V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@marika1977 no tazko...velmi sme chceli babo a ked sa to stalo prvykrat tak este si clovek hovoril ze nabuduce to vyjde ale do tretice som uz bol askoro na psycho....a stvrty krat s malym somuz ani neverila a nicomu sa radsej netesila az ked som zacala citit pohyby som tomu naozaj zacala vederit ze to bude dobre a chvalabohu aj bolo a teraz vsetkooki tak som rada uz len ten porod zvladnut a budem nastastnejsia na svete s mojimi pokladikmi
@slniecko_z baby to nemyslite vazne????😀DD velmi dobre viem o com hovorite...my sme pocas setkoch mojich tehu nesexovali...potom ked som potratila tak sa ma po zakroku mesiac nesmel obec dotknut a ked som bola s malym tehu tak pocas celeho tehotenstva sme mali sex mozno 5krat aj to tak opatrne 🙂))) a to vsetko trvalo skoro tri roky tak si toto predstavte.,..eset zemam takeho dobreho muza ze mi sedi pri zatku a tak nomozem mat ani pochybnosti ze nieco robi ine lebo myslim ze iiny chlap by to nezvladol tak dlho....a teraz som opat tehu a opat rizikovo lebo kratko po sekciii tak opat nic moc....no ale uz neplanujeme deticky tak budeme dobiehat 🙂))))
@paola881 no tak parada a to ju s vyvolavackou poslali domov?to som este nepocula no maju tam plno tak asi preto ked sa nic nedialo no dufam, ze aj u nas to znova zaberie 😀
@smejo251 klobúk dole pred tebou a tvojím mužom. neviem, či som ja nejaká divná alebo čo, čím menej sexujeme tým menej mi to chýba, nejak sme si na to zvykli. nuž ale čo sme mali robiť... nechali sme si zájsť chuť, len dúfam že ju potom v sebe ešte objavím 😒 a teraz v tomto tuleňom stave, keď som rada, že sa pretočím v noci z boka na bok, si pripadám strašne nemožná. aj keď muž sa na mňa usmieva celé teh. nadšený, ako mi to pristane, a hlavne keď mi narástli prsia z nuly na niečo, tak kukal ako puk 😀 ale musím uzať, že takú peknú pleť a vlasy som v živote nemala.
@shira_ u nás-teda u mňa je to naopak- 😎 .Ja by som sexovala aj v tulenom stave,aj každý den,ale môj sa bojí,ýe ublíži nejak malej,ta sme bez asi mesiac...ide ma rozthnút 😀 .Ale verím tomu,že ked porodím,chut ma prejde a bude to naopak 😒 ...
Len čudné je to,že jemu to ani nechýba..už som sa pýtala,či nemá nejaku druhu,ked normálny zdravý chlap a nechýba mu sex 😅 ???
A čo sa týka pleti,to tiež je oveľa lepšie ako pred tým ale vlasy mám nemožné!!!nedržia,lámu sa,farba o ničom,otras...:(
@paola881 no tak sa to tu rozoberalo vcera to sexosenie , ze som sa vecer normalne na mangela vrhla 😀 a nic chvala bohu som v kope 😀
@slniecko_z no ja sa nemám na koho vrhať ☹ ,jedine ,že vytiahnem zo skrine umeláka modrého ale to nebudem risovať 😀 😀 😀 .
@slniecko_z tak ty si to v tvojom stave riskla??? Wow dobra si 😀 😀
Inac s tou pletou u mna - HRUZA... v zivote som ju nemala horsiu!
@paola881 😀 😀 ja mam ruzoveho 😀 no vsak ked sme netoto uz niekolko dni tak aj tak za chvilu bolo po vsetkom 😀 takze nic moc 😀
@paola881 no dopadli... ☹ a ked sme uz pri tej teme @slniecko_z , aj ja mam ruzoveho 😀 😀 😀
@zahrika no riskla ale vsak som vedela ze to skonci skor ako to zacalo 😀 takze pohoda 😀 a nic ti mi neni
@slniecko_z ved už ani nebudem vediet potom ako sa to robí 😀 ....Neviem čoho sa bojí... 😎 .Minule som mu povedala,že ak to takto pôjde dalej,tak si idem v 9.mes.hladať milenca-zo srandy 😉 😀
@zahrika 😀 😀 😀 no to je pekna farba
@paola881 no neviem coho sa boji vsak to ti nema ako ublizit ani malej len chlapi maju milnu predstavu ze babatkam pichaju do hlavicky a podobne 😀
@zahrika jaj moja no to teda nemas bohvie co ale dakedy lepsie samej ako s debilom 😒 nie?
@slniecko_z aj ja som toho názoru....
babenky, tak to fakt musi byt zavazny zdravotny dovod takto sa vzdavat sexu...., a som dokonca citala, ze sex v teho je taky dolezity nielen na psychiku, ale aj to, ze s tymi ztahmi maternice pri orgazme sa trosku precvici a pripravi na kontrakcie, cize to tzv tvrdnutie bruska nie je nebezpecne, ale normalne
Inak baby, my sme sexovali az do poslednej chvile, aj ked uz posledny mesiac to bolo uz len presviedcanie a natlak z mojej stany, ono sa to ti muzi fakt uz potom boja.... 😉
@emmaelzer no ja som dnes len 36+3 a hrozil mi predcasny porod som na cm otvorena a mala sa tlaci von musim lezat kym jej plucka dozreju takze preto by som nemala sexovat aby som sa nezacala dalej otvarat no ale volako to prislo vcera 😀 a nic sa nestalo stale som v kope 😀
@slniecko_z len sa hlavne nestresuj, a radsej to fakt nerisku aj ked neboj, uz od 36tt aj keby uz fakt chcela velmi ist von, uz by ju asi len dali na par dni no inkubatora, ale urcite by uz bola v poriadku, ale len pekne oddychuj aspon nech si tam este malinka ostane aspon 2 tyzdne
@paola881
@slniecko_z
no mate pravdu kocky..radsej sama ako sa trapit.. aj takto sa trapim ale uz nie tolko vela... Vyhoda je, ze my sme boli spolu kazde 2tyzdne, cize som si nemohla priiilis zvyknut, ako keby sme byvali spolu denne... Boli sme si sice velmi vzacni ale aj tak to stroskotalo... ☹
Ako to zvladam?? Teraz uz fajn,ale tehotenstvo cele bolo smutne a tazke..bo som furt rozmyslala co a ako dalej a preco sa mi to stalo a co malinky bez otca atd atd atd... ono uz v 30ke si nemyslite ze take sa vam nieco stane...
Byvam sama, cize strach z toho ako to budem vsetko zvladat tam je, ale mama a segra su super opora a byvaju 10min chodze 🙂
Cize hovorim si, mohlo to byt horsie..utesujem sa a snazim sa sustredit len na to aby sme boli zdravi... Daky tata sa snad uz len najde 😅
Nech neostanem pri tom ruzovom 😀 😀 😀 😝
@zahrika tak to verím,že musí byt ťažké...Ja som vyrastala tiež bez otca.Môj biologický na vyašlal na maminu ked otehotnela a ona sa me nechcela vzdať 🙂.Nikto ani nevedel,že je tehotná,mala síce už 25r.ale bol to pre starkovcov šok,lebo si mysleli,že je v nemocnici so žlčníkovým záchvatom a prišla s malou Paulínkou 🙂,nechcel jej dávať ani peniaze,potom sud nariadil aby platil až 400sk 🙂...
Nikdy som sa s ním nerozprávala aj ked sa občas náhodne stretneme,on vie kto som a ja viem kto je on...to je všetko.Takže Ti budem držať silno palce aby si sa mala dobre a malé ta naplní tolkou lásou,že prvé mesiace,možno roky na chlapa ani nepomyslíš 🙂).
@emmaelzer no do konca tyzdna by som chcela vydrzat potom uz je to jedno v podstate lebo ze tazka je dost to aj citim ked sa postavim mi ide panvu roztrhat 😀 a na dlhsie to ani netipuju ze to vydrzi 😝
@zahrika verim, ze to zvladnes aj sama podla toho ako tu pises myslim, ze si dost silna ,,natura,, a bude to ok a slobodne mamicky su teraz v kurze 😀 😀 😀 bude dobre neboj

@slniecko_z toto sa stalo teraz aj kamoške 🙂 Poslali ju domov z nemocky,pichli vyvolávačku,3 dni nič,tak že skusia sex 😀 písala mi o 17tej že o 13tej mali sex a že stále nič 😎 tak jej vravím,nech vydrží,že to nie hned a o 2 ráno sms,že už rodí a Nelka je na svete 😀