V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@f1 no moja,to ani pravda nieje....ja na tom taaak isto...kontrakcie kedy ako ale uz aj pekne silne som mala a asi kazdych 30min...tak este beham po dome co to porobim len ma boli podbrusko...no,asi sa fakt dneska stretneme...tak ze u teba porod uz rozbehnuty 😀 ja som zvedava co povie mne...pred chvilkou som sedela na wc a kontrakcia poriadna az som sa bala ze mi tam voda praskne ale zatial sa drzi...mala velmi tlaci na konecnik...
@f1 drzim palce nech vsetko dobre dopadne 😉
@marika1977 potom ideme kuknut do nemocnice 😉 tusim uz som tu sama z bruskom ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@heli1984
@shira_
nie ste tu same... este som tu stale aj ja ☹ ☹ ☹ dnes som bola v nemocnici a babatku sa stale nechce von. Dr. mi roztrhol membranu (plodovu blanu alebo cosi take) a mam cakat co bude dalej. Objednal ma na dalsi piatok a ze ak sa naozaj dovtedy nenarodi tak este pockam take 3-4 dni a daju mi vyvolavacku. super, toto iste vravel uz pred dvoma tyzdnami. Najprv ma vsetci strasili, ze sa drobcek narodi skor a teraz prenasam. Ale uz ma to zlosti. Vsetko ma boli, kazdu chvilku kontrakcie a nic z toho.
ako tak citam tak viacerym detickam sa nechce z brusiek 🙂 ja som tiez zvedava ako to u mna dopadne. dufam ze ma nenechaju dlho prenasat...
baby marika uz porodila a maju sa dobre 😉
Tak a my uz to mame za sebou. Max sa narodil 10.12. O 18:25, 3kg, 49cm,
@marika1977 gratulujem nech ste hlavne obe zdrave
@heli1984 jej tak uz to ma za sebou parada
@marika1977 tak si sa dockala gratulujem 🙂
@marika1977 gratulujem k babatenku.... trosku zavidim, ale prajem vela zdravicka 🙂 🙂 🙂
@slniecko_z no ano aj som tomu potesila 🙂
@slniecko_z gratulujem k malickej, pozerala som fotecky je nadherna, dufam ze aj ja to budem mat coskoro za sebou
@janulka80 ty si môžeš podať s marikou ruku. tiež porodila 10.12 o18:30. ale ona ti to napíše presnejšie. jej malá mala 3400g a 49cm. tieť ako ty 😀
baby gratulujem a závidím aj ja, že to máte za sebou 🙂 🙂
ahojte ja uz mam len 14 dni do terminu ale cakam ze pride to na mna uz na dalsi tyzden na vianoce by som chcela byt doma 🙂 uz aj z drobcom tesime sa cela rodinka 🙂
@alzbetka490 Melanie lili-rose zvláštne meno ale o 2 mesiace sa stahujem do new york city ku kamarátke takže aspon tam malá zapadne

no priprava na babo striham si moje dlhe nechty 😖 😉 🙂