icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

balambi
26. apr 2010

jeeeeeeej, Ty robíš s detičkami? ja Vás obdivujem, by som to asi nedokázala....
ja som v ružinove, ale sestrička

leishmania
26. apr 2010

ja som v ruzinove stravila dost casu na gynde, novorodencoch, mali sme tam aj internu, ARO, a chiru ale to pomenej, ty si na akom odd?

bejca
26. apr 2010

ja som v Ruzinove rodila Petka 😉 bolo tam supeeeeeeeeeeer ale vtedy natresk 😉

balambi
26. apr 2010

bejca, nátresk je tam stále...a december bude asi dosť náročný 😀 😀

bejca
26. apr 2010

😀 len nech je natresk 😀 treba aby sa deti rodili ved to je najkrajsie na svete drzat taky uzlicek v naruci 😵 zazrak prirody 😵 no a ja som vtedy Petka rodila 18.2. a este tam bol " natresk od valentina 😉 a teraz hold mame opat super termin tak uz sa tesim 😀 budeme cakat na Ježiškov 😵

balambi
26. apr 2010

a na mikulášikov 😀

veď hej, ale už bol aj taký nátresk, že posielali domov a pokiaľ už pôrod nebol naozaj na spadnutie, tak neprijali, lebo proste nebolo miesto 😒 alebo posielali do inej pôrodnice... 😖 tak len aby malikam posielať 😀

bejca
26. apr 2010

fuuuuuuuuuuha no teda to tam teda byva pekne "natrieskane " 😕 dufam ze nas neposlu domov 😉 😎 my chceme nasich Mikulasikov a Ježiškov 😵 vtedy kedy maju byt 😵 ale teda to si ani neviem predstavit take plne ....

albao
27. apr 2010

Bozinku nestraste, hadam ma na silvestra v ruzinove prijmu 😀

jago511
27. apr 2010

Ahojte, ako sa mate? Ja mam dnes krasny den 😀 Videli sme nasu bublinku na UTZ.....a klop, klop....vyzera, ze je vsetko v poriadku. A dufam, ze aj dalsich 9 mesiacov bude. V penazenke mam teraz najkrajsiu fotku 🙂 Na dlasiu kontrolu som objednana na 13.5
Dlho som Vas necitala, ale pozeram, ze sa to tu rozrasta. velmi sa tesim so vsetkymi tehulkami a vsetkym nam prajem krasne tehulkovanie.

albao
27. apr 2010

jago: aj ja pojdem o tyzden v 6tt na kontrolu. Co sa da vidiet v 6tt? Srdiecko asi nie, alebo uz ano?

poppy1
27. apr 2010

ahojte decembrovky! 🙂 Mozem sa k Vam opatrne pridat? Som este len 5tt a dva dni, tehotenstvo mam potvrdene len z tehot. testov a z krvi. Na prvy utz idem az buduci utorok, to budem 6tt a dva dni. Myslite si,ze uz bude vidno srdiecko? 🙂 Inak co sa tyka priznakov, nemam skoro ziadne, iba citlive prsia a unavu. Ako ste na tom vy? je vam aj zle?

fecova
27. apr 2010

ahojte najprv prajem pekne rano vsetkym co prave vstali a chcem sa opytat ci mi neviete nahodou poradit, lebo nad nicim inym nerozmyslam, vcera mi bolo oznamene ze k 31.5 mam vypoved z organizacnych dovodov, lenze firma chce aby som vypoved dala ja dohodou, cim samozrejme pridem o odstupne, samozrejme ze to nespravim,ale platim si dobrovolne nemocenske poistenie a neviete ci je dobre sa dat teraz na pnku?lebo som z toho hotova, lebo uz ma nikto nevezme do prace, a chcela som mat tu zvysenu matersku, tak si platim odvody, no teraz som asi prerobila nie? ak vie niekto poradit tak dakujem

albao
27. apr 2010

fecova: fiha, to je blbe. A vedia ze si tehotna? Myslim, ze tam plati nieco ako ochrana, alebo sa mylim? A podla mna mozes mat zvysenu matersku, ak si sama budes platit aj nadalej poistne. Ale tymto vsetkym som si nie uplne ista, len sa mi tak zda, ze to takto funguje.

sasettka
27. apr 2010

fecova a ako dlho si platis to DNP? a doplacas tolko, aby si mala najvyssiu matersku?
asi by som sa sla spytat do temy DNP tu na konikovi......

a samozrejme vitam nove tehulky 😵

jago511
27. apr 2010

Albao, srdiecko este nebolo vidiet, ja som este len 5+4 tt. videla som iba bublinku🙂

jago511
27. apr 2010

Poppy1, co sa tyka priznakov, tak ja tiez nemam ziadne, okrem bolesti prs. Zle mi nebyva. Mozno mi chuti menej jest, ale nie je nic z coho by mi bolo zle. A este sa zvyknem v noci casto budit. Kazde tehotentstvo je asi individualne. Zrejeme cakame malych gentelmanov, ktorí su ohladuplní k svojim mamickam 🙂 a preto nam nie je zle 🙂

albao
27. apr 2010

jago: dobre vediet, aby som nebola sklamana 😉

Inak aj vas boli brusko? Ja mam obcas take akoby krce, ale slabe, ako pred menstruaciou, len slabsie.

jago511
27. apr 2010

Albao, vcera som si precitala kopec clankov o tom, co mozem vidiet na sone v 5+ 4/5tt...tiez som sa bala sklamania. A vsetko je v poriadku. Bublinka ma 7mm. Hlavne som sa bala, aby ta bublinka tam bola a bola na spravnom mieste. Mna brusko neboli...z casu na cas ma piche v obalsti vajecnikov, ale je to len chvilkove, alebo na chvilku pocitim taky stav ako pred mrskou. Ale nie je to nejaka extremna bolest.

albao
27. apr 2010

jago: hlavne, ze je bublinka taka ako ma byt 😉 Ja sa strasne tesim na tu kontrolu! Ale viem, ze cim dlhsie vydrzim tym viac uvidim, ja by sm isla hned, ale lekar mi kazal az po 5tt, tak to nejak do vikendu musim vydrzat 🙂
To brusko je celkom fajn, len obcas mam take tlaky, mozno je to aj crevami, nechcem sirit paniku 🙂 Niekde som citala, ze to kludne moze byt, tak snad je to ok.

bublinka11
27. apr 2010

Ahojte kocky, Albao ja ta ukludnim...ja som mala dost silne tlaky v podbursku...zo zaciatku to bolo presne ako na MS a potom creva. Neviem, ci sa to tam posuvalo, ukladalo alebo co...kazdopadne som jednu noc az nespala kvoli krcom a kupila som si Espumisan. Trochu to zabralo a uz ho mam tyzden vysadeny a je dobre. Sem tam zaboli, ale viem, ze je to O.K.

albao
27. apr 2010

bublinka: jeeej, tak nie som sama! 😀 Dakujem za info, idem zhanat ten Espumisan. 😉

albao
27. apr 2010

bubli: inak aj mne nie je jasne, ci to ide od maternice alebo od criev, ale proste tak nejak 😅

tehulka4
27. apr 2010

ahojte koceny, no teda...clovek sa sem chvilu nedostane a vy toho tooooolko popisete...sa priznam ze sa mi to nece ani citat...ked je taketo krasen pocasie sme s malym skoro stale vonku..absolutne nic sa mi nece a auz asi tyzden mavam cely den zaludok na vode...ste tu spominali nejake tobolky, ci co, neviete mi povradit co to bolo, zeby som sa na to spytala´v lekarni..dakujem..dnes idem poobede k dr, taks om zvedava co mi povie a ci uz uvidim srdiecko, dufam, ze uz hej..

son1cka
27. apr 2010

Cauko, Albao, ja to mavam tiez, aj ked uz pomenej, Flam mi pisala, ze tie mrchovske bolesti podbruska mavala az do 15tt. takze je to asi norma... 😎

bublinka11
27. apr 2010

Albao ja som tiez zo zaciatku nevedela, co to je...ale potom sa mi vzdy ulavilo, ked sa to uvolnilo 😀 hlavne rano...a hlavne po tom Espumisane. A docitala som sa, ze progesteron spomaluje travenie...preto niekto mava zaludocne nevolnosti, niekomu to sadne na creva. Ale samozrejme, mozes citit aj maternicu, lebo sa roztahuje...ja som mala tiez isty cas pocit, ze ma chyta slepak, co ma strasne pichalo tak naboku a asi to boli upony, neviem, uz je to dobre. Hlavne kasli na to, ked ta niekde pichne, zaboli, ja som to zo zaciatku dost riesila...hlavne krize. Raz boleli, raz nie...uz si to nevsimam 🙂

aspinka
27. apr 2010

Ahojte. Tak ja mam za sebou povinne ranajky. Dnes som si malu nechala doma tak snad mi nevytecu nervy lebo co sa ta navymysla 😀
fecova pokial si este nic nepodpisala si zamestnana a odporucam ti ist na PNku to uz ti nic nemozu na prvych 5 dni ti plati zamestnavatel potom socialka tak to im moze byt akurat tak jedno ci mas vypoved alebo nie pre teba to bude znamenat ze ti socialka plati PN a u nich budes stale vedena ako zamestanec si v ochrannej lehote. Na PNke budes az do materskej tu ti budu vypocitavat z posledneho denneho vymeriavacieho zakladu z poslednej prace plus ti budu vyplacat to doplnkove.

bublinka11
27. apr 2010

Soni aj mne pomohla Flam, tiez mi pisala, ze cely prvy trimester sa bala, ze pride mrcha a ono to bolo vlastne toto. Tak som sa ukludnila...ale cim dalej, tym to menej citim.

albao
27. apr 2010

sonicka: do 15tt? Boze, chuda flam, ta si toho uzila 😀

bublinka: no prave, nechcela som sirit paniku, ale potrebovala som sa uistit, lebo uz som mala tendenciu sa prilis sledovat 😀 Vecer si pojdem kupit ten espumisan a aspon obcas si ho dam, nech sa to zmierni. 😵

son1cka
27. apr 2010

Mne uz presli aj nevolnosti, len navecer citim zaludok....tak neviem...snad to bude o.k., extra chutky nemam, len mam strasnu chut na pomarance a mandarinky... 😅

bublinka11
27. apr 2010

Albao a kup si aj Magne B6...ked som mala tie dost silne krce, tak to mi poradili...sem tam si to viem dat. Snazila som sa aj dietnejsie stravovat, ale bolo to jedno. Same to preslo.