V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
ja beriem 2x2, zajtra si mam dat 2x1 a potom uz len 1x1...
no neviem, mozno zalezi od toho, ako je uchytene babo, tak snad vie, co robi.
mne kazali cely prvy trimester, ja som to zacala uzivat este pred vlozenim blastocyst
mne tusim moja dr. hovorila ze tiez tri mesiace. ale dnes ju zastupoval taky mladas. no nic, nevysadim, mam este jedno balenie a buduci tyzden mojej dr. pre istotu zavolam. dakujem za info, christie. ozaj, christie, este pracujes? splinla ti firma vsetko co ti slubili?
no som doma, poslala som podklady od pravnika a cakam. som zvedava, ci ma poslu spat do prace, ale regionalny sef hovoril, ze nema pre mna v novej organizacnej strukture miesto... tak uvidime, cakam.
no som rada, ze som doma, dnes som jedla doobeda tri krat, teraz obed som len len rozdychala, skoro skoncil v zachode 😝
furt som bola hladna... a uz mi zasa skrka v bruchu.
inak mate niektora problem s bradavkami, ze ich povedzme nemate standardne postavene, take "vcucnute" dovnutrra?
ja mam lavu vraj plochejsiu ako pravu a mam si po kupeli suchat uterakom a tak si ich vytahovat. boli to, ale vraj to treba, aby boli bradavky pripravene pre bambina...
dievcata ak je mimomaternicove tehotenstvo tak ako sa to ukaze na tehotenskom teste? su alebo nie su // ? A este jedna otazka, ako je to so zenami, ktore prve mesiace maju normalne mrchu, no su tehotne. Je to klasicka mrcha? Dakujem za odpovede.
ahoj ak je mimomaternicové tehotenstvo tak test má //
hej, prave preto treba ist k doktorovi na ultrazvuk, aby potvrdil, ci vidi bambino. A tiez sa berie krv, ci stupa HCG, pri mimomaternicovom to nestupa tak rychlo, resp. moze myslim aj klesat.
A ty by si mala byt v ktorom tyzdni Peneloppa?
Svagrina mala kramy, je to vraj slabsie, presne vedela, kedy sa im podarilo pocat krsna, ale doktor to pocital az aj tej druhej mrsky a vypocital jej tak zly termin porodu.
Potom ju strasil, ze dieta je moc velke na svoj vek a v siedmom mesiaci zistil, ze sa vlastne pomylil a ona mala pravdu a ta mrska, co mala, bola uz pocas tehotenstva. tak prisla od doktora a rovno isla na matersku, lebo sa jej o mesiac sekli vo vypoctoch, no comment. a to je velavazeny pan docent
alexka, moc ma to mrzí 😢 ☹
ahojte 🙂
ešte som vás ani nedočítala, je toho vela, ale chcem byť v obraze 😉
mňa dnes dosť pichá v pravom vaječníku, neviem prečo, či som malú moc zdvíhala, ale z krížov, lebo velmi ma bolia a či to prechadya, teda cítim to vpredu... no snad to bude ok. lebo pri malej ma brucho síce bolelo dosť dlho, ale tak, že akoby som mala dostať mrchu...
christie, ak by som bola tehu tak som v 7-8 TT, ale asi skor nie som. Mrchu som dostala, trochu neskor, ale stale mam nafuknute brucho, pobolievaju ma prsia (hlavne bradavky), mavam kyselinu, zle mi je od zaludka, niektore pachy mi hrozne vadia, mam nizky tlak, co ja som skor mavala vyssi. Viem ze psychika je svina, preto nechcem vyskakovat. Pockam do dalsej mrsky a potom uvidim. Test som si robila raz a bola iba jedna / . Len to brucho ... uz nezapnem rifle. Pritom som typ plocheho bruska, chuda. A teraz ... taky balon ☹ Uz neviem comu to pripisovat. U lekara som bola na preventivke pred vyse 2 mesiacmi a vsetko bolo ok. Hm ...
no urcite by som na tvojom mieste isla k lekarovi, moze to byt cysta, alebo nieco ine. pripadne si urob este raz test
juuuj, bojim sa. Pockam do dalsej mrsky (t.j. tyzden) a potom zacnem konat. Dakujem christie 🙂
Ahojte ďakujem ,že ste ma medzi Vás prijali 😵
Ja sem chodím málo ale rada si Vás sem tam prečítam a napíšem ako sa máme čo je nové a tak 😵 😉
Ahojte 😉 mne dnes nie je az tak zle od zaludka da sa to vydrzat ale pobolieva ma raz na pravej strane raz na lavej v brusku ako by som mala dostat mrchu 😠 stale chodim na wc ci tam nie je krv uz mi z toho asi preskakuje 🙄
alexka-mrzi ma to strasne ☹
alexka - to je také smutné ☹ ...dúfam, že už doktori čoskoro zistia príčinu tých troch potratov, začnú to poriadne riešiť a ty sa dočkáš krásneho miminka
ja mám dnes za sebou kontrolu na endokrinologii - všetko OK, Euthyrox 25 ostáva, pochválila ma, že mám dobré hodnoty vápnika, aj železa - že s tým majú tehule dosť problém
baby keď tu čítam, ako je vám zle, tak ja som taká rada, že mňa to obišlo - a dúfam, že to už ani nepríde - veď zajtra začíname 12tt
alexkaa
drz sa, mrzi ma to...hlavu hore, aj tak si na to urcite lepsie ak dokazes otehotniet!ak si zmenila lekara, tak super, urcite moze pomoct, aby si babo donosila
tak dievcata pridavam sa k alexke ☹ ☹ uz sme po kyretazi....velmi to boli...srdiceko boli
inak
ja som dufala ze tehu oblecenie budem zhanat az niekedy v 4. mesiaci...ale odvcera mam brucho ako melon, neviem co tak zrazu vybehlo...dnes som si nasadila uz len zeleninu, ovocie, jogurty...nejde mi tak o to ze nejake kila naberie, vsak to je jasne, ale nechapem ze uz takto skoro a tak rychlo mi rasti brucho!
jejeej
konik mi dnes uz ukazuje 8tt 🙂 tak to pomaly odsypa...
vlocka
drzim palce, aby dalsie tehu bolo uspesne! je mi to luto.
tak dnes nie moc prijemne spravy.....alexka, vlocka, mrzi ma to..drzte sa......
dneska som pocula taku zaujimavu vetu, od zeny co prednedavnom prekonala mimomaternicove, ze jej lekar povedal, priroda a telo si vsetko samo zariadi...ak plod je zly pre telo matky, tak ho proste neprijme... je to smutne..ale stava sa..... dufam ze uz ziadna z decembroviek nevypadne........
Ahojte, alexka, vlocka - asi vam to nepomoze, ale je mi to fakt luto. Est pred 2 dnami som sa tam tiez videla...snad uz teda to pojde lepsie. Inak ako zladate tie cakania medzi sonom..ja som z toho na nervy. 😒
avanka.. piatok sobota su v senici majstrovstva slovenska v disko tanci.. moja mala sestra to tancuje, tak ideme sutazit 😀
vlocka, alexka: ☹ Je to velmi smutne. Budte silne dievcata a verte, ze raz to urcite vyjde! Zivot je nespravodlivy ☹
Ach pridem sem a taketo spravy 😒
zvedavecL pred prvym sonom som bola na nervy. Ale ked mi potvrdil, ze babo je v maternici, uz sa nestresujem, priroda si to zariadi Ja robim to najlepsie co mozem pre miminko 😵 O tyzden idem na srdiecko, trochu sa obavam, ale verim mojmu drobcovi, ze zabojuje 😉 Hlavu hore, uzivaj si tehotenstvo 😉
Baby drzte sa zial taketo veci sa stavaju 😒
Ja mam hroznu chut na bryndzove halusky a veru si ich aj spravime s muzikom ked pride nech sa deje co sa deje konecne mi na nieco dosla chut 😀
ahojte spolutehuliatkaaaa 🙂
joj, KONECNE som sa dostala na net, diplomovka odovzdana, uz nikdy viac toto obdobie, unava strasna a makat a makat, tesim sa na dnesnu noc, ked sa konecne vyspim 😅 chrbat ma strasne rozbolel... neviem, ci mi s tym nejaky doktor pomoze...asi bude treba len pretrpiet ☹
a moj skvely mm ma berie na veceru, ze za odmenu a ze sa tesi, ze budem zas normalna a nebudem od nervozity po nom vrcat 😀
aaa, co este...jaaaj, zajtra mam prvu poradnu, som zvedava, ako to bude prebiehat, asi ste uz niektora boli, vsak? bude aj sono, neviete? 😅
aaaach, co to citam....alexka, velmi ma to mrzi 😔
Alexka, Vlocka, strasne ma to mrzi, drzte sa baby... 😔 😔
Sasettka ja mam prvu poradnu v piatok, tak som zvedava, co sa bude diat...
sasettka uz som isla urobit patranie po tebe 😀 sikulka si....
tak potom baby napiste, ze co a ako na prvej poradni..... 🙂

christie, viem, aj mne povedali, ako to mam vysadit, ale nechapem, preco uz v 7tt...