icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

nanuska12
autor
23. apr 2010

Baby bola som pre vysledky 😉 No dopadli SKVELE tak sa vytesujeme ale este viac budeme vediat az v 8tt ale kazdopadne musim mat kludovy rezim a moc sa nestresovat,nerozculovat straaasne mooooc sa tesime 😀
😀 😀

leishmania
23. apr 2010

jej babym to sa velmi tesim ze aj nanuska aj biela napokon zatial diobre dopadli! 😵 dufam ze budete uz cele tehu mat krasne!

nanuska12
autor
23. apr 2010

leishmania diki moc aj za bielu 😵 ale nikdy nehovor nikdy aby po radosti neprislo sklamanie 😉 😅

leishmania
23. apr 2010

tolko vianocnych babatiek, ja som fakt zvedava jak to bude vypadat cez sviatky v tych porodniciach 🙂

nanus ved drzime vsetky palce, nech vam to dobre dopadne!

nanuska12
autor
23. apr 2010

leishmania dakujeme 😉 Ale sup zmneme temu 😉 😀

zuzu1111
23. apr 2010

ahojte baby, aj ja som decembrovka - ale úplne na začiatku, alebo možno budem novembrová - uvidíme, ako sa rozhodne bábo 😉

sasettka
23. apr 2010

bielaaaaa, fuuuuha, mas v sebe skutocneho bojovnicka, riadne si si prezila a tesim sa, ze to dopadlo dobre! 😵 🙂 drzim palce aj na nohach, nech uz je len a len dobre 🙂

bejca, no tabulky mam v mojom albume, resp. fotoblogu, staci tam tuknut, pretoze ked menim tabulku za novu, zmeni sa aj ten link 😅 a ja teda pevne verim, ze o chvilku zacnem robit dalsiu tabulku 😉

ja som prave dotlacila chlebik vo vajicku 😅 ktovie, kedy mi zas vytraaaavi 🙂)))

nanuska12
autor
23. apr 2010

zuzu1111 vitaj!no mozno spadnes medzi nas 😉

nanuska12
autor
23. apr 2010

sasettka no dufajme 😉

bocjanka
23. apr 2010

Biela drž sa, viem čo prežívaš, ja mám tiež stále strach ísť na WC. Tieto prvé tri mesiace sú fakt kritické, už aby boli za nami 😉

nanuska12
autor
23. apr 2010

bocjanka veru uz aby boli za nami 😉

zuzu1111
23. apr 2010

vy tu mnohé máte také pekné termíny - vianočné 🙂

nanuska12
autor
23. apr 2010

zuzu ale aj ty mas zaujimavy 😉

zuzu1111
23. apr 2010

no hlavne asi tak, že neviem ku komu do témy sa mám pridať, či tu k vám alebo k novembrovkám 😀

sasettka
23. apr 2010

zuzu, no de sa ti viac paci? 😀 😝 🙂

nanuska12
autor
23. apr 2010

zuzu no mozes k nam aspon sa pridas k nam do nasej tabulky 😉

zuzu1111
23. apr 2010

môžte ma pridať - mam 26r. a som z KE

nanuska12
autor
23. apr 2010

zuzu napis sasettke on robi tabulku ja som ta take veci antitalent 😀

avanka
23. apr 2010

Nanuska, super 😉
Zuzu, mne termin dokonca vychadza 30 novembra a som tu 😉 ale to podla PM, uvidime ako podla UTZ

Biela, no nic prijemne, ja som preto hospitalizaciu odmietla a lezala som doma...ale zase chapme doktorov, kazde druhe tehu konci v 1 trimestri potratom...ale zase mohli by to podavat ludskejsie....(jej, len sa do mna nepustite, ja som asi ovplyvnena nasimi 2 dr. v rodine a ja sama som zdravotna sestra 😀 )

nanuska12
autor
23. apr 2010

avanka 😵

son1cka
23. apr 2010

Ahojte baby, nemam nic nove, tak vas len citam, dnes sa zase citim ako vila Grcalka.... 😖 😖

zuzu1111
23. apr 2010

ja mám asi z pekla šťastie (alebo z neba 😢 ) ale ja vôbec negrciam

zuzu1111
23. apr 2010

😀 tento smailik tam mal byť - preklep 😝

son1cka
23. apr 2010

Zuzu ani ja a normalne to lutujem...mna len stale nadrapuje, ako by mi to pobehovalo hore a dole po pazeraku a nic...Sorry za naturalisticky opis...Mozno keby som sa riadne vyvracala, ulavilo by sa mi...a takto ziadna ulava...najhorsie je umyvanie zubov, vtedy vidim vsetkych svatych... 😖 😖 😖

avanka
23. apr 2010

Zuzu, uz ani ja, ale zle mi teda byva pekelne 😝

avanka
23. apr 2010

Soni, to chce pichnut prsty do krku 😀 😀 😀

leishmania
23. apr 2010

umyvanie zubov nenavidim aj ja..hrozne ma pri tom davi...

sasettka
23. apr 2010

ani ja som neni grcalka, papam papam, zle je, ked si tu stravu mam pripravit, ale ked ju uz konzumujem, uz je dobre 😅 😀

son1cka
23. apr 2010

Avanka....juuuj, len to nie..uz som skusala a nepomohlo, doslo to do polcesty a dalej nic... 😝 😝 😝 ja som vracala asi len 2x v zivote Mne sa to nejak strieda, napr. vcera mi skoro nic nebolo a dnes od rana horor...uz to poznam podla toho ranneho umyvania zubov, ak je to znesitelne, bude den o.k., ale ak ma vynadrapuje pri tom, tak to bude zas den naprd... 😝 😝 😝

zuzu_h11
23. apr 2010

ahojte aj ja sa sem pridavam : ))))