V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
ahoj andelik , akurát som ťa spomenula v predchádzajúcom príspevku... 😉
andelik
jogurty ani u mna moc nejdu...a to som ich jedla 2 roky v kuse kazde rano a aj cez den a vecer ako dezert 🙂
ved tiez si myslim, ze pravdepodobne taky sackovy amtovy caj moc nespravi, ale tak pre svedomie ciste.....
ja som si stiahla na nete pilates pre tehotne, len ho zacat cvicit...som daka zlenivena...
marcelka, aj mna bolieva brusko, hadam je to ok... aj tie navaly hladu, dnes boli dost intenzivne....len - ako som tu uz dnes pisala - ked uz som si isla nieco do kuchyne pozriet, napinalo ma.....esteze mam mm, ja som len zacala a on mi vsetko dorobil 😀
biela, nooo, aj mne sa to zda husteee...ze kazde druhe....pocula som kazde stvrte, aj kazde tretie...ale kazde druhe...to sa mi zda uz moc.... 😕 a vela tu ma prave termin 24.12....to sa mi tak paaaaaaaaci 🙂)))
zubna pasta mne nerobi problemy 😅
sasi, ja som počula, že 20 percent... no to sa mi zdá málo.
a čo sa týka pasty, možno máš lepšiu ako ja, tak sem s ňou, čo to je za značka? 🙂
leish
a kde sa to da stiahnut?
ja som predtym ako som zistila ze cakame babo drankala od kamosky pilates ...no a teraz by sa zisiel v tehu verzii 🙂
ked chces poslem ti linky na stiahnutie, potom si len odbal prvy diel stiahnuty, len to musim pohladat
leish dakujem velmi pekne kludne posli do IP, budem velmi rada
som si slubila ze sa budem hybat kym to este ide
cvici to tam jedna bez brucha jedna s mensim a jedna s velkym bruchom a ta cvicitelka ukazuje ako tie cviky cvicit postupne v roznych stadiach tehotestva, a je to rozdelene na jednotlive casti tela postupne
baby aj mne môžete poslať ten link do IP prosím...
mas to 😉
dakujeeeeeeem
si poklad....
ja sa este pokusim zohnat nejaku tehu jogu...tak poslem ak budem mat
ale na tu by som aj chcela chodit
baby, toto tu je riadne plodna tema 🙂 ale super, tesim sa.
biela a nanushka, super ze ste dobre dopadli a drzim palce.
biela, ja beriem utros, rano a vecer 2 tabletky a vkladam si ich, aj moj gyndos tvrdil, ze je to tak ucinnejsie. a vraj ked sa uzivaju oralne, tak sposobuju ospalost.
ja som dnes v silnej panike, uz som to tu pisala, ze od utorka do stvrtka som mala riadne tehu priznaky: nevolnost, bolesti brucha, riadne naliate prsia. a dnes od rana vobec, ale vobec nic. mate aj vy takuto skusenost? viem, ze som este len v 5. tyzdni, ale ked som raz uz priznaky mala, tak preco mi uplne zmizli?
yaninna, dik za info, ja som rozhodnutá oddnes si ich vkladať.
aj ty si mala nejaké problémy? prepáč, ak si písala, ja som to možno nečítala, prečítala som len pár strán z toho, čo som zmeškala...
chute zatial nemam ziadne, ani mi ziadne pachy nevadia. ja viem ze sa nesmu jest plesnive syry, a ani tavene. a vraj nielen kava, ale ani zeleny caj by sa v prvom trimestri nemal pit. z toho som dost smutna, lebo ja som vela vyznavacka zeleneho caju. ale co uz, dnes som si kupila sipkovy, pride mi bezpecny. ja ovocne caje moc nemusim.
biela, mam za sebou jeden zamlknuty potrat, v tretom mesiaci .... tak pre istotu.
yani, len žiadna panika, myslím, že je to normálne, hormony možno skáču... skús sa na to spýtať gyndoša.
yani, to je mi ľúto, neboj, teraz sa nič nestane... 😉
yanina to by nemal byt problem...inak ja som sa docitala o studii, kde predpokladaju ze zeleny caj znizuje kys. listovu, tak ho radsej nepijem...
idem do hajan, dobrú noc tehuľky a pekný víkend... 😎
biela, dakujem. moj gyndos to berie tiez tak ako ti dr. v nemocke, ze mam prist o 3 tyzdne na utz a tam sa ukaze. dnes som len volala kvoli tym vysledkom hcg, rano som bola na krvi, a podla dr. je hcg uplne v norme, na utz by aj tak nebolo co vidiet, tak mam prist o tri tyzdne.
leish, pekná foto 🙂
biela dik 🙂
aj ja prajem dobru nocku.
yanina
ja som mala slabe priznaky a dnes rano ziadne...tak som si robila test a stale silna pozitivna ciarka...
jediny moj vyrazny priznak je cikanie a mierne pobolievanie, skor tlaky v brusku...ostatne sem-tam, mozno si ich skor nahovaram
tak len klud...niektore fakt nemaju ziadne priznaky
ja plesnove syry jem stale, strasne mi chutia, ale uz sa asi budem krotit...tiez mi bude chybat zeleny caj
jeeee, leish aka kočka 😉
ja som dnes spala doobeda aj poobede, ja este ficiiiiiiiiiiim 😀
biela....nooo, dufam, ze mi to admini nevymazu, ze tu robim reklamu, ale je to klasicka Colgate 😀 😀
aj ja mam kolgejtku a napina ma 😀
tak mna asi proste vobec zo zubnej pasty nenapina 😅 ved ja ju mam rada, urcite som ju zamladi aj pojedala 😀 😀 😀
ked sme pri tom, budem sa musiet objednat k zubarovi....

tak matovy cajik si tiez davam...ale myslim ze kym to nie je z cerstvej maty a brutal davka, tak je to OK
myslim ze sa mozeme tesit ze jar a leto pred nami, bude vsetko cerstve, pestre ....mozeme chodit po slniecku na prechadzky....mohlo by to byt naozej pekne a prijemne obdobie
ja som si dnes dala 2 prechadzky, pohyb robi dobre
chystate sa aj na nejake cvicenia?