V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@paola881 to urobis dobre 🙂
@marika1977 ak to pôjde 😀
ani ja som nikdy nebola celkom stihla ja som bola taka akurat ...no namne aj trochu vidno ze som pribrala ale co uz dufam ze po porode schudnem.....no mala by to byt pravda ze teraz sa najviac pribera tak som zvedava kolko este priberiem
bude to chlapec, zatial Matej, ale ako sa poznam meno este do porodu zmenim 🙂)))))))))))))))))) kde budes rodit?
ahoj bebaa a ty budes kde rodit?ak sa smiem spytat
@marketka3005 Budem rodit v Nitre...
aha ja vo ZV
@marketka3005 a v kolkom si?
ahojte ...tak ak smiem tak sa aj ja pridavm...my cakame dievcatko a termin mame 21.12. ale pojdeme urcite hned na zaciatku ak to dovtedy vydrzim...otehotnela som 6 mesiacov po sekcii takze musime davt pozor a budeme sa riadit podla mojej jazvy..tak sa drzte baby a verim ze to vsetky dotiahneme dokonca
@smejo251 držím palce!!!
Ahojte, pripájam sa k vám, tiež mám v decembri termín, a už sa nevieme dočkať 🙂))
ahojte, aj ja sa pripájam, a tiež dúfam že na vianoce už budeme pekne doma. Termín máme 16.12 a strašne sa tešíme, vyšla nám IUI na 2. pokus 🙂
@bebaa ja som v 28 ty zdni a ty
@luciaq ahoj ty si v 30 tyzdni? ta moja doktorka to tusim zle pocita, ja mam termin tak ako ty a som len v 28tt
@marketka3005 tak ja mam termin tiez tak a vychadza mitiez koniec 29 zaciatok 30.......ale vytukaj si tehotenska kalkulacka a tam ti to vyrata aj na dni presne ale najlepsie je ked sa riadis tym terminom ktory ti urobili na sone kolo 12-13tt ten je nejpresnejsi termin porodu a nie podla mrchy 😀

@marika1977 dala som si magnezko a trošku to pomohlo,ešte idem skusit na veľku potrebu 😀