V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@marika1977 Vsak? no clovek potrebuje pocut povzbudenie dakedy🙂
@feb13 tak to nic prijemne...ale aspon vies ze najneskor v pondelok len nerozumiem...k nam do Galanty primaju mamicky uz v 40tt...zr preco s tebou tolko cakaju?!
@sisna neboj heli ona navari aj keby mala len na 1nohe stat alebo sa plazit pri sporaku 😀 to je tak huzevnata zena z vydrzou ktoru jej aj ja zavidim.....
@f1 no to poznam ja čo som začala chodit na prechádzky tak mi to trošku pomohlo a ktomu som aj muža donútila sexu, a už sa pekne začínam otvarať a dufam že to už buude čoskoro aby som na vianoce bola doma 😉
@sisna no moj varit vie ale to je ten problem že len nedavno si lahol a za chvilku už ide na nočnu zas bude spat len 4-5hodin ☹
VELKA čokolada a ide sa variť 😅 😅 😅 😅
@heli1984 nuz... problem je v tom, ze dlhsie mi trva obliect sa do tej zimy nez kolko vydrzim byt vonku 😅 a pritom do kazdeho narazim, hlavne v obchode 😅 ale som aj sneh odpratavala, akoze nic...
@f1 je to taky jemny doktor 🙂 ale ja mam krcok skoro cely spotrebovany a otvorena som na cely prst, v tom nie je problem, ibaze takto som bola aj 2tt dozadu a nejako to nepostupuje a ani brucho mi nejako netvrdne
@marika1977 v pondelok ma len prijmu ale to neznamena ze hned budem aj rodit... podla mna 2-3 dni len sledovanie bude a ked tak vyvolavacka az potom... tak cakat mozem aj doma. Ale vsak dovtedy sa este moze stat vselico 😉
@marika1977 co by som si bez teba robila uz som bola aj v obchode tak ze sa uz aj vari!!! Svieckova to u mna dneska istiii!! vcera som som si pochutnala na dobrej svieckovej tak som si povedala ze aj musim navarit 😀 😀 😀 😀 😀
@feb13 už aby to bolo za nami!!! lebo ja už nemam čo na seba si dať ,, 😠
Ahojte. Dnes som bola prvy krat v nemocke,bola som na sone aj na pasoch a vsetko je v poriadku. Jedine co ma hneva je ze som stale zatvorena a krcok mam 1cm. pochybujem ze mala sa narodi v termine,len by som nechcela byt na vianoce v nemocnici ☹
@zuzkaznr no teba už kedy strašili a ešte si v kope... ja som mala minulý týždeň krčok 1,5cm a zatvorený, uvidím čo zajtra, ale dr. mi sám povedal že zmeny na krčku môžu vzniknúť hocikedy z ničoho nič, proste si zavretá ráno a večer už možeš byť otvorená. tak sa na to nejako neviažem... mne reálne hrozí, že budem na vianoce v nemocnici. už som s tým aj vyrovnaná, včera som bola s mužom u svokry a dala som pokyny nech mi muža na štedrý nakŕmia a prichýlia 😀 😀 a mne nech donesú večeru a rybiu polievku miesto kapustnice..
@feb13 ty máš dnes termín 😲 no prajem ti, nech sa ti to rozbehne čo najskor a samo...
my sme dnes s mužom boli von, nakúpili sme si darčeky, boli sme na káve a tam bolo že zázvorové pivo, fuuuj to si nikdy nedávajte asi by som sa dovracala kebyže to vypijem..tak mi muž objednal horúcu čokoládu so šľahačkou a bola som spokojná. tak celkom pekný deň, užívame si vo dvojici takúto pohodu, aspoň sa máme kedy pri káve porozprávať, lebo doma buď ťukáme do počítača alebo muž kuká tv. to aj vy máte také, že keď muž čumí na tv tak nereaguje na nič ani na otázky neodpovedá? dnes som nevarila, sviečková je dobrý nápad na zajtra!
dakujeme 🙂
.
dnes porodila synovcova priatelka dievcatko 3500g a mala termin az 13 steho. jak zavidim?! 😅
@f1 😀 muži sú v tomto srandovní, sústredia sa na jednu vec a inak majú "zatvorené" ja normálne pozerám film, píšem na koníku, rozprávam sa aj sledujem čo sa mi varí a čo práčka nedoprala a sušička nedosušila a ešte rozmýšľam nad všetkým čo zajtra treba urobiť, a pri tom všetkom mám pocit že sa sústredím maximálane na seba, na svoj stav a nastávajúci pôrod. to všetko súčasne, normálna vec 🙄
@shira_ presne tak. a ked porodis este mysliet aj na male,vediet ho pochopit.potom mat v hlave, kedy na kontroli....atd.a to este ani vecer nevies vypnut,pozeras do blba a rozmyslas. 😖
on ma vzdy nervy, ked mu poviem "sak si domysli." 😉 😕 vzdy ho tym vytocim,lebo on to nevie pochopit ze sa da nieco predvidat. 😅
@shira_ no neviem uvidim aku budem mat naladu a co ma napadne, 😅 to s muzmi poznam,a ked este sa moj dozvie ze mu zajtra znarodnim auto kym bude spat po nocnej tak to sa ja potom napocuvam hundrania ,ale musim ist na nakup a okrem toho uz by bolo na case nakupit aj darceky pre rodcov a pre detska, a perlicka na zaver bude ked sa dozvie ze som mu aj kartu znarodnila 😀 😀 😀 😀
@heli1984 no dobrej...pali ma z nej zaha....uz viac to jest nebudem...nemozem

Caute baby, no ja teraz prichadzam z poradne a posledne 2 tyzdne sa nic nezmenilo, takze som dostala 4 dni aby som porodila a ak nie tak v pondelok nastupim na hospitalizaciu... ☹ ak si dobre rozmyslim, v poslednom case uz som skusala prakticky vsetko okrem ricinoveho koktejlu, ale nic nezabera. Ten ricinovy olej zabera vraj na 99% lenze som pocula ze z toho sa moze babatko vykakat do plodovej vody, tak to radsej nerisknem. Takze mi nezostava nic ine len cakat. ☹