V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
Ahojte, ja mám termín 22. decembra 2010 🙂
@zuzana17
@marusticka pridajte sa k nám ak chcete do súkromnej témy, stačí ak napíšete sasettke, ak ste tak náhodou už neurobili 🙂
Už som sassettke písala, ale ešte ma nepridala
@sasettka prosím pridajte aj mňa
@zuzana17
@marusticka
uz ste pridane 🙂 marusticka, od teba mi neprisla ziadna sprava 😉
no škoda, neviem sa tu ešte pohybovať... ale teším sa, že som medzi vami
🙂
@marusticka klikni na ten odkaz stale si neni v tej našej zamknutej teme niečo tam napiš 😀
ahojte aj ja by som sa chcela pridat, ale ked kliknem na link, pise mi, ze stranka neexistuje 😒
ahojte kocky aj ja by som sa rada pridala k vam pomoze mi niekto s tym? 🙂
mne to vychazda zatial na 18.12
@danka135 napíš sasettke
my cakame 26.12.
@luciaobrocnikova napiš sasettke nech ťa da do našej zamknutej témy decebrovciatka-2010
ahojte a dakujem hned som tam
Ahojte maminy 🙂 Ja nič v zlom, ale neviem prečo sa vytvárala "súkromná" skupina a teraz sa chce do nej každý (zainteresovaný) pridať... Mohli sme si pekne písať vo verejnej téme, tak ako všetky spoločné termíny. Veď to nie je nič strašné. Je nás asi dosť, čo je super, ale škoda, že si nemôžme všetky pekne podávať skúsenosti a rady. Viem, môžem sa pridať tiež, ale nie som tu až tak často. Ale už keď som, rada by som si prečítala, ako sú na tom moje spolubojovnice 🙂 a podelila sa s nimi o svoje skúsenosti... Neviem teda, či si má písať s novembrovkami, alebo januárovkami... 🙂)
@koriatko pre mna je výhodná zamknutá téma napríklad preto že si tam davan osobne fotky ktoré nechcem zverejnovať pred všetkými je nas tam dosť budeme radi ked tam zavítaš žiadne novembrovky ani januarovky patríš k nam preto sem vždy nejaká z nas pride a povie nech napišete sasettke aj ked si tu málo
ahojte, možem sa k vám pridať?
@motylemanuel napis sassetke nech ta prida do sukromnej temy my sme tam vsetky...a inak vitaj :D

Ahojte budúce maminky...tiež čakám prírastok na 29.12.2010... 🙂