V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
áno, sasi, ešte že som sa nezbavila xxl - kového kabáta na zimu. 😀
biela, ja som strelec, takze som rada ze bude aspon toto dietatko po men aspon povahovo...🙂)u nas to bolo ze uz v 12tt sme boli v blave na vysetreniach a tam mi dr. Cunderlik zahlasil, ze ej este skoro, ale on to tak vidi na chlapca a potom v 16tt uz aj moj gynekolog zahlasil, ze to naozja bude chlap ako hora nie je o com pochybovat.-..no a odvtedy sa u ans riesilo meno...tak nakoniec som strcila mm do ruk papier ench si napise chlapcenske ake chce a dievcenske si napisem ja..ja osm napisala nikolu a on olivera..ale ani jeden sme nevedeli preco..sice obidve mena boli v nasich debatach ale nikdy nejak extra spominane, ale nakoniec si myslim, ze je to pre maleho meno ako stvorene..🙂a aj toto druhe by som chcela strasne chlapca..
jeeezis baby, ozaj, ved to budem musiet nieco na seba zohnat, ved ja mam vsetko take vypasovane bundicecky bud do pasa,a lebo potom take dlhe ale stale vypasovane..no do haja... 😲
tehulka, aj Nikola je pekné meno 🙂 pekne si vybrala.
no ale pre tehulku je ťažko zohnať zimnú bundu, mne bolo ľúto kupovať v obchode, keď to bolo len na dva mesiace. kúpila som v sekáči, môj prvý a posledný kauf, ináč tam nechodím.
ten dr.Cunderlik je asi riadny macher, keď to vedel tak rýchlo povedať. 😕
ja som rozhodnutá si nedať povedať pohlavie dieťatka, no ja viem, že to asi nevydržím a na poslednom sone poviem dokymu nech mi to povie. 😅
mojej sestre povedal dr.v 20.týždni, že to bude na 100 % dievčatko, potom bola v 30.týždni na sone a tam sa jej dr.pýtal, že či vie, čo to bude a ona, že hej, dievčatko a on sa zasmial, že iba ak dievčatko s pipíkom 🙂
biela, nooo v tej rychlosti a vytocensoti nad obmedzenym myslenim mojho muza, ktory chcel stale Huga a potom este viac Huberta co mna privadzalo do sialenej zurivosti som napisala na papier prve meno co mi v tej chvili prislo na um..😀 inak tiez rozmyslam, ze asi pozriem niekdena nete v bazari nejaku tehu bundu ci kabat, ved to je fakt len na 2 mesaice a to zasa vyvylit strasne prachy za kabat ktory potom viac potrebovat nebudem sa i zda ozaj dost...
biela, hej Cunderlik je velmi uznavany odbornik..a som rada ze ma k nemu moj dr. poslal..a urcite budem chciet ist k nemu aj pri druhom..je sice drahsi ako lekari tu u ans v TT ale mne to za to stalo, aby mi povedal, ze moje babo je v poriadku..🙂tak aj on to tak povedal, ze na 100% to nie je,ale ze by ot mohlo byt..a aj bolo..🙂 mojej segre tak lekar hovoril, ze bude mat dievcatko dievcatko az do porodu, ked rodila cisarskym a dr co ju rodil, jej zahlasil na sale ze mamicka blahozelam vam ku krasnemu syncekovi..mne na chodbe padla sanka, lebo segra vybavicku ruzovu a este ja som jej kupovala fusak do vajicka ruzovy..no skratka parada, co ti budem hovorit.. 😀
pekná nová foto tehulka 😉
ináč, tie mená by vytočili aj mňa, aj keď nie sú škaredé, no pre mňa moc ... neobvyklé. asi by si chlapček užil v škole 🙂
to musela mať riadne prekvapko 🙂 ale na druhej strane, dnes chlapci bežne nosia aj ružové veci 😀
mala si pri prvom tehu nejaké problémy? ak nechceš, nemusíš hovoriť, ja len že keď si išla aj ku druhému doktorovi...
tehulka, tak u nás je to s menami podobné, aj mňa mm vytáča...strašne chce chlapca a stále že timotej... 😒 😖 už tak aj chcel hovoriť brušku, ale som mu to zatrhla 🙂 takže zatiaľ pracovné meno bábo 😀
ked tu tak pšete o oblečení, asi pred 5 rokmi som dostala takú zimnú bundu, úžasnú, teplú že až, len o pár čísel väčšiu...aj som ju ponúkala po rodine a stále sa mi vracala ani nevim ako a konečne viem prečo 😀 ako by som našla 😀
dakujem, trocha aktualnejsie..🙂) len smelo, su otrasne...ved preto tak vytacali mna...ved nechcem aby maly v skole trpel..ked mna pri hubertovi napadlo sampanske..no ved otras...
hej to mala...chudacik maly ved aj on tak pobehoval..aspon po dome..🙂))a on este ja tak strasne jemo ako dievcatko vyzerala, ale tak prezili..🙂)len ona sa strasne tesila na babu..
babulky, kopec hodín, idem ja spinkať...tak pokojnú nôcku a kludné tehuľkovanie tehuľky 🙂 papapapa
hej, mala som rped malym 3 potraty..vystriedala som viacerych dr, az som konecne nasla toho spravneho, ktory okamzite zacal so mnou nieco robit a vdaka nemu mame aj Oliverka..akonahle osm zistila ze som tehu ma vypisal na PN-ku bez debaty, predpisal duphastona este neico co si uz nepamatam a chodila som na kontroly castejsie nez ine tehulky...nehovoriac o tom, ze vzdy robil sono a aj veci navyse a ak sa mu nieco nezdalo, tak mi hned vybavoval dalsich dr..strasne zlaty je..
balami, no vidis, akoby si teraz nasla...ja take stastie nemam..🙂 dobru nocku aj tebe...tiez asi pojdem do sprchy a hajat..aj ked som dnes skoro cely den prespala, lebo mm sa venoval malemu tak som mohla oddychovat...
tehulka, to, čo bolo pred tvojim Oliverkom ma mrzí, ale ver, že si si už všetko zlé prežila a teraz budú len dobré veci... 😉
dobrú noc, idem aj ja...
Bre ranko zeny.. mne je dnes rano otrasne 🙄
si ani neviem predstavit ze musim prezit cely den v praci ak mi takto bude, blee 🤐
Dobre ranko babenky aspon vam. Ale ste tu toho popisali cez vikend 🙂 Uz je nas tu kopec tehuliek, to je super. Baby, komu este nie je zle, budte radi... Mne je total 😝 Zacalo to v sobotu v noci, ked som sa zobudila a nemohla som ani vstat z postele. Myslela som ze sa povraciam, ale v zaludku som nemala nic. Chcela som daco zjest, ale nic mi nechutilo. Nakoniec som si dala detsku vyzivu... MM len pri mne sedel a ja som revala 🙂 Rano to bolo otras. Dnes tak isto. A prve hryzy do niecoho su najhorsie. Potom to trosku prejde a mozem sa najest, ale akonahle som viac hladna, v bruchu mam krce....
Pisali ste tu komu ste to uz povedali... tak ja som hned manzelovi, lebo sa o mimi uz pokusame od decembra, a potom mojej mamine. No a ostatnym to povieme (chceli sme) az neskor. Lenze cez vikend sme mali oslavu a boli u nas svokrovci. Samozrejme sa hned pytali, ze preco nepijem, tak som povedala, ze cakame, ci daco nebude. No a na druhy den mi uz volala svagrina, ze mi gratuluje, ze budeme mat male a pod... Mala som ine nervy. Nechapem ako mozu takto fungovat na klebetach. Som sa pekne nastvala a som jej to aj povedala. Hadam sa nenastvala, ale uz mi lezie na nervy, ze stale vyzvedaju a potom to kazdemu hovoria...
No baby ale som sa tu rozpisala 🙂 MM som volala nech mi kupi tie zazvorove tobolky, ale neviem ci z toho nieco bude lebo zo zazvoru mi vzdy bolo zle aj predtym, ked som bola tehotna 😉
Dobré ránko tehulky 🙂
iljanka a zahrika, tak to mi je ľúto, že je vám až takto zle, ale snáď to rýchlo prejde a môžete tehulkovať.
my sme to zatiaľ nepovedali nikomu, teda len mojej sestre, ona býva s nami, tak som to nevydržala, 😅 ale tiež to nechceme nikomu povedať, teda ja, mm by to už najradšej vykričal do sveta, tak som ho ukecala, že až ked bude srdiečko. ale len rodičom a súrodencom. Kamarátom a tak to chceme povedať až po prvom trimestri...
ináč u mňa nič nové, teda som sa včera trošku doma sťažovala, že nectim bruško, tak teda dnes cítim a poriadne, tak dúfam., že je všetko v poriadku 😀
dobré ránko kočky.
iljanka, je mi ľúto, že ti je zle, snáď ti ten zázvor trošku pomôže 😉
my sme mali otrasnú noc... najprv som nemohla zaspať, lebo ako ležím, tak stále kašlem, potom som stále zakrývala Oliverka, lebo vydržal byť zakrytý tak 5 minút a potom sa odkopal. potom som nejako zaspala okolo pol 2 a o 5 som sa zobudila, ako Oliverko kašle, samozrejme bol odkopaný, studený ako žaba, hneď som ho pozakrývala, ale zaspal len takým plytkým spánkom, stále kašlal a ja som nemohla spať.
oči ledva držím otvorené.
keby bolo aspoň vonku slniečko, žeby som si zobrala trošku energie.
ozaj,
dnes som volala dokymu, objednala som sa o dva týždne, to by som mala byť už v 7 tt, tak dúfam, že bude všetko v poriadku 🙂
no snad mi to pomoze 🙂 Prave jem suchy chleba s kuracou sunkou, ale je mi ovela lepsie ako rano.
Skoda, ze je vonku tak skaredo a zima, ja by som tiez privitala viac slniecka. Biela tak sup pod teplu perinu a pospite si este 🙂
dobre ranko, citam, ze uz noci nie su, ako bejvavali 😀 😅 ani u mna veru, 2-3 x idem na wecko....a rano mi je zle....
a dnes nas este k tomu o pol 8 zobudili uzasnym vrtanim...som mala pocit, ze to vrtaju priamo v nasom byte...ach...nemohli pockat aspon do 9? 😒
yes, 7tt 😎 😀
Ahojte kocky, tak ja sa nepridavam s rannymi nevolnostami, pretoze neprichadzaju (klop klop)...akurat mi bolo 2x zle z jedla. V sobotu z takych pizzovych slimakov a vcera z kuracieho masa so syrom. Akoby mi to tazsie travilo a pride mi tak divne, ze to musim predychat. Inak zatial nic.
Sasett super...aj ja budem mat pozrajtra 😀
Dobré ráno, to je hrozné čo je vonku, zima a ešte aj prší ,..tak Vám prajem príjemne prežite dnešný deň, nech je všetko ako má byť 🙂
a včera som pozerala tehotenské oblečenie a myslím že také tehotenské rifle by aj bodli , kadejaké som videla pekné 🙂, a ešte som zistila že existujú tehotenské pásy na bruško a tie sa mi veľmi páčia , rôzne farby , aj s potlačou sú paráda, asi pozriem aj dnes a tuším si ich aj naložím do virtuálneho košíka 😉
Illaria a kde si to pozerala???

hehe, mne dnes mama vravela, ze jej sestry, ked boli tehu, tak vracali len taka "radost", dokonca jedna musela byt aj v nemocke...a ona nie, ze ona vracat nebude, tak papkala, papkala, papkala....a tiez nabrala 25kg 😅 ale uz ich ma po tych rokoch dole 😀 😀 😀 😝
Oliver je krasne meno 😉
biela, inak...ty budes vlastne prezivat take...dejavueee 😅 lebo si tehu vlastne presne v tej istej dobe ako pri syncekovi....sranda... 😵
tehulka....no uvidim, za vyskusanie nic nedam.....aj papkat sa snazim...ale stale je to take vselijake....kamen v zaludku...