icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

linduska27
21. apr 2010

leishmania a preco si vylucila porod v ruzinove? ja som počula že ružinov je najmesšie zlo zo všetkých pôrodníc v BA.. ela19 vitaj vitaj a gratulujem.. a k tomu partnerovi ten môj chodí so mnou sám od seba a som mu nesmierne vďačná, minule som mala normálne problém vyjadrovať sa tak ma obednával na vyšetrenie on 🙂 určite keď to bude možné budem chcieť aby aj on videl srdiečko tak uvidíme 13teho snáď už bude vidieť 🙂 po najnovšom mám také nevoľnosti ako keby som bola po opici ťažko sa mi dýcha bolí ma celý hrudník vďaka naliatym prsníkom a najviac sa čudujem, že som sfúknutá ako keby som bola už v 3 mesiaci 🙂 tak prajem pekné ránko a dník bez nevoľností mne už od rána je na prd 🙂

jago511
21. apr 2010

Ahojte, tak dnes som bola u lekarky...robila mi UTZ, ale este tam nic nevidela ☹ Iba ze podla velkosti maternice / hrubky sliznice to vyzera na tehotenstvo (upokojovala ma, ze je to v poriadku, ze to prilis skoro, podla jej vypoctvo je to 4t +3., tak preto este tam nie je nic vidiet). A objednala ma dalsi kontrolny ultrazvuk na 27.4 (utorok). A poslala ma na krv. Ale aj tak som z toho vsetkeho zmätena. Ja do utoroka nebudem nad nicim inym rozmyslat. Dufam, ze bude vsetko v poriadku a nasa fazulka je v maternici a nie mimo. A ze ju v utorok uvidim. Strasne sa bojim. Ved tak dlho sme cakali na babo.
Tiez som sa jej pytala na tie ATB Sumamed, tak ma upokojila, ze je to v poriadku, ze tieto ATB nemaju vplyv na plod.Tak aspon nieco pozitivne.
Co sa tyka priznakov, tak zatial nic specialne na sebe nepozorujem. Nebyva mi vobec zle (z casu na cas mam pocit ako keby som mala zaludok na vode, ale je to len chvilkove), nie som ani nejako extremne unavena, zatial mi nic ani nesmrdi a jedine co mi nechuti tak je cokolada. Ale strasne ma bolia prsia. Cez den je to celkom fajn, ale v noci je to dost neprijemne. Asi zacnem spavat v podprsenke. A stale mam zvysenu BT okolo 37.

linduska27
21. apr 2010

jaqo551 a ešte ti Dr nevidela ani ten tehotenský vačok? a s tymi prsiami mna bolia nonstop v noci sa budim ked si na ne lahnem no katastrofa

sasettka
21. apr 2010

jago, zvysena BT je super, s cokoladou a prsiami sme na tom rovnako, len mne praveze vadi podprsenka... najradsej by som ju nenosila vobec 😅 a neboj sa nic, naozaj je este moc skoro, o tyzden uz bude vidiet aspon dutinka, hlavne ziadne velke stresy, tym to len zhorsujes 🙂 nase heslo: mysliet pozitivne! 😀 😵

ste sa tu bavili o tej lenivosti...no mne kebyze sa tak chce, ako sa mi nechce....joooj, tak by som mala hotove vsetko, co treba.... v domacnosti teraz fungujem tak...na 10% 😅 😀

lucia563
21. apr 2010

jago, ja som bola tiez minuly piatok na sono a tiez dr. videl len prazdnu ,,dutinku,, ze je este zavcasu (5/6tt) a ze mam prist na kontrolu o 2 tyzdne....ma tiez zaskocil...tak dufam ze vsetko bude ok. V piatok idem ku svojej dr. po vysledky krvi, tak som zvedava co ona na to, lebo ona to videla na nejaky 7tt... 😔tak preto som si ani tu este ,,nenastavila,, ziaden tyzden 😉

Veru ani mne sa nic nechce, som na tom podobne ako sasettka 😉 a dnes by som mala aj varit 😠

linduska27
21. apr 2010

no fungovanie na 10% poznám keby lenivosť kvitla tak som ružová .. ale včera som aspoň riad umyla :D a keby ste ma videli v sobotu som vysávala a minutu som stála potom som si sadla a takto to išlo celý čas 🙂

bambulka814
21. apr 2010

caute baby,

s tymi Dr je to fakt zaujimave, jaa som tam bola v 3-4tt videli dutinku a dost ma stresovali, ze to este moze vselijak dopadnut 😒
uz mi zacalo byt zle, prestala mi chutit kava a jogurty, presne ako pri simonkovi a som priserne unavena vzdy, chodim spat s malym poobede, to si tiez pamatam, takze zatial sa toto tehu moc nelisi od prveho.

ale v niecom sa lisi....viac sa bojim ☹ ked uz bude bit srdiecko, budem spokojnejsia.

bambulka814
21. apr 2010

jo a prsia ma teraz tak nebolia, ale zasa mam ovela viac mlieka 🙂 🙂 🙂 , este stale kojim. to je super, super.

andinka001
21. apr 2010

caute, vidim ze stale nam je vacsine nevolno.... ozaj aj vy v noci tak zle spite ako ja? myslela som si ze to preto lebo si teraz zvyknem aj poobede pospat ale vcera som sa prekonavala a nelahla som si poobede ale aj tak som v noci zle spala, strasne velakrat som bola hore...

linduska27
21. apr 2010

andinka to mam aj ja tak táto noc bola des aj ja som bola stále hore smädilo ma a tlačili ma prsia 🙂 fuj a hrozne som ufrflaná :D

aspinka
21. apr 2010

Ahojte. Tak aj ja som dnes zle spala celu noc som sa prehadzovala zaludok ako kamen. Jago blahozelam jedine co ti poradim bude trpezliva ked ides tak skoro na sono nemozes ani nic cakat ty si mozno 4+3 ale mimi je o dva tyzdne mladsie lebo tyzdne sa pocitaju od poslednej menstruacie tvoje mimi ma 2tyzdne takze vidiet nieco je dost problem preto som ja isla na sono az v7tt lebo som vedela ze ked mi povedia ze este nic nevidia tak bude nervozna. Ale presne som takto skoro isla ked som cakala malu a potom som aj tak musela cakat dalsie dva tyzdne 😀 idem skusit nieco zjest 😕

mariro
21. apr 2010

jeeej ,je to fakt ,ze vacsine je nevolno..ja to prezivam presne ako vy,ani nie ze som leniva,ja by som strasne chcela vselico robit ale jednoducho nemozem,nejde to,nemam sil.Bolia ma nohy, v bruchu mam vlnobitie a neskutocne ma bolia prsia.Take naliate ich mam uz teraz, ze sa s manzelom smejeme , ze co bude potom...ale vraj aj vystavba mliekarne potrebuje svoj cas,tak tichucko si to odtrpim.Mliekaren treba... 🙂 🙂 🙂 .
A spala by som aj postojacky,strasne...ale neda sa to ovladat.Tiez cakam ,kedy prejde ten 3.mesiac.
A niekedy mam stav ze sa aj rozplacem nad hocijakou hlupostou,ale neriesim to, treba aj slzy vypustit.
Takze baby ,akekolvek stavy mame, vsetko je normalne....len vydrzat 😉 .

linduska27
21. apr 2010

no však to že by sme chceli ale ja po tej sobote si ešte teraz necítim nohy ako ma bolia zospodu a moj partner sa smeje ze ci som si dala urobit silikony..no len mne do smiechu moc nieje a slzička tiež občas padne ale všetko vydržíme však sme nejaké ženy..

balambi
21. apr 2010

ahojte tehulky, tak mne sa vyhodil herpes ☹ 😠 🙄 a mám z toho mierne nervičky... ☹ 😠 🙄 som si chcela nájsť niečo, čo môžem na to používať a dočítala som sa len samé hrôzostrašné veci...tak dúfam, že bude všetko v poriadku.

fecova
21. apr 2010

ahojte, tak som bola na krvicku, skoro sa mi hlava zatocila, tak som si musela na chvilu oddychnut, 3.5 idem na poradnu,daju mi aj knizku a budu uz aj vysledky z tej krvi, zatial vsetko fajn, len keby mi nebolo tak uuuuuuzasne zle, no hroza, v noci spat neviem, stale mi je na vracanie, doktor mi povedal, ze ked to bude velmi neznesitelne, predpise mi cipky torecan, ale ze velmi ich nechce davat. tak asi si to vytrpim, pri prvom som nic take nezazila, tak uvidime,a na druhy ultrazvuk idem az 20.5 tak dovtedy musim cakat, juuuj nech uz je aspon jul,aby tie nevolnosti presli, tak sa drzte vsetky a vitam nove tehulky medzi nami.

son1cka
21. apr 2010

Ahojte baby, tak mna dnes - zatial -vsetky nevolnosti obchadzaju...az som nervozna z toho...leniva som aj ja strasne...stale by som len niekde posedavala - najlepsie sa zvalila do postele...stale mi oci klipkaju.... 🙄

vitezova
21. apr 2010

Ani si neviete predstavit aka som rada ze tu je take forum pretoze teraz ani nijakej kamoske co uz bola tehu nemozem povedat ze som v tom koli tomu porekadlu ci co to je ze az v 3 mesiaci ci ako ,sa to hovori aj na verejnosti 😕 no a vidim ze niektore su na tom horsie ako ja ale dnes mi v noci mi uz tak bolo zle a rano ked som vstala som sa citila ako keby som mala chripku uplne zle mi bolo aj od zaludka aj take tlaky v hlave som mala..prsia mi skoro explodovali ..teraz ked som si dala kroasant tak mi je kusok lepsie:( poobede vam napisem co bolo u gyndoša... 🙄

vitezova
21. apr 2010

son1cka bud rada ze ti nieje zle🙂 a ta lenivost ...aspon viem ze niesom sama a mozem sa vyhovorit muzovy 😀

vitezova
21. apr 2010

croisant 😀

aspinka
21. apr 2010

Inak s tym ze sa mi nic nechce vsade mam taky bordel a ja nevladzem nieco urobim a som unavena ako kon. Ale strasne mi smrdia cistiace prostriedky ☹

linduska27
21. apr 2010

vitezova toto poznam velmi dobre a tie porekadla ze do 3 mesiaca nehovorit no ja neviem nejak sa s tym neztotoznujem co sa ma stat sa stane .. a na podaktorych je to uz aj vidiet heh

son1cka
21. apr 2010

Vitezova...strasne, som na PN, lebo mi byvalo zle, dnes som spala do pol desiatej, strasne, ja co som buntosila uz o piatej!!! Nevolnosti dnes presli, len bradavky stale bolia...

andinka001
21. apr 2010

baby mne je dnes tak zle, ako keby som bola po dobre opici. Rano som sa rychlo naranajkovala, tak mi bolo trosku lepsie potom ale uz dve hodiny neviem co so sebou - ani telka, ani casopisy, ani spat, ani sediet, nic.... niekde som citala ze pomaha citronova stava tak som si aj tu spravila a nepomohla. Nastastie este nevraciam ale ked to takto pôjde dalej tak asi zacnem... dnes dom naozaj rada ze som PN.

vitezova
21. apr 2010

linduska27- no presne ..alebo ze nemame kupovat nic dopredu a svokra uz do mna hucala ze nic nemam kupovat az po porode... 😀 😀 😀

vitezova
21. apr 2010

son1cka- a gynčovi si to uz vravela?? nemoze ti nejako pomooct?

vitezova
21. apr 2010

andinka001 - dnes nam je vsetkym nejak zle ..nebude to nieco vo vzduchu? 😕

son1cka
21. apr 2010

Vitezova, len ma nechal na PN a obdrzala som recept na Torecanove cipky... 😠

vitezova
21. apr 2010

inak myslite ze ked budem pustat babatku hudbu do bruska aj tak ze by mohlo mat nabeh na hudobny talent?? muz aj ja vieme hrat na klavir 😀

vitezova
21. apr 2010

son1cka - to su co tie cipky? ja sa vobec nerozumiem do plno nazvov co tu pisu tehulky aj tie tyzdne ze 5+2..to je akoze 5tyzden a 2 den?

vitezova
21. apr 2010

😀 Kocky ja som taka ukecana ze som sa zabudla ze o 13:00 mam byt u gyndoša na ultrazvuk (1x) tak sa idem osprchovat a tak poobede vam napisem ako som dopadla 🙂