V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@cajka13
@veronika164
@fabiaan
@zuzanames
@miroslavara
babulky, tak uz ste pridane 😉
🙂 rada sa pridam k Vam mi sme tiež decembrovy
dakujem,velmi sa tesim,je to moje prve tak dufam,ze bude vsetko ok
ahojte...
tie co cakate babatko v decembri- a ste druho-alebo viac rodicky - od kedy citite pohyby? ja zacinam byt trochu nervozna..zatial si ani nie som ista ci to uz su pohyby....
@kingstonka ja som začala začiatkom 19tt, také jemné bublinky, potom ťuk a teraz už kopká, ale iba ak som v kľude ho cítim.
ahojte, aj my sa pridávame, tiež sme decembroví 🙂
ahojte..tak ako s tu mavate? ako sa vam tehulkuje... do decembra je este pomerne daleko...
Ahojte,
my sa tiez narodime v decembri.
zaciatkom, mozno na mikulasa 😉
ako si uzivate prve kopance?
@marcelkatt ďakujeme. 🙂 aj my máme tarmín na začiatku decembra, a keby to bolo ideálne, čo asi nebude, tak by sme mohli byť už na mikuláša doma. 🙂
Ahojte, už dlhšie si Vás sem-tam prečítam, ale až teraz som sa rozhodla pridať. Čakáme bábätko 30.12.2010 a na sone nebolo ešte vidieť čo to bude. Prvého mám syna, ktorý bude mať v novembri 5 rokov. Je tu niektorá z Vás čo sa chystá rodiť v BB a má podobný termín? 🙂
dakujem za privitanie,
u nas je jasne ze to bude chlapec.
a v najblizsej dobe sa tesime na 3D sono- dufam, ze sa ukaze krpec, lebo nie vzdy sa mu chce pretrcat.
a tato je potom z toho smutny ze nema pekne fotky🙂
chodia s vami polovicky na ultrazvuky ?
Čawte babenky. Nič zaujímavé sa tu človek nedozvie, lebo všetky ste v súkromnej miestnosti. Tak aj ja sa chcem pridať a dozvedieť sa o našich drobcoch !!! Ďakujem
@fabiaan ja si myslím, že to bude asi aj skôr, pred 17. 12. Sestrička s doktorkou sa nevedia dohodnúť ani na TT. Lieta im v lufte 5 dní 🙂 Sestrička ide podľa tabuliek, doktorka podľa sona, ale podľa mojich záznamov, je to presné podľa lekárky. A na 3D si už bola ??? My ideme až 16.08.
no ja by som bola radsej keby to bolo skor,uz teraz sa citim ako slon 🙂 6.8 idem k lekarovi a az potom na 3D,no uz teraz sa nemozem dockat
@fabiaan Ja som bola v poradni v útorok, nemám nejaký dobrý pocit z mojej lekárky. Keď sa jej nespýtam na dieťa, tak nič mi nepovie, ani či je všetko v poriadku. Keď som sa spýtala, koľko aspoň meria, povedala mi, že máme 600gramov, čo si myslím že je blbosť, lebo čo čítam vývoj dieťaťa na rôznych stránkach tak vážia od 250 - 350g. Vraj už lekára počas tehotenstva zmeniť nemôžeme až po pôrode. Ale na 3D sa neskutočne s manželom tešíme, lebo sme zvedaví, čo to bude 🙂 Inak aj ja mám už pekné bruško, ale moja kamoška nemá ešte žiadne. Už je z toho na nervy.
@qwen no u mna je to to iste ak sa nepytam tak nic neviem,ja neviem este ani vahu ani dlzku na poslednej poradni bolo po dovolenke tak to bola u lekara ako na pase rychlovka,tak som zvedava na toho 6 co mame nove vymenny listok dostanem na 3D az potom takze sa uz tiez nemozem dockat.
ja som po endometrioze,ktoru mi liecili minuly rok pribrala 6kg 😒 a to som uz mala dost,teraz zaze 3kg som zvedava na akej vahe sa zastavim 🙂 nezvyk tolko pribrat u mna,ale teraz myslim,ze je dolezitejsie aby bolo male zdrave
@kingstonka ja citim babo od 16tt.
@luculiatko ja som tiez z pd termin mam 8.12 tak sa mozno stretneme🙂 🙂
@slniecko_z no super tak dufam že sa stretneme ked sme z jedneho mesta
@luculiatko myslela som v porodnici 🙂
no ja tiež ... lebo sa rozhodujem medzi bojnicami a žiarom ked už handlova nefunguje
Ahoj,som rada že som našla niekoho z tohto okresu,tiež mám totižto dilemu kam ísť rodiť,Bojnice či Žiar,tak budem rada ak už máš nejaké postrehy ohladom nemocnice.Dakujem.
@luculiatko
@skriatok3333 baby ja som na tom rovnako, no asi Bojnice, i keď Ďurkech je v Žiari, no Bojnice sú mi bližšie, lebo budem v PD u ocina podstatne od nástupu na MD.
@marcelkatt no ja stále neviem aj ked v decembri si cestu do žiaru moc neviem predstaviť ak bude sneh tak sa tam nedá dostať,takže asi bojnice aj ked sa mi tam moc nechce,ale vraj tam majú teraz toľko rodičiek že ich púšťajú rýchlo domov,tak aspoň jedna výhoda-budeme rýchlo doma 🙂)
@skriatok3333 možno sa tam stretneme, ja mám síce TP podľa PM 13.12, no podľa UZV 16.12. Veru v decembri do Žiaru je to rizikovejšie asi tá cesta myslím, neviem, zákruty a tak.... Ak bude poľadovica, tiež volím asi Bojnice.
Baby ja som zo ZH a idem rodiť do BB, nejako sa meníme?

@sasettka ahoj, tiež mám termín v decembri a rada by som sa pridala k vám 🙂