V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
baby
tak ja sa natieram uz dva tyzdne...mam krem z DMky, taky kakaovo-kokosovy, krasne voni
plus mam na strie a celuitidu nejaky krem, neviem teraz aka znacka....
dufam ze ako prevencia to trochu pomoze, ak nie, aspon to krasne voni a nieco pre seba robim...
prepacte mi ze sa vam sem montujem ale ja som si kupila krem a sprxovy gel proti striam a celulityde v 101 znacka je dermacol a krem sa vola enja stoji to nejakyx 6 €
ja som to kremovanie zatial odkladala, lebo som 6 kg pred tehu schudla a hlavne na prsiach a na bruchu, tak som si hovorila, ze kym budem tam kde som bola predtym, tam mam cas, ale uz mi zacina byt mala podprda a tiez aj rifle v pase tie ktore som pred schudnutim nosila, tak nad tym zacinam uvazovat, ze sa zacnem kremovat
Ten z dermacolu anja mne strasne vadila ta konzistencia, taky lepkavy gel, nerada som ho pozuivala az som ho aj vyhodila
ano - ten dermacol enja aj ja pouzivam
mne naopak velmi vyhovuje, aj pred tehu som ho pouzivala na celuitidu a bola som s nim zatial najspokojnesia
a este som objavila peeling na celuitidu, taky oranzovy, tiez super
santana, podmienka bude, že budem pridávať postupne fotky s rastúcim bruškom a aj s tvárou 😀 možno iba tak sa možme niečoho takého vyvarovať, inak sa to asi nedá zistiť, ved kto odhalil nanu???
babulky, co by ste povedali, kebyze sa uplne presunieme do tej sukromnej skupinky? 🙂 tuto dame zamknut, aby sme nepisali v 2 totoznych temach....hm?
100% súhlas sasettka 😉 možme to zasa na teba nechať? 🙂
poslednú správu daj link na novú temu a nech sa to tu uzvrie a nebude chaos čo kde kto 😉
súhlasím sasi...
suhlas
prosim este sem raz dajte link nech sa tam dostanem🙂
fuuu, tak som popridavala, koho som mohla, ak som na niekoho zabudla, piste mi IP 😉
takze tu sme:
Jaj, Catherine, tak to potom vies o com hovorim 😉 Ja len dufam, ze sa k tomu nedopracujem aj teraz, sice to islo v pohode dole, dokonca ovela viac, ale to teraz tak vobec nemusi byt. Ale to som mavala take super vydatne obedy v robote, vykrmnu u svokry, no teraz to tak nie je 🙂
Inak potichu zavidim takych tehulkam, ktorym pekne rastie iba brusko a vsetko ostatne im zostane normalne, mne to hned ide aj do zadku, stehien a tak 😝
Ja som ten isty pripad, ja mam hned vsade nabrate, nielen brusko, tiez sa snazim, aby to teraz tak nebolo, ale ked mi je takto zle, tak len chodim a stale cosi pojedam, aspon vtedy necitim tu hnusnu chut....
Ved prave ta hnusna chut, presne aj ja sa snazim to zahnat jedlom, ale to je bohuzial len na chvilu....ale zda sa mi, ze teraz to ide pomalsie, myslim, to priberanie, 😝
Pekný dníček prajem 🙂 Od utorka mám super náladu...mám vysledky 1.usg a odberu krvi...a všetky výsledky sú ok 🙂 Takže zatiaľ žiadne podozrenie na vážne poškodenie zdravia bábätka... Mám už pomaly 37 r. takže som sa trošinku obávala tých testov.
Ahojte baby 🙂 ani som si nevšimla tútu tému.. tak sa k vám pridávame.. snáď tiež prídeme na svet v decembri 😉
ahojte aj ja sa pridavam 🙂
to tu fakt nikde nikoho? ☹
lucia523, catherine - baby suhlasim s vami. Aj mne toto tehu pridava kila.... 😉 nielen na brusku 🙂 .
Na tu hnusnu chut v ustach som skusala vselico, no zatial som nic ucinne nenasla. Iba ak zuvku - a aj to len na chvilku...
Ahojte sasettka a vlocka33. Ja tiež čakám prírastok v decembri 🙂 My sme to s manželom povedali rodine, keď som len v druhom mesiaci bola 🙂 a všetko je v najlepšom poriadku 🙂 Držím palčeky, aby nám to ušlo bez akýchkoľvek komplikácii a aby sme si mohli v decembri privinúť k sebe vytúžené dieťatko 😉
ahojte 😀 aj ja sa hlasim ze sem patrim 😀 termin mame 27. decembra, a strasne sa tesime 🙂 dnes sme boli na sone, nosova kostka najdena. NT hodnoty 1,8 🙂 dufala som v nizsie, ale ved to nie je az take zle, ci jo? 😖
@zuzumajko NT do 3mm je v poriadku. Ja som mala pri prvom tehu 3,1 takže som mala veĺké obavy, no našťastie mámezdravého synčeka, teraz sme mali NT 1,5 a NB 2,8.
@marcelkatt dakujem pekne 🙂 trosku si ma ukludnila, lebo ked mi lekar povedal priemer, potesila som sa. Lenze on mi potom povedal, ze najidealnejsie by bolo 1,0 ze uz nad 1,0 sa to da klasifikovat ako mozne chromozomalne poskodenie. Tak som sa trosku zlakla 😖 inak ja mam na NB napisane len +, ziadnu hodnotu. Tomu celkom nerozumiem. Povedal, ze nosova kostka bola najdena, viac nic. Moze to nieco znamenat?

ahojte dievčence,
môžem sa pridať? sasettka, poslala som IP. K aktuálnej téme - natieranie bruška, ja som natierala, ale od 9tt mi nerobia voňavé veci dobre, zo všetkého /aviváž, sprchové, šampóny/ ma napína, tak si to viete predstaviť, stačí mi otvoriť skriňu a už aj utekám...