icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

balambi
26. apr 2010

Ahojte tehulky 😀

illaria, tak nebudú dvojičky? 😀

ja som dnes bola u dr, vzala mi krv a 17.5. idem na uzv a dostaneme knižku juchuuuuuuuuuuuu 😀
ináč stále rovnako, teda až na tlak, ktorý mám na - 4 poschodí a ked sa nenajem, tak taký žalúdok ako na vode, ale je to v poho zatiaľ 😀 a celú nedeľu som prespala, tak teraz čakám, či to bola len vínimka, alebo sa dostavila únava 🙂
no čo ma najviac trápi je zasa herpes. ledva sa mi zahojil jeden a už mám ďalší. pýtala som sa dr. a vraj by malo byť bábo v poriadku, tak moc moc moc dúfam, lebo už neviem, čo by som mala robiť, aby sa mi nevyhodil nový. a ešte neviem, či si na to môžem niečo dať. dr. vralela, že lokálne kludne môžem, ale ja stále váham, čo myslíte???

mirkita
26. apr 2010

no ja zatial trvam na povodnom plane ze to roztrubime do sveta az po prvom trimestri...
je to dost narocne - vymyslat si preco si nedam pohar vina, preco nejdem na spinning a pod....
a dost ludi sa zahadne prave teraz na to vypytuje 🙂
dohodli sme sa s muzom ze to povieme tak medzi recou - ze ked bude daco, tak na to povieme nieco, z coho to nebude hned jasne a budeme sledovat reakcie ako sa kazdemu "rozsvieti" v hlave 🙂 nam tak svagor oznamil ked cakali a bolo to zlate a vtipne...
par ludi to uz vie...kde sa to nedalo utajit, ale kazdeho prosim nech je zatial tichucko

albao
26. apr 2010

balambi: tiez mam herpes, a studovala som letak ku Zoviraxu. Nikde ani zmienka o tehotestve, takze sa moze. Vsekty lieky maju "nemoze sa v tehu", lebo sa tak framaceuticke firmy brania. Takze ked to tam ne je, tak sa moze. 😉 Ale uz si ho nedavam, vsak to pomoze len na zaciatku 😒

mirkita: 😀 Moji rodicia maju radi srandu a velmi by chceli prve vnucatko. Tak im chcem spravit pohladnicu z prvej fotky zo sona. To ich pobavi 🙂

balambi
26. apr 2010

vdaka albao 😉 zatiaľ to len vysušujem, tak dúfam, že sa už neobjaví nový 😉

my sme to už tiež povedali našim, som si zobrala prvé foto zo sona a ked sa opýtali, že čo máme nové, tak hovorím, že máme novú fotku a oni že akú, tak som ju vytasila z vrecka a bolo 😀 😀
ale v práci tiž ešte nikto nevie, aj ked ma to láka a stále padajú otázky že či nie som tehu 😀 len neviem, ako dlho to udržím v tajnosti, lebo v máji ma čaká tho veľa - kamoška kolauduje dom, narodeniny, celkovo veľa osláv....tak to asi budem musieť prezradiť, lebo na toľko výhovoriek mi asi neskočia.. 😖 😵 😅

albao
26. apr 2010

balambi: no prave, mame obrovsku rodinnu oslavu a ja neviem co poviem, ze si zrazu to vinko nedam. Ale to este nebduem mat fotku, takze budem zatlkat a zatlkat 😵

balambi
26. apr 2010

tak si vezmi vínko a mm Ti z neho môže nenápadne upíjať 😀 😀
alebo sa vyhovor, že ti nebolo dobre deň pred tým a prehod niečo o črevnej chrípke v práci 😀

a ked sa ma opýtajú, či nie som tehotná, tak vždy poviem, že neviem o tom 😀

zuzu1111
26. apr 2010

ahojte - vidím, že tu rozoberáte kedy a komu povedať o tehotenstve....My sme tiež plánovali, že to dáme vedieť až po prvom trimestri, ale nevyšlo to 😀 ...Miláčik veľmi chcel, aby sme to povedali aspoň rodičom - tak tí to vedia odvtedy, ako mi Dr.potvrdila srdiečko (to je asi v 6tt), takí naj kamoši nás odhalili tiež asi v takom čase - pretože im boli podozrivé naše výhovorky. My sme totiž skoro každý víkend chodili von, niekam si sadnúť. A teraz som sa tomu snažila vyhýbať - kvôli zafajčením priestorom. Takže párkrát zabrala výhovorka, keď šiel MM sám, alebo nešiel (bolesť hlavy, únava, že si robíme televízny večera a pod.), ale potom nás už odhalili - že či nie som náhodou tehotná 😀 ..tak sme im to povedali....Aj v práci vedia - keďže som PN a kolegyne vedeli, že sa snažíme...tak už chýbajú len takí ostatní kamoši a známi z okolia 😀 ...nášho, aj našich rodičov..
...už len veriť, že bude všetko OK

fattamorgana
26. apr 2010

Albao - čo keby si sa vyhovorila na šoférovanie? Ja to v poslednej dobe tak robím a celkom to zaberá 🙂

fecova
26. apr 2010

ahojte, tak ako sa mate? no na neurologiu chodim preto, lebo som pred mesiacom spadla zo schodov a udrela som si zahlavie a strasne ma bolela hlava, tak som isla na vysetrenie a medzitym mi zistili tehotenstvo, cize vraj bude zvysena zataz na chrbticu, tak mam chodit k nemu raz mesacne na to, aby mi napravil trosku chrbticu a aby som nemala bolesti.

marcelkatt
26. apr 2010

Ahooojte 😉 aký ste mali dník?
Ja som poobede musela byť doma, lebo nám prišli opraviť umývačku, no zrejme sa im to nepodarilo, lebo som dala umývať a zas tú istú poruchu mi vyhodilo. Juj ☹
Baby neviete ako to je so zákonom o reklamácii? Poruchu som nahlásila 15.2 a dodnes to nemáme opravené. Boli u nás 3x, no nepodarilo sa im to opraviť.

son1cka
26. apr 2010

Ahojte, ja dnes v pohode, viac menej bez nevolnosti, bola som v lekarni, kupila som si tie tabletk Ginger keby nieco...tie zazvorove...inak, CAUKO ALBAO 😀 😀 😀 😀

mirkita
26. apr 2010

marcelkatt
je to este v zaruke? ak ano, uz by si ju mohla vratit
ak nie, daju sa reklamovat aj opravy alebo sa treba spytat opravara ci je to nejaka vada, ktora tam uz musela byt od vyroby alebo sa to stalo az pouzivanim a je to neodstanitelne...v takom pripade uz nic nespravis
ak to tam bolo od vyroby, mozes to aj po zarucnej dobe reklamovat u vyrobcu ...len ta asi caka tazsie dokazovanie 😒

leishmania
26. apr 2010

mirkita ja tiez akurat menim dr, este ale musim absolvovat cestu k novemu dr pre listok pre staru dr lebo mi odmietla dat dokumentaciu opre bez papieroka 🙄 tak sa pekne prezeniem, tak neviem ani kedy termin dostanem este...

linduska a ti vadi ze je to zidovske meno? 😀

andryy mna caka v polke maja obhajova diplomovky a 2.juna statnica posledna...co studujes?

u nas to vedia rodicia a sestry, a dve kamosky...dalej to nemam v plane hovorit kym si ludia nevsimnu brucho,,,akurat to este poviem spoluziakom, ked bude vhdna prilezitos, tiez tak medzi recou 😉

mamama11
26. apr 2010

Ahojte babuľky, tehuľky 😵 😵 😵
tak som sa snažila vás dočítať aj z víkendu, ale je to bez šance, toľko ste toho popísali 😲 už mám v tom totálny guláš, kto má problém a kto je nový 😒
tak len asi tak, že vítam všetky nové tehuľky, prajem vám nech sa tu medzi nami dobre cítite a nech to spolu všetky v zdraví dobojujeme až k tomu krásnemu uzlíčku 😵 😵 😵
všetkým, čo máte problémy, čo ste ležali v nemocnici alebo máte z nejakého iného dôvodu strach, želám pevné zdravíčko, nech sa bábätká držia zubami nechtami, myslite pozitívne a verte, že všetko bude v poriadku 🙂 veľmi vám to všetkým prajem, skúste sa nestresovať a nesledovať každú zmenu na sebe, ktorá vás môže rozrušiť a užívajte si tieto krásne dni 😉 aj keď s nevoľnosťami, oni tiež časom prestanú, alebo si na ne zvyknete 😀
ako som ráno písala, aj ja som už medzi vami, čo ste po opici 😀 😀 😀 len akosi ani ten vývar nezaberá 😀 tak neviem, neviem, či to bude ten chlapec, aj sladké mi už prestalo chutiť, ako pri prvých dvoch bambuľkách, tak uvidíme, čo to bude 🙂
a ešte k tomu, kedy povedať okoliu? my sme to vykričali hneď po prvej návšteve lekára 😵

vitezova
26. apr 2010

no ahojte tak zistili mi ze mam malo trombocitov cize mam nizku zrazanlivost krvi a musim ist na hematologiu...fakt super este cakam ze o tyzden ked pridu vysledky z toxo hiv a neviem akych svinstiev ze este aj to mi zistia pri mojom stasti 😀 😀 😀

mamama11
26. apr 2010

vetezova, veď nebuď taká pesimistická, nemôžes sa na všetko dívať tak čierno, buď rada, že ti to zistili včas a skúsia ťa liečiť 🙂 teš sa na miminko a hovor si, že všetko prekonáš kvôli nemu 😉

mamama11
26. apr 2010

ešte som zabudla, budem ti moc držať palce, nech ťa vyliečia čo najskôr 🙂

vitezova
26. apr 2010

to je jasne ze to prekoname🙂 len ja uz sa aj smejem ze teraz zrazu mi vsetko mozne zistuju ...tlak vysoky pred rokom teraz toto. 😀 nevadi hlavne ze male rastie a ze je svetovy mier 😀

vitezova
26. apr 2010

dakujeem 😉 si mila🙂 a tebe sa ako dari?🙂

illaria1
26. apr 2010

Sasettka priprav sa na to že do 5 😀 ampuliek , sestrička mi povedla že to je normálne lebo sa vyšetruje všetko ...určite mi zistia vysoký cukor po tých nájazdoch na broskynové kompoty 😀 , a dáky cholesterol z anglickej slaniny 😝 ,
Tak z dvojičiek nič nebude , musíme tu nájsť ďalšiu adeptku 🙂
Nechce s ami všetko čítať , ale tým čo sa chystaju k doktorovi prajem všetko dobré 🙂 a tiež nám všetkým aby už tie naše všelijaké chute prešli a nech sme v pohode.. ja osobne by som sa potešila o niečo menšej bolesti prs 😝

mamama11
26. apr 2010

ďakujem vitezova, mne sa darí celkom fajn, okrem nevoľností žiaden iný problém 🙂 ja som nemala ani pri prvých dvoch žiaden problém, dokonca môj doktor bol dlhodobo PN, keď som bola s prvou tehotná, takže som videla doktora na začiatku, čo ho zastupoval a potom tam bola len sestrička 🙂 a až v poslednom týždni zastupoval zas nejaký doktor, tak až potom som bola aj u neho, našťastie som mala bezproblémové tehotenstvo, tak mi ani doktor nechýbal 😀

andryy
26. apr 2010

Caute tak dneska som bola znovu na sono a tentokrat bolo uz vidiet aj plod, ale srdiecko nebilo zatial. Tak uvidime. O desat dni tam mam ist znovu, ale dufam, ze je to v poriadku, ked v sobotu este nebolo vidiet vo vacku este nic.

leishmania, interierovy dizajn a ty? Tiez mam toho dost, cez den do stvrtej v skole potom utekat do skolky po malu varit veceru potom sa ucit /samozrejme vsetko v anglictine/ atd. ale nejak to zvladnem. Uz mi zostava len mesiac.

mamama11
26. apr 2010

jéééj u nás práve začalo tááááák liať, no ale bolo už treba, dnes som zase čosi posadila v záhradke, tak mi to aspoň poleje 🙂 idem kuknúť trochu telku a asi aj pomaly spať, lebo sa stále nemôžem dospať 😵 tak prajem všetkým tehuľkám dobrú nocku 😔

leishmania
26. apr 2010

andryy medicinu, takze tiez travim den v nemocnici a vecer sa este ucit...ide to trosku tazsie sa do toho prinutit pri tejto mojej unave posledne...ale aspom mi zatial nie je zle, co velmi dufam, ze ma male usetri od toho a zvladneme to bez nejakych extremnych nevolnosti..no mas co robit ked uz mas malu, ale uz ma 4 rocky slecna, to uz neni take babtko, ale aj taksi to vyzaduje pozornost a robotu okolo, tak drzim palce!

andryy
26. apr 2010

leishmania , tak to tu mame mladu nadejnu doktorku🙂 dobre vediet aspon sa mame na koho obratit, ked budeme chcet nieco vediet

balambi
26. apr 2010

jeeeeeeeej leishmania a Ty ešte študuješ, alebo už robíš a robíš si atestáciu?

leishmania
26. apr 2010

ved ked budem vediet poradim 😉 aj ked uz viac menej neraidm kym sa ma clovek priamo neopyta, lebo niektore reakcie ma od toho uz odradili...

leishmania
26. apr 2010

studujem, teraz mam v juni poslednu statnicu 🙂 atestaciu az po babatkku planujem

balambi
26. apr 2010

a v ktorej si nemocnici, teda ak to nie je tajomstvo 🙂

leishmania
26. apr 2010

kramare deti, preco? robis v nemocnici? 🙂