V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@sasettka ahoj sasettka, mohla by som sa aj ja k tebe pridat do spoločnej témy?
@motylemanuel mohla? musiš 😀 ale nie srandujem Saška sem chodi tiež pozerať a pridava baby 🙂
@barbora87 napísala som jej, ale neodpisala, tak asi tu nieje. Dúfam, že to dostala.
@motylemanuel neboj ona pride a ked tak jej to pripomenieme
🙂
už ste medzi členmi 😉
aj mna mozete pridat? 😀
Ahojte, som prvý krát tehotná, 17 tt + 1 a termín máme 17. 12. Tak dúfam, že cez štedrý večer budeme už doma 🙂
Ahojte,aj ja sa chcem k vam pridat......nase male kinderko by sa malo narodit 25.12.2010
Ahojte aj ja sa chcem k vám pridať naše slniečko sa má narodiť podobne ako u ssstanky 25.12.2010
ahojte... my mame termin zatial na 8.12...:-) este zatial neviem ci to bude slecna alebo chlapcek,ale v pondelok idem k lekarovi a som neskutocne zvedava...🙂 malinke uz si vyzaduje pozornost,kope o sto sest...🙂
fiha...vidim,ze mate aj sukromnu temu,tak by som sa teda rada pridala,..🙂
@sasettka už nás je 100: Kráása.. a to kopu ešte iste chýba, čo nechodia na koníka....
@marcelkatt
tak to urcite 😉
Ahojte, konecne som nasla aj nejaku temu december 2010, ale kukam ze mate sukromnu skupinu, mozem sa ku vam pridat ?? 😀
sasettka môžeš prosím ťa pridať aj mňa ďakujem
ako sa pridám? mám termín 4.decembra
@cajka13 napíš sasettke, ona nám vedie tabuľku 🙂
ahojte, som tu nová, ešte sa len rozkukávam, ale mohli by ste ma pridať do súkromnej skupiny tehuliek, ktoré budú maminami v decembri?
Ahojte dievčence, veľmi veľmi dlho som tu nebola 🙂, dúfam že všetky ste v poriadku a tie ktoré tu boli na začiatku sú tu ešte stále . Našla som si trošku času tak Vám píšem. Ja som v 21 týždni., máme 25 cm. Pán doktor nám zmenil termín z decembra na november. 🙂 Mám sa celkom fajn až na tie horúčavy . Držím Vám všetkým palce , hlavne veľa zdravia , a budem sa snažiť nájsť si čas prísť sem si čo si prečítať o tom ako to zvládate ....Ahojte zatiaľ a pekný deň Vám prajem .
@marcelkatt ok díky moc
ahojte,som tu nova este nemam velmi dobry prehlad ako to tu funguje,no rychlo som rozkukam 🙂 cakame babo 17.12 velmi sa tesime po tom vsetkom cim sme si presli
@fabiaan vítam Ťa a blahoželám k miminku

ok, ďakujem.