V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@slniecko_z juj velmi som zvedava ako si na tom.......ja stale vytokujem,po troske kde tu ale ide 😅 potom ak rano budes este fit,napis 😀
@marika1977 ano vravela vie o tom musim si to sledovat aby som nemala moc opuchnute 😅 ako nahle sa to viac opuchne musim mu to povedat 😒
@marika1977 juj no moja ja uz tvrdnem ako salena aj z cickou mi zacalo tiect 😀 tak do rana hadam uz na plno ma to lapi 😀
@slniecko_z myslím na Teba. drž sa.
@marcelkatt este som v kope 😉 stale ma boli brucho ☹ najlepsie ze mm musel ist do roboty tak dufam ze to pocka do poobedia lebo by som si musela volat sanitku a to sa mi nece cela dedina by kukala stare babky by mali zas o com pol roka rozpravat 😒
@zivika vydrž, bude novoročné 😉 a ja budem mať vianočné, len ako budem dovtedy fungovať, to si neviem ani predstaviť. ja mám votrelca v bruchu asi, také pohyby. len čakám kedy prestčí ruku alebo nohu cez brucho 😀 neviem či sa tam naťahuje alebo čo 😲 len keby ten tlak na žalúdok prestal..hlavne večer je to na houby. čo zjem na obed, ešte mi večer leží v žalúdku a lezie naspäť.fuj.
@slniecko_z nevadi...aspon budes mat zazitok 😀 ved uvidis 😉 ja mam divne stavy celu noc aj teraz,rano som sa zobudila na tvrdnutie...to radsen muzovi malo tvrdnut ako mne xixixi 😀 😀 😀 tak sa drzkajte a vdrzte 😉
@marika1977 no toto bola teda noc .... ty este vydrz aspon tyzden
@slniecko_z no som fakt zvedavá, kedy sa Ti to už konečne rozbehne..
@marcelkatt marcelka moja veru aj ja velice som zvedava 🙂
no co Slniecko este si cela?
@marika1977 ahojcek tak ako? citala som ze sa to da posunut ak budes lezat hore zadkom. vraj to prejde a oddialuje sa to tym.
@slniecko_z
@marika1977 baby kde ste este ste cele?? 😕 😕 😕 😕
@f1 no je na tom nieco pravdy...ja som taka nesvoja aj dneska...asi som uz netrpezliva a to este aspon tento tyzden prekonat...no neviem...ja som tiez z vylozenymi nohami oddychovala a presli zle stavy.dneska asopn nemam uz ten vytok 😒
@slniecko_z kde si?uz asi v porodnici...drzime palceky 😀
@heli1984 fakt je tu nejak ticho dnes...ale to asi tym ze je vikend,tedy je tu malo bab 😉
@marika1977 no tak to uz asi bude OK. ved v piatok by si uz mohla rodit.
@f1 teoreticky ano ale vsetko zalezi od dokiho,co povie...ja by som aj tak chcela 😅 ze v piatok porodit a cez tyzden potom domov...uvidime co bude 😉 vela zalezi aj od stavu mojej nie prilis najlepsej placente,to radsej mala nech pride na svet ako by mala byt nedostatocne vyzivovana...zatial je to vraj ok ale tak povedal ze to je len relativne,kedy kolvek sa moze zhorsit aj zasobovanie kyslikom...a to by som fakt nexcela...mala je cula kopka mrvi sa tak dufam ze sme v pohode 🙂
marika tak to mas pravdu. radsej von nez aby sa nieco malo stat. ma mna zacalo nieco liezt, asi nadcha. dufam ,ze len to. maleho som mala cely tyzden doma,lebo bol velmi skaredo zahlieneny a nenakazila som sa. teraz su vsetci zdravi a ja zacinam.
my este buduci tyzden planujeme ist na vianocne trhy do BA a kupit stromcek v Ikei. ale s muzickom sa v poslednom case hadam, tak mi uz asi zacina hrabat. ja xem este tyzden vydrzat, ale uz sa mi naxe. uz mi to lezie na nervy. aj on mi uz hovori chod rodit, lebo ti vsetko vadi! bla bla bla.
@marika1977 ako je to vlastne s materskou. este ziadne papiere mi zo socialky nedosli a ani z dobrovolneho. teraz neviem ci to uznali alebo co. na matersku som nastupila od 13.11. a este niake papiere. uz sa nic neposiela? ziadne rozhodnutia? tebe nieco doslo?
@shira_ a prve peniazky ti prisli v pohode? teda okolo 18 teho novembra? tyto na nasej socialke maju chaos. nedavno som tam musela ist koli dobrovolnemu lebo mi uznavali PN-ky a vlastne namali. A to pol roka mi posielali peniaze!! a ja som dokonca prd nastupom na matersku menila zamestnavatela, tak neviem ci uz nebudu mat TOTALNY chaos z toho. to je des!!!!!!!!!
@f1 mne bolo aj včera do revu aj dnes. mm mi povedal, že mi už nejako nerozumie a ja som mu a to len povedala že už mám toho všetkého dosť a že sa bojím ako zvládnem pôrod aj malého potom. poobede sme sa išli prejsť a potom na večeru, a bolo dobre. vonku bola poriadna kosa a vianočné trhy, tak sme sa tešili.
@f1 papiere som si niesla osobne v ten deň, ale peniaze mi ešte nedošli. mňa tých 8 eur na deň aj tak nespasí, tak som si to ani neuvedomila. keďže nemám prerušenú živnosť, musím za seba platiť odvody a tie sú sami o sebe vyššie ako celá moja úžasná materská. a na nič iné nemám nárok. proste som si musela našetriť dopredu na celý polrok 😒 podnikať a byť matkou zároveň je v tomto štáte úplne super 😠 😠
@shira_ no super.ale ja si myslim ze skor jemu pohrabkava, asi z nedostatku sexu. a pritom mu hovoim , ze by sme mali kazdy den aby som sa uz nejako viacej otvarala!! a on furt zaspi. ja vzdy pripravene nohy do "V" akoze vytam ta 😀 a on zapi pri malom. teraz on chodi s malim spat (spia spolu v spalni ) a ja spim v obyvacke a vzdy tam zaspi. a budit ho sa mi nexe. 😝
@f1 ja som začala dnes mojho nahovárať, tak uvidíme. ale on sa vždy vyhovorí, že ide najprv pod sprchu, no len nesmie pred tou sprchou zaspať pri telke a potom sa len presunie do postele tak ako je, polomrtvy, neumyty a nič z toho 😀 😀 potom ide pod sprchu ráno a to už máme iný program!
@feb13 myslim si , ze papiere oovzdali nacas "dufam" hlavne koli tej novej zmluve (prechodu k inemu zamestnav.) je to medzi rodinami. este aj mzdove uctovnicky su tie iste.
@shira_ a kedy si ich odovzdavala. ja som si tiez dobrovolne odniesla osobne, ale kedze sa plati a priznava pozadu, tak este OK, lebo tam by som mala do 8.12. zaplatit za 12 dni nejakych 20e. ale aj tak by uz malo prist nejake rozhodnutie. mne by to malo robit spolu s dobrovol. nejakych 800e mes. a idu sviatky, tak dufam ze tento mesiac mi pridu nejake pašule, lebo ma vystre!!! ved co robili xaos s tym dobrovol.tak mi PN ku od zamestnavatela polali az o 2 mesiace pozadu. pritom by o malo byt oddelene a nezavyle od seba dobrovolne a zamestnavatel. uz ma tam totale nasieraju.
@shira_ tk to si na tom tak isto ako ja. 😉 ☹ 😒 😒
😠 dnes to znova nanho skusim , lebo dcera isla k svokrovcom, tiez je vychcana, doma ma trest ,tak ide tam aby mohla ist von. bestia 😎 ALLE aspon ten moj sa rozhybe. duffffam! lebo ked je mlada doma (16r) tak aj tak chodi spat po 24hod.ako kazdy pubertiak. iny maju problem si vrznut pre male deti a my koli starsim. 😝 😅
@f1 tak to ti vychadza super materská! to by som sa dožadovala veru. ja som bola 21.10. u dr. nech mi vypíše papier na materskú, to bol presne ten deň podľa tabulky, a hneď odtiaľ som išla do soc.poisťovne. potom som len čakala čo mi odpíšu.
no pri 16 ročnej si neviem predstaviť sexovať - my máme takú neter a už tá sexuje. sodoma
@shira_ no to s tou mojou je tiez tak podobne. minule mala 24 r. frajera. skoro ma vystrelo. 😠 co som si mala mysliet o tom chalanovi, ked si najde o 8 r. mladsiu!! keby to bolo o neviem nejakych 6 rokov neskor tj. ona by mala 22 a vtedy si nasla o 8r starsieho, tak by ma to moc nevytacalo, ale 16 rocnu??? raz si spolu volali o pol druhej rano, tak som nabehla do izby a vzala jej mobil (samozrejme, ze co si dovolujem- protesty od dcery) potom som mu napisala , ze este raz jej tak neskoro zavola, tak ho osobne nafackam. potom si volali do 21 hod. ale uz sa s nim rozisla. ze vraj. co je dobre ze je z Trnvy a my z Galnty.

@heli1984 a janickovi si hovorila za nohy?mna sa minule pytal aj pozeral ci nemam a ze ak nahodou,mam mu hned povedat....aj ti zavidim ten obchod...ja sa naprechadzam,volakde na ulici mi odyde voda 😀 😀 😀