icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

luciaq
18. aug 2010

@cica28 toho som sa aj ja bala,ze ak ostanem doma tak mi z toho prepne. zatial chodim do prace, ale som unavena ako kon, kazdy den si musim pospat ked pridem domov

cica28
18. aug 2010

@luciaq to ja musim aj tak

luciaq
18. aug 2010

aspon si oddychnete a v klude si vsetko pripravite. ja budem vsetko v strese a zhone riesit ako to poznam. a kontroly vam chodia?

mimanka
18. aug 2010

@cica28 no ja som tiež skoro stále sama ale aspon večer príde manžel z práce a byvame so svokrovcami tak sem tam je svokra doma lebo chodí na smeny...

cica28
18. aug 2010

@luciaq nie ja som nebola zamestnana bola som brigadnicka

mimanka
18. aug 2010

@luciaq vieš čo zatial nebola a dúfam,že ani neprídu...

mimanka
18. aug 2010

@luciaq to ti nezávidím akurát som nad tým včera uvažovala,že asi by som v robote umrela...tak ma bolia kríže a nohy že neviem ako by som to v práci zvládala

luciaq
18. aug 2010

@mimanka no krize bolia aj mna riadne. ono sa to da, ja mam v pohode pracu a ked si spravim co musim tak idem domov. a zatial vladzem.uvidim dokedy

lulkax5
18. aug 2010

@mimanka kraaaaasny 🙂 dievcatko ci chlapcek ?

mimanka
18. aug 2010

@luciaq tak je dobre

mimanka
18. aug 2010

@lulkax5 ešte nevieme ale dúfame že dievčatko

lulkax5
18. aug 2010

🙂 drzime palceky 🙂

cica28
18. aug 2010

baby ako to mate vy z pohybmi lebo ja si to uzivam skvele a dnes od rana neposedi vkuse sa tam mrvy

luciaq
18. aug 2010

@cica28 no ja som prve zacitila v 20-tom tyzdni a teraz tak kopka semtam cez den a vacsinou vecer.

luciaq
18. aug 2010

@mimanka ja som tiez strasne chcela dievcatko,ale mala som od zaciatku taky pocit,ze to bude chalan a bude to chalan.

mimanka
18. aug 2010

@luciaq no ja mám pocit že to bude baba a dúfam že to tak aj bude ale už uvažujemaj nad tým že to može byt aj chlap ale som presvedčená že babenka to bude a teraz som našla neviem čo to je ale dá sa to pozrieť čo to bude ...a niekomu teda večine to vyšlo...a mne tam vychádza babula.pridám si to medzi foto ak sa to podarí

hermiinka
18. aug 2010

ahojte dievcata.zbadala som tu tuto temicku,a chcem vam napisat ze pred rokom som bola aj ja tehu a 29.12 sa nam narodil chlapcek MARKO.uzite si to tehotenstvo je krasne a hlavne vela oddychujte aby ste nacerpali silu na materstvo to je este krajsie ale velmi velmi narocne.drzim palce 😵

luciaq
18. aug 2010

@mimanka no mne vyslo dievcatko, lebo sme ho pocali ked som mala este 27. a cakame chlapceka. ale kamoske to vyslo. tak dufaj,.ze na dalsom sone sa uz malicke ukaze a budes mat istotu

cica28
18. aug 2010

@luciaq to ako si mislela ze si mala 27 to zavisi od toho ze kolko mas rokov?

cajka13
18. aug 2010

@cica28 ja mávam pohyby väčšinou podľa počasia a ako sa ja cítim, málokedy je to inak. Keď je teplo tak vie pokopkať cez deň málinko až si začínam všeličo namýšlať, ale večer už je to v poriadku pootáča sa povrtí pokope a ja som spokojná a asi aj ono. Keď je tak normále, že sú neni horúčavy, tak vie sa ozvať takých trojhodinových intervaloch a keď som moc unavená tak asi ja ono, lebo vtedy tiež nejako nie je aktívne, ale keď znervózniem, že sa dlho nehýbe tak si viem natrieť bruško a dá aspoň jedným kopančekom vedieť, že som v poriadku 🙂 Ale u každého je to individuálne, zas musíš tak brať, ale každý deň by si mala cítiť aspoň ako také pohyby. To je základ.

mimanka
18. aug 2010

@luciaq no ale má sa to vraj počítať že kolko máš rokov ked sa narodí a mesiac narodenia dietatka

mimanka
18. aug 2010

@cajka13 no moj krpánik kopcuje ako divý ale hlavne v tedy ked ja si konečne lahnem a oddychujem ale aj teraz kopcuje ked sedím....

cica28
18. aug 2010

@cajka13 no ja dnes mam celi den.kope stale este aj teras ideme sa uz ulozit lebo som uz unavena

luciaq
18. aug 2010

@mimanka ja uz to mam teraz jasne 🙂

cica28
19. aug 2010

dobre ranko dnes tu este nikto nieje???

lulkax5
19. aug 2010

Babule a kolko inak trva 3D ultrazvuk ? chystame sa v pondelok juchuu

andrea0903
19. aug 2010

@lulkax5 pol hodinku

lulkax5
19. aug 2010

@andrea0903 dakujem velmi sa tesim 🙂

andrea0903
19. aug 2010

@lulkax5 neni zac prijemny zazitok prajem

lulkax5
19. aug 2010

@andrea0903 pevne verim, ze si to uzijeme 🙂 vy ste boli ? kde Vam robili ?