icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

mariro
23. apr 2010

evi ak sa zamestnas z max hrubeho Vz tak dokazes ovplyvnit vysku materskej....staci na par dni pred nastupom na matersku a potom chod na PN...ale precitaj si clanky na www.porada.sk do vyhladavaca si tam daj temu materska 2010 a prehrab to tam a najdes podobny pripad ,pripadne zadaj tvoj konkretny,tam ti urcite poradia, su tam odbornici

mariro
23. apr 2010

max hruba materska je 1084,55....takze takyto nejaky plat nech ti daju....zaklad moze byt nizsi a zostatok nech su premie,aby nemali vysoke odvody....to ked preplatis tomu zamestnavatelovi sa ti to 100nasobne vrati.Ak mas takuto moznost ze ti to niektospravi, tak nevahaj a mas postarane.Tak nech mas aspon 1100 hrubeho a si za vodu 🙂

fecova
23. apr 2010

no baby tak nemam dobre spravy, manzel mi volal, ze moj maly chlapcek ma na krku 5cm cystu a idu ho operovat, takze momentalne na nic ine ani mysliet neviem, takze tak ako sme sa vsetci tesili z babatka mame teraz trosku zmiesane pocity, ze co a ako bude

aspinka
23. apr 2010

fecova drz sa to je neskutocne co vsetko sa moze vyskytnut!

sasettka
23. apr 2010

fecova ☹ veeeeeelmi drzim palce, nech je vsetko ok a malicky Kajko je rychlo zdravy 🙂

evea80
23. apr 2010

aj ja drzim palce Kajkovi, uvidis vsetko bude ok 🙂

mariro
23. apr 2010

fecova...drzim palce,ber to tak ze to vyberu a bude pokoj, netrap sa....vsetko bude dobre 🙂

evapavla
23. apr 2010

diky aspinka, skusim tam niečo najsť

evapavla
23. apr 2010

diky mariro 🙂

fatmira
23. apr 2010

fecova... vydrz, vsetko dobre dopadne.... budem na vas mysliet....

zade
23. apr 2010

Ahojte, pridavam sa k tejto teme. Pred chvilkou som si robila test a waw je pozitivny!

evea80
23. apr 2010

zade vitaj medzi nami 🙂

evapavla
23. apr 2010

zade, gratulujem

christie
23. apr 2010

ahojte, ja vas uz pozorujem dlhsie, ale ked kocky pisali, ze clovek si ma byt viac isty, az vtedy sa pridat 🙂 tak uz po teste domacom minulu sobotu a HCG s hodnotou 2700 si dovolim pridat sa k vam. Zacinam siesty tyzden. Sme po IVF, prvom, tak verim, ze donosime bambina a v decembri budeme mat krasny vianocny darcek. V utorok ultrazvuk, kde uvidime, ci je jedno alebo viac deticiek na obzore . 😀 ahojte

mariro
23. apr 2010

christie-super,tak sa tes a prajem vsetko dobreeee 🙂

sasettka
23. apr 2010

vitam nove tehulky, velmi gratulujem! 🙂 kraaaaasne sa nam to tu rozrasta 😵

christie
23. apr 2010

dik kocky, som zvedava na ten UTZ, ake ste mali HCG inak ked vam zistovali tehotenstvo? v tabulkach su rozne hodnoty, lepsie je to porovnat v reale 🙂 ja som bola minuly tyzden, teda v piatom a bolo to 2700

evea80
23. apr 2010

christe vitaj aj ty 🙂 ale nas tu je 🙂 tusim to o tej jari naozaj plati 🙂

mariro
23. apr 2010

no na jar to rozkvitne co sa na novy rok dohodne resp.predsavzatia naplnene... 🙂 ,my sme si na novy rok povedali, ze ideme do toho , vysadila som v ten den ATC a v marci som zostala tehotna... 🙂 , a tesime sa ze to vyslo,ako sme chceli

lucia563
23. apr 2010

Ahoj dievcata,

nestiham citat a uz vobec si pamatat co ktora pise 😉 ale napriek tomu, snad sa mate vsetky OK a napodobne vitam nove tehulky 😉

Pred chvilkou som sa vratila z poradne, vsetko je OK, aj vysledky, na kotrolu o cca 3 tyzdne a aj na sono, tam uz by malo byt aj srdiecko a tedauz aj bit 😉, kedze minuly tyzden sme videli iba ten ,,gestacny vacok,, ...a konecne si uz idem aj ja nastavit ten tyzden, nech nezaostavam 😉

Idem vas docitat, snad potom este cosi pridam....

...a minule ste tusim preberali porody, no v skratke len tolko, ze veru ani po sekcii to nie je ,,mad lizat,, ja som bola z toho pooperacneho stavu dost mimo, ani ma nenapadlo, co to moze byt za stav....a o ostatnom by sa len opakovala v tom, co pisali dievcata, ktore si tym presli....urcite ta rekonvalescencia je ovela dlhsia ako pri klasickom porode. Prave preto mam aj teraz obavy, ako to budem znasat teraz druhy krat, kedze viem, do coho idem a tiez dnes dr. povedala, ze to bude sekcia....No na druhej strane, v inej teme mam 2 kamosky co pred cca mesiacom absolvovali druhu sekciu a hovorili, ze to zotavovanie aj tak celkovo vsetko okolo toho bolo lepsie ako pri prvej, no tak uvidime....

barbora87
23. apr 2010

ahojte...tak pidavam sa k vam...som rada, ze nejsom sama na tejto dlhej ceste az do decembra

andyika
23. apr 2010

ahojte
tak mne je dnes strasne zle ...
fecova, drzim palceky...uvidis bude dobre, kajko nie je sam, ma tam pri sebe tatina, takze to zvladne.
co sa tyka stersov, tak tie aj ja prezivam, a bojim sa o babo. ked som zistila ze som tehu, brata mi operovali na srdce,...o dva dni zisstili, ze ma aritmiu, tak ho zas uspavali, a davali mu sok. dnes mi mama vola, ze ho zas prijali... ☹ ☹ ☹ asi zajtra mu zas daju sok ak nie, tak neviem co bude dalej.
no a k tomu, nevlastneho otca vcera operovali, predbezna diagnoza rakovina prostaty, ale cakaju sa na vysledky z hystologie. verim ze vsetko bude ok, a aj lienocka v brusku.
no a teraz ani nemame chut oznamovat, ze som tehotna, lebo mamka by sa strasne trapila, aby mi nic nebolo....
uz aby som aj ja isla na UTZ,...no musim si pockat do pondelka 😠

mariro
23. apr 2010

andyika- no co dodat ☹ , ale my sa tesime s tebou ze bude babetko,vsetko dobre dopadne

matilde
23. apr 2010

fecova- drzim malemu Kajkovi palce, nech vsetko dopre dopadne a nech ste rycho zase vsetci spolu, neboj, bude to ok

a vitajte nove tehulky

pomaly by sme uz asi aj mohli zalozit tu sukromnu skupinu, co vy na to? alebo este pockame???

pekny dnik a vikend 🙂

yaninna
23. apr 2010

ahojte maminky!
aj ja by som sa k vam rada pridala, ak mozem 🙂 dnes mi potvrdili tehu z krvi. termin mi zatial vychadza na 31.12. na utz ma objednali az na 13.5., zda sa mi to strasne dlhe cakanie....

sasettka
23. apr 2010

babulky, co este nie ste v tabulke a chcete tam byt, napiste mi IP 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sasettka/alb...

yaninna
23. apr 2010

fecova, strasne drzim palceky, aby sa kajko rychlo uzdravil a operacia prebehla bez komplikacii.
andyika, aj tebe prajem vela sily. snad to dobre dopadne s tvojim bratom a nevlastnym otcom.

marcelkatt
23. apr 2010

Aooooojte vítam nové tehuľky. Skôr som nemala čas sem ísť, ale už som konečne od včera doma na Slovensku, tak to bude lepšie.

Yaninna - verím to čakanie je dlhé. Ja som sa objednávala 8 apríla a idem až 28 na prvé vyšetrenie. Moc sa teším a dúfam, že bude všetko v poriadku.

Matilde- počkajme do konca mesiaca ešte, možno nám sem ešte pár tehuliek pribudne 😉 teda neviem ako ostatné majú názor...

andyika
23. apr 2010

inac co sa tyka kavy, tak ani ja ju nepijem, nemam na nu chut, ani pri prvom tehu som ju nepila, aj ked som sa na to pytala dr. mi povedal, ze nie je zakazana, dokonca mi dal taku brozurku pre tehotne, co sa smie a co nie, co je povera,...

dnes som myslela, ze nedovarim obed, tak mi prislo zle. robila som kuraciu pecienku...ze by sa nemala jest...no uvidime, ci mi bude vobec chutit...malicko by nemalo uskodit.

jeeej ako sa rozrastame, vitam nove tehulky a obzvlast christie, tebe zelam nech sa ti plod po ivf udrzi, alebo aj viac plodikov🙂)))

christie
23. apr 2010

dakujem 🙂 este mam 6 tyzdnov pred sebou, s utrogestanom 🙂 kamaratom, ale nech len pomaha.