icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

sante
10. máj 2010

ahojte 🙂
zvedavec super, vraveli sme ti to 😉
alexka, tak som zvedavá ako dopadneš u lekára, ale isto dobre 😉
Tina, no presne lekár dobre povedal že je úspech že len jednu denne, ale snaž sa tým neutešovať a zruš aj to čo najskor 😉 držím moc päste 😉
och vy sa všetky tešíte už lekárovi a ja idem až 7.6. ☹ 🙂 ale neva, počkám si, ved to ubehne rýchlo pri mojej drnde 🙂

tina28
10. máj 2010

...cigaretový dym mi strašne vadí - keď fajčí niekto druhý. Ináč, závislosť je to hrozná. A to som mala v pláne vysadiť tbl. potom prestať fajčiť - mala som ísť na kúru a po takých 3-4 mesiacoch začať pracovať na bábätku. A moje plány o zdravom vývoji sú fuč. Teraz budem tŕpnuť, ako to dopadne. A to som bola ešte na silných liekoch. MŃa z toho asi porazí. Normálne rozmýšľam nad amniocentézou.

alexkaa
10. máj 2010

Hlavne sa ukludni a zatial si uživaj tehu a nerozmyšlaj nad takymi vecami..... Mysli na to že všetko bude v poriadku, veď koľko žien fajči cele tehu a maju zdrave mimca. 🙂 ... Ja viem že asi niesom ta prava ktora hovori klud keď ja sa trasem už len z prvej prehliadky, ale aj ja sa ukludnujem tym že do tretice sa mi to musi podarit..... 🙂

tak budeme sa obe ukludnovať a mysliet na nase mimča aby sa mali dobrre v bruškach, a hlavne bez stresu, lebo ten im tiež moc neprospieva.... 😉

catherine214
10. máj 2010

Tina hlavne klud, na amnio mas este cas, a treba mysliet pozitivne, drzim palce

mirkita
10. máj 2010

zvedavec - supeeeeeer!!!!!
keby asi niekedy lekari radsej mlcali 🙂 ale zase to by sme po nich potom chceli aby nam povedali VSETKO

mirkita
10. máj 2010

aspinka
tak vidim ze obidve ocakavame buduci stvrtok..to bude aj moja prva navsteva, som strasne zvedava 🙂
najlepsie keby nam rovno dali knizky....

aspinka
10. máj 2010

Ja mam tiez take rozne pocity a obavy ale to mame vsetky. Ja ked som bola pred dvomi rokmi v nemocnici kvoli MA na cisteni na izbe som bola s bezdomovkynou vyzerala hrozne sprchovat sa nechodila strasne smrdela mala nejake zenske problemy na navstevy chodil jej druh bezdomovec spinavy smradlavy opity aj s roznymi kumpanmi. Skoro som omdlela ked mi raz zacala rozpravat a vyslo z nej ze ma na novorodeneckom 3tyzdnove zdrave babatko a mala problemy s krvacanim tak ju museli prijat aj s malou lebo jej druh by sa o malu nevedel starat. Ironia zivota ja som potratila a bezdomovkyna ktora fajcila pila tulala sa porodila zdrave babatko. neviem ako dopadla ale raz som ju videla spinavu predavat nota bene pred baumaxom.
Chcem len tym povedat ze ako sa ma stat sa stane!

sante
10. máj 2010

aspinka, smutný príbeh, ale bohužial ...

albao
10. máj 2010

zvedavec: fiha, bezplodove tehotenstvo? To som ani nepocula. Ale hlavne, ze to takto krasne dopadlo 😵 😵 😵 Blahozelaaaam! 😉

mirkita: aj ty letis na paradajkach? Ja som mala vcera aj dnes chut na paradajkovu polievku, a este k tomu paradajky na ranajky, ... proste paradajkove obdobie 😝

aspinka
10. máj 2010

mirkita ja uz idem na druhy utz na prvom som bola v 7tt kde potvrdili akciu srdiecka teraz sa ideme pozriet ci prospievame a ako sme za mesiac narastli daju mi aj knizku uz nech je stvrtok lebo som uz z toho na nervy 😠

mirkita
10. máj 2010

albao
jasne- paradajky by som jedla stale
minuly tyzden som mala 2x paradajkovu polievku, dnes si ju robim zase 🙂
a paradajky a kecup jem ku vsetkemu...

albao
10. máj 2010

mirkita: tak som zvedava, ci sa z paradjkovych chuti vykluje aj rovnake pohlavie miminka 😀

christie
10. máj 2010

no ja som dnes musela zjest pradajkovu polievku, ked som ju zbadala 🙂 vcera som robila sosovicovu na kyslo. no chute su rozne 🙂

albao
10. máj 2010

christie: jej, vitaj v pradajkovom klube! 😀

tina28
10. máj 2010

christie: ako (a kedy) si zistila, že čakáš dvojičky? 🙂

sante
10. máj 2010

no paradajkovú aj ja by som si dala, ale moj muž neznáša, tak nerobím... ale viac mi reže tuším ovocie, skor jablká 🙂

christie
10. máj 2010

no my sme po IVF, vkladali sme dve blastocysty. 14 dni po ET (Embryo Transfer) sme mali HCG viac ako 2900. tyzden na to na ultrazvuku boli dva gestacne vaky a minuly tyzden v oboch boli plody 🙂 tak dufam, ze tam vydrzia. Jedno je zatial o cosi mensie, tak by to mohlo byt dievcatko a chlapcek. uvidime. dalsi ultrazvuk znova buduci strvtok, vtedy mam dostat uz aj matersku knizku.

tina28
10. máj 2010

...slzy sa mi tisnú do očí..christie gratulujem a držím palčeky

christie
10. máj 2010

no a tu paradajkovu, bola som v Eurovea, a hore je Pizza Mizza express a tak som si ju dala 🙂 ja neviem dobru paradajkovu varit, tak sa tesim, ked mi chuti z restiky. Dala som si k tomu 4 male pizza stangle a bola som plna.

albao
10. máj 2010

Ja ju tiez doma nerobim, ale vcera sme boli v restike a neodolala som 😵 A dnes rano zase sme mali v praci 😵 Mnaaaam 😝 😀

christie: je krasne, ze sa obe blastocysty ujali! Drzim palceky, nech obaja dobojuju do decembra 😵

aspinka
10. máj 2010

baby tak ja som zjedla teraz tu moju porovu a velmi sa mi podarila konecne som si pochutila. paradajkovu miluje moja mala ta sa ide po nej umlatit robime ju casto.

christie
10. máj 2010

dik, verim tomu.. treba pozitivne mysliet. snad aj druhe dobehne to prve 🙂 a budu podobne velki.

aspinka
10. máj 2010

baby toto si pozrite je to uzasne urobene az na tie reklamy medzi niektorymi http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-we...

mirkita
10. máj 2010

inak moj dalsi favorit na jedlo je kapustnica 🙂 niekde som to minuly tyzden pocula a uz mam chut 🙂

sante
10. máj 2010

Aspinka, to je super videjko 😉
christie, ono to takmer vždy býva že jedno dieťatko je menšie, ale šak to neva 🙂 a prajem ti chlapčeka a dievčatko 🙂

christie
10. máj 2010

no pozerala som to videa, fakt super 🙂

sante
10. máj 2010

a už sú tu aj januarovky, ten čas ale letí 🙂

alexkaa
10. máj 2010

Neuveriteľne to letí.....

lienkas
10. máj 2010

tak tie videa su krasne

fecova
10. máj 2010

ahojte, tak som tu ale dlho nebola, a vas precitat, no da zabrat, co sa tyka fajcenia tu niekto spominal, ja som v rpvom tehu do osmeho tyzdna nevedela, ze som tehotna a fajcila som, dokonca mi vtedy aj chutilo, tiez som vyfajcila 20 denne, ale akonahle som to zistila, tak som cigarety zahodila a az do porodu som nefajcila, ale teraz som prestala fajcit, ked som si robila test to som bola v nejakom 4tt, lebo mi to neskutocne smrdi a vadi, vtedy mi to nevadilo aj ked som nefajcila,kludne pri mne mohol niekto fajcit, no teraz mi to vyslovene vadi, len zistujem, ze kazda zena, ma ine tehotenstvo, teda to co som robila v prvom teraz nerobim, co mi chutilo v prvom mi teraz nechuti, ine to je fakt, lenze mam kamosku, ktora fajcila celych devat mesiacov, a je tu, ma synceka a je zdravy, takze to presne ako aspinka hovori, take co si nezasluzia mat deti tak ich maju, a take co chcu nemaju, tak to uz byva,