icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

denika
27. apr 2010

Zahrika,ja idem v 10.5. na utz a to budem v 10tt,tak mimi by malo mať cca 3 cm.To som sa dočítala v takom tehotenskom kalendári,čo som si kúpila. V 8tt ma malé asi 16mm.

zahrika
27. apr 2010

tak ak malo 13mm, bolo asi na hrane medzi 7/8tt... zaciatok 8-meho.. hm

denika
27. apr 2010

Marcelka,tak zajtra daj vedieť,ale verím,že to bude ok 😵

zahrika
27. apr 2010

inac, je mozne ze termin budem mat posledny novembrovy, alebo 1.12. Dufam,ze potom mozem ostat medzi vami.. ono je to tazko urcit, lebo ja som z tych ranych decembroviek a moze sa to zmenit 😒

fecova
27. apr 2010

uz som jej napisala, fakt dobre poradila,asi robi na socialke nie?

juuuuj ale som sa najedla, strasne, no co sa tyka vahy ja som v prvom tehu ostala tehotna s 55kg a rodila som 68kg
teraz mam 52kg, tak som zvedava ako pojde rucicka na vahe hore, lenze pri mojom momentalnom jedeni, hmm....... no ved uvidime, inak ja na bruchu nespim, od prveho tehotenstva som sa naucila spat na boku, neda sa, no nemam este brucho, ale to nejak tam tlacim ci co, tak zvykajte si tie ktore neviete spat inac, ja som si tiez musela zvyknut, ale tazko

denika
27. apr 2010

Zahrika,možno aj 8tt.Tie veľkosti sú asi tiež individuálne...a niečo sa ti nezdá?

marcelkatt
27. apr 2010

Jasné dám vedieť, ale až večer, lebo som objednaná až na 16:15hod.
Zahrika jasné, že môžeš ostať s nami 🙂

sasettka
27. apr 2010

dobry podvecer, jaaaj, ja som vyflusnuta, tesim sa do postele, ale este musim daco porobit 😒 ale inak nevolnosti mi prechadzaju, je to cim dalej, tym lepsie....
ja idem gyn. 3.5....uz odpocitavam dni....

babulky, nemate daktora taku tabulku, na ktorej su vypisane tt a mesiace? niekde som ju videla, v dakom albume, ale nestiahla som si to....vlastne ma zaujima, ze odkedy zacina 3mesiac 😅 ci od 8tt + 1, alebo 9tt + 1.... 😕 🙂

balambi
27. apr 2010

ahoj sasettka, 3 mesiac začína 9+0

denika
27. apr 2010

Sasettka, tretí mesiac začína od 9tt.....ja to mám zajtra! 😀

zahrika
27. apr 2010

Baby, ja som z toho akasi blba..poradte....
Mavala som vzdy dlhy cyklus... poslednu ms som mala 1.2. a podla toho by som uz bola hadam 13tt tehotna.. podla vsetkeho som teda ovu mala asi o 2 tyzde posunutu, mozno na 1.3.2010.. ja neviem... 15.4. mi dr povedal ze babo vypada na 8tt (13mm)
Kurnik, ako mi teraz vyrataju tie tt? nechapem to ☹
8tt + co ? Ak berieme ze je 15.4.2010

Asi mam hlupe otazky 😕

marcelkatt
27. apr 2010

Zahrika nemáš hlúpe otázky. Dr Ti to presnejšie povie podľa UZV, podľa toho aké je miminko veľké a tak. Podľa sona je asi presnejší termín.

marcelkatt
27. apr 2010

Podľa PM by si mala porodiť najneskor okolo 22.11. Akle keď si mala ovulku posunutú, tak sa Ti všetko posunie a tým pádom aj TP a tt.

sasettka
27. apr 2010

ooo, dakujem, takze 9+0....teraz som 8+ daco....takze este nie som v tretom, ze? 😀 lebo ked sa mi pri mene ukaze 10tt, tak prave vtedy som 9+0....ak to dobre chapem 😅 ... co bude prave 3.5....tak som aj ja zvedava, co mi povie dr....

denika, tak potom ani ty, ci? 😅

som vas aj docitala, tehulka supeeeeeeer, gratulujeeeeeeem 😉 hned ta supnem do tabulky 😉
marcelka, drzim palce zajtra 😵

leishmania
27. apr 2010

to sa ani neda docitat vas pocelkom dni 😀 tak len som dosla pozdravit 🙂

gratulujem christie k dvojkam 🙂

inak dnes mam nejaky divny zaludok cely den, dufam, ze namna nejdu nevolnosti 😕

lindus davidov je kopa, myslim, ze si to nikto nebude asociovat so zidmi ked sa tohobojis...

denika
27. apr 2010

No sasettka,tak ani ja ☹ Ale už čo chvíľa....

marcelkatt
27. apr 2010

Sasettka Ďakujem

avanka
27. apr 2010

Zahri, nase malinke malo v 8+0 1,63cm
a termin porodu ti najpresnejsie vyrata v 12tt na UTZ podla velkosti plodu....ja som mala tiez termin podla PM 30.11 a posunul sa mi na 6.12 😉 tiez som mala neskor ovulku

illaria1
27. apr 2010

Christieee blahoželám ,tak predsa je medzi nami maminka čo bude mať dvojičky ...supeeeer 😀

mamama11
27. apr 2010

ahojte babule, už som vás dočítala a idem trošku prispieť 🙂
najskôr tehuľka gratulujéééém, že si už videla to najkrajšie srdiečko, dúfam, že ja ho budúci týždeň tiež uvidím 😵
marcelkatt zajtra držím palce, nech tiež vidíš srdiečko a nech je všetko v najlepšom poriadku 😵
denika, ja ešte nemám kúpené nič tehotenské, ale dnes som si objednala tričko s dlhým aj krátkym rukávom s odtlačkami a tehotenský pás a po nejakých nohaviciach kuknem v obchode 😉 a ty kľudne nos, keď už máš a dobre sa v tom cítiš, no nech každý vie, že si tehu 😉
a teraz vám prajem dobrú nocku a krásne sníčky, nie taký hnusný ako som mala ja túto noc 😵
prajem dobrú nocku vám aj vašim bábätkám 😵

linduska27
27. apr 2010

ja len že som pridala fotku bolo to fotené pred 12 dňami

poppy1
27. apr 2010

linduska27 ja mam take brusko normalne, mozno este trosku vacsie 🙂 ale ked si zvykla mat brusko uplne ploche, potom tam naozaj nieco vykuka- na 4 tt celkom skoro 🙂 🙂 🙂 aj ja uz chceeeem malicke brusko!!! 😉

poppy1
27. apr 2010

linduska27 a ty uz si bola na prvom utz? videla si uz srdiecko?

linduska27
27. apr 2010

no veď práve to, že som tam nič nemala a už to je na mne vidieť už na mňa čumia aj vďaka prsiam .. idem do hajan pekný zvytok večera prajem

linduska27
27. apr 2010

bola som bola 19teho a ešte srdiečko nevidel vtedy mi povedal že som v 4 týždni..tak to je ešte skoro

lauri
27. apr 2010

ahoj tehulky,
mne uz vecer tiez vykuka brusko.. sice ho zboku moc nie je vidiet, ale citim to na nohaviciach 😖 fakt neviem, co bude nosit... Topy a tricka riesit nemusim, ale nohavice... dnes som bola v obchodoch kuknut tehu-gate, ale na tie sa teda este vobec necitim... mat taky ten pas cez cele brusko... ☹
ale my budeme letne tehulky, tak zvazujem, ze si zozeniem par volnejsich saticiek 😉 take aj do prace aj na volny cas..

gratulujem christie k dvojickam 😉
fecova, je mi luto tvojej prace... tvoj sef o tehu zatial nevie?
tusim nie je na skodu povedat to sefom co najskor, nech zacne plynut ta ochranna lehota.. ja to stale odkladam...hm 😒

dnes ma pobolieva hlava, tak radsej pojdem spat.. paaaa

tehulka4
27. apr 2010

babulky, vsetkym vam velmi pekne dakujem... 😉 co sa tyka tehu veci musim nieco zacat riesit aj ja, lebo uz horkotazko nieco zapnem..pri malom som toho malanakupeneho a aj saom pekne vynosila, ale co uz ked sa mi pri nom strasne rozsirila panva a boky a aj stehna...no tak treba kupit nieoc nove...ale uz mam celkom nieco vybrane na nete..saty take volne na leto mama, len potrebujem nejake nohavice a aj nejaky lahky pulovrik ci nieco take..

zade
27. apr 2010

jeeeej, ahojte!!! vy tu toho teda popisete, ze nestiham citat 🙂 .

Ja sa citim zatial OK, k Dr. sa chystam bud. tyzden, tak som zvedava, ci sme OK. Zatial nemam nevolnosti, len sa mi castejsie toci hlava a nekonecnaaaaa unava. Uz to nie je take lahke ako pri prvom tehu, ked som si popoludni lahla k telke a nerobila nic. Teraz to uz neprichadua do uvahy, no velmi sa uz tesime na babatko, ktoreho nam prinesie Jezisko. 🙂 🙂 🙂

Babule, co vsetko sa nemoze pocas tehu papat? Uz som pozabudla. Pamatam si pecen, plesnivy syr akykollvek no co este?
Dikes.

zade
27. apr 2010

Mhm a kupila som si tehu nohavice.... dobuducna 😉

marcelkatt
27. apr 2010

Srdiečka idem spinkať. Všetkým dobrú nôcku prajem.