icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

imarikai
17. máj 2010

zahrika ano byvala som s nim u mna to bolo tak že som po mesiaci chodenia ostala tehtna vlastne na prve milovanie som otehotnela bola som sprosta pretože som od neho neodišla aj ked dieťa nechcel a počas celeho tehotenstva som počuvala ako dieťa nieje jeho a podplatila som doktora aby mi vychadzali tyždne atd až ked sa mala narodila dokonca dva tyždne po termine porodila som ako slobodna mamička vydavala som sa ked mala dcera 5 mesiacov po porode sa vela veci zmenilo dcerin otec sa staral pomahal mi ale po čase sa to vratilo do starych ,, moj životny pribeh bol iny lebo ja keby si dieťa necham a odidem neviem ako by som dopadla mne by mama nepomohla viem na sto percent že by mi nepomohla lebo už ked mala dcera 4 roky a muž mi rozmlatil celý byt tak mi nepodala pomocnu ruku možno ked povieš svojim najbližším čo ťa trapy budeš sama prekvapena ako ťa podržia nemala by si to dusiť v sebe

balambi
17. máj 2010

baby, ja som tu dlho nebola, ale vás čítam...

zahrika, želám Ti strašne veľa síl, neboj, bude dobre.... 😉
mm možno naozaj jednal skratovo, možno dostal strach, ale hlavne to v sebe nedus a ak to naozaj myslí vážne, tak ho pošli kade ľahšie a kľudne to všetkým povedz, uvidíš, že Ťa podržia a tebe bude lepšie, lebo na to nebudeš sama, len to v sebe nedus...a neboj, zvládneš to, aj ked sa to teraz nezdá...
moja sestra ostala s 2 detičkami sama a zvláda to, dokonca povedala, že sa dobre stalo, lebo keby mala byť so svojim exmm, tak by to bolo horšie...nevravím, že to bolo hned lahké....drž sa zlatíčko a kludne píš, sme tu pre Teba 😉

balambi
17. máj 2010

zahrika, skús si prečítať toto https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zuzana1971/a... snáď ťa to troška povzbudí

mimi21
17. máj 2010

zahrinka ak to naozaj mysli vazne a nejednal skratovo, tak povedz vsetkym aky je to zbabelec a hajzel 🤐
urcite to v sebe nedus

zahrika
17. máj 2010

babulky ste take zlat, dakujem vam....
ja mam najvacsi strach z toho ze byvam sama.. ale mam stastie, lebo mama a sestra su pri mne..sestra je na materskej, cize mi s malym moze pomoct... ale ten pocit prazdnoty je neuveritelny..muzske pohladenie ked je zena tehotna a otec pri porode..to su veci ktore som si vysnivala...a prave preto som sa nevydala, lebo som sa snazila byt rozvazna a zostat s clovekom, ktory bude za to stat..a vidite.. dopadla som takto...ale sa len utesujem ze su horsie veci 😒

zahrika
17. máj 2010

povedat to rodine... to si clovek stale odklada, lebo ho chrani..snad to bol skrat, snad sa to zmeni..nechcem predsa aby ho zmenavideli..
no nie som blba?? este ho aj branim..pane boze, ake sme len hlupe ked ide o lasku..ale dnes som si uvedomila, ze si to len nahovaram, je to koniec, ochladol, zmenil sa, dieta je prenho najvacsia prekazka... proste sa musim prebrat..

mimi21
17. máj 2010

fuuuha, tak ja som si to precitala a mam slzy v ociach ....

imarikai
17. máj 2010

možno ide u neho o skrat možno v tom ma prsty jeho byvala najlepšie by bolo keby sa stretnete a porozpravate pišeš že bol dobrý že dieťa chcel len tak aby niekomu preplo sa mi nechce veriť sama musiš citiť že to je divne

balambi
17. máj 2010

veru mimi, ja som mala vždy zimomriavky...

a kam ste zmizli?

zahrika
17. máj 2010

ano preplo...ale najhorsie je, ze to prepnutie trva mesiac.. myslim ze je to zrely muz a vie co chce..
byvala..hm moze byt... on sa boji, ze s malou nebude mat taky vztah ked sa bude uplne venovat novej rodine.. ja neviem, uz neverim nicomu..chce si len zivot udrzat v pohodli..a asi az tereaz si to uvedomil..
snad by som to aj lahsie zvladla keby som vedela ze uz nieco pred tym vyviedol,ale nas vztah bol nadherny.. toto su totalne soky pre mna..je to zmena obrovska..
babulky, musim si zachovat hrdost a dat mu navzdy zbohom..mozno prave tym ze s nim komunikujem, ma vo mne istotu...
a stale dufa ze do 16teho tyzdna si to rozmyslim..blbec...
netusi co preziva zena... nevidel ani jednu foto zo sono.. nemala som radost mu ich ukazat... je to smutne ☹

zahrika
17. máj 2010

baby idem buvat, som znicena... dakujem vam..urcite pridem aj zajtra... ste uzasne..

aspinka
17. máj 2010

zahrika prave preto by som mu ju ukazala pekne mu tu fotku ukaz ty chces aby som dala zabit cloveka ktoreho sme spolu stvorili akym pravom si taku poziadavku vyslovil co si boh? Nacgala by som mu tu fotku do krku.

balambi
17. máj 2010

zahrika, dobre sa vyspinkaj 🙂
a ked je to tak, tak mu jasne povedz, že Ty si bábatko necháš a ak má s tým problém, tak môže ísť...

imarikai
17. máj 2010

zahrika pekna sono fotka uško noštek ručička krásny zaber

jahodalr
17. máj 2010

pojdem aj ja hajat, prajem dobru nocku a baby, zahrika, drzte sa!!!!!! 🙂

sante
17. máj 2010

zahrika, je to strašný hajzel ☹ nechápem ☹ možno to bol skrat, ale neutešuj sa tým, kamoška je teraz na tom podobne... mysli na vás a jemu jasne flusni do tváre, že na potrat nech zabudne a tým pádom aj na teba. povedz mu, že ty by si ani takého otca nechcela pre svoje dieťa a skonči to s ním, nemusí to v budúcnosti dopadnuť dobre. bude to velmi ťažké pre teba, ale isto zvládneš, ja si v ťažkých situaciach poviem, kolko žien to zvládlo predo monu a zvládne ešte po mne a to ma poháňa dalej. držím ti moc päste a isto sa zver rodine, nemysli na to či ho znenávidia. možno budeš prekvapená, kolko ludí ti povie, že v ňom nevideli moc dobreho a len ti to nechceli povedať. ja som teda o inom, nemali sme dieťa, ale stratila som s chujom 10 rokov a až ked sme sa rozišli mi všetci rozprávali ký to je idiot... moc ti prajem nech všetko prebieha čo najlepšie 😉

denika
17. máj 2010

Babulky,čo vám napísať...Christie,som rada,že je na tom niekto podobne ako ja a mám dvojnásobnú radosť aj za teba.Tiež som si priala dvojičky,ale Pán boh zaplať aj za jedno. 🙂
Zahrika,tiež mi vyhŕkli slzičky,keď čítam tvoje slová. Ja som kedysi zažila takú dvojnásobnú stratu.Prišla som o dieťa aj o priateľa.Spamätávala som sa z toho asi rok,ale viac mi je ľúto za babynom.Ćas to všetko vyliečil. Určite nevymeň nejakého chlapa za dieťa. Prajem ti veĺmi veĺa síl.Zvládneš to!

sante
17. máj 2010

denika, ty si si veru pekne počakala na // . ale trpezlivossť ruže prináša sa vraví a prajem nech to šťastlivo dotiahneš krásne dokonca 😉 taktiež christie to samé 😉

denika
17. máj 2010

Sante,ďakujem..aj ja dúfam..

andelik
17. máj 2010

Ten pribeh je uzasny...normalne som taka dojata
Zahrika...je mi strasne luto cim musis tarez prechadzat a co vsetko musis riesit...viem, ze je to pre teba velmi tazke a bolestive, ale ten drobcek bude urcite stat za to...musis byt velmi silna a nedat sa...zvladli to aj ine mamicky a uvladnes to aj ty...a mysli na to, ze vsetko zle je na nieco dobre...drzim ti velmi palce a prajem, aby si mala vela vela sil a odvahy bojovat dalej 😀 ..drz sa 😀

mariro
17. máj 2010

jaaaj slzy mi tecuuuuu,je toto vobec mozne ,ze sa taketo veci deju,kde je nejaka spravodlivost ☹ .
zahrika,ty s nim este komunikujes? ak ti mozem poradit,tak to nerob,lebo ty sa len trapis a on ti kazdou vetou ktoru vyslovi bude len ublizovat.Skratka koniec ,on sa vyjadril a ty sa musis zariadit.Vies si predstavit ako by si s nim zila po tom vsetkom?????Brrrr.A ver tomu ze to zvladnes,vzdy je nejake riesenie,len sa nevzdavaj a svoju energiu si setri pre svoje baby a nemrhaj ho na cloveka,ktory si to nezasluzi.On si nezasluzi vas oboch.
Ale ty mozes len citat nase rady resp.pismenka....ale iba Ty mozes rozhodnut ,je to tvoj zivot, a urcite sa rozhodnes spravne.
Drzim palce.Ja som prezivala tazke chvile v prvom manzelstve a kratko po rozvode ale ustala som to vybojovala som si to,lebo som mala na 1.mieste snahu o svoje deti,pre ktore to musim zvladnut.Boli to financne i vselijake ine starosti,udania,policajti,vysluchy....skratka horor.... a ty bud rada ze sa takeho kretena zbavis hned a nie po 12 rokoch manzelstva a 5 rokov chodenia,cize spolu 17 rokov mojho zivota....mam 35....tak pocitaj kolko casu som premrhala,ze bude lepsie,ze sa zmeni.....NEZMENI SA......poplaces si ,preboli a raz si povies ako dobre si spravila....a ja som si nasla druheho manzela,ktory prijal moje 15 dvojcata a spolu cakame babetko.....neprestan nikdy verit a usmievaj sa i cez slzy.....ver mi ze sa to oplati 😉

imarikai
18. máj 2010

ahoj mariro tak ty si tiež druhy krat vydata ako ja potom sme na tom rovnako v nazore že ked to nejde treba dať šancu druhemu ja nebanujem aj moja kmotra sa druhy krat vydala myslim že je blbosť myslieť si že ostane sama raz som bola s krpcom vonku a obdivovala som v kočiku jedneho chlapčeka jeho tatino o nom rozpraval a ked odišli kamoška mi pošuškala že dieťa nieje jeho že sa dali dokopy ked bola tehotna a dieťa prijal za svoje som ostala v nemom užase že aj taky chlapi sa najdu

imarikai
18. máj 2010

/ stratila som s chujom 10 rokov / sante to iste zažila aj moja sestra teraz je šťastne rozvedena vdaka manželovi deti ešte nema čaka kym stretne toho praveho ma 31 rokov ale určite sa ich dočka skor ako ostať s manželom ktory si mysli že ju ma asi osvätiť aby otehotnela

bocmanka
18. máj 2010

🙂 ahojte kočky, ja síce nepatrím do vašej témičky, otvorila sa mi náhodou, lebo mám posledné dieťatko narodené v decembri 2007 a tak som ostala v nemom úžase, ako rýchlo to ubehlo a už je na fóre tehotenstvo mamičiek decembra 2010
a tak mi nedá nenapísať názor zahrike...

nenadarmo sa hovorí že ženy sú z venuše a muži z marsu, alebo naopak???
pochopiť jeden druhého chce nielen, silu ale aj vzdelanie, ktoré nám dá zrejme iba život sám
tak ako ženy, aj chlapi konajú niekedy nevyspytateľne, skratovo, ale odhliadnuc od všetkých za a proti, pokiaľ medzi partnermi funguje chémia, láska..a nejdem menovať všetky pozitíva, ktoré sú na dnešnú dobu až príliš klišé, tak narodenie bábätka , samotné zistenie, tehotenstvo by mali byť tým najúžasnejším, čo sa nám "môže prihodiť"
preto zahrika, jasné, že nejak vnútorne ospravedlňuješ svojho partnera, je úplne logické, že chceš uchrániť, jeho, samú seba pred vaším okolím, ale okolie s ním žiť nebude
vôbec ťa nechcem od neho odhováraťm to v žiadnom prípade, kočky ti to prekrásne napísali, pretože sú už poučené zo svojej minulosti
ale jedno je dôležité !!! tým, že v tebe rastie malý človiečik, robí teba odvážnejšou a aj keď si teraz možno nevieš predstaviť, ako to budeš zvládať, tak určite budeš..
budete dvaja na všetko a ty mu dáš zo seba toľko, koľko len budeš vládať..držím palce silno
a ešte na margo chlapov, moja kamoška mali s manželom krááásny vzťah, dve detičky, no úplný ideál..
akurát že ona chcela veľmi tretie dieťatko, s čím on nebol vôbec stotožnený, deti už boli väčšie, mali čas jeden pre druhého..
ona sa rozhodla bez neho, vysadila tabletky a otehotnela...
čo urobil ukážkový manžel?
určite vieš, čo chcem napísať?
jednoducho to nestrávil, zbalil sa a odišiel...začal svoj život bez manželky a bez detí odznova..
ťažko povedať komu v tomto prípade podržať stranu..
skrat? strach?..
v podstate to je jedno
ale ty máš šancu stretúť takého partnera, že si jedného dňa povieš uau, to je presne ten, ktorého som hľadala..
veľa pozitívnej energie..

zebricka23
18. máj 2010

ahojte...tak zase v praci , ako mne sa nechce chodit v tomto pocasi ☹

stale by som len spala....vecer o osmej spim ako mimino, no dnes v noci som mala hrozne sny,tak sa mi zle spalo.......este by som prijala 🙂

zahrinka - je mi to velmi luto.....ani neviem co poradit, ale s babatkom to urcite zvladnes, aj ked to bude narocne,ale bude ti dodavat vela sil.......takeho chlapa ako ten tvoj,najlepsie nakopat do guli.......ako raz sa rozhodnem ze chcem dieta,a ked uz je tu ze nie......a co si mysli???ze zivot dietata je loteria? 😠 vykasli sa nanho,ak nema zaujem......urcite casom,ked to nebudes cakat,najdes lepsieho........hlavne aby ta podporila rodinka....vela sil 🙂

tina28
18. máj 2010

čavte...ja tiež v práci. A dnes som vôbec nič neurobila 🙄 , ty kokso a už je desať hodín 😅 . Nemáte nejaký liek na túto nechuť do práce. Mňa vôbec nič nebaví. A ešte táto úžasná zima do toho. To kto má takto žiť? 😖

bocjanka
18. máj 2010

Ahojte, tak ja som od včera doma z nemocnice konečne. Zahrike prajem veľa síl, aby to všetko zvládla. Bude to určite ťažké. Všetkým ostatým zas, aby vás všetky choroby a problémy obchádzali. Vonku je tak hnusne, stále prší, že ma nič nebaví. Už chcem slniečko.

christie
18. máj 2010

ahojte,
zahri, mysli na to male, stresy pri vyvoji nemaju dobry vplyv na dieta. Raz sa vyjadril, musis sa zariadit, ako pises, nemas 20, takze urcite sa vies postarat o seba a neboj, chlapa najdes takeho, ktory bude mat rad to male a este pribudne k tomu aj dalsie vase.
Moj brasko si zobral kocku s rocnym dietatom a maju uz aj svoje. Musis sa vsak ty sama rozhodnut, ci sa chces cely zivot trapit, alebo si teraz poplakat. Ako sa hovori, vsetko zle je na nieco dobre, caka ta niekto lepsi, s kym sa nebudes trapit.

inak mne vcera ten vytok neprestal, tak som bezala do nemocnice v ruzinove na pohotovost. Bol Dr. Janek, velmi symtapaticky, pozrel ma zhora, srdiecka bili, vsetko v poriadku.
To krvacanie je z roztahovania maternice a vysvetlil mi to na poradeni na prste, kym sa to zahoji, jednoducho to tecie. Dolezite je, ze v maternici nebolo zakrvacania, ziaden hematom, to by mohlo branit babatkam, takto je to vlastne dobre, ze to "vykrvaca". V nemocnici ma nenechal, tak len ze mam prisny kludovy rezim.
A tu presne je to, co pisem aj hore, vsetko zle je na nieco dobre. Mne pred skoro mesiacom zrusili zamestnavatel miesto, ale kedze som tehotna, vyhodit ma nemohli. Ale uz do prace nechodim, som doma, ale musia ma normalne az do nastupu na matersku platit 🙂 no co lepsie sa mohlo stat.

Zahri, ber to aj ty tak, ze ta caka nieco lepsie, samozrejme, ze to teraz boli, ale ked sa z toho dostanes, najdes naozaj nieco lepsie. Treba pozitivne myslenie 🙂

Idem si lahnut k telke, nemam nic robit, max na lahku prechadzku mam povolene 🙂

tina28
18. máj 2010

bocjanka...vitááááááj 🙂 . Už sme sa mali slniť niekde na pláži a nie vyťahovať zo skrine kabáty. Ja len v "kožáčiku" ale kolegyne tu normálne chodia v kabátoch. Ale doma kúrim vo veľkom. Lebo nám s "mrňúsom" je furt zima. Dievčatá, tie, ktoré ste už rodili, chcem sa opýtať, vedeli ste /vycítili ste nejako/ čo nosíte pod srdiečkom - nejako intuitívne, 🙂

fecova
18. máj 2010

jezisi tu mame normalne ze burku, odpadnem normalne,

tina ja som veeeeelmi v prvom tehu chcela dievcatko, ale akosi som tusila ze to bude chlapcek, jednak som mala fakt spicate brusko,nie gulate, cize na mne to platilo, alebo zeby to bola len nahoda?a v nejakom 18tt mi lekar jasne povedal, ze to bude chlapcek, a ono je to asi aj tymi chutami, vtedy same slane, ale neviem niekto to ma opacne, takze asi tazko je povedat