icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

biela
10. apr 2010

Fenkalili, neplač už toľko 😉 aj keď ja som tiež dnes vyronila slzičky keď som počula o tej tragédii.
ja som sa stala citlivka pri prvom tehotenstve, stále som plakala, aj od šťastia, aj keď som videla napr.v telke niečo smutné.
zostalo mi to doteraz. od šťastia sa teraz už len smejem, ale keď vidím v televíznych novinách nejaké choré alebo týrané dieťatko, tak plačem a nemôžem sa zastaviť.

balambi
10. apr 2010

fenkalili, už neplačkaj 😵

mna tie kríže teraz troška pustili a dúfam to tak ostane, a ten pocit svalovice mám tiež 🙂

fenkalili
10. apr 2010

no spúšťačom môjho poobedňajšieho plaču bola tá tragédia, prišlo mi to hrozné, také neskutočné ako z filmu ☹ a potom som plakala aj od dojatia...vždy keď niekomu novému poviem, že som tehu, tak sa pri tom rozplačem... 😅 neviem to proste udržať 🙂

denika
10. apr 2010

Lauri,balambi,áno,mali sme slabší spg.Ale aj ja som bola na laparoskopii ☹ Ale čo žena nevydrží len aby mala dieťa ,že? 🙂

andelik
10. apr 2010

Ja som tiez absolvovala laserovu laparoskopiu na odstranenie endometriozy a zda sa, ze to pomohlo, pretoze som nejakych 10 mesiacov po operacii a som tehu, takze sa z toho strasne tesim 😀 😀 😀

katarinax
11. apr 2010

cawte babule...v piatok som bola na sone a srdiecko nam uz krasne bije, tak som sa trochu ukludnila 🙂 sassetka:mozes ma pridat do tabulky...

avanka
11. apr 2010

babule, ahojte, mne je dnes uz dobre, nespinim, polehavam.....tak snad zajtra na poradni bude vsetko o.k.

aj mna pobolievaju krize a dr. vravela, ze to je normalne......

balambi
11. apr 2010

ahojte 🙂

avanka, to je super, tak pekne oddychuj, nech Ťa dr. zajtra pochváli 🙂

katarinax, juj, to je krásne, gratulujeeeem 🙂 a že 8 tt, waw 🙂

mna dnes začali svrbieť prsia, ale strašne 😀 😀

katarinax
11. apr 2010

balambi:dakujem, teraz som si nastavila datum porodu, inac mi dr.povedala ze 7tt, tak neviem ako to tu pocita🙂

aspinka
11. apr 2010

Ahojte. Tak rano som si riadne pospala zaludok taky vselijaky ale zatial to nie je take zle ako pri mojich prvych dvoch tehotenstvach. Keby to takto pokracovalo tak by som sa tesila.
Katarina super!!! Kolky tyzden a den si bola na utz? A baby fotocku z utz vam nedali? ja sa neviem dockat stvrtka i ked zmiesane pocity aj sa tesim aj bojim dohodli sme sa s muzikom ze na prvy pojdem len ja a ked bude vsetko ok tak pojdu aj oni dvaja s malou. Dnes idu poobede do cirkusu ja si musim chystat nejake veci do prace takze zostavam doma 😉 A zase ma boli hrdlo tak som cmulala ten septisan. Zacinaju vam uz vadit pachy ja idem zdochnut ked sa mangel rano navonia a teraz varim zemiaky na pyre a fuuuuuha nos mi kruti 😠
Peknu nedelu!!! 😀

zahrika
11. apr 2010

Caute koceny.. ja som bola na vajkend u maminy, teraz som uz doma..dam si vanu a trochu relax..vonku je hnusno.. inac strasne mi zacali vadit vone/pachy, mam kamen na zaludku cely den az do vecere ☹

Biela, prvy trimester a lietadlo nejdu teda dokopy.. Ja by som to neriskovala.. vykyvy tlaku mozu vyvolat potrat.. cela moja praca je najma o cestach, lietam po celom svete, ale teraz sa toho vzdam.. i ked som sa do Porta tesila, ale nebudem riskovat. to je jeiny dovod preco to musim v praci oznamit uz teraz ☹
nebudu nadseny, mame pred sebou kopu novych projektov, ale co uz, priority su niekde inde 😅
Nechcem ta strasit, ale nebudem ani klamat.. Niektore baby letia v poho... ja to urcite nerisknem, mam 30 rokov, plodna som raz za rok, cele moje tehotenstvo je zazrak 😅

kuriatko27
11. apr 2010

Ahojte mamicky.aj ja sa pridavam.Termin mam 4.decembra. 🙂 Kedze uz mam po tridsiadke rozhodli sme sa s manzelom pre babo a podarilo sa nam to na prvy krat. 🙂 Tak sa tešime.

emmaelzer
11. apr 2010

Baby, aj ja sa pridavam, zistila som minuly tyzden ze som teho.
Okrem ineho, mate aj nevolnosti? Ja sa vobec necitim, ako teho, s dcerkou mi bolo spatne od prveho dna, a teraz nic...

tehulka4
11. apr 2010

caute koceny, u mna tiez zatial nic, tak cakam kedy to pride..akurat ma dnes cely den bolis trasne hlava, ale tak cio nejak prezijem...chystame sa s mylm akurat k mojej mame, ze ideme pozriet babku...inak koceny, tie vane sa aspon v 1. trimestri neodporucaju, lebo prilis tepla voda, moze tiez sposobovat potrat...

moncika15
11. apr 2010

ahojte 🙂
zahrika, tu vanu nexaj plavat nestoji to za to 😨

illaria1
11. apr 2010

Ahojte , mne je dneska hrozne, iba ležím ako tuleň, bolí ma hlava príšerne , a môj drahý mi nechce dovoliť dat si tabletku, idem ma švihnut od bolesti ☹ ,

emmaelzer
11. apr 2010

illaria v ziadnom pripade neber tabletky proti bolesti, len ktore su vhodne pre teho, chod doktorovi, nech ti ich predpise

lucylulu
11. apr 2010

avanka a predpisal doktor aj nejake tabletky?Ja som vcera cely den prelezala stale ma boli v podbrusku viac na lavej strane potom prestane potom sa citim ako keby mala prist mrcha mam strach aby sa to nezopakovalo ako v prvom tehu zajtra si zavolam dr. ale neviem ci mi nieco da hmm.ale ak budem musiet predpisem si nieco sama ☹

sasettka
11. apr 2010

ahojte 🙂
ako ste vikendovali? mne uz zrana nebyva vsetko jedno....musim rychlo do seba nieco narvat, inak neviem neviem 😅 aj vselijake vone....fuuuuuuuj 😝

koho este pridam do tabulky? 😉

lucy, no ak si mala jedno nepodarene teho, mala by ti nieco dr dat.....napr. taky duphaston tu baby spominaju, ze je na udrzanie tehu a inak nie je vobec skodlivy ani nic....

aj mna bolievala hlava, ale vyriesila som to poobednym spankom 😅 inak som uz mala pripravenu polovicu paralenu, ale odolala som 😀

biela
11. apr 2010

ahojte baby,

emma, tvojej dcérke ste vybrali krásne meno 🙂 . veľmi sa mi páči.

mne pri prvom tehu povedala doktorka, že môžem paralen proti bolesti hlavy. mala som strašné migrény do 4.mesiaca. ale ja som nebrala nič, ani teraz nebudem. ináč, tie migrény som mala od puberty, v prvých 4 mesiacoch tehu boli strašné, potom úplne prestali a koniec tehotenstva som nemala jednu jedinú boliestku hlavy, ani ničoho... no ako som porodila, tak zase prišli. 😒

biela
11. apr 2010

sasi, ja nemám žiadne nevoľnosti, iba niektoré pachy mi vadia...

emmaelzer
11. apr 2010

baby, v ziadnom pripade neberte lieky na bolesti, to moze uskodit plodu, len ked vam doktor predpise, take ktore su vhodne pre teho zeny, ja zijem v Anglicku a mame tu take, tak mozno ich mate aj na SK.

Biela dakujem, to vybral manzel, je z Kosova a je po jednej spevacke, ktora sa nam obom velmi paci.

lauri
11. apr 2010

Ahojte dievcata,
ja nemam ziadnu zmenu pachov, resp. voni ☹ celkovo sa mi zda, ze mam minimum priznakov... bojim bojim. Dnes som sa ale docitala, ze ked tehulka vidi srdiecko, tak uz je 90 % sanca, ze tehotenstvo dobre dopadne... tak snad bude buduci tyzden srdiecko a trochu sa ukludnim... 😔

Zahrika, dakujem za info ohladne lietania... ja mam letenku len na kratky let po europe, takze to vyriesim nejako inak, asi pojdem vlakom, aj ked su tie spojenia hrozne... A s tou vanou fakt pozor, na zaciatku tehu by sa nemalo kupat... hlavne bacha na horucu vodu..

illaria, paralen, resp. paracetamol sa v tehu moze, ale ak mas silne bolesti hlavy alebo migrenu, tak ti aj tak nepomoze 😒 skus to vydrzat bez.. 🙂 mas to z pocasia? ako je vlastne u vas na slovensku? 🙂

kuriatko, emma, vitajte 🙂

andelik
11. apr 2010

Ahojte baby...mne je dnes dost blbo...rano ma naplo 3x pri umyvani zubov a v priebehu dna zase 3x a teraz mam zase pocit, ze sa to bude znova opakovat 😝 ...trosku ma pobolieva brusko, tak ako ked sa pripravuje maternica na mrchu...nie je to nic strasne a prsia ma bolia len, ked si ich pritlacim a este som stale unavena a zivam ako keby som nespala aspon tyzden 🙄

Vitam nove prirastky do partie 😀 😀 😀

kuriatko27
11. apr 2010

Andelik mne bolo tiez cely den na vracanie,ale kupila som si zazvorove tobolky a pomaha mi to 🙂

marcelkatt
11. apr 2010

Ahojte maminky, môžem sa k vám pridať? Mám synčeka 2,5 ročného a teraz čakáme druhé miminko v decembri. Urobila som si 4 testy a všetky sú pozitívne 🙂 posledný som robila dnes, digitálny vyšlo mi, že som 2-3 týždne tehotná, no podľa PM mi vychádza 5 tt. Veľmi sa tešíme, lebo na prvé sme čakali skoro tri roky a druhé hneď prvý mesiac snaženia.
K dr idem 28.apríla, lebo som teraz mimo SR na dovolenke. Dúfam, že bude všetko v najlepšom poriadku.

sasettka
11. apr 2010

andelik, vidim, ze mame podobne priznaky.... 🙂
kuriatko, zazvorove tobolky? to sa predava v lekarni? co to kostuje? 😅

vitam dalsiu trnavsku tehulku 😉 a gratulujem, super, ze sa zadarilo tak skoro 😵

zahrika
11. apr 2010

babule dik za radu..som daka pozadu ked neviem ze vana moze uskodit.. dam pozor 😨

marcelkatt
11. apr 2010

Sasettka- ďakujeeem. Už len vydržať do 28, vtedy som objednaná k Ilavskému...

biela
11. apr 2010

babule, ja pijem zázvorový čaj, skúste vyskúšať, značka Apotheke, dostať ho v lekárni. ja pijem zázvor plus citrón, ale majú aj zázvor s pomarančom a iné... fakt je dobrý, dúfam, že mi nenapíšete, že zázvor sa v tehu nesmie 🙂