icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

andrea0903
19. aug 2010

no my sme boli ale tu u nas v Kosiciach a stoji to od 23-33eur

nya
19. aug 2010

@andrea0903

Jeeej, my sme si vybrali rovnake meno pre dievcatko 🙂
U nas je dost neobvykle, tak som rada, ze este niekoho som nasla.

ajkalc
19. aug 2010

@mimanka cau,cau. ako je to s tym pocitanim?ja som totiz na nete kdeco nasla o pocitani a stale mi vyjde kadeco ine.

andrea0903
19. aug 2010

@nya jeej a ty si k nemu ako dosla?

nya
19. aug 2010

@andrea0903

Moj priatel je anglican, v anglictine sa to pise Leah a vyslovuje sa to "Lija". To sa mi zdalo moc zlozite na nase pomery, tak som zvolila holandsku a taliansku verziu toho mena, cize Lia, aby nemusela cely zivot na Slovensku hlaskovat svoje meno 🙂

A ty?

andrea0903
20. aug 2010

@nya u nas to vzniklo formou takou ze dcery chceli Lili my sme uvazovali na Liviou a nakoniec vznikla Lia ktora sa kazdemu pacila a kedze tiez viem ze to existuje v Amerike ale taka forma mena sa mi nepacila tak bude takto a sadne jej to aj k priezvisku 😀

cayrez
23. aug 2010

Zdravim kocky, je tu niektora zo Ziliny?? 🙂

jantulka
25. aug 2010

ahojte!cem sa vas opytat ze ci je normalne ze ma uz druhy den pobolieva v podbrusku?pohyby citim ale si velmi vsimam co sa so mnou deje lebo je to moje prve babatko tak nechcem aby bolo nieco zle. dakujem

fathi
27. aug 2010

Ahojte baby, tiež mám termin v decembri, konkretne 23. decembra 😀 tak som velmi zvedava ci sa nám tam aj niekto bude venovať alebo si to odrodíme s manželom sami. Som rada že som tu našla túto tému, bude niekto z vás rodiť na Kramároch alebo v DS? Ja sa neviem rozhodnúť, môj gynekológ robí pôrodníka v Dunajskej Strede ale zas trepať sa tam z BA sa mi moc nechce 😖

carinthia21
27. aug 2010

@vlocka33 Ved rybicky su zdrave, a tehotne ich papaju malo...teda az na vynimky. My mame min.3x tyzdenne rybicku k obedu

carinthia21
27. aug 2010

@jantulka Ahoj, ja som v 26.tt a termin mam 6.decembra 🙂 Tak budeme Mikulaskovi...a zijem v Rakusku, tak mamina bude musiet docestovat za nami...no a ked ta pobolieva brusko, moze to byt, ze sa babatko prave toci alebo sa zobudilo v brusku...mozno je hladne 🙂

andrea0903
28. aug 2010

@jantulka bolesti v podbrusku su normalne zvlast v tomot obdobi ak by vsak boli boesti so spinenim alebo ti tvrdlo brusko v pravidelnych intervaloch popripade by to neprestavalo tak chod nech ti vysetria moc a tak ale väcsinou je to bolest s prisposobovania sa maternice.......oddychuj vyloz nozky a bude dobre 😀

zuzkaznr
28. aug 2010

Ahojte. Konecne som nasla decembrove mamicky. Ja mam termin 14. decembra a bude to po prvy krat. 🙂

andrea0903
28. aug 2010

@zuzkaznr blahozelame a vitaj medzi nami 😀 ja mam dceru Vanesku

cayrez
28. aug 2010

@zuzkaznr ahoj, my mame tiez termin 14. december a tiez sme prvy na rade.. :o}}

jantulka
28. aug 2010

andrea0903 dakujemm velmi pekne za radu

paola881
6. sep 2010

Ahojte môžem sa k vám ešte pridat???Ja som až teraz objavila toto forum 😎 .Termín mám 16.12.a čakáme Ninku,bude to naše prvé 😉 .

zuzkaznr
7. sep 2010

Ahojte. Nejako to tu nezije,vsetci asi ziju pripravami 😀 ,ked sme uz pri tom co vsetko uz mate nachystane?

marcelkatt
7. sep 2010

@paola881 @zuzkaznr väčšina nás je v súkromnej téme baby, ak máte záujem si s nami tam písať, podeliť sa o vaše tehuľkovanie, tak napíšte sasettke.

babatko2010
8. sep 2010

Ahojte,je tu niekto kto čaká bábatko 20decembra a bude rodiť v trnave?🙂

anka66
12. sep 2010

Ahojte ja mam termin 29,12 a chcela by som rodit v HE e tu niekto kto je na tom podobne ?

anka66
12. sep 2010

@alexandrag1 Ahoj ja mam teiž termin 29,12 a kde budes rodit ?

alexandrag1
12. sep 2010

ahoj anka66.chystam sa rodit v Nr...ako ti inak prebieha tehotenstvo?

anka66
12. sep 2010

@alexandrag1 no zatial celom dobre a tebe ako?

alexandrag1
13. sep 2010

Doteraz super,len akosi sa zvacsujeme,aj vahovo,a tak prestavam vladat,ledva dycham a tak 🙂 ale inak je to fajn...som rada ze aj u vas

akire33
13. sep 2010

Ahojte vsetky decembrove, tak sa k Vam pridavam 🙂. Zatial sa tu len zorientuvavam ale je to zaujimave citanie 😀

monicka6101
13. sep 2010

Ahojte baby...nemate niekto podobny problem?uz druhy den citim bolesti tam dole.Neviem ako to mam opisat neboli ma pipina ale ako keby tie panvove kosti co su medzi nohami.Neviem co to moze byt,alebo s coho to moze byt.Ale bojim sa ci nahodou to nemoze byt tym ze babetko je dole alebo sa tlaci von.Ale to asi nie napadaju ma same blbosti.Neviete mi niekto poradit???dakujem

akire33
14. sep 2010

@monicka6101 ahoj, to iste je u mna lonove kosti akokeby boleli, hovorila som to svojej gyn. a povedala ze to je ok lebo sa mi vraj roztahuje panva a pripravuje sa na porod tak tomu chcem verit 🙂

monicka6101
14. sep 2010

akire33-aj mna to uz napadlo,tak budem dufat ze je to koli tomu.Na poradnu idem az 27.9.snad sa to do vtedy nezhorsi.
V noci ked som chodila na WC tak som ledva prekracovala s nohy na nohu tak to bolelo.Cez den ked sa hybem to az tak nevnimam.

akire33
14. sep 2010

@monicka6101 no vecer je to aj u mna horsie ale snazim sa to nevnimat, myslim ze zle by to bolo keby to bolo spojene s inymi problemami, No keby to bolo neznesitelne asi by som volala gyn. ze co s tym mozem robit (asi nic) ale pre pokoj v dusi 🙂.