V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
sonicka ja som chodila na grafy rok a potom som pomaly prestala merat a chodila som na rodinku a sem viacmenej citat ;)
Aspinka...baby...co som to za grafomaniacka...kukla som graf min. cyklu a vlastne ja mam mrchatime zajtra 😖 😖 Dufam - verim, ze mrcha nedojde... 😝 😝 😝
Soni budeme dufat spolu, hoci ja podla LF som uz mala mrchovat... 🙂
Fuha, bubli, som si nemyslela, ze raz budem chodit so strachom na WC sa vycikat... 😝 😝 😝
sonicka co stresujes ved mas pekne testiky ;)
Aspi len ma to prekvapilo...okys...budem sa snazit zachovat pokoj...teda pokusim sa...mozno...nic neslubujem... 😖 .. 😉 .. 😀
ja som tentokrat pokojna a to mam za sebou jedno nepekne MA a biochemicke tehotenstvo len som si povedala ze v ziadnom pripade nebudem mysliet na zle len na dobre a bude to v poriadku je velmi dolezity nas postoj 😉
Aspinka....krasne foto... 😵 😵 😵
sonicka pssssst ja viem ;)
🤐 🤐 🤐
Pozitivne myslenie a viera je to najdolezitejsie....len ked ma v tom bruchu pichne, hned neviem, na com som a mozem si hovorit, ze verime a pozitivne myslime, kolko chcem 🙂 Asi potrebujem dostat od niekoho po zadku, nech nespekulujem 😀
Inak baby ja mam viete ake velke brucho...ja dufam, ze to trosku splasne, ale ja ho neviem ani stiahnut, a to skoro vobec mi nechuti jest 😅
Bublinka, ja mam velke brucho vzdy...pekna tukova pneumaticka... 😀 😀
To mas z toho nafukovania....
sonicka kedy ti vychadza termin porodu?
Tak no...velke brucho mam skoro cely zivot, to je pravda, ale teraz je este vacsie 😀 😀 😀
ahojteee, som s5 🙂 joj, tam vam bolo ludiiiiiii, co cakat pred sviatkami 🙂))
bavili ste sa o tych bolestiach, uz ste pokojnejsie?? 🙂)) mna tiez popichava, dakedy citim take akoby teplo...a potom taka tlmena bolest, kebyze ma to dakedy nezaboli, fakt by som neverila, ze som tehu.... 🙂) dnes nebolo nic, ale vonku to zacalo... akoby aktivita tieto bolesti stupnovala, alebo co 😕 a mm zlatyyy, ze pockaj, to zoberem ja, pockaj, take tazke nemozes nosit...juuuj 🙂))) a brucho zatial nemam nejake nafuknute....
Aspinka...podla toho, co mi vypocitala nejaka kalkulacka na nete + na FF tak 10.12.
No ja len hlasim, ze krize bolia viac a viac, normalne musim menit polohy...a je mi lepsie rozopnutej...ach nech to uz prejde, nech som kludnaaaaaa 😒
Jééééééj decembrovky 😀 tak tu budú vianočné detičky, ja som zo septembroviek, my sme babetka plodili v decembri, hehe, ako ten čas letí, nech vás sem len pribúda a treba verit v zázraky a na tu škaredu hnusnu mrchu nemysliet 😵
baby ja zas strasne vela jem ja som od septembra pekne schudla 10kil som sa tesila na leto aka budem vo vsetkom kocka a za posledny tyzden 2 kilecka 😀 aj teraz tlacim cokosku 😠
A uz ste niektore boli na utz?
Aspi mne kazali prist az o 2 tyzdne...
A inak ked sa nad tym zamyslam, skoro vsetky nas tu boli brusko, tak asi to fakt tak ma byt...asi to nie je len tak zo srandy 🙂
Jazminka dakujeme, aj tebe nech sa dari 🙂
bubli, poriadne zabal do tepla, aj ja mam akurat....
aspinka, ja bych rada na utz co najneskor, ak teda nebudu problemy 😔 a ja zas naopak, sladke moc v poslednej dobe nemusim....co je u mna hrozny nezvyk 😀 skor slane dnes pojedam... 😅
uz som sa to tu dnes raz pytala, ale tusim nikto nic....vitaminky dajake papkate? 🙂
Sasettka ja okrem kyseliny listovej este vit. C a dala som si dnes aj magne B6, ked ma bolelo to brusko, to tehulky mozu 🙂
no ja ako tu teraz sedim tak ma tlaci podbrusko mam ho nafuknute ;) i ked vela bab pisalo ze ked cakali druhe ovela rychlejsie im brusko vykuklo. Ja tiez jem kyselinu listovu a chcem si kupit calibrum babyplan a to je vsjo.
A tiez mam ten nazor ze na utz radsej ked uz bude srdiecko ja som chodila v 5tt a potom som aj tak dva tri tyzdne trpla do dalsieho ci bude srdiecko tak to necham tak na polovicu aprila 🙂
to mas super 🙂 ja som si s testom kupila calibrum babyplan....ale asi si kupim normalne listofku, bo v tom babyplane je vlastne len polovicna odporucana davka.... 😒
bubli, z ktorej casti SR vlastne si? ci si zahranicna? 😅
kyselinu listovu urcite kup a ber to s calibrumom v prvych tyzdnoch je listovka najdolezistejsia lebo je proti vyvojovym vadam ;)
babule a vy tu vsetky cakate prve babatko? 🙂
Ja beriem cistu listovku, bolo mi povedane, ze calibrum je zbytocne drahy a ze staci obyc listovka...
Cakam prve velmi vytuzene babatko a som zo zapadneho Slovenska...a vy?
ja hej, prvotehula 🙂
ale pisala som si tu dnes s Avankou, ta uz caka druhe 🙂
Sasettka a odkial si???

bublinka ano to bol moj prvy priznak tehotenstva a bolia ma stale uz to ani nevnimam ;)