icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

larmimi
12. okt 2010

@bebaa ahaaaa, tak potom poznam len sex, a umvynie schodov zevraj 😀 a co ta znama spravila? ja ked som prenasala som aj tonic pila a nic...podla mna to clovek neovplyvni...to je sila mocnejsia nez my

zuzkaznr
13. okt 2010

ahojte tehulky. uz ste zbalene do porodnice? mna manzel hresi,ze sa nebalim pre istotu skor. 😀 myslim,ze ma z toho vacsi stres ako ja 😀

luciaq
13. okt 2010

@marika1977 ahoj tak som dnes bola na gynde a lekar mi robil merania maly ma 1360g. ale mne posunul termin zasa, tak moje babo je asi mensie. teraz mam termin na 25.12. a prvy som mala na 18.12, potom na 21.12. tak som zvedava kedy nas maly prekvapi 🙂

marika1977
13. okt 2010

@luciaq ahuuuuu...tak mame rovnake terminy 😀 aj ja som dnes bola a....zas ma nepotesil..merania mi spravi 28.10 presne tak ze mi nevedel momentalne povedat aki sme velky..podla mna ty mas babo v norme,ked si to pozries v gooogle tak tam su take miery na 30tt...a dale j mi moj p.doktor povedal,ze mali pride podla neho skor na svet,a ze ci mam vsetko nachystane ak nahodou,a ze sme inac v poriadku a co je najpriaznivejsie,moj krcek pevne drzi natlak maleho bojovnika ktory,by chcel von ☹ tak ak cokolvek,ideme do novych zamkov...p.doktor rozhodol,ja by som mala rodit tam...tak ma zas nepotesil...dalej musime lezat

luciaq
13. okt 2010

@marika1977 ahoj spolubojovnicka. tak to ti nezavidim, ja sice lezat nemusim, ale mna neskutocne pri dlhsom sedeni v praci bolia lonove kosti,ze sa vraj pomaly roztahuju. a preco musis rodit v zamkoch???? su tam nejako lepsie vybaveni? a mas uz vsetko nachystane? my mame zatial iba oblecko pre maleho a poskladanu postielku ale nic viac. kocik chceme teraz kupovat cez vikend v polsku tak uvidime co nas tam oslovi. ja neviem mne ten termin posuva riadne. uz mam treti, som zvedava kedy nas maly prekvapi. 😉

marika1977
13. okt 2010

@luciaq v zamkoch maju najlepsie vybavene oddelenie pre nedonosene deticky...ze vraj najnovsie pristroje a pisala som s jednou babou ta tam odrodila oboch chlapcov,tiez skor narodenych a velmi si novozamcanov pochvaluje...pisala,ze tam sa im podarilo zachranit uz aj 550gramove babo..tak asi preto by som mala ist rodit tam ak by bol problem,mali ma len u nich sancu...ale dufam ze to este vydrzime,a nejaku tu dobu este ostaneme v brusku 😀 ja sama som bola nedonosena,narodila som sa na 7mes.v nitre a je zazrak ze som prezila...v 70tych rokoch totiz bola pre nedonosence minimalna sterostlivost..mama spomina ze kazdy den okolo mna umierali deticky a ze to bolo cosi strasne ☹ ale ja som prezila 😀 a mala som len 1.300 😀...no mne co to poostavalo po detoch mam vanicku postielku vecicky a uz som aj pokupila cez internet kocik oblecenie autosedacku...nelutujem,lebo na nove by som aj tak nemala a takto som veelmi spokojna...ale co sa tyka tasky do nemocnice,este nemam pobalene..to musim pokupit,a teraz lezim tak ze asi ma pobali mama 😀 este ze ju mam 😀

marika1977
13. okt 2010

@larmimi musim sa pripojit 😀 ja som druhorodenu tiez prenasala...nechapem inac,lebo som aj okopavala aj okna umyvala a sex sme mali kedy to len slo a to som bola dost naruzliva xixi 😀 a aj tak si mala pobyt v brusku maximalne uzila a predlzila o 14dni 😀 a teraz?o sexe len snivam a uz mesiac je moje miesto len postel ☹ chudak moj muz 😝
@zuzkaznr tak ho chyt pod pazuchu a povedz mu ci ti nexce pomoct 😀 ono my bi sme uz mali byt aspon ciastocne zbalene 😅 a je toho dost co treba zobrat 😝

luciaq
13. okt 2010

@marika1977 fuuuha moja, snad ti to dobre dopadne vsetko. ale neboj nic, aj keby si teraz porodila babatko ma vyse 90%-tnu sancu,ze prezije. tak sa neboj. ja som tiez dost veci nakupila nosenych,ale ja kupujem vacsinou z ebay z anglicka. je tam neskutocny vyber. Jejda akurat som si pozrela,ze cakas uz tretie babo. to je super, budete velka rodinka. tasku do nemocnice nemam este ani ja, akurat mi dnes dala sestricka zoznam co by som si mala doniest, tak pomaly zacnem nakupovat.

marika1977
14. okt 2010

@luciaq nooo,velka 😅 ale inac uz sa velmi tesime na maleho,on je totiy to necakana nahoda...taky mali spion co sa prekllllzol 😀 😀 😀 akosi...my sme 3tie vobec neplanovali,uplne nam stacili nase kofi a financne sme boli zabezpeceneny akurat dobre pri dvoch+dom sme kupili+hypoteka....no nic moc ale radost velka bola ked som oznamila ze to bude chlapcek 😀 😀 😀 😀 ja vadsinou nakupujem cez bazos a som nad mieru spokojna...ja mam tak od psa cez koberce,zaclony ,police.....

kakaovyrez
14. okt 2010

Ahojte, ake vam namerali hodnoty na ultrazvuku v 30 tt? Mne vychadza BPDxFOCD=82, TADxAPD=250, FL=57. Vraj ma akesi male brusko a velku hlavu ☹ a ze bude malinky ☹ A odhadovana vaha je 1400-1600g.

larmimi
14. okt 2010

@kakaovyrez ahoj, ja mam BPDxFOCD=76, TADxAPD = neviem to prelustit po mojoj dr..ale zacina to na 25 tak to budem mat rovnake ako ty...a FL = 59..alebo 5,9 😅 strasne naskrabane...

larmimi
14. okt 2010

@kakaovyrez a vahu mam vypocitanu 1514g

kakaovyrez
14. okt 2010

@larmimi Tak to je priblizne rovnake. Len BPDxFOCD mame vacsie, to je vraj hlavicka a to aj lekar hovoril, ze je vacsia, vychadza na 32tt. Dufam, ze je to normalne, lebo zatial mu vzdy vychadzalo, ze ma tu hlavu akusi privelku ☹
Podla doktora vraj budeme radi, ak bude mat 3 kg pri narodeni. Tak neviem...

larmimi
14. okt 2010

@kakaovyrez aaaaale z toho si nic nerob, tieto vypocty su nikdy neni presne, aj mojej sestrenici toto tvrdili, a mala sa jej narodila normalna... 😉
mne praveze dr. povedal ze az odteraz bude vsetko rast a bude rozdiel medzi velkymi detmi a malymi..okolo 30tt su vsetky rovnake

kakaovyrez
14. okt 2010

@larmimi Ja viem, ze to nic neznamena, viem, ze v tych meraniach su velke odchylky. tiez mi logicky vychadza to, ze az teraz zacne babo priberat a nie je iste, kolko tuku sa nan prilepi za zvysnych 10 tyzdnov, ale aj tak ma to vystrasilo. Clovek vzdy caka, ze mu povedia, ze to bude idealne 😒

larmimi
14. okt 2010

@kakaovyrez hlavne ze je zdravy...teraz vsetko zacne rast ako ma..uvidis 😉 kedy mas termin?

kakaovyrez
14. okt 2010

@larmimi 28.12. A ty?

silvia1124
14. okt 2010

ahojte , je tu niekto z Bratislavy? ja mam termin 20.12.

luciaq
14. okt 2010

@marika1977 jejda tak necakany vianocny darcek das muzovi a detom. to je fajn. my mame zasa vysnivane babatko. ja som o jedno prisla pred rokom a pol a to mi lekar pred tromi rokmi povedal,ze sa mam zmierit s tym,ze vlastne deti pravdepodobne mat nikdy nebudem. a vidis to podarilo sa nam. sice si picham od zaciatku fragmin kazdy den, aby sa mi nezrazala tak velmi krv, preto som pravdepodobne potratila aj prvykrat. snad nam to vyjde vsetko v pohode a budeme sa tesit z malych certikov. 😉

larmimi
15. okt 2010

@kakaovyrez tiez 🙂) presne..

kakaovyrez
15. okt 2010

@larmimi Tak to je nahodicka 🙂

larmimi
15. okt 2010

@kakaovyrez dufam ze na 24teho budeme este tehotne... 😀

kakaovyrez
15. okt 2010

@larmimi No to aj ja dufam. Tesim sa na kapustnicu, poriadny majonezovy salat a vyprazaneho kapra. Ked by som nahodou kojila, asi by som si to velmi neuzila 🙂 Ak sa mozem opytat, kolko si doteraz pribrala? Ja zatial 6 kg ☹ Asi je to malo, ale za posledny tyzden to bolo napr. 800 g. Ak by to takto slo dalej, nemuselo by to byt take zle na konci...

larmimi
15. okt 2010

@kakaovyrez no ani sa nepytaj 😀 aj 14kg uz...ale to som mala s prvou dcerou to iste...a rychlo som to zhodila...cca o 4mesiace aj 20kg ! co cakate? my chlapca

marika1977
15. okt 2010

@luciaq drzim siiilno palceky aby ste boli v poho... 😀 ..moja znama ta ma tiez chorobu krvi ale neviem aku po celom tele sa jej praskali zilky a robili sa modriny tiez brala konske davky nejakeho lieku aby sa jej nejake hodnoty dostali do normalu a teraz je v 22tt a ako zazrakom ma hodnoty oka ani tie lieky nemusi brat a to od kedy otehotnela je ok 😀 ale lekari jej hovorili ze je to len docasne zlepsenie ze telo sa koli tehu.trosku pozbieralo a takto chrani plod 🙂 🙂 🙂 a tiez jej davali minimalnu sancu na babo 😀 tak nejak,necakany ale bojim sa velmi...mavam krce a on asi aj tak pride na svet skor 😒 len aby to nebolo prilis skoro...ani v noci sme poriadne nespali ☹ 1xza hodku prisla kontrakcia ale ze vraj je to normalne...je to tak?od rana uz nic chvaaala bohu...momentalne sme v klude

kakaovyrez
15. okt 2010

@larmimi Tiez chlapca 🙂 Ja som zacala neskoro priberat, asi v polovici 5. mesiaca a ide to pomaly. Ale dufam, ze tych 10 kg by som mohla na konci mat.

silvia1124
15. okt 2010

ja cakam dievcatko a som pribrala 10 kg.

larmimi
15. okt 2010

@kakaovyrez no ja by som bola osobne rada keby nepriberam 😉

@silvia1124 kedy mas termin?

larmimi
15. okt 2010

@marika1977 to fakt? mozno to mas tie falosne...mna posledny tyzden ako si lahnem do postele bolieva podbrusko, a boky..teda asi panva...strasne... ozaj, mozem fastun gel?

silvia1124
15. okt 2010

20.12 mam termin