icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

bebaa
7. okt 2010

@marketka3005 30 tyzden

luciaq
7. okt 2010

@marketka3005 podla tehotenskej kalkulacky sme dnes v 29-tom tyzdni a 4 dni presne.

paola881
7. okt 2010

babule,poradňa za nami..Ninka má 1150g,krčok drží,prietoky su ok a malá je otočená dole hlavičkou 😉

smejo251
7. okt 2010

bebaa no to je fajn ale ja budem rodit na sekciu lebo aj preveho som tak mala a teraz som ostala velmi skoro tehu tak musim cim skor ale aby aj baby bolo ok...lekar vraveů z euz 6 decembra pojdeme ale ja by som chcela bud 9 alebo az 12,13,12tak uvidime hlavne nech mala je oki
a ty si odkial?

zuzkaznr
7. okt 2010

ja som bola tiez dnes v poradni aj na sono,ale ani mi nepovedali,kolko mala vazi a meria. ☹ inac je vsetko o.k.

alzbetka490
7. okt 2010

Ahojte maminy. 🙂 Ja mam termin 14.12 ale posledne sono ukazalo 9.12. Tak neviem co to znamena. Dalsie sono budem mat o 2 tyzdne tam sa dufam dozviem viac. Mate s tym skusenosti?

marcelkatt
7. okt 2010

@alzbetka490 moja ja mám TP 13.12 podľa PM, no podľa UZ 17.12

marcelkatt
7. okt 2010

@paola881 budeš rodiť v Bojniciach? Ak áno, možno sa stretneme...

alzbetka490
7. okt 2010

marcelkatt bohuzial nie -ja budem rodit v Nitre. A co cakate? my chlapceka 🙂

marcelkatt
7. okt 2010

@alzbetka490 chlapčeka, druhého...

miska_zv
8. okt 2010

Ahoj je tu nejaká mamina,ktorá bude rodiť v Zvolenskej nemocnici a má termín okolo 16.12? 🙂

paola881
8. okt 2010

@marcelkatt ano v Bojniciach 😉 ved kde inde 😉 ...Ked budeme obe držat bejby v sebe je veľká pravdepodobnost,že ano 😀 .

paola881
8. okt 2010

@alzbetka490 to asi preto,že malé je väčšie na svoj týžden,ja to mám zas naopak...Som v 30.tt a malá má 1150g.Ale dr.povedal,že mi nebude už menit TP.

marika1977
8. okt 2010

@paola881 ja som bola v stredu na kontrole,ci sa mali umudril a ci sa uz nechysta 🙂 nechysta chvala bohu,sme v poriadku ale kludovi rezim mame stale ☹ dlzku maleho mi doki nepovedal ale,co ma aj zarazilo ,jeho vaha je od 1,700 do 1,900 nieje to na 29tt nejak vela?vsade pisu ze deticky by mali mat od 1,100 do 1,300...a to som sa ho pytala ci nieje velke a on ze ani nie je v norme...je mi to cudne lebo tuto vahu dosahuju babatka v 32tt

marika1977
8. okt 2010

@paola881 a este som si myslela ci mi neda iny termin,skorsi a nie...to co zas bude 5kilove dieta ci co?nechapem ved len teraz babatka naberaju tuk a obaluju sa nie?

paola881
8. okt 2010

@marika1977 no podla mna je o dost väčšie ako moja 😎 .Aj ja sledujem tie tabuľky,moja je zas na hrane..Ale ja som bola tiež drobunká,mala som 2800g tak nemá byt po kom veľká 😀 .Ale zas moc netreba verit tým rečiam,kamoške povedali na posl.sone pred pôrodom,že malá bude malinká,že bude mat 2,5kg a mala skoro 3,5kg 😀 ...Takže...

paola881
8. okt 2010

@marika1977 nezmenil ti TP?????tomu nechápem,ano teraz už iba priberaju 😀 .Všetky orgány su skoro dovivíjané,okrem pluc teda.

marika1977
8. okt 2010

@paola881 vidis,nezmenil a stve ma to lebo aj malu som prenasala a narodila sa mi ako slonicatko...u nas v rodine su manzelia,ocko ani nieje mali ,taky pevny chlap a mamina io je stuple drobne ziena maju 3dcery 2pobisky a 3tiu 1rocnu...tiez sa narodila taka malinka ze ju nebolo vidiet v perinke nieco cez 2kg ale riadne donosena...aj teraz je malinka aj snou boli po kadeakych vysetreniach co ich posielali a asi v banskej bystici ci kde im povedali ze naco prisli ze mala je uuuplne v poriadku 😀 tak ze aj tam je ona po maminke 😀

paola881
8. okt 2010

@marika1977 sloníčatko,ja odpadnem 😀 😀 ....A ku gyn.chodíš tu v PD???a posledný mesiac sa má ževraj chodit do nemocky a môj gyn.mi povedal,že u nás to nerobia,že sa im nechce,tak že budem u neho až do pôrodu...nejak som tomu nepochopila 😖

marika1977
8. okt 2010

@paola881 ja chodim dokimu do šali ale tam zrusili nemocnicu a moj uz nerodi lebo prebral fuuuru pacientok po 2mudr.co sli do dochodku tak mi hovoril ze mu na odrodenie svojich neostava cas...ale aj mna poradnu chodim nieco pred 7mou rano a to nas je tam tehuliek uz aj 10 tak ze vzdy si pockam cca 2hodky kym pride na mna rad.a to nas doki chodi okolo pol8mej..u nas v šali zrusili nemocnicu tak uz rodime v galante,a ze vraj by som si mala ten posledny mesiac vybrat porodnika z galanty a chodit k nemu na poradne...u vas to bude asi podobne...ja uz jedneho mam,takeho mladeho,tak uvidime...skoda ze ten moj nerodi,je to velmi dobri zensky 🙂

paola881
8. okt 2010

@marika1977 ja mám gyndoša super,včera som šla na poradnu,prišla som tam o 7:15 ani nohy,išla som dovnutra a o 7:30 som už bola vonku 😀 .Môj má od 7-9 tehotné,potom norm.poradnu a tak v tom nemá chaos 😎 .

marika1977
8. okt 2010

@paola881 ja sa mojho na tieto veci popytam v bud.stedu,tedy idem na poradnu,lebo ani ja presne neviem aky ma sistem,to viem len od kamosky...tak uvidime 🙂 no malu som mala 4,20 52cm a bola taka skareducka ze som hovorila sestricke"dajte ju ocovi"ja som bola soknuta ked som ju prvy krat uvidela...este aj klucnu kost mala zlomenu chudatenko..ale co som sa cudovala, poobede uz opeknela,par hodin a bolo snej ruzove dievcatko 😀

paola881
8. okt 2010

@marika1977 to nemyslíš vážne... 😀 toto som ale počula už od viacerých,že sa im deti zdali škaredé 😀 .Kamoška to isté,tiež vravela,že malá bola taká škaredá 😅 ...

marika1977
8. okt 2010

@paola881 ja som plakala ked mi ju dali aj som to asi vtedy povedala... ☹ vies,prva dcerka bola sice trochu sivo modra ale bolo to nadherne dievcatko s vyšpulenymi perami dlhimi mciernymi mihalnicami a velkymi lickami taka mala hurocka tiez mala peknu vahu 3,65 a lea,pozdlz čela cierny monokel nosik uplne sčapnuty a ocka vtlacene dnu ani mihalnicky jej nebolo vidiet...tvaricku mala celu akosi zatlacenu..ona sa uz vobec nezmestila v bruchu tak ju tak skaredo otlacili moje panvove kosti a predlaktia mala este dlllho fialove a ocka nevedela ani poriadne otvorit,mala ich podliate krvou skoro 3tyzdne a len jej slzily ☹ tak si to skus predstavit..babo s modtociernou otlacenou tvarickou..ale ako pisem poobede sa mi ako zazrakom narovnala a zruzovela uz to bolo krasne a nevyslovne som sa jej tesila

marika1977
8. okt 2010

@marika1977 kukni album,aj tam je vidiet aky valibuk bola 😀 😀 😀

marika1977
8. okt 2010

@paola881kukni album,aj tam je vidiet aky valibuk bola 😀 😀 😀

paola881
8. okt 2010

@marika1977 idem nato 😀

janulka80
8. okt 2010

Ahojte, ja mam zatial termin 19.12., aj ked podla sona z 28tt to skor vyzera na 14.12. Spolu s manzelom ukecavame maleho, ze sa musi narodit presne 19.teho aby stihol manzel porod.
Ozaj je tu niekto, co bude v tom termine rodit v Trencine?

barbora87
8. okt 2010

@janulka80 ahoj ja mam tiez termin 19.12. 🙂 a tiez chlapca 🙂)) no ja bohuzial rodim vo viedni

marcelkatt
8. okt 2010

@paola881 no veď uvidíme.. Potom ak náhodou, ma ohlás, ja nemám vizuálnu pamäť na tváre... Skôr mená.