icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

koriatko
14. dec 2010

@mamazuzu no neviem, neviem, či to až tak zaberá, mne sa môjho podarilo už pár krát presvedčiť... a nič. Takže asi nie na všetkých zaberá ten sexík 😒 Veď aj ja si myslím, že viac spinká, niekedy do ňho štuchám, nech sa aspoň trochu pohne 😉 ale potom keď sa začne sám od seba vlniť, tak som celá šťastná...
@shira_ ja som skúšala skoro všetko, okrem toho ricínového oleja - toho sa bojím keď sa mám priznať... Do toho by som sa pustila asi teiž až vyslovene po termíne... 🙂 Ja sa chodím prechádzať aj sama, keďže mm je v práci, stále to spojím s nejakým nákupom alebo niečim podobným... Ale cez víkend chodíme spolu 🙂

mamazuzu
14. dec 2010

@koriatko no ved to, ze uz ste tu viacere pisali, ze sexik na urychlenie praktizujete, ale teda ze to moc nezabera. to je asi individualne ako so vsetkym ostatnym. ale ved skusime... 🙂 a este teda ten teply kupel a ked anito nezaberie, tak to necham na prirodu.. ale teda ziadny ricinovy olej skusat nebudem.

slniecko_z
14. dec 2010

@mamazuzu ahoj ta sestricka mala pravdu ono ,,semeno,, pomaha na skracovanie krcku nam sa to uz dva krat osvedcilo 😉 ale nefunguje to tak ze vecer mate tutu mutu a rano ides rodit 😀 taky tyzden intenzivneho sexu a je to 😉

lulkax5
14. dec 2010

@ivona2010 dakujeme ano dnes uz mame tyzden 🙂 no skusali sme prirodzene ale malinky bol veliky a nezostupoval nizsie tak sa ukoncilo tehu sekciou 🙂 je moje vsetko 🙂

lulkax5
14. dec 2010

@shira_ neboj aj teba to o chvilu caka 🙂

slniecko_z
14. dec 2010

@zuzkaznr moja tak ti drzim palce a rychly porod zelam 🙂

slniecko_z
14. dec 2010

@lulkax5 aj ty si uz porodila ? tak super blahozelam 🙂

koriatko
14. dec 2010

@slniecko_z týždeň intenzívne?? fuuj tak to je normalne maratón... 😉 tak to som mala začať už skôr 🙂

slniecko_z
14. dec 2010

@koriatko no a ide aj o tvoj orgazmus nakopne maternicu ku kontrakciam 😉 tak po tom tak skoro ten sex nebude tak to ber pozitivne 😉

mamazuzu
14. dec 2010

@slniecko_z no asi to ozaj nebude iba po jednom raze sexikovania, lebo mam termin o tyzden a sestricka dnes na poradni vravela, ze je najvyssi cas zacat, aby sme to do vianoc stihli 😖. a teda potesila si ma, ze to zabera, aj ked nie hned. hned musim ist presvedcit mangela 🙂 .
a gratulujem ku krasnej dcerke. myslim liliana sa vola? pamatam si na teba tu z diskusie, to teba mala stale dokola trapila s falosnymi kontrakciami, ze? normalne som to kazdy den s tebou prezivala 🙂

koriatko
14. dec 2010

@slniecko_z za normálnych okolností by som to brala pozitívne, veď predsa je to príjemné... ale s takým bruchom to je skôr nemotorný pokus o niečo... ale aspoň je sranda 😉

slniecko_z
14. dec 2010

@mamazuzu ano Liliana no davala mi zabrat a nakoniec ze som aj tak porodila o dva tyzdne skor takze neviem ako to ta moja dr.pocitala. Porod bol sice celkom rychly ale horsi ako pri prvom ale chvala bohu za dobru doktorku a sestricky lebo by som si asi aj vlasy vysklbala 😅

slniecko_z
14. dec 2010

@koriatko no ved to je tiez pravda tiez mi to niekedy prislo take ze ju chceme len vypudit odtial 😅

marika1977
14. dec 2010

AHOJTE DIEVCATA 😀 😀 😀 vsetky vas zdravim...tak uz viete ze sme po tom 😀 dnes nas pustili domov a bola som tam z f1 😉 😉 😉 aspon sme poklebetili...mala ema vazila 3,450 a 49cm..porod som mala bleskovy o 17.20prilem a o 18.30mala uz na svete...prajem vam vsetkym tak dobri porod a co bolo asi najdolezitejsie, mala som toho najskvelejsieho doktora akeho si moze mamicka priat 😀 😀 😀

koriatko
14. dec 2010

@marika1977 gratulujeeem a teším sa s tebou... 😀 To je super, že si mala taký pôrod, to si prajeme asi každá 😉 Tak nech sa vám obom darí, nech ste zdravé a robíte si navzájom len radosť... 🙂
Dúfam, že čoskoro to budeme mať aj my za sebou, zatiaľ je ale všetko bezo zmeny... ja verím, že to príde naraz a bude 😉

marika1977
14. dec 2010

@koriatko neboj,uz za chvilku to mas za sebou ja sa snazim nejake foto hodit...nejak sa nedari...a idem ku lei trosku bo som jej chybala 😀

sisna
14. dec 2010

@marika1977 jeej tak to si mala perfektne🙂 gratulujem! a tesim sa na foto.

danka135
14. dec 2010

@shira_ ja by som tiez vydrzala aj maly, ale mam strach lebo moc prenasat nechcem aby sa neprihodilo nieco neocakavane, baby naokolo mi hovorili, ze ked prenasali tak jedna mala dva krat omotanu pupocnu snuru omotanu, alebo ze uz bola plodova voda zelena, takze radsej to mat skor ako neskor si myslim

danka135
14. dec 2010

@marika1977 gratulujem ti a som moc rada ze vsetko vam to dobre dopadlo, a ze ste obe zdrave, malicka je krasnucka, prajem vam krasne vianoce, cela rodinka bude pokupe, dufam ze aj nam sa to podari, zajtra mam prvy termin porodu, tak som zvedava ci sa malemu bude chciet uz medzi nas.

shira_
14. dec 2010

@danka135 ja mam prvý termín a jediný a aj presný. lenže to aj tak neznamená, že budem zajtra rodiť. a ani to tak veru nevyzerá 😝 moj malý má pupočník okolo krku už 4 týždne. sledujem pohyby, to je všetko a nestresujem sa, lebo to je veľmi častá vec a mnohé o tom ani nevedia. bude to treba riešiť potom pri pôrode. malé sa ti môže zamotať hocikedy, nie len po termíne. tuto v nemocnici nechávajú prenášať len 7 dní po termíne a medzitým chodíš stále na kontroly, takže je to ok. naposledy na poradni som mala v poriadku aj placentu aj prietoky, teraz pokukáme vo štvrtok zase a uvidíme. lenže ako som pozerala predpoveď počasia, že -20, sneženie a vietor, tak je dosť veľká pravdepodobnosť, že začnem rodiť, lebo máme samostatný dom v poli a ten je okamžite zaviaty. 😝 ešte musím zajtra ísť podpísať leasingovú zmluvu na auto, ktoré prejde aj cez veľký sneh 😉 tak to dúfam stihnem a budem pokojnejšia.
@marika1977 super ste to zvládli babulky, paráda. tak nech si rýchlo fit, a veľa radosti doma!
@slniecko_z že týždeň intenzívneho sexu 😲 skoro mi zabehlo 😀 😀 😀 tak to už ani nepamätám na také čosi. a takú námahu si ani nechcem predstavovať, bože som neohrabaná jak hovado 😀 😀 😀 😀 ja som myslela že jednu rýchlovku pretrpím a pomôže 😕

heli1984
14. dec 2010

baby stvrtok mam nastup do nemocnice na porod 😅 😅 😅

slniecko_z
15. dec 2010

@shira_ 😀 😀 😀 rychlovku 😀 vsak moze aj to byt len ich musi byt viacej 😀 ale ved ty uz mas termin tebe to pojde aj bez toho

slniecko_z
15. dec 2010

@marika1977 gratulujem moja tak to ozaj bleskovka porod tak super 🙂

shira_
15. dec 2010

@heli1984 jaj ty sa máš. som zvedavá čo mne zajtra povedia.držím palce 🙂 no ja mám termín dnes a veru hádam sa cítim lepšie ak v 8.mesiaci. to moje dieťa chce byť silou mocou vianočné. som si naivne myslela, že o takomto čase už budem mať odrodené.

mamazuzu
15. dec 2010

@slniecko_z
@shira_ tak vcera bolo tutu mutu a teda tak straaaaaasne som sa davno nepobavila 😀 . o tom, ze by som si to mala uzivat nemoze byt ani reci, nakolko s tymto telom nemam na sex ani len pomyslenie. tak ale povinnost sme splnili, tak som do rana nie moc toho naspala, lebo som stale cakala, ci sa nieco zacne diat 😅 . a nic... 😠 . dnes teda skusime znova. no uz sa tesim na tu srandu 🙂

mamazuzu
15. dec 2010

@marika1977 zaaaaaaaaaavidim takyto rychly porod a gratulujem 🙂

larmimi
15. dec 2010

@heli1984 ahoj, a co take stastie ? tak by som bola aj nervozna ale stasnta 😉

shira_
15. dec 2010

@mamazuzu 😀 😀 😀 😀 ja to tiež vidím takto.. my sme boli v septembri s mužom na dovolenke a tam sme sa o čosi snažili, ale už vtedy nám to nejako nešlo 😕 takže týždeň intenzívneho sexu sa nekonal ani vtedy, nie to ešte teraz. a to snaženie pred otehotnením, to sa už tiež menilo na povinnosť. a keď nám v car naordinovali 1:30sex a 8:00 kontrola na ambulancii...sranda veliká. nakoniec som otehotnela "na koze" a muž ako prísediaci v rohu miestnost 😀 kde je tá naša počiatočná romantika, keď sme spolu chodili 😨

larmimi
15. dec 2010

@marika1977 gratulujem ! ja som bola na poradni a an i sa neotvarami ani nic...a ze ked som prenasala prve budem aj druhe...ale chcem byt na vianoce doma aspon 😉

shira_
15. dec 2010

@larmimi tak nervózna aj ja by som bola, ale nevyhneme sa tomu, tak čím skôr, tým lepšie. cez víkend mať už malého na rukách, to by som brala 😅