icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

aspinka
1. apr 2010

bublinka ano to bol moj prvy priznak tehotenstva a bolia ma stale uz to ani nevnimam ;)

aspinka
1. apr 2010

sonicka ja som chodila na grafy rok a potom som pomaly prestala merat a chodila som na rodinku a sem viacmenej citat ;)

son1cka
1. apr 2010

Aspinka...baby...co som to za grafomaniacka...kukla som graf min. cyklu a vlastne ja mam mrchatime zajtra 😖 😖 Dufam - verim, ze mrcha nedojde... 😝 😝 😝

bublinka11
1. apr 2010

Soni budeme dufat spolu, hoci ja podla LF som uz mala mrchovat... 🙂

son1cka
1. apr 2010

Fuha, bubli, som si nemyslela, ze raz budem chodit so strachom na WC sa vycikat... 😝 😝 😝

aspinka
1. apr 2010

sonicka co stresujes ved mas pekne testiky ;)

son1cka
1. apr 2010

Aspi len ma to prekvapilo...okys...budem sa snazit zachovat pokoj...teda pokusim sa...mozno...nic neslubujem... 😖 .. 😉 .. 😀

aspinka
1. apr 2010

ja som tentokrat pokojna a to mam za sebou jedno nepekne MA a biochemicke tehotenstvo len som si povedala ze v ziadnom pripade nebudem mysliet na zle len na dobre a bude to v poriadku je velmi dolezity nas postoj 😉

son1cka
1. apr 2010

Aspinka....krasne foto... 😵 😵 😵

aspinka
1. apr 2010

sonicka pssssst ja viem ;)

son1cka
1. apr 2010

🤐 🤐 🤐

bublinka11
1. apr 2010

Pozitivne myslenie a viera je to najdolezitejsie....len ked ma v tom bruchu pichne, hned neviem, na com som a mozem si hovorit, ze verime a pozitivne myslime, kolko chcem 🙂 Asi potrebujem dostat od niekoho po zadku, nech nespekulujem 😀
Inak baby ja mam viete ake velke brucho...ja dufam, ze to trosku splasne, ale ja ho neviem ani stiahnut, a to skoro vobec mi nechuti jest 😅

son1cka
1. apr 2010

Bublinka, ja mam velke brucho vzdy...pekna tukova pneumaticka... 😀 😀
To mas z toho nafukovania....

aspinka
1. apr 2010

sonicka kedy ti vychadza termin porodu?

bublinka11
1. apr 2010

Tak no...velke brucho mam skoro cely zivot, to je pravda, ale teraz je este vacsie 😀 😀 😀

sasettka
1. apr 2010

ahojteee, som s5 🙂 joj, tam vam bolo ludiiiiiii, co cakat pred sviatkami 🙂))

bavili ste sa o tych bolestiach, uz ste pokojnejsie?? 🙂)) mna tiez popichava, dakedy citim take akoby teplo...a potom taka tlmena bolest, kebyze ma to dakedy nezaboli, fakt by som neverila, ze som tehu.... 🙂) dnes nebolo nic, ale vonku to zacalo... akoby aktivita tieto bolesti stupnovala, alebo co 😕 a mm zlatyyy, ze pockaj, to zoberem ja, pockaj, take tazke nemozes nosit...juuuj 🙂))) a brucho zatial nemam nejake nafuknute....

son1cka
1. apr 2010

Aspinka...podla toho, co mi vypocitala nejaka kalkulacka na nete + na FF tak 10.12.

bublinka11
1. apr 2010

No ja len hlasim, ze krize bolia viac a viac, normalne musim menit polohy...a je mi lepsie rozopnutej...ach nech to uz prejde, nech som kludnaaaaaa 😒

jazmina83
1. apr 2010

Jééééééj decembrovky 😀 tak tu budú vianočné detičky, ja som zo septembroviek, my sme babetka plodili v decembri, hehe, ako ten čas letí, nech vás sem len pribúda a treba verit v zázraky a na tu škaredu hnusnu mrchu nemysliet 😵

aspinka
1. apr 2010

baby ja zas strasne vela jem ja som od septembra pekne schudla 10kil som sa tesila na leto aka budem vo vsetkom kocka a za posledny tyzden 2 kilecka 😀 aj teraz tlacim cokosku 😠
A uz ste niektore boli na utz?

bublinka11
1. apr 2010

Aspi mne kazali prist az o 2 tyzdne...
A inak ked sa nad tym zamyslam, skoro vsetky nas tu boli brusko, tak asi to fakt tak ma byt...asi to nie je len tak zo srandy 🙂
Jazminka dakujeme, aj tebe nech sa dari 🙂

sasettka
1. apr 2010

bubli, poriadne zabal do tepla, aj ja mam akurat....
aspinka, ja bych rada na utz co najneskor, ak teda nebudu problemy 😔 a ja zas naopak, sladke moc v poslednej dobe nemusim....co je u mna hrozny nezvyk 😀 skor slane dnes pojedam... 😅

uz som sa to tu dnes raz pytala, ale tusim nikto nic....vitaminky dajake papkate? 🙂

bublinka11
1. apr 2010

Sasettka ja okrem kyseliny listovej este vit. C a dala som si dnes aj magne B6, ked ma bolelo to brusko, to tehulky mozu 🙂

aspinka
1. apr 2010

no ja ako tu teraz sedim tak ma tlaci podbrusko mam ho nafuknute ;) i ked vela bab pisalo ze ked cakali druhe ovela rychlejsie im brusko vykuklo. Ja tiez jem kyselinu listovu a chcem si kupit calibrum babyplan a to je vsjo.
A tiez mam ten nazor ze na utz radsej ked uz bude srdiecko ja som chodila v 5tt a potom som aj tak dva tri tyzdne trpla do dalsieho ci bude srdiecko tak to necham tak na polovicu aprila 🙂

sasettka
1. apr 2010

to mas super 🙂 ja som si s testom kupila calibrum babyplan....ale asi si kupim normalne listofku, bo v tom babyplane je vlastne len polovicna odporucana davka.... 😒
bubli, z ktorej casti SR vlastne si? ci si zahranicna? 😅

aspinka
1. apr 2010

kyselinu listovu urcite kup a ber to s calibrumom v prvych tyzdnoch je listovka najdolezistejsia lebo je proti vyvojovym vadam ;)

aspinka
1. apr 2010

babule a vy tu vsetky cakate prve babatko? 🙂

bublinka11
1. apr 2010

Ja beriem cistu listovku, bolo mi povedane, ze calibrum je zbytocne drahy a ze staci obyc listovka...
Cakam prve velmi vytuzene babatko a som zo zapadneho Slovenska...a vy?

sasettka
1. apr 2010

ja hej, prvotehula 🙂
ale pisala som si tu dnes s Avankou, ta uz caka druhe 🙂

bublinka11
1. apr 2010

Sasettka a odkial si???