V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
Ahojte,prepáčte, že sa Vám sem vtieram, chcem Vám ponúknuť vianočný overalík pre Vaše bábo + čiapočku. Budete mať pekné vianočné fotky s drobcom a aj ho vynosíte. Je zo 100 % bavlny, zn. Bess - slovenský výrobok., veľkosť 56. Ak máte záujem napíšte mi IP alebo cez bazár.
Prajem Vám všetkým príjemné tehuľkovanie.
ahojte baby ja som na zaciatku nepriberala vobec ale ked som bola v 4mesiaci som zacala a teras som sa vazila a mam o 8 kg viac nez som mala ale bala som sa zo zaciatku lebo sa vsetci cudovali ze som bola 3mesiace tehotna a nepribrala som ani kg.
Už som tam !!! funguje. Ďakujem !!!
Ahojte baby, chodíte aj na predpôrodnú prípravu? Ja som bola pri prvom synovi na rizikovom, tak som nemohla a teraz zasa mám nízko placentu, tak kým sa mi neposunie tak asi tiež nemôžem, nepýtala som sa ešte ☹
@mimanka hadam nas deticky nenechaju na stedry den v nemocnici. ja som mala prvy termin na 18.12 ale teraz mi ho gyndos na poslednej poradni prehodil na 21.12 tak sa necham prekvapit. ale kamoska mi slubila,ze ak tam budem na stedry den, tak mi donesie vianocnu veceru a mini vianocny stromcek 😀
Ahojteeee 🙂
My mame termin 9.12 🙂 tak dufam, ze vianoce stravime domka ..
citala som tu o nejakom sukromnom fore, som tu nova poradite mi ako sa tam mozem dostat aby som klabosila s decembrovkami ? 😉
baby nebojte ved aj ked budeme na vianoce v tej nemocnici za ten skveli darcek to stoji co moslite? 🙂
ahaaaa dakujem 🙂

@qwen sem: