V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
aj ja už idem spinkať, tak dobrú nôcku tehulky a nech bublinky v brušku krásne rastú
ja mám zatieľ vybraté len ema alebo rebeka a pre chlapca matej 😀 ale mm nechce ani počuť... 😒 ☹
nooo...tak v nasom pripade to budu viac slovenske mena 🙂
illaria, to som netusila o tych jednovajecnych...sranda...takze 2 chalani? 😝 😔 😵
ja som ako babatko sla spat aj poobede, takze este vladzem 😀
Aj ja som si pospala dnes aj s Erikom... 😀 😀
ako rada by som si aj ja pospala poobede, ale mne to proste nejde, neviem spat cez den ☹
a ja som bola schopná zaspať aj u zubára a teraz mám akosi veľa energie...asi som obrátená 😀 😀
No evea80 ja ani neviem ako som dnes zaspala a už ma teraz zas láme.. ale pozriem ešte Panelák na nete a pôjdem za drobcom.
Lauri,super,teším sa s tebou 🙂 Aj ty sa tak tešíš na ďalšiu kontrolu ako ja? Inak tie nevoĺnosti sa mi stupňujú,dnes ráno mi bolo hrozne a teraz tiež. Väčšinou sú celodenné. ☹ ...ale vydržíme...Vianoce sa blížia.. 😝
Dobre ranko, uff, vy ste toho vcera popisali, ani to nestiham citat 😀 Idem sa rychlo naranajkovat lebo mi je nejako zle...
Ahojte decembrovky, tak ja sa k vam pripajam. My tiez cakame vianocne babatko🙂 v sobotu rano sme plakali od stastia, ked sme zbadali 2 ciarky, a dnes rano boli opäť, ale omnoho silnejsie. Zajtra idem k lekarovi. Dufam, ze je vsetko OK. Viem, ze je pred nami este dlha cesta, ale verim, ze vsetkym nam to dobre dopadne....a budeme mat prijemne tehulkovanie.
jaqo511 v ktorom TT si si robila test? Mne meskaju 2 den co este nic neznamena, ale som zvedava. Mam este pockat , alebo uz mozem testovat?
jaqo511 - poslednu mrsku som mala 22.3. Ty si kedy mala poslednu?
peneloppa, ja by som už skúsila testovať, mne meškali 2 dni a prvý testík už bol s malým dušíkom 😉 a potom každý ďalší bol silnejší a silnejší, urobila som ich 7, lebo som tomu nemohla uveriť, že tak rýchlo sa nám zadarilo 🙂 ja som mala poslednú mrchu 11.3.
Ahoj Penelopa, ja som mala poslednu mrsku 18.3. V pondelok minuly tyzden som si robila test a ten bol len s 1 / a v sobotu rano uz boli ciarky //. Ale citila som, ze som asi tehu, lebo som mala stale zvysenu bazalnu teplotu...este mam stale okolo 37 a strasne ma boleli prsia. Ty citis nejake priznaky? My sme sa s mm snazila viac ako rok a ked sme sa rozhodli podstupit vysetrenia, tak to prislo...ja som absolvovala odber krvi na hormonalny profil....kvoli tomu, ze som mala aj dlhe cykly, takmer 50dnove. Takze mne vlastne mrska este ani nemeska 🙂 Ale // su tam, tak verim, ze je to znak toho, ze k nam doletel bocian. Manzel bol na spermiograme, vysli mu troska vyssie hodnoty a dnes mal ist na opakovany spermiogram....ale kedze rano tam boli 2 ciarky tak nesiel 🙂
este sa vas chcem opytat.na vas nazor....predminuly tyzden a minuly tyzden (to som bola v 3 - 4tt a testik bol negativny), som bola nachladena a uzivala som coldrex maxgrip a tiez strepsil. Mala som teploty, sice len zvysenky do 37,5 - 37,7 (teraz uz viem, ze to bolo z tehu) a bolelo ma hrdlo, mala som suchy kasel, tak som sla aj k lekarke a ta mi dala antibiotika Sumamed. velmi sa bojim, aby som tymto nejako babatku neublizila. Co si o tom myslite?
jago511, najlepšie bude, keď sa opýtaš zajtra lekára, atb. nie sú sranda 😉 budem ti moc držať palce, ja sa tiež chystám zajtra k dr. tak potom napíš, ako si dopadla 🙂
urcite vam dam vediet. Citala som o Sumamede a pisala som aj do online poradne, a odpisali mi, ze vraj Sumamed
nepatri medzi ATB, ktore by mali dietatku ublizit. tak dufam, ze to tak bude. Tiez ma upozornila lekarka v tom e-maile na to, že na 100% mi nikto nemoze potvrdit, ze vyvoj plodu nebude touto chorobou ovplyvneny. Najskorsiu odpoved na tuto otazku moze dat vysetrenie hladiny AFP, ktore sa robi v 12 tt. A v 16tt. Ale verim, ze ked sa udial tento zazrak, tak vsetko bude v poriadku.
určite bude, len sa nestresuj a všetko bude dobré, ale lekára na to upozorniť môžeš 😉 ešte raz držím palce 😉
Mamama11 DAKUJEM 🙂 urcite ju upozornim. Mozno este otazocka, co si myslite o farbeni vlasov v tehu?
Jago511 neboj bude to v poriadku. Držím palečky.
Ahojte, tak dnes som mierne rozcarovana, volala som so sestrickou od noveho dr, kedze mi vcera konecne prisla karta od predchadzajuceho gyn, a vraj mam prist az 3.5 hmmmmmm, nejak neskoro nie??? 😒 Ale to asi kvoli tomu ze ten byvaly dr mi napisal do karty ze som vyradena z jeho evidencie k 30.4. Tak neviem, snad bude vsetko ok...
Dnes mi je zas tak divne ako obvykle 😉 ale zacinam si zvykat....ale ked svieti vonku slnko, nejak lahsie sa na to zabuda, tak pekny den prajem vsetkym a nech Vam nie je az tak zle 😀
jaqo511 - s mm sme isli na velku noc naplno. Prsia som mala bolave, bolelo ma v podbrusku, vsetko mi smrdi, hlavne vonavky (vo vytahu ked idem). Teraz ako mala prist mrska ma este prsia bolia, ale bolesti v podbrusku uz nemam. Tak neviem. V nedelu som si robila test, bola 1 ciarka, rozmyslam ze dnes alebo zajtra si urobim dalsi. V sobotu mame oslavu nasej dcerky, ak by som bola tehotna, by sa veeeelmi potesila, taky darcek este nedostala 🙂 Aky typ tehu testu si pouzila? Ja mam mamatest.
jaqo511- a este mam stale napnute brucho, stale mi mota creva, obcas mam kyselinu ..
Penelopa, skus si este odmerat rano teplotu.(alebo aj cez den, ci nie je zvysena okolo 37).....ale mozno si 🙂. ja som tiez mam napnute brusko, zaludok ako na vode a obcas kyselinu. Tak drzim palceky, nech su //. Ja som mala test tusim WOMAN SECRET BABY sa volal, bolo to dvojbalenie. Nejako som neriesila typ, bol taky aky mi dali v lekarni. A konecne mi dali ten spravny, na ktorom boli ciarky // 🙂
a tiez som ako omacka, hrdlo ma boli, cele telo ako keby ma niekto nakopal do zadku. Bojim sa uzivat nejake lieky. Vcera som si dala paralen, vraj sa moze, kloktam slanu vodu.
jaqo511- tesim sa s tebou a srdecne gratulujem k vytuzenym //. Nech sa vsetko vyvija tak ako ma 🙂
jaqo511- cez vikend som si merala teplotu, mala som 37,3 ?? to sa aj podla teploty da zistit? ci ako, nechapem. A inak rano ma oblieva az pot, ako mi je teplo.
Penelopa, dakujem. A dufam, ze nam coskoro napises, ze aj ty mas ten spravny test s //. Ale podla toho co pises, tak to asi tak bude. drzim palceky. 🙂
Jago, Sumamed je v tehotenstve neskodny...ja som ho uzivala 2 krat pri angine......lepsie preliecit chorobu, ako keby malo babo trpiet.....
my sme si vybrali kocik Concord neo, pri Lukaskovi sme mali X-lander X1, ale ten sme pred dvoma mesiacmi predali, bol super, ale bol strasne tazky, vazil 17 kg a concord ma len necelych 12 a paci sa nam dizajnovo....
a mena, no dievcatko ja by som chcela Magdalenku, manzel Barborku, chlapcek asi bude Alex, no mozno este nieco vymyslime, ale az ked nam povedia co to bude sa tym budeme blizsie zaoberat

padám aj ja do postele, prajem všetkým sladké sníčky 😔 😵 😵