V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@heli1984 a ty kde mas foto??????,
@sisna no veru nie a uz uvazujem ze si zajtra kupim aj tu vahu 😀
@marika1977 a ozaj kde mam ten recept??? od babky?? hned sem dam niake foto
@shira_ diky 🙂 no zazvor sa vraj odporuca na tehotenske nevolnosti a ze celkovo ukludnuje zaludok, tak mozno u teba to nefunguje 😉 no a na sviatky mozno akurat pridem domov, nebudem mat ani poupratane ani navarene ani napecene lebo teraz sa mi uz nic nechce a ani uz nezvladam, vsak sa unavim kym len hodim veci do pracky... ale ako poznam mamu a svokru jest budeme co mat, a keby nie aj tak to nejako vyriesime, budeme mat mozno biednejsie vianoce ale budeme uz traja 🙂
@heli1984 vsak ti nedala teta mana recept?ja som myslela ze ti dala ona...neboj,ak nemas bude len chvilku pockaj 😀
ahojte dievcata....asi som vystihla chvilku,ked konecne zapli MK...tak moje najnovsie info,uz mam kontrakcie do neba 😖 ale nepravidelne...ono sa to moze zmenit hockedy na pravidelne 😉 a najneskor v sobotu rano o 8.00 nastup do nemocky a ide sa rodiiiiiit 😀 😀 😀 uz sa velmi tesim ale mozno ma to chyti este dnes,zajtra....
@marika1977 ahoj, konečne to ide, ja som od rána chodila pozerať či to už zapli 🙂
No super, tak už to prichádza, teším sa s tebou a držím ti palce, nech to dobre dopadne... Juuj, už za chvíľku to budeš mať za sebou a malinkú pri sebe... dúfam, že ťa budeme čoskoro všetky pekne nasledovať 🙂
@koriatko ale urcite 😀 vsak aj u teba je to uz na spadnutie...no ja neviem ako prezijem tuto noc...uz minulu som sa vrtela a bolelo stale a asi kazdu hodku som bola hore...a dneska uz kontrakcie...mozno bude aj skor,uvidime 😉 ja som tiez uz rano zapla a nist a v noci asi zas vypnu.. 😖
@marika1977 no mne veľmi nič nie je... len to bolenie v podbrušku sem tam... ale ja verím, že to možno príde z ničoho nič, naraz 🙂 No tak ty už podľa mňa do zajtra rodíš... ešte raz držííím palčeky 🙂
@marika1977 to dala ale to je ine 😅 a toto zas co vasa babka robila tak to mi lepsie chutilo 😀
baby slniecko dala novu fotecku malej lilianky...tak ak chcete kuknite fotoblog 😀 je krasnucka ruzovucka 😀
@marika1977 oki dakujem, 😉 ty uz som taka unavena asi to bolo na dneska vela namna, 😔
@heli1984 trosku oddychni a bude dobre...mna mala tlaci na trtac stale mam pocit ze musim na velku a nic...
@marika1977 juj a mna to zas cely den prehana ☹ ani to neni bohvie co, 🙄 ale uz mame zratane dni 😝 potom uz bude lepsie 😎
@heli1984 uz ano sak uz za chvilku pojdes aj ty 😀
@marika1977 jaj moja bola to hroza ti poviem 😝 drzim ti palce nech to mas uz za sebou aj ty
@marika1977 uz sa tesim 🙂
@slniecko_z ahoj a uz si doma ??
@heli1984 ano dnes nas pustili vsetko je ok podvozok ma boli sice 😀 😀 😀 ale da sa 😉
@marika1977 Joooj drziiim palce!
@slniecko_krasna je, az mi je do placu🙂
@slniecko_z tak je vsetko super potom 😉 to sa dalo aj cakat ale aspon uz si potom ,ale ja sa trapim 😖 uz aj ja by som chcela ,ale na moje velke stastie to bude isto na vianoce ☹
@marika1977 no myslim, ze tie moje bolave klby su asi predzvestou, ze to uz pomaly zacina. Dnes mi odisla zatka a dost ma bolia od obeda krize. Brucho vsak netvrdne, ani kontrakcie, tak myslim, ze to bude trvat este par dni. U mna by bolo najlepsie keby som aspon par dni prenasala, lebo az do 22. decembra som doma sama. Manzel je kvoli praci v NDR.
ahojte kocky, ja mam termin 15teho, nastastie vsetky vysledky mam v poriadku. len sa neviem rozhodnut ci ist do nemocnice od pondelka aby ma tam 2-3 dni pozorovali a potom by mi porod vyvolali aby sme boli na vianoce doma, alebo mam cakat kedy to na mna pride samo, ja mam problem s tym ze doktori nevedia ci mam spravne urceny termin porodu kvoli tomu ze malicky vazi menaj ako na dany tyzden, to znamena ze by som mala mat termin okolo 24teho, tak neviem ako sa mam rozhodnut
ahoj baby, tak my to uz mame tiez uspesne za sebou.. nasa Ema sa narodila 3.12, 3680g, 50cm 🙂 .. porod bol celkom v pohode 😉 teraz sa s nou uz tesime vsetci a ani nestiham ist na net.. drzte sa a nebojte sa.. o nedlho to budtete mat tiez vsetky za sebou.. drzte sa
@marika1977 ahojcek.tak supeeeer.
aj mne vravel ze by to malo ist skor,lebo ho meral 2x a vyslo mu ze maly ma 3500g a keby ze tam bude podla terminu 2 tyzdne ze bude velmi velky a bude to zle pri porode. ale zatial mi dal este termin poradne vo stvrtok a potom sa uvidi. a baby drzte sa PRIKAZ od DR. pre manzela "VYSANTIT SA NA MANZELKE" 😀 😀 😝 vravela som mu to ,tak son zvedava. 😉
@slniecko_z prajem vela vela zdravicka. a co zaludok ok?
@marika1977 velmi velmi ti drzim palce, aby to uz konecne prislo.... ja idem zajtra do nemocnice, dr. vravel, ze uz tam asi aj zostanem a daju mi vyvolavacku a ked sa nic nepohne, tak idem na cisarsky, kedze malicka uz pred dvoma tyzdnami mala vraj 4.5 kila.... trochu sa aj bojim, ale tak ci tak musi ist vonku 😉 😉 😉 domov sa uz zajtra vratit nechcem, brusko uz mam tvrde takmer cely den a kazdu chvilu kontrakcie, ale len nepravidelne, zato riadne silne..... inak sa mi dole pod bruskom urobili hrozne velke strie vyzeraju ako poriadne napuchnute jazvy a hrozne to svrbi.Nemozem si to ani poskrabat, lebo uz mam taku natiahnutu pokozku, ze ma to az boli... uz nech je zajtra ☹
@slniecko_z gratulujem k malickej Lilianke... pozrela som fotky... je nadherna.... viem ze sa to nema, ale trosicku zavidim... len v dobrom 🙂

uz to ma za sebou asi aj Lulkax5....kto vie ako sa citi...