V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
Nanuska moja zlatá moc Ti držím palce, aby všetko dobre dopadlo mojko. Držkaj sa. Verím, že sa bojíš, to je normálne, že máš strach, ale nevzdávaj sa moje.
marcelka dakujem 😉 Vychutnavam si vsetko lebo asi si to vychutnam len raz v zivote ☹ Snazimsa tesit aj z takych malickosti ako je slniecko,pozeranie veciciek na nete 😉
nanuska, zlatinko, drž sa, veľa oddychuj, moc na Teba budem myslieť 😉
Bayb oslavujme!50 strana 😀
balambi dakujem 😉
nanuska velmi ti prajem nech je to ok! a nevies co mas nepriechodne?
nanuska..,neboj, vsetko bude dobre...a teraz sa mi dokonca aj kychlo, tak to bude pravda...si predsa zakladatelka tejto temy, ty nas musis tahat dalej 🙂
nanuska, to ma mrzi.. snad este je nadej 😔 😔 a preco by si uz nemala mat babo? to je hrozne, ten dr. ta iba vystrasil a nic nevysvetlil.... pojdes na opakovanu kontrolu?? drzim palce!!!
avanka... no ak mi bude az neznesitelne zle, tak tam zajdem,..v piatok mi len odporucal ginger, tie zazvorove tablekty, ale ja mam pocit, ak okeby som vzala tabletku a bolo mi horsie..teda vzala som len dve, ale viac nebudem...
nanuska12 - straaaaaaaaasne moc ti budem drzat palce nech to dobre dopadne, hlavnesa snaz mysliet pozitivne, ja viem ze to nie je lahke, ale aspon trosku sa snaz.....budem na teba mysliet... 🙂. Inak na upokojenie ti poviem, ze ja som mala cele tehotenstvo podobny problem - okrem inych - mala som placentu nejak zle umiestnenu, ze tlacila na pupocnu snuru a babatku sa dostavalo malo zivin, este som mala preeklampsiu a malo plodovej vody. Niki sa narodila v 35 tyzdni, bola malicka chuducka a dnes je z nej krasna baba, kukni foto 🙂. Aj ja mam obcas obavy ci sa to cele nezopakuje, ale snazim sa na to nemysliet...
baby strasne Vam dakujem 😉
leishmania nie nie nepovedal ale ja mu doverujem 😉
lauri no dufajme no lebo uz teraz som v dost hroznom stave ☹ 😉
fatmira no musim.....ale ci uz s babom to neviem ☹
evea80 je chutnucka 😉 Dakujem moooc 😉
Baby pridala som som foto do albumu ...Sen sa stáva skutočńosťou... zlatunke mozete kuk 😉 a mozete aj o komentovat 😉
ved to je super ked mu doverujes 🙂 len ja by som bola zvedava 🙂
ja momentalne nemam gynekologa, od predchadzajucej chcem odist a na vysetrenie chcem ist az k novemu gyn. ale neviem komu....nechcem nejke sukromne centrum kde zaplatim za kazdu navstevu 20 eur...kam chodite vy z Ba?
nanuska to mi je moc ľúto, budem ti mocisko držať palce, nech všetko dobre dopadne 😔
leishmania no ja som bola dost vystrasena a hlavne aby sa to pomaly lepsilo 😠 ☹
mamama dakujem 😉
nanuska, to je nádherné 🙂
juj, už nech ich do toho oblečieme 😀
leishmania, ja chodím do figara, ale tiež len chvíľu, lebo som menila, tak zatiaľ je zlatá,ale uvidíme 🙂
balambi no weru.... 😉
nanuska pozrela som fotečky, máš vybraté fajné kočíky a tie bodyčká sú úúúúžasné 😉
mamama dakujem no chcela som stokke ale je strasne drahy 😉 Concord neo zase nepohodlny 😅 A casualplay strasne chutnucky 😉 Tie bodynka su naaaaaaaaaaaaadherneeee 😀
to teda sú a mňa chytili za srdce aj tie tehu tričká s odtlačkami ručičiek a nožičiek a s nápismi "môj domček, tu bývam ja a podobne" 😉
inak moj dr. mi este poradil, ze ak by sa nevolnosti este nahodou objavili, tak si mam dat tabletky s b-vitaminmi 😅 u nas sa to vola "nausema", ale na jednom fore som sa docitala, ze to moc nefunguje.. ale mozno to stoji za pokus 😅 obsahuju B6 a este ine B-cka...asi ako slovensky b-komplex.
leish, ja ti neporadim.. kedysi som chodila k jednemu gyn. v bratislave, ale to bol strach a hroza, ten akurat vedel predpisovat HAK, tym to haslo 😖 ti co sedia na vajnorskej su asi rovnaki... (kedze k nim chodia najma stredoskolacky)
mamama aj mna tiez tie odtlacky 😀 😉 Uz aby sme mali bruska....... 😉 ...............ked sa ho niekedy dockammmm ☹ 😅
nanuska, jasne, že dočkáš 🙂 treba veriť 🙂
baby, mne je zle... 😝 😝 😝 ale asi nie z tehu, ale z toho, že som zjedla pol sáčka tekvicových semienok...uffff... 😀 😀 😀
nanuska dockas......🙂 vsetky si tu budeme pridavat fotecky ako nam pekne brusko rastie....uz sa na to vemi tesim.....
nanus my planujeme stokke vydrazit na e-bay, plus teraz ako vysla nova kolekcia, stara kolekcia ide s cenami dole 😉
ja zatialk rozmyslam na rozembergom na antolskej...co som citala si ho chvalia, len neviem ci ma aj nromalnu gyn ambulanciu ci tam robi iba poradne...
balambi no ok dockaaaaam sa 😀
fatmira okik 😉 budeme pridavat 😉
balambi ja moc nemusim cokoladu a vtedy som ju zboznovalaaaaaa 😀 😝 No a pol sacka tekvicovich zrniecok tak to veru ufffff 😲 😉

No mm by si mooc pria dievčatko. Keďže máme už chlapčeka. Ja tiež, no aj bude chlapček nevadí 😉