icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

mamama11
22. apr 2010

vitaj caline 🙂
ako vidím, dnes som tu sama, tak idem pracovať, treba mi dorobiť DPH 😉

mariro
22. apr 2010

som tu aj ja 🙂 ,dnes mi je celkom fajn,uz nemam take strasne stavy v brusku....dufam, ze uz je to na ustupe,to by bolo celkom dobre,lebo kopu veci by som chcela porobit,zrazu strasny elan ma pochytil,len co ked musim sediet v praci 🙂

bejca
22. apr 2010

ahojte 😵

neviem ci sa da este k vam pridat 😉 nechcem to este moc " vykrikovat " a davat na " znamost " 😉 ale z krvy mam potvrdene ze som tehu 😵 veeeeeeeeeeeeeeelmi veeeeeeeeeeeeeelmi sa tesime len este cakam na vysetrenie u doki aby sme si boli isty 😵 idem 30.4. tak uz sa neviem dockat 🙂 ak to bude teda iste ze to tak je a som tehu termin by som mala mat okolo 25.12. tak my to vychadza na nejaky 5tt 🙂 zatial to nevie ani rodina a ani kamosi 😅 tak sa nechcem moc prezradzat 😉 aby sme to nezakrikli 😅

vsetky vas pozdravujeme aj s mojim syncekom Petkom a ak mi cas dovoli pridem sem tam na kus reci 😉 zatial vam zelam krasne tehulkovanie 😵 pekny den vsetkym 😵

mirkita
22. apr 2010

ahojte
no ako tak citam...zatial mam asi najposlednejsi termin 🙂 ----aj to len tak "neofic" ...pocitala som si to sama od datumu PM
takze mozme mat aj pod stromcek aj novorociatko 🙂

caline, to sa skvele cita aky si mala porod... odkedy som tehu, uz sa moc nebojim...proste viem, ze babo bude musiet ist von nech to stoji co to stoji a zeny proste maju tu silu zvladnu to...

myslite ze daco robi aj genetika - ze ked nase maminy male take a take porody, bude to u nas podobne?

mamama11
22. apr 2010

bejca vítam ťa 🙂
mirkita, myslím, že sa to dá predpokladať aj podľa pôrodov našich mám, ja som mala skoro na chlp také ako moja mamina 🙂
mariro a vidím, že ty máš doma dvoch riadnych chlapov, to bude teraz pre teba riadna zmena, maličký chrústik medzi puberťákmi, super, už sa chalani tešia? 😉 asi by si pristála aj na malú princezničku ku dvom ochrancom, však? 😉

mariro
22. apr 2010

mamama11 jasne ze sa tesia 🙂 no a ja samozrejme by som pristala na tu princeznicku,no budeme vidiet ci to bude Karolinka alebo Juraj 😉 ,bude to riadna zmena samozrejme,ale myslim, ze si to poriadne vychutnam,lebo pri dvojickach sa to tak nedalo.

A moj porod bol predcasny v 38.tyzdni sekciou,ale bolo to v pohode.Akosi sa tym teraz nezaoberam, ako to bude treba tak bude, priroda si vyziada svoje.

vitezova
22. apr 2010

Dobre ranko prajem kocky , no ako som si citala niektore prispevky tak vam davam za pravdu ze asi ten normalny porod by bol lepsi ...ale zas kazdemu nieco ine vyhovuje tak uvidime ako dopadnem 😉 ....dnes sme mali dost tazku noc strasne nam bolo zle a este rano sme isli na krv tak dakujem pekne ...myslela som ze skolabujem za volantom ked som sa vracala domov 😀

bejca
22. apr 2010

mamama dakujem za privitanie 😵

co sa porodu tyka vobec nad tym nedumajte ...ja som si pred porodom povedala ze nejako sa na tento svet musi dostat 😉 ale isto som vedela ze nechcem cisarsky nakolko som nechcela rezanie brucha predsa to casom svrbi pri zmene casu , ovisne nad rezom brucho ...a pod 😵 ale jasne ze kazdy podla seba + kolkokrat zalezi od okolnosti ...nas Petko mal 4000g 52 cm a rodila som ho normalne a aj bez EPI ....poznam vela pripadov co mali po epi problem s nohami , bolesti hlavy , trpnutie ruk a pod...ale tiez je to idividualne ......este mate dost casu dumat nad porodom 😉 a potom usdi kazdy doki podla mna ako to " vyzera " 😉 ja som mala porod vcelku v poho o 14:50 mi pichla vodu a o 20:05 sa Petko narodil 😉 bolesti boli ale dalo sa a to som sa tiez fakt ze bala 😅 u mna bolo horsie sitie 😝 to akosi u mna prebiehalo na figu a veeeeeeeelmi dlho 😝 ale zabudla som 😉 a kazda z nas zabudne na vsetku bolest ked uvidi ten nadherny uzlicek co sa nam narodi 😵

andinka001
22. apr 2010

Ahojte tehulky, ako ste sa vyspinkali? Dufam ze nie tak ako ja, dalsie neprijemna noc s castym budenim ale tusim si uz na to zacnem zvykat...Rano skusam vseko mozne aby som potlacila nevolnost, dnes som skusila kakao s piskotami, na chvilu to pomohlo. Teraz som si natrela chlebik s bryndzovou natierkou a nakrajala zeleninku k tomu MNAM. Zistila som ze asi budem musiet papat castejsie v mensich porciach. Potom mi nie je az tak zle. A tiez musim pit studenu vodu. Nie vlaznu, lebo ta mi tiez vadi. Kupila som si aj hrozno, tak by mohol byt dnesny den aj lepsi a nemuselo by mi byt zle uplne cely den.

Vitam nove tehulky a baby fakt nerieste este pôrody, to budeme neskôr riesit, tesme sa z tehulkovania a o chvilu sa mozno zacneme aj zagulatovat 😉)) Sice ja idem zatial s kilami dole ale hadam sa to coskoro zmeni 😉

caline
22. apr 2010

Ahojte baby 🙂

tak ja stale zatial ziadne priznaky, uz by som aj nejake uvitala, aby som sa citila tehotna 🙂 snad je vsetko v poriadku 🙂

Mirkita, ja si myslim ze genetika robi pri porodoch vela, moja mama mi casto rozpravala ako rodila, ze radsej porod ako ist k zubarovi, a ja som rodila takmer tak isto, zo zubara veru strach mam, a z porodu nie, dokonca sa na to uz tesim 😅 😵
Prajem vam pekny dnik 🙂

vitezova
22. apr 2010

Aj vam je tak ako po opici? 😀

mariro
22. apr 2010

vitezova...jeeej,rano som pisala ze mi je fajn,ale opica je naspet...presne tak ako po opici....strasneee cosi 😎

vitezova
22. apr 2010

mariro -hehe dnes som sa o 2:45 zobudila na to ze mi je strasne na vracanie tak som bundosila na balkone do 5rana 😀 este rano som sla na krv nalacno 😀 ledva som to odsoferovala ... kedy nam uz bude lepsie? az v 2.trim?

mariro
22. apr 2010

vitezova-ja teda neviem sakris, uz tu ledva fucim za stolom a tvarim sa ako strasne pracujem....uz nech som doma a lahnem,zasa nic nespravim,ale aspon mam od vcera navarene 🙂 😉
ja myslim , ze to potom prejde v 2.trim.

fecova
22. apr 2010

andyika ty si rodila v Saci? lebo ja tiez, nanestastie, ale co uz, druhykrat tam nepojdem, aj ked Dosedla, je asi najlepsim doktorom v celej tej nemocnici.,

baby aj vam je tak zle?ved to je hrozne, nic nemozem jest, a v noci to je este horsie, nespim, len beham na zachod a do chladnicky, lebo mam taky hlad, ako keby som nejedla tri roky, no vydrzime nie? a strasne sa mi toci hlava, pijem velmi vela vody aj dzusy,ale nic nepomaha, a co sa tyka dvihania deti, tak ja mam doma 4 rocneho chlapceka, ktory ma 20 kil, a sem tam ho dvihnem,ale ja mam 50 kil, takze velmi sa nenamaham, ale keby som mala zo vsetkym cakat na manzela kym pride domov z prace, tak neurobim nic, tak sa drzte zatial

aspinka
22. apr 2010

Ahojte. Tak mne je tak vselijako ale rano som si dala parky a pochutila som si 😉 ale dnes ma nejako velmi bolia krize 🙄
Idem sa trocha von zohriat na slniecku lebo v byte mame kosu 😒

fecova
22. apr 2010

aspinka aj teba bolia krize? to preco? ja normalne som mala rano pocit ako keby ma boleli vajecniky,alebo ako keby som mala dostat menstruaciu, to nemam ist k lekarovi?aj taka malatna som nejaka, asi nizky tlak je

andyika
22. apr 2010

zdravim vas
mne je dnes celkom dobre, v noci mi tiez bolo trochu blbo, ale dalo sa...inac mne tiez byva zle az vecer, ked sa najem. teraz tiez jem palacinky, a nejak mi nechutia.neviem, nejak nemam na nic chut v poslednej dobe. akurat vcera som si dala flicky s kyslou kapustou a boli vynikajuce. zjedla som ich tolko, ze som sa bala, ze mi od nich bude zle. lae nastastie nie.
maly mi teraz spinka, a potom pojdeme na prechadzku, vonku mi je vzdy lepsie...

fecova, ano rodila som v saci. a ty si u koho rodila...citala som si tvoj porod. lebo podla mna povacsina dr. je tam fajn, ale kazdy moze spravit chybu.

co sa tyka bolesti v podbrusku, ja citim v noci, hlavne ked idem na wc a potom strasne ma boli, a pritom niezeby som dlho zadrziavala moc,...no pockame si na 2 trimester, kde sa uz len budeme vychvalovat, ze nic nam nie je, a ako sa mame fajn,... 😀 😀 😀

fecova
22. apr 2010

andyika mna rodila bohuzial sevcovicova a dosedla bol asistujuci lekar, a potom chodil stale za mnou iba on, a na operaciu som bola tri mesiace po porode u totha,ale podla mna je dobry aj tomasu, a tych novych uz nepoznam, ale sestricky z novorodeneckeho boli super, robi mi tam teta, tak preto som tam isla, ako mam zle spomienky na porod,ale radsej uz pojdem do tej novej nemocnice, nemala som vybaveneho lekara, ani si ho vybavovat nebudem, jednoducho ta lekarka spravila chybu a nakoniec ju zvalila na mojho gynekologa,ale neriesim to, iba ked som ju minule videla, tak sklonila hlavu, ona si mna dobre pamata, vynadala som jej, ze sa mozno cela nemocnica otriasala, tak som na nu kricala, v zivote do Sace uz nepojdem,ale ako hovoris, kazdy ma iny porod aj mne je strasne blbo, pri prvom mi tak nebolo, som pocula (zase povera), ze ked je zene zle vraj bude dievca, no dufam, ze bude dievcatko

mariro
22. apr 2010

baby no to som zvedava ci ozaj ked nam je zle,ci budeme mat vsetky dievcatka.... 🙂 ,je to zaujimave.

mamama11
22. apr 2010

no tak ak to je tak, potom čakám asi chlapčeka 🙂 ale myslím si, že to ešte môže prísť pri prvých mi bolo zle až koncom druhého mesiaca 🙂

fecova
22. apr 2010

no vidite a ja by som taaaak chcela dievcatko, lenze v manzelovej rodine su sami chlapci, vsetci jeho bratia maju synov,este aj moji bratia maju synov, keby to bolo dievcatko,tak od stastia asi umriem, ale nie, je to jedno,nech je to zdrave,ale to by ma tak potesilo pri srdiecku, ved kazda zena by chcela mat dceru nie?

mariro
22. apr 2010

no ja som pri chalanoch dvojickach v prvom tehotenstve ani nevedela ze som tehotna, ziadne taketo maniere a stavy ako po opici som nemala,takze by to aj mohlo byt dievcatko 😉
Ale ako vravi fecova,nech je to len zdrave a bude jedno co to bude. 🙂

aspinka
22. apr 2010

fecova dnes ma bolia nejako intenzivne aj zaludok mam na vode a som totalne unavena a leniva 😝
vcera sme s muzom zistili ze budeme mat veeelky problem vymysliet mena 😀 snad to za 9 mesiacov stihneme 😅

mamama11
22. apr 2010

určite áno, máš v nej aj kamarátku aj pomocníčku a je na ne táááááááááke krááááááásne oblečenie 🙂 mne by vôbec nevadila aj tretia dcérka, boli by sme ako v rozprávke 🙂 kráľ,kráľovná a tri princezné 😵

fecova
22. apr 2010

ja som tiez pri synovi nic nemala, ved mne zistili tehotenstvo az v 10tt, mne nic absolutne, iba to ze som nemala menstruaciu, a teraz hroza, ale vytrpime, len nech su zdrave (ale mohlo by to byt aj tak dievcatko, no)

mamama11
22. apr 2010

to som odpisovala fecovej ale ste ma predbehli 😀

matilde
22. apr 2010

ahojte tehulky a vitajte nove decembrovky

od pondelka som tu nebola, tak len citam a citam a este som vas nedocitala,
tak vam aspon poprajem krasny dnicek len s mininalnymi nevolnostami, alebo ziadnymi ako mam zatial ja

ale ked si tak spominam, tak pri malej mi zacalo byt zle asi az od takeho 8-9 tyzdna, tak cakam, co bude 😀

mamama11
22. apr 2010

ono to ale vôbec nie je pravidlo, že pri chlapcoch nebýva zle, moja sestra kade chodila tade vracala a má syna 🙂 švagrinú aj v nemocnici držali, lebo nič v sebe neudržala a má syna 🙂 kamarátka to isté a tiež má syna, takže to bude len o organizme ženy, ako zvláda tehotenstvo 🙂

mamama11
22. apr 2010

matilde sme na tom rovnako, ja tiež čakám, čo urobí ten 8-10tt, tak mi začalo pri prvých dvoch bývať zle, ale takto sa mi to pááááááááááči viac 🙂