icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

maculienka123
22. apr 2010

ahojte,sa vam tu vtrem

mne byva doteraz zle a budem mat chlapca 🙂

mariro
22. apr 2010

jeeeeej tak to je narusenie nasich domnienok.. 🙂 🙂 🙂 🙂 ....maculienka123,len to vydrz urcite to bude stat za to....a u nas zoberieme tiez aj chlapa do rodiny....ziadne strachy 🙂

mamama11
22. apr 2010

tak maculienka si nám vyvrátila teóriu 🙂 prajem veľa zdravíčka, tebe aj synčekovi 😵

mamama11
22. apr 2010

no Mariro, ak bude syn a u mňa dievka, potom pošleš na vohľady 😀

mariro
22. apr 2010

ale mne do 8.tyzdna tiez zle nebolo,az tento tyzden posledny....tak dufam ,ze ako prisli tie nevolnosti ze aj odidu.. 🙂

mamama11
22. apr 2010

no dosť som sa rozpísala, idem zase niečo robiť, vonku slniečko a ja sedím pri PC, idem buď siať zeleninku, alebo presádzať muškáty 🙂

matilde
22. apr 2010

mamama11 aj mne sa to takto veeelmi paci 🙂

malej sa mozem cele dni naplno venovat, mam aj dost energie, a kazdym dnom dufam, ze to takto zostane, bolo by to uzasne

a babulky, ktorym vam je zle, vela sil a drzim palceky, nech to rychlo odide a mozete si uzivat prijemne bezproblemove tehu

algi
22. apr 2010

ahoj baby, kedy sa vlastne dava tehotenska knizka? som citala ze niektore uz maju, vacsina nie. pride mi to dost divne kedze volakedy davali hned. ako moze sa nieco stat autohavarka a pod. a odkial si oni zistia ze je zena v tom, teda ak by bola mimo, ako pichnu cloveku nieco /liek/ cim ublizia ,,fazulke´´ a potom co?...

mariro
22. apr 2010

mamama11-jasneeee vohlady spravime a dohodneme vsetko 🙂

algi- mne knizku vystavil hned ako som tam bola 1x,teda v ukoncenom 6.tyzdni a vlastne zaciatok 7.tyzdna..neviem preco niektore nemate knizky,aky maju na to dovod nedat ich alebo tak

algi
22. apr 2010

mariro - nai mne to neide do hlavy. 😒 buduci strvrtok sa to budem muset dr, spytat kedze ideme aj tak na kontrolu.

aspinka
22. apr 2010

baby mne bolo pri malej hrozne zle este viac ako teraz 😠 takze neviem neviem tie nase teorie 😀

linduska27
22. apr 2010

ahojte baby poradťe čo si môžem dať na prechladnutie a teplotu?

avanka
22. apr 2010

Marino, preto ich davaju az po ukoncenom 12-tom tt, lebo vela tehotenstiev konci potratom.....mne napr. na poslednom UTZ ani nepisal udaje do pristroja, lebo mam za sebou uz 2 MA, ...takze ani netusim termin porodu

algi
22. apr 2010

avanka - ok z tohtťo hladisko dobre, ze je vela potratov, ale co ak potrat nastane lebo dr. pri nejakej nehode/myslim napr. autonehodu a pod./ nevedel o tom ze zena je tehotna alebo to bude mat nasledky. sak je to len papier. myslis si ze sa vela riskuje.

algi
22. apr 2010

...alebo by mohli dat aspon nejaky papier s info o gravidite...

avanka
22. apr 2010

Algi, to su asi tak vynimocne pripady, ze sa to neoplati......

a inak mne pri Lukaskovi byvalo zle do 4 mesiaca 😉 i ked by sme teraz brali dievcatko 🙂 ale v podstate to je jedno...

vitezova
22. apr 2010

ahojte no sledujem ze tu je vazna debata o knizkach..ani ja ju este nemam a vcera som bola na ultrazvuku aj srdiecko uz ma tak by si zasluzilo mat svoj preukaz 😒 na 1 poradnu idem az 18.5 to budem v 10 tyzdni

fecova
22. apr 2010

no ja idem na prvu poradnu 3.5 a lekar mi hovoril, ze mi uz vystavi aj tehotensky preukaz, tak uvidime,

fatmira
22. apr 2010

ahojte babule... mne sa uz trosku tie nevolnosti miernia.... teda aj tak mam kazde rano hlavu ponorenu v zachode, ale uz to nejako lepsie prezivam.... teda si myslim, ze som si skor na to ako tak zvykla 🙂 aj ked s papanim to nie je ziadna slava ☹
inak aj mne doktor da tehu knizku az na prvej poradni...teda 19. maja...si na nu este pekne dlho pockam... neviem preco to davaju az tak neskoro...

mamama11
22. apr 2010

tak už som zo záhradky doma, zase som niečo zasiala a ak výjde zajtra počasie, dosejem ostatné a v sobotu by som kosila a čistila skalku a jazierko, no uvidím, ako mi bude priať počasie 🙂
keď riešite tie knižky, mne ju sľúbil 5.5. keď mám prvú poradňu 🙂

avanka
22. apr 2010

ja teda neviem, ale pre mna tehu knizka nejako nie je dolezita....dolezity je fakt, ze je vsetko v poriadku 😉

leishmania
22. apr 2010

ahojte 🙂

caline a bejca vitajte, mame podobne termin 😉

mirkita ved hore dole 2 tyzdne a este aj ja mozem porodit v januari 🙂

zajtra si idem inak k byvalej gyndoske pre papiere, a som si vybrala noveho gyn, tak napokon ak by som si ho zazmluvnila este je mozne ze pojdem aj do ruzinova, co som sa tak branila

inak mne nebyva zle ale boli ma zaludok, jak vred....ale asi lepsie jak nevolnosti...

illaria1
22. apr 2010

Ahojte , kočky , ja som dnes zase nervozna, mala som isť v sobotu k doktorovi ved to viete, a mne dnes vola sestrička že mám prísť až v pondelko o pol 3 pobede, lebo pán doktor si naplánoval u mna aj odber krvi
chápete to ? to čo už je len? ja som z toho mimo , na čo odber krvi , ved mi bral krv na začiatku ked zistoval či osm tehotná a to bolo pred vyše mesiacom ? odvtedy som tam bola 2 x a mala som ist predsa teraz na kontrolu po 2 týždnoch ...a krv sa berie neskor pokial viem ? ja už nič nechápem a najhoršie je že zase mám čakať o 2 dni viac ☹ ☹

aspinka
22. apr 2010

co sa tehu knizky tyka tak vacsinou davaju az po 10tt do 10tt to beru ze sa moze hocico stat aj pri malej mi dala az po utz v 10tt

bejca
22. apr 2010

tehu knizku isto davaju az neskor presne ako pise aspinka 😉 ja mam kamosku a ta teraz v nedelu prisla o babatko ☹ bola v 11tt ☹ ale nechcem vas zbytocne rozladovat 😔

nanuska12
autor
22. apr 2010

Ahojte babulky 😉 Zajtra si idem pre vysledky dufam ze to to dopadne dobre 😉Drzte palce 😵
ako sa mame?

bejca
22. apr 2010

Nanuska my mame rovnaky termin 😉 a aky vysledky budes uz mat ????

nanuska12
autor
22. apr 2010
bejca
22. apr 2010

juuuuuuuuuuuuuuuuuuuj prepac ☹ necitala som uplne vsetko pri tom mojom sidle nestiham 😅 a verim ze to bude oki 😵 drzim palceky 😵

nanuska12
autor
22. apr 2010

bejca nevadi 😉 ☹