 - no tak aj tebe držim palčeky, nech už vidiš drobčeka a srdiečko.... 🙂 Mame skoro rovnaky termin,
ja mam 10.12. 😀 Konečne niekto asi v takom tt ako ja.... Inak mne nevolnosti tiež už ustupili....teda ja som zvracala len velmi malo ale dost casto ma napinalo.... Len posledne dva dni sa mi dost toči hlava...Neviem z čoho. A som aj ja uplne nemožna, nič doma neporobim, no katastrofa, stale iba polehujem. A bolia ta prsia? mna tak striedavo, niekedy ano, a niekedy nie.... A maš take trošku nafuknute podbruško? Ja som mala, ale dnes mam pocit že nemam....

catherine214
10. máj 2010

No presne takto to mam aj ja, cely den ma napina, sliny sa mi robia, a vecer brutalna zimnica, muz sa mi uz smeje, ako tu sedim zabalena v dekach... Tiez dufam, ze to rychlo prejde.

Alexka, mna bolia prsia, aj podbrusko ma pobolieva, a tiez mam take nafuknutejsie brucho. Ja musim davat este aj na malu pozor, casto sa po mne vala a vcera ma dost buchla do brucha, som sa uplne zlakla...

bambulka814
10. máj 2010

zvedavec,

super, super, ze to takto dopadlo, tesim sa s Tebou 🙂

mne bolo vcera ludkovia uplne netehu, tak som sa az trochu zlakla, ze co to je so mnou, normalne mi chutila aj salama, o com predtym ani pocut, ani vidiet, dnes je mi uz trosku horsie, ale zda sa, ze nevolnosti ustupuju. no dufam, ze to nie je njaky zly znak, inak beriem vsetkymi desiatimi 🙂

lucia563
10. máj 2010

Alexkaa dik, no ja dufam, ze uz tam bude vidiet, to co treba, nech uz je stvrtok 🙂 ja som v podstate nezvracala, len cely den taku tazobu citila na zaludku, v ustach tu hnusnu ,,kovovu,, chut,, vecer tie zimnicne a tiez prsia zas mna trapia najmenej, aj ked sa stihli uz trochu zvacsit 😉 Niekedy by som bola najradsej cele dni v posteli ale to mojmu drobcekovi nevysvetlim, k tomu treba upratat, navarit, no to asi poznate, dievcata...
a to brusko? No niekedy neviem, ze ci je to uz to ,,tehotenske,, ci len nejake nafuknute....u mna je to tak, ze tiez sa zobudim, brusko skoro nikde a ku veceru vykukne 🙂

Alex, mame podobny ternim, uvidime ktora pojde skor, ale ja budem mat uz planovanu sekciu a tu zvyknu robit skor, tak uvidime, ale myslim, ze urcite to bude v decembri 😉

Jaj, idem Filipka ulozit a aj ja si asi k nemu lahnem, nech si trosku oddychnem, tak zatial pekny dnik vam zelam, a ktore idete k dr. nech je vsetko tak ako ma byt 😉

bambulka814
10. máj 2010

catherine,

o tom buchnatovani do brucha viem svoje, ale vsak co mozem cakat od 11mesacneho babatka 😒 hovorim, ze toto nase druhe ma horsie podmienky na svoj vyvin ako simonko, ale tak zasa mozno sa to zuroci inde...tym, ze je od pocatia v akcii, tak bude aspon priebojnejsi neskor 🙂

alexkaa
10. máj 2010

catherine214 - Ja som nemavala zimnicu, ale zima mi bola vždy keď ostatnym teplo 🙂 .... Ale tieto priznaky mi už zmyzli...Asi by som ale bola radšej kebyže mi zostanú, aspon by som bola kludnejšia že je asi všetko ako ma byt....A mne dost často napinalo večer, cez deň iba parkrat sa mi to stalo, ale večšinou večer keď som si išla lahnut.

catherine214
10. máj 2010

Vsak ja si hovorim, ze su tam dobre chranene tie fazulky v maternici, ale ja tak je to neprijemne

alexkaa
10. máj 2010

lucia563 - tak si teda pekne oddychni, ja budem pracovat..... Ja totiž chodim do prace, a aj som sa bala že čo keď mi bude byvat zle cez den, ale nejako ma to obišlo,.... v praci som to ešte neoznamila, ani to tak skoro neplanujem, až ked začne vykukať bruško.

tina28
10. máj 2010

čaute kočeny,
hlásim sa k decembrovým maminám.

alexkaa
10. máj 2010

Vítam ta medzi decembrovkami..... 🙂

mimi21
10. máj 2010

tina vitaj 😉
bambulka aj mna mala casto buchne do brucha alebo nan zatlaci, snazim sa davat si pozor ale nie vzdy sa to podari 😒

tina28
10. máj 2010

môžem sa opýtať? Už mesiac viem, že som tehu, prestala som fajčiť /bola som silná fajčiarka 20-30denne/ a už som stihla pribrať 3,5kg ☹ . Je tu nejaká taká, čo predtým fajčila? Mám hrozné výčitky. Toto tehu bolo nečakané, ale veľmi nás potešilo. 🙂

lienkas
10. máj 2010

tina vitaj medzi nami. Ja som sice bola fajciarka, ale prestala som skoro pred rokom. Ale mala som kolegynu, ktora prestala fajcit ked zistila, ze je tehotna, tiez to bolo necakane a ma zdraveho chutneho chlapceka. 😀

mimi21
10. máj 2010

tina, ani ja s tym nemam skusenost
priberania sa neboj, kasli na to, hlavne nech je babo OK

ja mam kamosku, ktora fajcila do nastupu do nemocky, tiez dost silna fajciarka, aj pocas tehu fajcila asi 10 denne, sice tych najslabsich ale predsa
dnes je jej mala stale chora, mozno je to aj nasledok toho fajcenia
sice sa uz potom cigarety ani nedotkla ale radsej mohla prestat skor 😒

catherine214
10. máj 2010

AHoj Tina,

priberanie neries, hlavne nech je babo ok, ja som sice nefajciarka, ale v prvom tehu som tiez velmi priebrala

tina28
10. máj 2010

Kilá neriešim 😢 . Mne ide o tie nešťastné cigarety. Najhoršie je, že si musím dať 1/2 ráno a 1/2večer. a potom si nadávam do p.. Som hrozná. Doktor mi síce povedal, že už to je úspech, že nefajčím 20-30 ale len "jednu", a dúfa že aj tú zruším časom.

alexkaa
10. máj 2010

Držím palčeky aby sa to podarilo.... Ale je to úspech, lebo 20-30denne je fakt dost vela a skresat to na jednu denne to je super. Aj tak vraj lekary neodporučaju takej silnej fajčiarke prestat fajčit odrazu,, vraj to može ešte viacej uškodit, vraj sa ma postupne.....aspon tak som počula

tina28
10. máj 2010

...to mi nik nepovedal. Tie názory na tie nešťastné cigarety sú rôzne. A viete čo je najhoršie? Cele dni mi býva hrozne zle /nezvraciam/ ale je to horor a keď si zapálim, tak mi zázrakom nič nie je. Nič nerobím, len rozmýšľam, čo môže, zjesť aby mi nebolo ešte horšie a aby som nezvracala. Máte aj takéto problémiky?

aspinka
10. máj 2010

tina u mnohych zien sa fajcenie vyriesilo samo ze sa im zacalo hnusit aj tie nase nevolnosti rozne chute a nechute sa hovori ze mimi sa vnutri brani pred vonkajsim vplyvom a drzi sa tam zubami nechtami ako keby nam davalo najavo som tu ja a teraz to tu bude ako ja chcem napriklad ja som nefajciarka ale teraz ked zacitim cigaretovy dym je mi na tycku. Ty uz mavas nejake nevolnosti ked nie a pridu som si ista ze si na cigu pri tych nevolnostiach ani nespomenies.Baby ja som navarilaaa!

lienkas
10. máj 2010

ja som tiez pocula, ze ma zena velku chut na cigaretu, je lepsie ak si ju da, nez aby bola vystresovana.