V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
aspon si oddychnete a v klude si vsetko pripravite. ja budem vsetko v strese a zhone riesit ako to poznam. a kontroly vam chodia?
🙂 drzime palceky 🙂
baby ako to mate vy z pohybmi lebo ja si to uzivam skvele a dnes od rana neposedi vkuse sa tam mrvy
@luciaq no ja mám pocit že to bude baba a dúfam že to tak aj bude ale už uvažujemaj nad tým že to može byt aj chlap ale som presvedčená že babenka to bude a teraz som našla neviem čo to je ale dá sa to pozrieť čo to bude ...a niekomu teda večine to vyšlo...a mne tam vychádza babula.pridám si to medzi foto ak sa to podarí
ahojte dievcata.zbadala som tu tuto temicku,a chcem vam napisat ze pred rokom som bola aj ja tehu a 29.12 sa nam narodil chlapcek MARKO.uzite si to tehotenstvo je krasne a hlavne vela oddychujte aby ste nacerpali silu na materstvo to je este krajsie ale velmi velmi narocne.drzim palce 😵
@cica28 ja mávam pohyby väčšinou podľa počasia a ako sa ja cítim, málokedy je to inak. Keď je teplo tak vie pokopkať cez deň málinko až si začínam všeličo namýšlať, ale večer už je to v poriadku pootáča sa povrtí pokope a ja som spokojná a asi aj ono. Keď je tak normále, že sú neni horúčavy, tak vie sa ozvať takých trojhodinových intervaloch a keď som moc unavená tak asi ja ono, lebo vtedy tiež nejako nie je aktívne, ale keď znervózniem, že sa dlho nehýbe tak si viem natrieť bruško a dá aspoň jedným kopančekom vedieť, že som v poriadku 🙂 Ale u každého je to individuálne, zas musíš tak brať, ale každý deň by si mala cítiť aspoň ako také pohyby. To je základ.
dobre ranko dnes tu este nikto nieje???
Babule a kolko inak trva 3D ultrazvuk ? chystame sa v pondelok juchuu
@lulkax5 pol hodinku
@andrea0903 dakujem velmi sa tesim 🙂
@lulkax5 neni zac prijemny zazitok prajem
@andrea0903 pevne verim, ze si to uzijeme 🙂 vy ste boli ? kde Vam robili ?

@cica28 toho som sa aj ja bala,ze ak ostanem doma tak mi z toho prepne. zatial chodim do prace, ale som unavena ako kon, kazdy den si musim pospat ked pridem domov