V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
denika supeeeeeeeer 🙂 🙂 🙂 teším sa 😉
gabi.ta drzim palce dufam ze ti to vyjde a ostanes s nami do decembra 🙂 do toho centra chodis ku ktoremu lekarovi? ja k dr. Maresovi.
trosku som si zdriemla, priatel mi priniesol DVD, nejake casopisy, aby som sa na PN nenudila...
ja chodim k dr. demeckovi
idem tam teraz vo stvrtok tak budem vediet uz presnejsie ako som na to s tehu
bola som tam pred 2 tyzdnami ale to sme mali len bublinku tak teraz uz by sme mali mat aj srdiecko...
inac mi je strasne zle od minuleho tyzdna...ale vydrzim to
gabi.ta myslim ze zle je tu vacsine...ale samozrejme to vydrzime 😎
ahojte, aj mne je dnes zase blbo.....chvalabohu 😀 nemyslite si o mne, ze som sibnuta, ale pri minulom tehu mi v 9tt zo dna na den prestalo byt zle a potom som sa dozvedela, ze presne v ten den babo zomrelo...tak som mala strach.....
my ideme na dalsiu poradnu az o tyzden v pondelok, to by som uz mala byt uz 8+6, tak sa tesim na srdiecko 😉
Ahojte ,nechce sa mi všetko čítať čo ste sem popridávali za ten čas čo som tu nebola, ale máte niektroá tiež stále studené nohy, mna ide šibnuť z toho, v kuse mi je zima na nohy , a mám pocit že ma z toho bolia ladviny ☹ ,už chodím doma v 2 ponožkách v papučiach a nič mi to nepomáha , neviete mi poradiť čo zaberá ?
Denika super sa tešííím veľmi 🙂 ,v sobotu idem ja na radu už budú 2 týždne od poslednej návštevy u doktora tak dúfam že aj ja budem počuť srdiečko 🙂
ahojte tehulky 🙂 ako sa dnes máte? čítam, že ešte stále vás trápia nevolnost 😝 , teda aj ked u avanky je to super 🙂 si to zlato napísala,
denika, supeeeeeeeeeeeeeeeer, gratulujeeeeeeeeeeeeem, len tak ďalej, sa tu vytešuje 🙂
ja stále bez príznakov, teda len cítim podbuško a troška nálady a to je všetko, tak dúfam, že sa dutinka rozrastá a ked pôjdem o týžden na sono, tak bude aj srdiečko 😵 😅
ahojte,
tak uz sme doma z poradne, som 5t+6 a zatial bolo vidiet len dutinku, ale to som aj cakala, len som si chcela dat potvrdit,
ze je to vnutromaternicove tehu, tak sa tesim , o dva tyzdne idem na krv a na sono, tak uz uvidime aj cloviecika
zatial mi stale nie je zle, comu sa strasne tesim, lebo pri malej to bolo hned od zaciatku veeelmi zle, celodenne nevolnosti
illaria, zazvorovy cajik by ta podla mna prehrial, skus a je dobry aj proti nevolnostiam
matilde, super, tak všetko v poriadku 🙂
aj si ma troška ukludnila, lebo ani ja nemám príznaky a začala som byť troška nesvoja 🙂
boozeeee baby, to co ste tu postavrali za tu dobu co som tu nebola? ved som vas encitala asi od piatku a vy ste popisali stran a stran.. 😲 😉 sa priznam, ze teraz sa mi to velmi nechce citatr tak dufam, ze ste vsetky v poriadku...ja idem k dr. az buduci utorok a uz teraz som strasne zvedava..🙂)
illaria1 - aj ja mam stale nohy aj ruky ako z chladnicky, ale u mna nic vynimocne, skor bezny jav 🙂 a zevraj aj gynko je na to ale neviem ci sa moze taky cajik aj v tehu ....
evea, ginko sa nemoze, ale zazvor ano
Babule, ale so zazvorom tiez opatrne
fiha, pozeram, ze bylinky skoro ziadne, no nevadi, aj tak nemam chut na caj ...
Ahojte,cerstve maminky,pamatate si ma? 😀 Dnes som bola u doktora,mrcha zatial v nedohladne 😕 Ked som mu spomenula,ze test som mala neg.,povedal,ze pravdepodobne tehu niesom,nevysetroval ma,len mi dal pichnut 2 ampulky Agolutinu 😝 Ak sa do 10 dni mrcha neukaze,mam prist,posle ma na utz.,a ak sa vyluci tehotenstvo,nastavy vhodnu liecbu.Takze este stale si niesom 100% ista 🙄 Prepacte,ze som sa vam tu takto votrela,dufam,ze nevadi 😉 Ked si budem naozaj ista,ze niesom tehu,uz vam dam pokoj 😀 Prajem prijemne tehulkovanie 🙂
Dalea, jasne, ze si pamatame, si nasa decembrova zahada 😀
....ja by som na jeho mieste najprv vylucila tehotenstvo a az potom by som ti dala pichnut, ved to vysetrenie tak dlho netrva
ahojte tak dnes nám dr potvrdil že sme v 4 tt, len som skoro pdala na riť keď si odomňa vypýtal 10 eur za vyšetrenie a dnes som sa aj tak prehlásila do GPN som objednaná k MUDr. Demečkovi máte s ním niekto skúsenosti? Chcela som ísť skôr do tej Medifery ale nemajú zmluvu s mojou poisťovňou
Ahojte dievcence...ako sa dnes mate?...my mame dnes volno a prave sme dovarili halusky so syrom a mam pocit ako keby som skoncila 24 hod sichtu v bani...ledva pozeram na svet 😔 ...my ideme v stredu k doktorke, aby nas objednala k midwife a aj na dalsi scan...snad bude vsetko do vtedy v poriadku 😀 ...inak baby aj ja mam problem s tym, ze mi je stale zima a mam studene ruky aj nohy... 😒
linduska27- aj odomna pytal lekar 10 eur a to mal len ten vnutorny ultrazvuk, ten co ti ''chodia'' po brusku vobec nemal, som sa musela trepat do nemocnice... A inak Mediferu si kamoska veeeeeeeeelmi chvalila...
aj mne robil ten vnútorný to je podľa mňa zdieranie a ešte mi tam napísal prednostné vyšetrenie ale to on mi povedal že mám prísť toto keby som vedela tak tam už ani nejdem..
ach jaj, doktori 🙄
linduska, mala si mu povedat, ze kazda tehotna zena ma narok na 3 utz plnou mierou hradenymi poistovnou, som zvedava, co by na to povedal, ja to uz mam pripravene, keby daco 😅
a hej, na zaciatku tehu sa robi prave vnutorny.... 😒
a tesim sa z novych dobrych sprav, len tak dalej 😉
Nechodia si nahodou na Antolsku??? Ku Kolarovi?
nie nie na antolskú by som nešla nikdy ... a sasettka to mi ani nehovor lebo mu pôjdem to potvrdenie otrepať o hlavu
Baby tak tie opletacky s lekarmi vam vobec nezavidim...myslim si, ze niektory lekari radi zneuzivaju nevedomost pacientiek na co maju a nemaju narok...baby drzte sa a nedajte sa hlavne...tvrdo do nich 😀
tak MUDr. Stanko Peter je teda dobry zneuzivac ked som platila každoročné gyn. vyšetrenie tak si vždy odo mňa vypýtal po 10eur naposledy.. normálne mi je doplaču, že takto zneužívajú :(
ahojte,tak som vytesena aj ja, nasa fazulka ma 6,8mm a to som len v 5tt/3 tak je tam napisane na papieri, no tak zatial je vsetko ok, v stredu ideme na krvicku,zase mi bude zleeeee, no nevadi,musime si to prezit, ked si chceme domov doniest batozteky,tak super matilde tesim sa s tebou, len tak dalej, nech sa nam vyvijaju do krasy, tak zatial vsetkym pekny zvysok dna.
Evea,nerozčuľuj sa,ja som dnes platila za utz 20 Eur - v sanatóriu. ☹ Potom som sa išla hlásiť ku svojej gynekologičke,dala mi už aj materskú knižku,dostala som prenatal box,tak som bola vytešená 🙂 ,ale za to si vypýtala 17 Eur. ☹ Ale tiež mi povedala,že min. do 10 tt sa robia utz vnútorným ultrazvukom a už sú zdarma. Tak si vyber... 😝

Nepovedal mi presne,v ktorom som tt,ale v zázname uviedol,že mimi zodpovedá 6tt plus 3.Podľa kalkulačky tu som 6tt plus 6,tak myslím,že to je v poriadku.A samozrejme,neskôr pridám fotos...A ďakujem,že sa tešíš so mnou.