icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

emmaelzer
17. nov 2010

@slniecko_z takze babo bude zachvilu tu, boze ako zavidim 😉 ...Inak ja som tiez skoncila v nemocnici v 36tt pri prvom teho zo strasnymi bolestami, a nakoniec sme to vyzdrzali as do 38tt....inak ja som sa otvarala 3 dni pred prasknutim plodovej vody....maternica sa pred porodom pripravuje, dozrieva

slniecko_z
17. nov 2010

@emmaelzer no ved uvidim ako to dopadne nakoniec ako dlho vydrzime no ja som uz tyzden otvorena brucho na kolenach 😀 a nic sa nedeje 😕

zahrika
17. nov 2010

@paola881 ,@slniecko_z
diky kocky.. no ja som sa natrapila dost ale som sa riadne nasrala a som si povedala ze konec, ide sa bojovat a som rozhodnuta to zvladnut... A inac, o to skor dovod vypadat po porode ryyychlo opat fit 😀

@paola881 a nikdy si nezila teda uz potom v domacnosti s inym otcom, co si vzal tvoju maminu?
Ja sa bojim najma toho, ze cakam chlapca a ten tata chyyyba... a my sme same baby v rodine... ale kurnik, sak to musime dako zmaknut ! Budem verit, ze vychovam ho dobre aj bez neho,....Teraz si uzijem kym je malilinky..a potom sa budem snazit mu dat co najlepsie zazemie.. 🙂

paola881
17. nov 2010

@zahrika nie nikdy...mamina mala priatela,bol super ale nežil s nami a potom sa tragicky zabil...a odvtedy nikto...ale to ja som už bola vlastne preč z domu.Mne osobne chlap nikdy nechýbal,mám s maminkou krásny vztah ale pri chlapcovi je to asi iné,neviem 🙂 Držkám palce 🙂.

zahrika
17. nov 2010

@paola881 🙂 kujem...

shira_
17. nov 2010

@zahrika za týždeň, dva budeš mať pri sebe toho najlepšieho chlapa, tomu ver. a nakoniec budeš prekvapená, koľko ľudí ti pomôže. viem že to je ťažké a hlavne smutné, že tvoj synček sa nenarodí šťastnej dvojici, ale s tým nič neurobíš. budeš proste iba šťastná mamina. muž ktorý opustí tehotnú ženu je hovado a takého naozaj nepotrebuješ. dieťa je to najdôležitejšie, to ostatné sa časom uprace...

marika1977
17. nov 2010

@slniecko_z no tak to sa u teba pekne pustil porod 😀 toho sa bojim aj ja ale aj mame zakazane koli prilis nizkej polohe babatka...

slniecko_z
17. nov 2010

@marika1977 no ved aj ta nasa sa tlaci von brucho mam na kolenach dobre ze nie 😀 ale sa mi zda ze ma to volako preslo alebo co dnes ma nic neboli aj som dobre spala no sranda uvidime 😕

zuzkaznr
17. nov 2010

@slniecko_z Ahoj. vsimla som si,ze cakas dievcatko,meno Vanesska a termin 13teho. To je teda dobra nahoda,lebo ja tiez cakam dievcatko Vanesku a termin podla sona mam 13teho 😀 . citala som ze to budes mat asi skor,aj v tom sa hodneme 😀 😀 😀

marika1977
17. nov 2010

@slniecko_z ja mat tak tvoju odvahu...ale bojim sa a asi si nejaku tu dobu pockame 😅
@zahrika ja som rozvedena a asi 8r.mam priatela,druha...starsiu mam s prveho manzelstva a tieto mensie uz s mojim terajsim...a poviem ti jednu vec,ze cosi lepsie ako rozviest sa s mojim alkoholicko gemblerskym ex som ani nemohla spravit 😀 dakujem vsetkym co staly tedy nadomnou a davali mi silu vygumovat ho z mojho zivota,ktory bol aj tak na nic plny trapenia a postupne strrrrasneho odporu voci nemu...tak snim by som vysla na psi triciatok a asi by som skoncila na psychiatrii....poviem ti,ze niekde tam caka na teba ten pravi muz sity len pre teba 😀 a ono chlapi vo vseobecnosti uprednostnuju zeny,ktore uz maju co to za sebou...ja ked som ostala z malou sama,mohla som si vyberat 😉 uvidis,po case sa to utrasie a najdes aj ty pokoj v zivote uz ci s chlapom alebo bez,ale ak budes velmi muza pri sebe potrebovat,najdes toho praveho....aj u nas su casto nezhody a zo vselicim sa musime pasovat ale nelutujem lebo mam to,co som v zivote chcela...dom deti muza... 😀 ale to je individualne,kazda zena tuzi po niecom inom.moja tuzba v zivote bolo len toto 🙂

smejo251
17. nov 2010

dievcata ☹((( dnes mi doktor povedal ze ma hospitalizuje az 29.....precooo???ja uz nevladzem

paola881
17. nov 2010

@smejo251 a hospitalizuje načo??? čo sa deje???

slniecko_z
17. nov 2010

@zuzkaznr jej super to je fakt nahoda riadna 😀 😀 no asi uz aj tento tyzden to bude no uvidime

slniecko_z
17. nov 2010

@marika1977 no tak ono to pride aj tak vtedy ked ma 🙂

paola881
17. nov 2010

jeminéééé to je nuda....ani v tv nič... 😖 malá už doštikala,teraz asi drieme 😎 aha modré z neba...

bebaa
18. nov 2010

Baby mozete spavat? Ja vobec, zaspavam o tretej rano a o osmej som uz hore ☹

slniecko_z
18. nov 2010

@bebaa ja som dlhu dobu nemohla stale som sa prehadzovala normalne ze mrle ale posledne dni uplne super ani sa v noci nezobudim nic akurat som od 6 -tej hore ale to koli malemu lebo buntosi skoro.

zahrika
18. nov 2010

bre raanko... tak ja mam po dnesnom rane riadne dokopany zlcnik.. som myslela ze umrem, malemu sa zrejme nepaci 🙄 no po dnesku fakt nech uz je vonku, lebo taketo noci to je hruuuza 😝

@shira_ no musim povedat, ze si to napisala fakt pekne a pravdivo.. velmi ma to povzbudilo 🙂. Mas pravdu.. lepsie slovo ako "hovado" pre takeho nie je 🙂 A ak si niekoho najdem, budem vediet, ze ma chce aj s malym 😅

@marika1977 tak toje super....sifakt spravila dobre rozhodnutie... alkohol a automaty juuuj to nie 😖 😖
a to co pises.. dom, deti, muz.. ono je to vlastne zaklad a vola sa to rodina a domov 😅 bez toho sa ani ine veci v zivote nedaria, lebo clovek potrebuje podporu a zazemie aby mohol existovat stastne 🙂 .. aj ked sa niekedy s chlapmi riadne natrapime ale koniec koncov vies ze ti pride domov, resp vies ze na teba niekto doma caka 😉

marika1977
18. nov 2010

@zahrika tak to ano 😀 ...ja som taky skromny typ,ja netuzim po zlate,drahych veciach luxuse dovolenkach...vooobec.mne uplne staci to co mam len aby sme mali s coho zit a aby som mojim detom dokazale dat to co potrebuju....poznam veeela ludi ktory to nemaju,nemaju kde byvat alebo maju vsetko,plno penazi a deti nie alebo takiych co maju drahe znackove veci elektroniku nabytok hypermoderny kazdy rok dovolenky...ale vlastne byvanie nemaju a byvaju len tak po podnajmoch....ja takych nechapem...mne staci dovolenka na zahrade,na najblyzsom kupalisku a uplne veci od cinana 😀

marika1977
18. nov 2010

@zahrika jaj a chlapi,to je kategoria sama o sebe....obdivujem take zeny ktore si s tymi svojimi robia co chcu a chlapi tak skacu ako oni piskaju... 😅 jednoducho muzi,ktory spravia to co im zena povie alebo co chce bez reptania...no ten moj taky voooobec nieje 😝 to ma svoju hlavu a ja sa mozem aj pototo 😀 darmo,musime sa aj prisposobit 😉 😉 😉

marika1977
18. nov 2010

@slniecko_z ty si uz za vodou 😉 ty mas uz minimalne 3,5kg dievcatko alebo tak nejak...ja ked to dobacujem do 38tt tak si poviem...jupiiiiiiiiiiiiiiiiii.....a vies ze som aj zvedava ako to tento raz pride na mna?len pevne verim,ze ma kontrakcie chytia rano ked sa zobudim 😉 aby som porodila behom dna nie v noci ako s mensou....to som bola neuveritelne vycerpana a uz ked je babao na svete,spat sa neda...aspon ja som sa veeelmi snazila a nedokazala som ani zdriemnut po oboch porodoch...az niekedy na druhy den....asi to je nejak dane od prirody ze matka musi byt nejaku dobu po porode pri zmysloch 🙂

smejo251
18. nov 2010

@paola881 no ja som mala maleho na sekciu a teraz pojdem tiez na sekciu a moj lekar ma stale jeden den pred zakrokom hospitalizuje aby ma mal pod dohladom aby som nejedla a tak vseobecne tak kvoli tomu...ja som sa uz tesila ze teraz 22 ma hospitalizuje ale on nie este caka...
ja neviem ...neviete ako to je...nevedela som presny datum mojej poslednej menstruacie a mala podla velkosti nesedi s datumom porodu...podla menstruacie mam termin 20.12. a podla velkosti malej 6.12. ktore teraz budu brat do uvahy???

paola881
18. nov 2010

@smejo251 už chápem 🙂 Ja to mám tak,že 8.12.nastupujem do nemocky a 9.12.rodím...Neboj,oni vedia čo robia,musia vediet kedy je ten správny čas na pôrod aby to nebolo moc soro ani neskoro.

slniecko_z
18. nov 2010

@marika1977 no ze vraj je dost tazka ze to bude pekna vaha nam islo o tie plucka nech je pekne hotova a potom uz nech sa narodi kedy bude chciet

marika1977
18. nov 2010

@slniecko_z neviem preco som si myslela ze si v 39tt asi som cosi prehliadla 😀 ale aj 37tt je uz super...este tyzden a mate to vo vacku..teraz co citam aj vidim,tak sa rodia pekne velke dievcatka 😉 tak nech je taka aj vasa 😀

smejo251
18. nov 2010

baby ja som maleho rodila v 38tt a bol uplne v pohode a doteraz nebol ani chorucky..akurat mal silnu zltacku...mal 2870g a 47cm...

slniecko_z
18. nov 2010

@marika1977 no neviem preco si si to myslela 😀 no tyzden hadam este potiahneme

marika1977
18. nov 2010

@smejo251 to je celkom pekna vaha 😉 v nemocke boli babatka z hmotnostou 2,600 2,700 taky mali spunti ale riadne donoseny peknucky len malinky ale aj mamicky boli take mlade palicky chuducke...a bola tam jedna 155vyska take drobne ziena a mali jej mal 4kg a53cm riadny valibuk..ani porodit ho nevedela,museli jej spravit cisarak
@slniecko_z ozaj a aku vahu ti ma malicka?

slniecko_z
18. nov 2010

@marika1977 neviem vobec mi nepovedali v nemocnici iba moja dr. povedala ze uz je asi dost tazka ked ta panva tak boli takze netusim kolko moze mat 😕

marika1977
18. nov 2010

@slniecko_z zaujimave,to by ti mal povedat...oni na sone meraju a vazia deticky...najblyzsie sa ho na to opytaj...ja idem dnes na kontrolu tak som zvedava co nam povie ci sme na tom dobra,dufam ze ano 😉