V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
sasettka a to pri synoch nie je zle? 🙂 lebo ja som mala zatiaľ len baby a bolo mi pri oboch zle a teraz zatiaľ nič 😉
No mamama11 ja mám syna a zle mi bývalo až od 6 mesiaca. dovtedy nič a teraz mi nebýva denne, ale napína ma často.
mamama11 na poradnu idem az 19.maja, az vtedy mi bude brat krv....povedal, ze aj by mi bolo az prilis zle, ze mam zajst za nim, ale tak nechcem tam prist ako nejaka netykavka, co vsetko zle znasa a dr. mi povie, ze to je normalne... teda ja vsetko tak zle znasam... dufam, ze ak mi budu brat krv, tak sa nohy nepodlomia a srde z hrude nevyskoci aj ked viem, ze to neboli, ale aj tak sa bojim.... a co bude v decembri si ani predstavit neviem 🙂
marcelka dakujem moja....
jaaaaaaaaaj, neviem.... zeby som cakala chlopa? 😀
jedine co viem, to asi vie kazda tu....ze ked chuti viac slane, maso...atd....a brusko rastie dospicata, bude chlop....a ked sladke a brusko je take gulatuckejsie, mala by byt baba 😀
sasettka a keď mi chutí slané so sladkým? dnes som jedla volské oko a zapíjala to kakaom 😀 tak teraz neviem 😅 😀
a to bruško tiež neplatí vždy 😒
Sasettka ja som pri erikovi jedla sladké moja moc a aj teraz mi chutí. No bruško bolo do špicu vtedy 😉 to je asi fakt individuálne, neviem.
hahaha to aká chuť volské oko s kakaom 🙂 to budeš mať potom dvojičky jedno dievča a jednho chlapčeka :DDD
balambi, tusim mame podobne chute...tiez to tak striedam...jedine ta cokolada mi prestala smakovat....stale tomu nechapem, bez nej som si nevedela predstavit jediny den 🙂
to brusko....tu v okoli a v rodine to zatial vyslo na 100%... 😅
sasettka - dam vediet potom ci to plati, ja zijem na sladkom 🙂 . bola by fajn baba n 😵
Babenkyyyy, tak ja sa hlasim skoro po tyzdni 🙂
Mala som tu priatela, on zije v Nemecku, tak som si to chcela uzit na 100% a tak ziadny internet 🙂
neviem co ste popisali, som este necitala,ale chcela som vas hlavne pozdravit..co aa u mna zmenilo za ten tyzden..no, vela nie, akurat vo stvrtok som bola u dr. , potvrdil 8 tyzden, fazulka mala 1.3cm a dostala som knizocku a 2x foto 😅 😅
co sa tyka mojich stavov, zhorsuje sa to zo dna na den..zle mi je cely den, aj vecer.. napina ma..nemozem na ziadne jedlo kuknut, vsetko mi smrdi, je to hruuuza... ale kukam ze ste tu spominali nieco o chlapcoh a dievkach.. cize ak mi je zle a mam mat babu, tak pretrpiiin 🙂 chcem totiz strasne dievcatko 😅
no a schudla som uz 3kg.. ale pri mojej XL velkosti, mi to az tak nevadi..akurat ta nevolnost, veru ziadna sranda 😔
drahy uz odisiel a mne je hrooozne smutno..neviem ako to cele tehotenstvo zvladnem ☹
Tak kocky, idem si precitat co nove u vas 😉
marcelkatt, takže sa nejdem radovať, ani z toho, že to je syn ani z toho, že mi nie je zle, lebo to ešte môže prísť 🙂 ale to nie že by som chcela len syna, mne to je úplne jedno, len nech to je zdravučké 🙂
fatmira, keby som mohla ísť za teba na krv, tak kľudne idem, mne to nerobí nič, dokonca sa veľmi rada na to pozerám 🙂 no držím ti palce, nech ti to aspoň trošku prejde, dr. dáva na nevoľnosť aj nejaké lieky, čo sa môžu v tehu, ja som ich mala pri druhej, ale vôbec mi nezabrali, keďže to u mňa robila krv 😒
sasettka, tak tie chute by som oponovala, mne pri babách chutilo mäso, slané a ovocie a mám 2 baby, ale to bruško je pravda, ja som mala obidva razy také, ako by som prehltla basketbalku 😀
zahri, ahoooj....ale ved este pride, niee??
mamama 😀 😀 basketbalka 🙂))) ja som len napisala, co som sa docitala... nehovorim, ze to tak je a basta 😅 kazdopadne som zvedava, ktora z nas tu zapadne do statistiky 🙂))) ty sa rada pozeras na odber krvi?? pomooooooooooooooc 😀
balambi no tak to je ozaj čudná chuť 😀 mne pri prvých vôbec nechutili zákusky ani čokoláda, len kysnuté koláče s jablkami a teraz mi zas chutí aj čokoláda aj všetko sladké 🙂 tak som zvedavá, či sa to ešte zmení 😉
mamama, prave si mi dala nadej na babu, dakujeeeeeeeeeeem 😉
linduska 😉 😀
sasettka, ani mne čokoláda nechutí...ináč môžem všetko 😅 a asi si si urobila zásubu čokolády a teraz ju nepotrebuješ 🙂
ono to väčšinou platí, ale už som videla aj také špicaté bruško a tam že baba 🙂 ale je jasné, že nič nie je 100%
dokonca ani genetika, v robote si jeden chalan nechali urobiť genetický rozbor, že čo budú mať, vyšiel chlapec, na sone dievča a včera sa narodila krásna petruška 🙂
sasettka nemáš za čo, dúfam, že ti to výjde 😉
Presne, aby sme mali zdravučké detičky všetky.
Uvidíme koľko tu bude chlapčekov, dievčatiek 😉 a ktorá aké bude mať chute... Ja osobne ešte zmeny v chuti nemám.
algi, ja by som sa na taky vyskum vykaslala... 20 € do billy nestoji za nejake hokusy pokusy 😝
inak ja potvrdzujem sassetkinu teoriu, sice nie z vlastnej skusenosti 😝 ale z mojho okolia... tehulky, ktorym byvalo zle a ktore boli cele ovyrazkovane mali dievcatka a tehulky, ktore boli fit a negrckami mali chlapcekov 😅 😅 😉
zahrika, super..takze si prva od nas s knizkou? 😵
inak, mne vobec nechuti sladke 😅
ozaj a kavu teda vazne mozeme pit.. dnes mi to potvrdil uz druhy dr.. s tym ze mi iba pripomenul, ze by nemalo byt viac ako 3 denne 😀 (a ja som si robila vycitky kvoli jednej 😅 )
Balambi myslíš GENETON tam čo robia rozbor?? Ten test prenatal DNA?
Ahojte 😉 Prepacte ze som tu tak dlho nebola 😉Bola som u gyndosa a povedal ze som iba v 5tt a nie 7tt. 😉 A nevyzera to s nami dobre ☹
no ja tiež nemôžem povedať, že sa mi chuť zmenila, zatiaľ nie, čokoládu a sladké som vždy milovala a neexistuje pre mňa deň bez toho, len v tých predchádzajúcich dvoch tehu mi to nechutilo 🙂 tiež som zvedavá, koľko tu bude dievčatiek a koľko chlapčekov aj na všetky ostatné zmeny 😉
sasettka, pozerám, že aj Ty chceš babu 🙂
zahrika a kedy zasa príde? vy žijete takto odelene, či on tam pracuje?
mamamaaaaaaaaa, juchuuu...tak tam ešte nádej na babu je 😀
Fat, hlavu hore...ja som na tom dnes rovnako, az na to, ze komplet vsetko islo zo mna von...
teraz jem jablko a par gulickami hrozna, a uz sa mi dviha zaludok...ale pojdem si lahnut a snad to v sebe udrzim...
a neboj, malinke ma vyzivy dost...berie si to z teba...takze ziadne strachy........
a ak pojdes k dr. vypytaj si proti nevolnostiam Torecan cipky,su pre tehotne, pomahaju, ja uz ich mam doma ale nechavam si ich pre horsie chvile
ahojte 🙂
nanuska a preco to nevyzera dobre?? ☹
veru baby každá sme iná a u každej platí niečo iné, aj sa hovorí, že keď opeknieš, je to chlapec a keď oškaredieš, je to dievča a mne každý hovoril, ako si len opeknela, ty isto budeš mať chalana a oba razy to bola dievka 🙂 a sestra zas bola celá spuchnutá a vyražková a každý, že bude dievka, lebo jej ubrala na kráse a má syna 🙂
marcelka, neviem či tam, on robí aj na lekárskej fakulte a neviem, či tam niečo také nerobia, niejaký výskum, alebo tak...
nanuska ☹ a čo sa deje?
mamama, veru aj moja kamoška opeknela acelá ožila, ozžiarila sa a má babu
balambi jasné, že môže ešte byť dievčatko, veď isto budeš mať na 50% dievčatko 😀
a nanuška, čo sa stalo, prečo to nevyzerá dobre? 😉
leishmania balambi no zistil mi pri ultrazvuku nieco nepriechodne neupresnil mi to a spravil mi vysetrenie a cakeme ako to vsetko dopadne 😢 ☹ Mam vacsiu sancu potratit ako ostatne zeny ktore su v poriadku ☹ Gyndos sa boji ci sa babatku dostavaju ziviny a ci sa vyvija dostatocne ☹ 😢 A co je najhorsie ze uz dalsie deti asi nebudem moct mat ☹ 😢 Ja sa tak bojim este v zivote som sa tak nebala ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 Som v klude,snazim sa nestresovat ale aj tak BOJIM SA!!! 😢 ☹

tak... zeby syn? 😅 😀