icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

leishmania
23. apr 2010

aj ja sa chystam, ale pojdem v maji na bezplatnu kontrolu a pripadne osetrenie ku kamartke co konci zubarinu asi...aj ked ja si cistim tolko zuby od strachu pred vrtanim, ze hadam to bude len kontrola...

ja zas vobec nemam nevolnosti, len pri tom umyvani zubov ma davi...

sasettka
23. apr 2010

ja to vidim tak na jul.... tiez dufam, ze bude vsetko ok, i ked sa vravi, ze tehotenstvo kazi zuby, ale moj zubar vravi, ze to su len povery, velakrat staci riadna zubna hygiena... aj ked dasna v tehotenstve casto napuchnu, tak aj tak cistit, neflakat to a malo by to byt ok 🙂

marcelkatt
23. apr 2010

Ďakujem vám babenky, som sa fakt bála, že to pobolievanie ako na mrchu je zlé. Idem spinkať, som sa zapozerala do seriálu... Papa a pekný pokojný víkendík všetkým decembrovkám 🙂

fattamorgana
24. apr 2010

Ahojte, tu sa toho popíše za jeden večer 😀 My sme boli včera na večeri, ale už od siedmej som zívala ako hroch. To je asi najsilnejší z tehu-príznakov, neuveriteľná únava. Až taká, že prídem z roboty a spala by som. A to nehovorím o tom, ako by som spala v práci... Inak mi prekážajú nejaké pachy, minule som musela ujsť z jedálne, lebo by som hodila tyčku. A mám stále pocit smädu, tak za deň vypijem aj toľko, ako bežne za 3, ale to je len dobré, lebo ja som pila naozaj málo. Kávu som vysadila úplne a lekárnička mi povedala, že s bylinkovými čajmi v tehotenstve veľmi opatrne. A naozaj si myslíte, že Rajec bylinkové majú majú takú koncentráciu byliniek? Ja myslím, že to je len vôňa, strašne mi teraz chutia, tak dúfam, že to nemôže uškodiť.

vitezova
24. apr 2010

fattamorgana- ahojky no tazko povedat ale asi by som neriskovala mozno to fakt obsahuje nejake bylinky...a dzusi ti nechutia?

fattamorgana
24. apr 2010

Džúsy sú na mňa príliš aromatické a agresívne, to dokážem vypiť tak 2 poháre za deň, viac nie. A čistá voda mi príliš nechutí 😒

vitezova
24. apr 2010

hmm tak neviem no ...treba odobrat vzorky s rajca a poslat do laboratoria 😀 inak v ktorom si tyzdni? ci nechces prezradit? 😉

fattamorgana
24. apr 2010

Ja som ešte len na začiatku, podľa tehotenskej kalkulačky v 4 tt

vitezova
24. apr 2010

jesiis maria pozerala som si teraz vida na youtube aj cisarak aj normalny porod az som sa rozplakala ci panaa to je sila totoo uz to radsej nepozeram ☹ 😖 😖

leishmania
24. apr 2010

fatta ja si nemyslim ze tie min vody rajec mozu obsahovat nejak vela byliniek, ked si porovnas intenzitu chute caju a tej mineralky...a myslim ze mat. duska a sipka su v pohode...a mozno zlozenie rajca bude aj na flasi...ja celkovo rajec moc nepijem, lebo mam info od jedneho dr. ze pri laborat. ropzbore rajca tam nasli nieco co nebolo celkom koser...viac presnejsie o tom neviem ani ja...a neviem to ani na 100% s istotou potvrdit, je to len informacia z dalsej ruky...

mne su tiez dzusy silne, ja si to riedim s vodou...

leishmania
24. apr 2010

vitezova poviem ti ze na videach tie porody vyzeraju hrozivejsie ako v skutocnosti..

fecova
24. apr 2010

ahojte, tak ja som uz od siestej hore, neviem v poslednej dobe spat, aj ked som strasne unavena, ale varim kuraciu polievocku, lebo moj maly sibalko mi volal, ze mu mam navarit polievocku, lebo v tej nemocnici taaaak zle varia, ze on tam nechce papat, no tak teraz kmitam okolo sporaku, navarim aj madarsky gulas, aby sa moje "dve" deti co mam v nemocnici poriadne najedli,

inak mna tak strasne boli brucho na menstruaciu, a vecer ked idem spat mam take nafuknute ci co, no neviem co to je, lebo v prvom tehu bolo na mne tehotenstvo vidiet az v siestom mesiaci, dovtedy som bola plocha ako doska a teraz, hm.....

vitezova
24. apr 2010

fecova to je v pohode s tou bolestou ja to mam tiez a mam brucho ako v 25 tyzdni pretoze som aj pri sebe lenze teraz ked ma nafukne tak ho mam dvojnasobne 😀 a dokonca vcera som mala take ako keby krce po celom brusnom svalstve ked som spravila taky prudsi pohyb pri lezani a vstavani som sa tak bala ale dnes uz zasa v pohode a rano ma len bolelo ako pri mrche a malemu prajem skore uzdravenie 😉

vitezova
24. apr 2010

leishmania -aj ja si myslim ale tak nieje to nic prijemne ale radsej budem rodit prirodzene lebo ten cisarak vyzera otrasne 😖 😖 😖 😖

fattamorgana
24. apr 2010

Ja takéto videá radšej nepozerám, už sa poznám, hneď by som sa videla na mieste tej rodičky a celé tehotenstvo by som vykresľovala tie najhoršie scenáre.....

vitezova
24. apr 2010

nech uz bude ako bude nech su zdrave 🙂

avanka
24. apr 2010

Vitezova, tie porody su ozaj brutalne, ak to vidis spredu a nazivo, ale ak rodis sama, je to uplne ine....

biela, Sasi, ano, je to pravda, povedal mi to moj gyn, aj som to citala, zeozaj kazde druhe tehu konci potratom...vela zien, ze si urobi tehu test a napr. o tyzden zacnu krvacat, vela ich o tom ani nevie, ze boli tehu....
preto sa v 1 trimestri k tomu stavaju tak vlazne....
a ja to mozem potvrdit, prvykrat pred 3 rokmi, som ostala tehu, rano mi vysiel tehu test pozitivny a poobede som zacala krvacat a krvacala som skoro 6 tyzdnov 😅

no ja idem na obed robit sulance s tvarohom a lekvarove pirohy, tak sa tesim, mnam 🙂

vitezova
24. apr 2010

jeej sulanceee..aj ked niesom hladna ale dala by som si 😀 juuuj teraz ma tak zacalo boliet brusko ako kramy ale dost silno 😨 a picha ma v bedrovej kosti 😲

avanka
24. apr 2010

ved pridi 😀 😀 😀

aspinka
24. apr 2010

Ahojte. Tak ja som tiez mala zlu noc bolo mi zle a stale som sa na to budila a ked som sa zobudila uz som musela aj bezat na wc.
Zubarske vysetrenie mame absolvovat ja urcite musim lebo mam niekolko kazov ale az po 15tt a neviem ako vy ale ja som sa dopocula ze uz je povinne aj endokrinologicke vysetrenie ja som bola v januari este som nebola tehu ale preventivne lebo v minulosti som bola liecena a vsetko bolo ok takze to bude myslim stacit.
My sme dnes same doma nechapem ako to dnes zvladnem ved ja si ledva nieco vladzem urobit jest a teraz musim vymyslaz malej chudatko moje 😠

fatmira
24. apr 2010

Pekny dnik vam prajem 🙂
juj ja som tiez velmi zle spala..take cudne sny sa mi stale snivaju.... asi hormony, hormony hormony.....
a inak, vitezova...... ja som tu uz upozornovala, ked sme sa bavili o porodoch, ze neodporucam pozerat tie videa 😠 ale aj ked viem, ze zvedavost je niekedy vacsia..... 🙂

fatmira
24. apr 2010

aspinka, az teraz som si vsimla, ze my budeme asi rovnako tlacit 🙂

vitezova
24. apr 2010

fatmira_ zakazane ovocie najviac chuti 😀 ale potom ked zistis ako ti je po nom zle.... 😀

fatmira
24. apr 2010

vitezova....ja som ich pozerala, este ked som ani tehu nebola...a bola to veruze chyba....

vitezova
24. apr 2010

ja aj tak vela veciam neverim pokial ich neuvidim na vlastne oci alebo nezazijem takze kym porodim aj zabudnem na tie videa 😀

denika
24. apr 2010

Ahojte kočky,ja som sa dnes zobudila pred ôsmou a do jedenástej som sa nemohla zgúlať z postele,čo mi bolo tak zle. ☹ Aj som trochu grckala - prvý krát.Ale dala som si chlebík s maslom a čajom a už je mi lepšie 🙂 .A čo som tu čítala,tak mne tiež teraz viac chutí ovocie a zelenina a tiež mám rada bylinkový rajec.Na sladké nemám chuť.
Musím ísť aj niečo robiť a táááák sa mi nechce 😖

aspinka
24. apr 2010

fatmira u mna je ten datum este otazny myslim ze utz to upresni zatial to nechavam podla PM 😉
Ja som vstala z postele isla som sa dat trocha dokopy vyzeram hrozne umyla som si hlavu baby ja mam strasne problemy s pletou od mojho MA to uz je necele dva roky a teraz sa mi to este zhorsilo mam obrovske bolave pupaky bola som u koznej ale ked som jej povedala ze som tehu dala mi jeden krem ze len ten mozem a i ked stipe jak slak vobec nepomaha ved ja sa uz hanbim ist aj von 😖 Minule mi susedin maly hovori "preco mas take vyrazky?" 😀 😀 😀 no ja som dufala ze sa mi to v tehu polepsi ale mam pocit ze sa to prudko zhorsilo ☹

vitezova
24. apr 2010

aspinka- poznam ten pocit aj ked ja ich chvala bohu nemam ale asi pred 3 rokmi som mala taky xicht ze ma vlastna mater nespoznavala a pomohol mi liek roacutan tak ak sa ti to nezlepsi po porode ho mozes zacat brat ale potom aspon rok ziadne tehotenstvo

denika
24. apr 2010

Aj ja som kedysi užívala roacuttan,ale je to riadne svinstvo.Určite pomôže,ale myslím,že ho predpisujú až v prípadoch,keď nezaberie normálna liečba.Ja som vždy mala problémy s pleťou,ale teraz sa mi zlepšila...aspoň čosi 😉

denika
24. apr 2010

aspinka - vyzerá to u teba na babu 😅