icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

evea80
19. apr 2010

leishmania - ja ti neporadim, ja som nebola spokojna so svojim gyn, teraz niesom v BA, ale pokial si pamatam, kamoska bola veeeeeeeeeeeeeeelmi spokojna s Mediferou...

balambi
19. apr 2010

leishmania, aj ja som premýšľala nad dražbou na e-bay, naozaj sú tam dobré ceny.

no,však nebol až taký veľký 😀

mamama11
19. apr 2010

nanuska dočkáš sa, isto, všetko dobre dopadne, len tomu ver a ono to výjde🙂
fatmira aj ja sa teším, ako bude bruško rásť, potom si budeme aj fotočky porovnávať, ktorá má väčšie bruško 😀 😀 😀

leishmania
19. apr 2010

dik baby...kuknem tu mediferu, len to je asi sukromne centrum....

ked uz budem v druhom trimestri dam mm ulohu sliedit na ebay kocik 😀

lauri
19. apr 2010

veru, uz budeme len rast a kysnut 😀 😝
vsak pockajte, zachvilu sa na koniku "vyroja" januarovky 2011 a uz nebudeme sluzobne najmladsie tehulky... 😝

mamama11
19. apr 2010

ja som tu našla niekde na nete výsledky z testovania kočíkov a isto si vytlačím zoznam tých nebezpečných a tak budem obzerať ten správny 😒 čo som bola šoknutá veľa tých drahých kočíkov bolo buď nebezpečných čo sa týka skladania, že sa mohli samé zložiť a zlomiť dieťatku pršteky, ale väčšinou to bol strašne vysoký obsah ftalátov, alebo iných rakovinotvorných látok 😖

nanuska12
autor
19. apr 2010

lauri...........veru uz ani nechyba vela do decembra 😀 😀 😀
mamama no veru bude sutaz o najmensie brusinko a o najvacsie bruuusisko 😀 😀 😀

mamama11
19. apr 2010

no ja verím, že budem pri tých najväčších a isto aj dorastiem do obrovských rozmerov 😀 😀 😀

nanuska12
autor
19. apr 2010

mamama no uvidime 😵 😀

linduska27
19. apr 2010

keď chcete ísť do medifery tak musíte byť union alebo všeobecná... 🙂 inak nič dnes som tam chcela prihlásiť ale nedalo sa :( tak som sa dala do gpn

evea80
19. apr 2010

mamama11 - nehodis link na tu stranku?

nanuska12
autor
19. apr 2010

mamama aku stranku??? 😉

mamama11
19. apr 2010

dnes isto nie, lebo to najskôr musím nájsť, kde to bolo, to som totiž našla len náhodou a nepoznačila som si, že však mám ešte času dosť, ale budem hľadať a potom to tu isto vložím, veď nechcem nech kúpime niektorá nebezpečný kočík 😉

nanuska12
autor
19. apr 2010

mamama ja som raz citala ze najbezbecnejsi je bubagoo chameleon a najnebezpecnejsi a najnepohodlnejsi quinny speedy 😉

mamama11
19. apr 2010

ja si veru tie značky presne nepamätám, ale viem, že sa robili testy v SR, CZ, D, PL a boli vypísané ktoré sú tie najnebezpečnejšie, len to musím nájsť. Boli tam vypísané presne zančka, typ,aj výrobca 😉

nanuska12
autor
19. apr 2010

mamama no ani ja neviem kde som to citala ale zapamatala som si tieto 2 kociky radsej keby som niekedy bola tehu a to uz vo mne bola bublinka len sme o nej nevedeli 😉

mamama11
19. apr 2010

viem ale isto, že tam nebol Cassuplay 😉 keď to nájdem, možno aj zajtra, uvidím ako budem s časom, tak sem hodím link 😉

marcelkatt
19. apr 2010

Ja rozmýšľam o kočíku Jane Slalom buď 2009, alebo 2010.

mamama11
19. apr 2010

evea80, ty si poklad, si mi ušetrila robotu, áno je to presne ono 😵 😵 😵 ďakujééééém

nanuska12
autor
19. apr 2010

baby ake mena sa vam pacia??? mne sa pacia Vanessa Emma alebo Tobias Quido 🙂

nanuska12
autor
19. apr 2010

evea no dobre som hovorila 😵 😉 ale super stranka 😉 😀

nanuska12
autor
19. apr 2010

baby ahojte uvidim kedy sa znovu ozvem 😉 😉 😉

mamama11
19. apr 2010

my uvažujeme nad dievčatkom Naďka (Nadežda) a chlapec isto po tatinovi Jožko 🙂

evea80
19. apr 2010

marcekatt nemas za co 🙂 nanuska12 - mne sa tiez paci emma,ale manzelovi nie ☹ ale ja ani nad dievcenskymi menami moc neuvazujem, mam tusaka ze budem mat chalana, adamka 🙂

marcelkatt
19. apr 2010

My na 100% Patrik a diewvčatko asi Klárka... Ja si myslím, že budeme mať tiež chlapca...
Emma je pekné, no mám neter s tým menom.

illaria1
19. apr 2010

Ahojte maminky🙂, všetko som nestihla čítať ale niečo som zazrela:
Sasettka a spol :-----tak už ked ste mi vybrali tie dvojičky tak keby som sa držala iba hypoteticky/ oo aký odborný názov / 😀 , tak by aj mohli byť 😀 , lebo mne chutí mäso , anglická slanina už týždeň ju jem , tak po kúskoch z nej chodím ďobať ale hrozne lubim aj kompót y, normálne si otváram broskynový alebo mandarínkový kompot a celý ho natlačím do seba 😀 a potom si ešte aj poviem že ako zdravo jem , a druhá vec je tá že tie prsia ma bolia ako za dve deti 😀 tak už nech je sobota a nech mi primárko povie čo tam vidí a nech nezavádza 😀

a ešte sa pochválim , od dnes máme nové auto 🙂 , väčšie, lebo drahý povedal že sa zíde 😉

no dobre kočky idem už spať tá unava chodí ešte stále:ň
Držím Vám palce nech je všetko ok...a nestresujme sa hlavne

illaria1
19. apr 2010

oooo a aby som ezabudla ja by som chcela pre syna Fabio alebo Valerio aledrahý nechce an počuť a budúca starká podla stavu mojej pleti usúdila že to bude Lujza 🙂

illaria1
19. apr 2010

a ešte toto musím : ž evraj ked sú jednovaječné dvojičky vždy sú rovakého pohlavia nikdy nie párik, to vraj býva iba pri dvojvaječných 🙂 , to som sa dnes dočítala

illaria1
19. apr 2010

alebo Ilaria , Tiziana , Federica, Antonia, Karolina .a chlapci : Valerio, Fabio, Piero, Marco , Alesio....noooo ide mi 😝