icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

sasettka
13. aug 2010

@qwen sem:

zuzka80
13. aug 2010

Ahojte,prepáčte, že sa Vám sem vtieram, chcem Vám ponúknuť vianočný overalík pre Vaše bábo + čiapočku. Budete mať pekné vianočné fotky s drobcom a aj ho vynosíte. Je zo 100 % bavlny, zn. Bess - slovenský výrobok., veľkosť 56. Ak máte záujem napíšte mi IP alebo cez bazár.
Prajem Vám všetkým príjemné tehuľkovanie.

qwen
15. aug 2010

@sasettka Môžem robiť čokoľvek, kliknúť na tvoj link alebo ho zkopírovať do vyhladávača, proste ma to tam nechce pustiť. Vraj stránka neexistuje.

cica28
15. aug 2010

ahojte baby ja som na zaciatku nepriberala vobec ale ked som bola v 4mesiaci som zacala a teras som sa vazila a mam o 8 kg viac nez som mala ale bala som sa zo zaciatku lebo sa vsetci cudovali ze som bola 3mesiace tehotna a nepribrala som ani kg.

sasettka
15. aug 2010

@qwen skus znovu, ja som ta tam napisala s "g" 😅

qwen
16. aug 2010

Už som tam !!! funguje. Ďakujem !!!

vegas
18. aug 2010

Ahojte baby, chodíte aj na predpôrodnú prípravu? Ja som bola pri prvom synovi na rizikovom, tak som nemohla a teraz zasa mám nízko placentu, tak kým sa mi neposunie tak asi tiež nemôžem, nepýtala som sa ešte ☹

luciaq
18. aug 2010

@cica28 ahoj, ja som tiez nepribrala vobec za prve tri mesiace, lebo som ich cele pregrcala,a teraz som pribrala v podstate len nejake 2 kila a to som v 22 tyzdni, ale ja som dost silna . mozno je to aj tym.

luciaq
18. aug 2010

@henrietag ja mam termin 21.12 tiez nie som nadsena vianocnym pobytom v nemocnici.

mimanka
18. aug 2010

@luciaq no a ja mám 23.decembra a mám ten istý názor

luciaq
18. aug 2010

@mimanka hadam nas deticky nenechaju na stedry den v nemocnici. ja som mala prvy termin na 18.12 ale teraz mi ho gyndos na poslednej poradni prehodil na 21.12 tak sa necham prekvapit. ale kamoska mi slubila,ze ak tam budem na stedry den, tak mi donesie vianocnu veceru a mini vianocny stromcek 😀

lulkax5
18. aug 2010

Ahojteeee 🙂

My mame termin 9.12 🙂 tak dufam, ze vianoce stravime domka ..

lulkax5
18. aug 2010

@vegas no ja ta asi predbehnem 🙂 Ja som zatial pribrala 8 kil 🙂 uvidime ako to bude kolko este naberieme 😀

lulkax5
18. aug 2010

citala som tu o nejakom sukromnom fore, som tu nova poradite mi ako sa tam mozem dostat aby som klabosila s decembrovkami ? 😉

cica28
18. aug 2010

@luciaq ja som vdaka bohu vobec nevracala od kedy som tehotna a ani zle mi nebivalo len ked som bola na slnku

cica28
18. aug 2010

baby nebojte ved aj ked budeme na vianoce v tej nemocnici za ten skveli darcek to stoji co moslite? 🙂

cica28
18. aug 2010

@lulkax5 to sa musis spojit z tou ktora vitvorila ten forum

lulkax5
18. aug 2010

ahaaaa dakujem 🙂

lulkax5
18. aug 2010

@cica28 ahaaaa dakujem 🙂

luciaq
18. aug 2010

@cica28 no ja som pregrcala v podstate prve 4 mesiace.a na slnku doteraz byt nemozem. a stale ma napina ked som hladna riadne, alebo ked idem okolo kosa. hroza,dufam,ze mi to prejde, lebo mat takyto citlivy nos nie je vyhra.

cica28
18. aug 2010

@luciaq no to ti nezavidim ale ono to prejde a potom si to zacnes uzivat

luciaq
18. aug 2010

@cica28 no uz si to uzivam . a ty uz nieco aj nakupujes?

lulkax5
18. aug 2010

@sasettka ahoj chcela by som sa k Vam pridat a mi to vyhadzuje, ze stranka neexistuje :(

cica28
18. aug 2010

@lulkax5 ale ved si tu ked sa zobrazuju tvoje spravy a ja neviem ci ma niekto sukromne forum.

cica28
18. aug 2010

@luciaq no uz mam kupene 2kosielky a este kupim tri, dupacky ,body som kupila mamina mi kupila supravy pre male a este len zaciname.sestra mi dala vanicku na kupanie,autosedacku a take drobnosti

mimanka
18. aug 2010

@luciaq no to dúfam aj ja,ale máš dobrú kamošku musím si to aj ja zariadiť takto nejak celkom fajn nápad 🙂

luciaq
18. aug 2010

@cica28 no tak to ja mam ozaj len drobnosti, jednu supravicku, jednu deku a dve body. a kocik chces aky? mas nejaky, ktory sa ti paci?

mimanka
18. aug 2010

@cica28 veru tak je krajší darček by som si ani predstaviť nevedela...

cica28
18. aug 2010

@luciaq no z kocikom mam problen kedze som taka mensia musim si hladat taky aby bol primerany takze este neviem ale ked pride manzel zo zahranicia uz sa konecne vyberieme pokukat nieco 😀 😀 😀 😀

mimanka
18. aug 2010

@lulkax5 no to si ešte dobrá ja som už pribrala 10kg a som v 22t