V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@marika1977 doma som a cakam 😀
@marika1977 no a budem mat miska a misku 😀
@marika1977 vsak ano mas pravdu!!! ale musim dodat ze zdravie je len jedno a to si straz!!! ja sa o svoje zdravie snazim starat!! aby som mohla dlho strasit 😀
@neliq nemas ty nahodou kyselinu?moze byt aj to ze ta maly tlaci na zaludok,pazerak...to vtedy byvaju strasne stavy brrrrrrrrrr zazila som si pri mensej ☹
@slniecko_z pekne meno!! 🙂
@slniecko_z juuuj to fakt? 😀 ja akosi inklinujem k podobnym menam...vsak aj ja mam take na 3pismenka 😀 😀 😀 este ela mia zoe..este 3dievky mozem porodit 😀 😀 😀 😀 😀
@heli1984 no dneska sa aj ja kopem do roboty...varit budem az zajtra alebo az dnes na vecer ale chcem poumyvat dom a oprala som vcera....ale neni mi bohvieako...cudna som zas 😒
@marika1977 kyselinu mávam skôr na večer, ale obvykle mi pomáha na ňu Fatra, tak ju mám pre istotu stále pri posteli, skôr to bude asi tým tlačením drobca na žalúdok.
@slniecko_z nakoniec si sa nechala ohladom mena presvedčiť? 😀
@slniecko_z inac,toto su najhorsie najdlhsie minuty hodiny ked uz vies na com si...pre mna porod najstarsej trval nekonecne dlho...to mi nic nebolo tak ako tebe a bolesti som schytala az ked mi praskli vodu..od 8rana do 17,45tedy som uz porodila 😒 nech ti to moja ubehne rychlo 😉
@marika1977 nie ja neviem necham to na mm nech rozhodne mne sa pacia mena tvojich dievcat ale mm nechce take tak neviem necham sa prekvapit
@marika1977 ja sa zas citim velmi dobre 😀 ako keby som ani nebola tehu. tolko energie mam ze by som to vedela rozdavat 😉 😉 a brusko ani mi neprekaza 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 kazdy den by mohlo byt takto 😀 😀 😀 😀
@neliq no a co mam uz robit nech da ake chce 😉
@slniecko_z 😀 😀 😀
@marika1977 no ale vazne vsak uz len cakat to je take blbe pri malom to bolo viac menej necakane
@neliq ja som posledne mesiace tehu do seba uz skoro nic nedostala co mi bolo tak strasne zle zo vsetkeho...nezabudnem nikdy a to v prve 3mes.som mala len take slabe nevolnosti...ja som mala malu otocenu smerom dnu tak mi brutalne tlacila na vnutorne organy a ist na velku?!to som bola stastna ak sa podarilo 1xdotyzdna tak som mala aj creva scapnute...toto vsetko dokopy a jedlo neslo dolu aj ked slo tak tazko a potom stavy potom katastrofa a nikto mi nepomohol a to som sa stazovala doktorovi....juj az sa hnevam na nho ako ma tej doby tan zanedbal 😠 😠 😠 ....to nie ako tento teraz...to je jeden pedantny pozorny lekar co sa snazi a stara 😉
@slniecko_z no a to su asi tie najlepsie porody 😀 pride vyde odyde 😀 😀 😀
@marika1977 ja som zase prvé 3 mesiace tehu nejedla nič iné ako suché rožky, raz za čas som prežila aj trochu masla, ale nič iné,potom sa to nejako upravilo a teraz musím zase skoro každé 3 hodiny jesť, inak mi je zase zle. Ale len malé porcie, lebo vela do seba aj tak nedostanem. Ja som mám drobca tiež otočeného smerom dnu, takže to zrejme bude tým, že ked kopcuje, tak si to odskáče ten žalúdok. S tým ísť na velku som mala tiež problém, hlavne ked mi ešte nasadil Doki železo, ale potom mi napísal aj magnézko a to som zas nestíhala pomaly ani dobehnuť. Teraz som si to akosi tak ústálila, ale tiež to nie je žiadna výhra, dva dni nejdem vôbec a potom v jeden den aj 4x. Mne Doki tiež nejako nepomohol, proste len treba to vydržať a hotovo. Už sa len teším, že to dlho nepotrvá a drobec bude vonku 🙂
@marika1977 no tak proste zrazu trochu vody odislo a bolo toto sa taha ach jaj 🙂
@marika1977 a este som aj schudla kilo dobre nie?
@slniecko_z No vidis, tak si sa toho dockala 🙂 tesim sa aj trochu ti zavidim 😉
Ja mam rovnaky termin a este nic ☹ prelezala som 2 mesiace pre hroziaci predcasny porod, mala som tvrdnutia a ku koncu aj bolesti, chcela som vydrzat aspon do ukoncenia 37tt a realne som s tym ratala ze 38tt porodim... no ako nahle som 37tt ukoncila presli vsetky priznaky, uz iba creva ma trapia, a vyzera to tak ze mozno aj prenasat budem nakoniec ☹
@feb13 ja som bola na tom ako ty a myslim ze ten sex zabral 😀
@slniecko_z nam nezabral ☹
@feb13 skusaj ide o to aby na plno ste...
@neliq ja to viem rozlysit len teraz lebo teraz mam malu otocenu uplne naopak,rucky nozky von a to ani zaludok neboli aj na wecko viem kazdy den...ale lea ta ma vytrapila aj bola velmi velka 😉 tak som zvedava tato nasa mala frnda,aka bude ona....
@slniecko_z to uz teraz ti isla voda?hmmmm myslim na teba...zo mna zas lezu take krvave hlieny akokeba...asi zatka po kuskoch...nie hnedy vytok ale normalne krvavy bordel potrosku...dufam ze aspon do pondelka vydrzime v kope...zajtra by som mala uz vhupnut do 38tt....
@marika1977 nie ze pri malom som to tak mala odisla mi voda a bolo teraz este nie
ja by som už chcela rodiť, lebo brucho je nemotorné, len sa tak vláčim, a reflux+kyselina to je brutál, všetko mi robí zle,už aj voda aj čaj, po jedle večer si dávam orenzym aby mi trávilo, lebo inak netrávi a malox proti kyseline, už fičí druhá kabica... aby som si mohla lahúť večer do postele, inak to nejde. lenže potom si pomyslím, že budem pri malom 24hod denne, len kojiť, prebalovať, strážiť...teším sa na neho strašne ale bude to brutál zmena v tomto pohodlnom živote 😕 normálne mám strach. baby vy už vačšinou deti máte tak viete čo a ako... mne sa zdá, že neviem nič 😒
@shira_ Ja pre istotu zijem na Espumisane a glycerinovych capikoch ale nic moc... hlavicka mi tlaci na konecnik a podla mna tam robi aj prekazku lebo vsetko mam neustale zastavene... pripada mi to take trochu tragikomicke kolko mame vselijakych problemov 🙂 aj to brucho je nepohodlne, aj panvove kosti bolia, niekedy sa priklanam k tomu ze uz sa toho babatka chcem zbavit lebo mi robi zle ale uvedomila som si, ze to nie je ten spravny pristup k porodu tak sa snazim to tak nebrat... a tiez sa bojim toho ako tu zmenu zvladneme
@heli1984 ja mam tiez opuchnute nohy a to by som si potrebovala kupit nove zimne topanky, no ked som nieco vyskusala som zistila ze takto neviem odhadnut co mi bude dobre aj po porode ked sa odpuchnem, takze dovtedy musim vydrzat s tymi starymi co uz ma tlacia lebo su popraskane zvnutra 😒
ja som si vlani kupila ale na snurky tak ako tak sa to da upravit a na stastie obchod mam na 5-metrov, 😅 ale mame ponaucenie !! druhe babo uz inak naplanujeme 😉 😉 😉 😉
@shira_
@feb13 nebojte dievcence...babatka zvladnete 😀 ak budete mat mliecko a deticky sa naucia pekne tahat tak vam bude sveta zit...nadudkaju sa a budu spokojne a vy si zas 1-2hodky mozeta co to porobit alebo len tak pospat...mozno budu mat obrateny den ale to by sa malo po case upravit...len nech mate mlieko,to je zaklad spokojneho babatka...teda,to je moj nazor,moja skusenost...ja som mala dobre baby obydve,teda ako babatka boli velmi dobre....potom to je o zivot ked zacnu lozit a stavat sa na nohy 😕 to potom aj 4oci by boli treba 😝 ja som nocny plac riesila tak,ze som babo vybrala z postielky a dala didi a spinkalo so mnou...toto bol jediny mozny sposob ako sa vyspat....nebolo to zle ale tie nasledky potom...hmmm...starsia prestala pri mne spavat ako 5rocna a mala...ta nam doteraz vnoci vlezie do postele 😀 😀 😀

no baby dneska mam taku velku vrtulu v riti ze by ma nikto asi nezastavil!!!! poupratane navarene vyprate a este sa k tomu nudim a pozeram sa po byte co by sa este dalo spravit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀