icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

aspinka
28. apr 2010

ja som si povedala ze teraz ked pojdem na matersku a pravdepodobne to bude moja posledna uzijem si ju pekne cele tri roky! Pri malej som s financnych dovod bola nutena ju dat ako 2r do skolky a ja som isla do prace teraz ani keby co bolo a to nehovorim ze sa nam to za tie roky financne nejako vylepsilo 😀

bocjanka
28. apr 2010

Ahojte, práve som sa vrátila z kontroly máme 22mm, srdiečko krásne bilo tak som veľmi rada. Ďalšie sono za dva týždne, prvá kontrola + odbery krvi 24.5.

aspinka
28. apr 2010

bocjanka blahozelam! fotocku ti nedali?

bocjanka
28. apr 2010

Fotky mám aj video, len máme zavírený počítač, že tam nejdú vôbec nahrať ☹

aspinka
28. apr 2010

tak to je skoda 😒

biela
28. apr 2010

bocjanka, gratulujem 😉

linduska27
28. apr 2010

pekny den prajem.. juj fakt človek má čo čítať keď tu len deň nebol 🙂 potom ak budete posielať tie linky na oblecko to date tu verejne ak nie tak aj mne poslite 🙂

aspinka
28. apr 2010

inak co sa tyka tehu oblecka tak mne nieco zostalo po malej a minuly rok bola tehotna kamoska a znama jej z ameriky poslala balik tehu oblecenia a kedze ona je mrns a oblecko bolo na vyssiu postavu dala vybrat mne tak som si nejake nohavice, tricka a saty odtial odlozila len problem bude kde som to poschovavala 😎

linduska27
28. apr 2010

aspinka tak ten problém určite rýchlo poriešiš ale čo mi prvorodičky ja už neoblečem ani jedny rifle 🙂 a to som tak málinko tehotná 🙂

linduska27
28. apr 2010

čo my som chcela 🙂

mamama11
28. apr 2010

ahojte babule, snažila som sa vás dočítať, ale toľko ste toho od rána popísali, že sa to nedá 😲
vítam znova nové tehuľky 😵
som rada, že sa tu objavilo viac tehuliek, čo čakajú tretie dieťatko 😵 😵 😵
aj my sme zažili rôzne reakcie na to, že čakáme tretie, ako napr., že nám to už nebolo treba, veď už máme deti odrastené, už sme mohli mať pokoj a či sme si istí že to zvládneme a podobne, ale bolo oveľa viac tých pozitívnych, čo sa s nami tešia 😵 keď sme bývali v 3-izbovom byte, tak sme povedali dve a dosť, ale potom sme kúpili starší dom a hneď sme vedeli, že ešte niekedy budeme chcieť, predsa izieb je tu 5 a ešte voľné podkrovie a veľký dvor, kde sa môžu deti uhrať a potom keď nám ocino postavil veľké preliezky, tak sme len počkali kým školu dokončím a za chvíľu sme už miesili a dočkali sme sa veru na druhý šup 😵 😵 😵
a kočky hoďte sem potom link na to tehu oblečko 🙂 ďakujém 😉
ja som dnes bola s dcérkou u dr. a potom s maminou a teraz si pôjdem asi ľahnúť, lebo mi je fakt ohromne 😀
a už som sa snažila odfotiť bruško, tak ak ho bude dobre vidno, vložím do albumu 🙂

vitezova
28. apr 2010

Kočky toto co uz so mnou sa deje 😀 Revem teraz jak najata koli tomu ze sme mali ist do egypta ale nakoniec nejdeme pretoze sa bojime ze ak nahodou nieco by sa tam skomplikovalo asi by mi tam v nemocnici nepomohli 😀 vymysleli sme teda plan B ze pojdeme autom do talianska..lenze prave som zistila ze sa to cenovo neoplati pretoze ten zajazd do egypta all inclusive prave znizili tak ze az som sa z toho rozrevala jak male decko 😢 😢 tie tehotenske hormony zo mna robia dobru traposku a muz sa len smeje zo mna 😀

mamama11
28. apr 2010

vitezova neplač, veď niekde isto pôjdete, len držím palce nech je všetko v poriadku 🙂
my sa tento rok nechystáme nikde , len ak čosi našetríme na maltu, prerábať zas niečo v dome 😀 len ma manžel zoberie kamiónom do Švédska, ak mi nebude moc zle, to s ním chodím každý rok, on je síce v robote, ale ja mám výlet, aj kamiónom aj loďou 😵
a už som bruško odfotila, mám ho aj v albume, ale priložím aj sem 🙂

vitezova
28. apr 2010

mamama11_dakujem za podporu🙂) no tak my tiez prerabame dom akurat tak ze este v nom nebyvame a asi za 2 3 mesiace mame v plane sa tam stahovat cize keby som nebola taka rozmaznana a nechcela ist k moru mozno by to bodlo nasmu domu 😀 jee no to je zlate take brusko ....ja moje neviem odhadnut pretoze som prisebe a stale vyzeram ako v 6 mesiaci 😀

fattamorgana
28. apr 2010

baby, pekné brušká. Ja sa tiež asi neodvážim ho sem dávať. Sice mi ešte žiadne nevykúka, ale predsalen asi nikto by sa nechcel pozerať na mastné a slaninové 😖
inak k tej dovolenke - my by sme chceli ísť tiež aspoň autom do Chorvátska, to už by som mala byť v 2. trimestri a hádam by nemali nastať komplikácie. Ešte by sme chceli stihnúť aj Slovenský raj, lebo budúci rok chceme začať stavať a potom asi dlhšie dovolenka nehrozí....

mamama11
28. apr 2010

nie si rozmaznaná, keď chceš ísť na dovolenku, veď to po celom roku pracovania treba, lenže ja som taká, že radšej oželiem dovolenku, len nech zas niečo porobíme, potrebujem dorobiť izbu, nech si tam môžem urobiť kanceláriu, lebo ju mám dočasne nasťahovanú v jedálni a mi to už vadí, stále ten môj bordelík s papiermi do jedálne nepasuje 😖 a chcela by som aj šatník, nech môžu vypadnúť skrine zo spálne a nech mám miesto na postieľočku a nejaký prebaľovací pultík 🙂 ale ty si uži robíš dobre, pre mňa je prechod z bytu na chalupu už dovolenkou, tak si to užívam aj všetky prerábky sú pre mňa viac ako dovolenka 🙂 a moje bruško, no ja nemávam žiadne, takže už sa to tam riadne vytláča 😀

marcelkatt
28. apr 2010

Ahoooooojte maminky, tak mám konečne za sebou prvé vyšetrenie a sono. Miminko je v poriadku, ďalšiu poradňu máme 8.júna. Podľa PM som 7+2 a podľa sona 6+5.

aspinka
28. apr 2010

marcelka blahozelam!!! tu dalsiu poradnu mas az v juni? mne dal druhu 13.5. mesiac po prvom sone a ja som hromzila ze tak dlho 😅

marcelkatt
28. apr 2010

Chcel mi dať skor, no nemám kam dať malého tak mi posunul a to budem vlastne 13tt

marcelkatt
28. apr 2010

A ĎAKUJEEEEEEEEEEEEM

marcelkatt
28. apr 2010

Naša prvá fotočka

poppy1
28. apr 2010

ahojte babenky 🙂 prepacte ze sa tu ukazem len raz zacas, ale ucim sa na statnice, takze sa viac neda... chcem sa vas uprimne opytat... mavate sexik s vasimi manzelmi/priatelmi? Ja som v 6 tt a doktorky som sas na to nepytala, tak sa trosku bojim, kedze beriem aj duphaston kvoli znizenej sliznici... inak chut by bola!! 😀

denika
28. apr 2010

Ahojte 🙂 Poppy,ja som sa tiež chcela na toto opýtať.Ja beriem utrogestan vaginálne a je z toho taký výtok,tak neviem,nie je to príjemné.Ale ja práve ani teraz nemám na to chuť 😒 A čo vy?

denika
28. apr 2010

Ale dočítala som sa v tehotenskom kalendári,že sex nemôže tehu uškodiť a ani doktor to nezakázal,tak si myslím,že sa môže 😀

albao
28. apr 2010

evapavla: jej, aj vy idete na plachetnicu? My sme to mali zajednane prv nez som si nasla // Ale idem to spravit tak, ze na susi budu moji rodiacia a ked sa mi to nebude zdat (vlny, pocasie, alebo nieco), tak proste niektore dni ostanem na plazi 😉

No kto vsetko ide rodit na sIlvestra na Antolsku? 😀 😀 😀 Sa tam pobijeme o porodnu salu 😀 😀 😀

poppy1
28. apr 2010

a do Ruzinova nikto nejde? 🙂

nanuska12
autor
28. apr 2010

Ahojte bambulky-tehulky 😉 Nemam sancu vas docitat 😉
A mojou ulohou ako zakladatelka tejto najkrajsej temicky 😉 je privitat nove tehulky 😉 Vitajte 😵

albao
28. apr 2010

poppy: ja uvazujem aj nad ruzinovom, ale este nie som vobec rozhodnuta. Nastastie mam este cas 😅

albao
28. apr 2010

Ahoj nanuska, ledva som to stihla do tejto temy, tak mi snad lekar moj TP neposunie 🙂

nanuska12
autor
28. apr 2010

albao nevadi mozno bude tvoje dietatko prvy slovak ŕoku 2011 😀