icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

lienkas
13. máj 2010

lucia super, ze je vsetko vporiadku. Aj ostatnym gratulujem co dnes boli u dr.
Santana ja som v robote musela mojmu nadriadenemu povedat, ze som tehotna lebo som musela ostat doma na PN 2 tyzdne.

mirkita
13. máj 2010

santana
ja som presla na bezkofeinovu, takze podla kavy nic nezistia 🙂
u nas to sefka vie...zhodou okolnosti je aj ona tehu a takmer sa nam to kryje...co je problem, tak som musela...ale nik iny ani rodina to neviem
par kamosiek co na to prisli, su uz v obraze🙂
ostatni to podla mna viac ako tusia,lebo je im strasne podozrive ze nic nepijem...
no a brucho ...to by ma tak nestvalo ze uz vykuka riadne, ale kvoli nemu to mozno budem musiet prezradit skor ako som planovala.....

amee
13. máj 2010

Ahojte 🙂 Tak konecne nam funguje net 😀 😀 Zajtra mam prvu kontrolu, na Slovensku by som to mala uz davno za sebou. Skoda, tu je vsetko naopak 🙂 Az mi je cudne ako mi nic nie je (klop klop klop). Ziadne bolesti (okrem prs, ale to sa nerata hadam 😉 ), ziadne vracanie sa nedostavilo, nic... Nie ako pri prvom 😒 Nestazujem sa, len niekedy zabudnem, ze som tehu 😵 😵

sante
13. máj 2010

Ahojte 🙂
gratulujem všetkým čo dnes boli u lekára k dobrým vyšetreniam 🙂 ja až 7.6. sa asi zbláznim dovtedy 😒
dnes som bola na krvi a vraj už hcg sa nebude kontrolovať, tak som trochu nešťastná z toho, lebo aspoň to by ma upokojilo 😅
dnes máme za sebou príšernú noc, dcerke idú spodné očné zúbky a má teploty do 39 ☹ chudiatko, stále plače, nič neje a nič ju nebaví. dnes sme do obeda ležali v posteli, čo ani chodiť nevedela ☹

amee
13. máj 2010

Sante no to ti nezavidim... My sme so zubami nastastie problemy nemali, uvidim ako to bude pri tomto druhom 😨

sante
13. máj 2010

u nas tiež zatial nebol problem, len pri očných horných a teraz dolných ... ale to je ešte dobre, sú deti čo trpia pri každom zúbku ☹ som zvedavá tiež ako bude druhé babatko zvládať tlačenie zúbkov...

avanka
13. máj 2010

Babule, gratulujem k dobrym spravam......
mne uz je dva dni celkom fajn, nie je mi zle od zaludka, tak snad to znamena len to, ze nevolnosti ustupili 😀

inak pozrite sem, maju super zlavu, tricko s vlastnym textom + tehu pas za 10,90
www.bess.sk

sante
13. máj 2010

avanka plánujem si objednať z bess, ale až neskor... alebo žeby som pouvažovala? je to fakt dobrá cena 🙂

zuzusa
13. máj 2010

santana, ja to planujem v praci povedat az koncom 11. tt, lebo najprv to chcem osobne oznamit babickam a dedkovi 🙂 a to musim z BA vycestovat. Takze kolegovia budu na rade az po nich. Dufam, ze sa mi to podari ukryt, lebo minule som mala na sebe take volnejsie saty (ale brucho mi este vidiet nebolo) a recepcna v praci na mna na plne hrdlo vykríkla: jéééj, aj vy budete mat babatko? Bolo tam vtedy strasne vela ludi, tak som len povedala, ze nie a isla som prec. Je to voci babatku krute, ale vtedy som od lekarky este nemala potvrdene, ze srdiecko bije. Teraz to uz viem.

zuzusa
13. máj 2010

avanka, to tricko s pasom je fakt super a za dobru cenu.

mamama11
13. máj 2010

Katarinka795, ja varím skoro každý deň ale len trošičku pre seba, deti chodia na obedy a mm je na cestách, ale niečo pre seba si predsa urobiť musím, nebudem predsa len o suchej strave 🙂 ale to som sa dnes prekonala, lebo si vždy urobím len takú nejakú rýchlovku, ale dnes mi bolo hodinku celkom fajn, tak som valila ako motorová píla na dvoch palacinkárňach, za hodinku som to mala zbúchané aj riady umyté a potom zas zle 😉 takže moc ma neobdivuj, som lenivá teraz ako voš, ani riadne neupratujem, to len sem tam hodinka lepšia, keď sa snažím aspoň čo to urobiť buď doma alebo v záhrade 🙂
babuľky gratulujem, čo ste boli u lekára, Lucia563 krásna fazulečka 😵 Zuzu1111 dúfam, že to nebude nič vážne a všetko to dobre zvládnete, držím palčeky 🙂

zvedavec1
13. máj 2010

ahojte, no ja ma na bruchu est stale tehlicky, takze nie je vidiet nic. Asi si ich este naposledy odfotim 🙂V praci to vie sefka. Mali ma totiz povysit, ale vzhladom na okolnosti, som radsej nechcela, tak som jej vylozila karty. Rodicia uz vedia.

lelagula
13. máj 2010

jago511 - jee aj ja som dnes 7+2tt 🙂 teda dufam a nic sa za tento tyzden nestalo. Zajtra idem k dokimu a spytam sa ho ake velke je mimi lebo minule som zabudla.
zuzu1111 dufam ze to nebude nic vazne drzim palce
drzte sa vsetky

jago511
13. máj 2010

Lelaqula, podla MS by som mala byt 7 + 6, ale podla dnesneho sona je to 7+2 (+-4 dni) je to jedno, hlavne, ze babo rastie🙂 Drzim ti zajtra palceky k lekarovi.
Santana, ja som to uz v praci povedala, iba sefom...kolegom zatial nie. Ale coskoro zistia podla mna samy, kedze brusko uz dlho asi neukryjem. Zatial sa dari maskovat.
A tiez sme to povedali aj nasim, aj svokrovcom.
Idem este co to popracovat nech tu netrcim do vecera. Prajem vam pekny zbytok dna.

son1cka
13. máj 2010

Cako baby, ja idem zajtra na prvu poradnu, tak som zvedava, co sa bude diat, mala by som byt 10+0, mozno uz dostaneme aj origos fotecku a nie len tie moje fotene mobilom...,Mam uz aj slubenu tehu knizku 😵 U mna to vedia nasi a aj v praci, kedze som isla hned na PN. ak bude zajtra vsetko o.k. chystam sa kupit si nejake tehu nohavice... 😵 😵

poppy1
13. máj 2010

ahojte baby 🙂 chcem sa opytat tych, co uz boli na krvnych testoch a teda aj na prvom takom "velkom tehotenskom vysetreni"... ja mam ist buducu stredu o pol 11, len neviem, ci mozem ist najedena alebo nalacno. Lekarky som sa zabudla opytat, ja len dufam,ze nebudem musiet ist na lacno,neviem ako by som to do pol 11 vydrzala! 😒 Vy co ste boli, boli ste na lacno? Pocula som,ze beru dost krvi, aj pat ampuliek je to pravda? a este jedna vec...co okrem tej krvi a ultrazvuku ma caka? ake vysetrenia? mam doniest aj moc, alebo nie? dakujem vam!! a zelam pekny dnik.

poppy1
13. máj 2010

no a este jedna vec ma zaujima, myslite, ze bude blbe, vypytat si od lekarky fotku? na prvom utz mi nedala, ani som si nepytala...ale teraz by som uz chcela! budem 8tt a tri dni 🙂 inak u nas to vedia nasi a svokrovci, sestra a par velmi dobrych kamosiek...

son1cka
13. máj 2010

Ahoj Poppy ja som bola na krv v 8tt, bola som nalacno 😒 , ale v kabelke som mala hned banan s keksikmi, takze len co som vysla, tak som este v cakarni nieco zbodla...Nepamatam, kolko mi brali -tusim 4 ampulky? A este mi doki urobil stery na cytologiu...

son1cka
13. máj 2010

Poppy, absolutne to nie je trapne aj ja som prosila fotecku, ale mali pokazenu tlaciaren, tak som len mobilom cvakla...

poppy1
13. máj 2010

son1cka a doktor ti vyslovene povedal,ze mas prist nalacno? alebo si prisla sama tak...lebo mne nikto nic nepovedal, snad keby to bolo take dolezite tak by mi to povedali,nie? lebo mne je rano vzdy najhorsie, ani nevstanem z postele,kym sa nenajem, manzel mi nosi do postele ranajky a neviem si vazne predstavit do pol 11 nic nezjest ☹

son1cka
13. máj 2010

poppy, ja som sa sama spytala sestricky a ta povedala, ze nalacno... ja som bola hned o osmej, takze to bolo ine...alebo tam skus hned rano brnknut, ci mas dojst nalacno... 😒

jago511
13. máj 2010

Poppy1, ja som dnes bola u lekarky o 11.00 hned ma poslala na krv, som sa jej pytala, ci nevadi, ze som jedla, lebo som nevedela, ze ma posle na krv, a ona ze nie, ze vobec to nevadi.
Takze podla mna kludne sa najedz. Pri najhorsom ta objedna na dlasi den rano, ak to bude vadit. Ale ked to nevadilo pri mne, ze som jedla, tak snad to nebude vadit ani u teba. Apredsa len vydrzat bez jedla do 11.00.....no to nie je asi dobry napad. Brali mi 5 ampuliek krvi. A robila mi sono. To bolo vsetko. A objednala ma 4.6. na dalsie vysetrenie.

poppy1
13. máj 2010

dakujem Ti, skusim tam teda zavolat... 🙂 a keby nieco, tak sa preobjednam na iny den hned rano...

jago511
13. máj 2010

A este k tym foteckam...ja tiez zakazdym poprosim lekarku, ci by nebola taka dobra a nevytlacila mi fotku. A stale to s radostou urobi. Podla mna to oni chapu, ze je to pre nas nieco uzasne. 🙂

poppy1
13. máj 2010

ooo dakujem Jago, super!!!! 🙂 Nahodou si ty nespominala, ze chodis do GPN? 🙂

jago511
13. máj 2010

Ano, chodim do GPN.

poppy1
13. máj 2010

Aj ja! 🙂 takze super, mozem si vydychnut, ze nebudem musiet ist na lacno...nechodis nahodou k Dr. Czirokovej? 🙂

jago511
13. máj 2010

🙂 🙂 🙂 ano k Dr. Czirokovej. Aj ty? tak to potom ma dve tehulky s takmer rovnakym terminom. Podla dnesneho sona som 7+2. Mozno sa niekedy stretneme v poradni a potom na Antolskej 🙂

poppy1
13. máj 2010

🙂 🙂 🙂 to je nahodicka!! no ja by som dnes mala byt 7tt a 4dni. Lenze to len podla kalkulacky na webe. Na prvom utz mi totiz este lekarka nepovedala presne, ani termin porodu. Snad uz teraz vsetko povie. A na tomto vysetreni si bola aj s manzelom/partnerom? robila ti este vaginalne sono ci uz cez brusko? 🙂 Boze ja sa neviem dockat tej stredy!!

poppy1
13. máj 2010

ja inak rozmyslam, ci si ju zaplatim ako doktorku pri porode, velmi y som ju chcela, lebo mi vyhovuje, lenze ja chcem ist viac do Ruzinovu rodit ako na Antolsku a pokial viem, Czirokova rodi na Antolskej... 😒