icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

albao
28. apr 2010

nanuska: 😀 unavena strapata v TV? No radsej nie 😎 😀

linduska27
28. apr 2010

ja chcem ísť do ružinova..

linduska27
28. apr 2010

nasla som jednu stranku kde je aj tehotenské oblečenie mamimo sa to volá

linduska27
28. apr 2010

my po celom dni tlačenia 🙂 ale už som 3 hoďky nič nejedla 😝

bejca
28. apr 2010

ahojte 😵

baby ja som total KO 😀 ja neviem ale ja som stale unavena , praši sa mi do oči... funim ako kobyla a to som len este akoze chvilku tehu .......no co ja budem robit do porodu ??? 😀 nevladzem skoro nic ledva stiham co treba doma a okolo Petka .........uz teraz ledva pozeram a dumam ze idem hajuskat inak moc mi nechybalo a zaspala som pri Petkovi ked som ho ukladala spinkat 😀 obdivujem vas ako stihate pisat a aj citat co kto a pod 😉

drzkajte sa myslime na vas 😵 hladkajte bruska aj za mna 😵

Linduska krasne brusinko malinke 😵

linduska27
28. apr 2010

ďakujem bejci 🙂 len takto to dlho už neutajím pred okolím 🙂 aj ja idem lažkať nech sa dobre vyspinkáme 🙂 pekný kľudný večer prajem všetkým maminkám 🙂

avanka
28. apr 2010

ahojte, vy ste toho popisali 😀 som vas ledva docitala....

Poppy, my abstinujeme, chut je, ale strach je vacsi.....aj pri Lukym sme celych 7 mesiacov, tak si to viete predstavit po porode 😀
mate krasne bruska.......

a s tou knizkou, Aspinka to pekne napisala, ja som tiez zazila MA v 13tt, akurat mi mali vystavit tehu knizku, ked dr. povedal, ze srdiecko uz mesiac nebije....naco by mi bola knizka? bolo by mi este stonasobne viac luto, keby som ju mala vracat alebo zahodit...
kazda sa docka....my druho, tretorodicky to prezivame asi inak, ale mne by ani nevadilo, keby som ju do konca nemala..naco? ked zacne vykukat brusko, kazdemu bude jasne, ze som tehu a knizka sa nikde neukazuje

mne bolo dnes cely den akosi nanic a este k tomu som s malym cele dni vonku, takze si moc neoddychnem, ale ved postielka uz cakaaa

mirkita
28. apr 2010

no, ja myslim ze sex nemoze uskodit🙂
uz sme to aj vyskuslai, vsetko OK len som mala pritom pocit ze musim to babo chranit, tak to nebolo "na plno"...aj muz to citil ...ale myslim ze dalsie razy budu lepsie, len ten prvy pocit bol zvlastny, taky strasne ochranarsky
ale vsade som nasla len odporucania ze to posilnuje intimintu a babenu sa nic nemoze stat, lebo je vyborne chranene. zvlast od nejakeho 6tt vyssie, uz je dokonca vytvorena na krcku nejaka "zatka" 😉

mirkita
28. apr 2010

kocky
mate zlate bruska 😉 moje je malicko vacsie, ale za to babo nemoze...predtym ako som zistila ze budem mamina, som sa uz chystala do leta zhodit nejake to nalepene kilo po zime....no a uz sa mi to nepodari, teda jedine ze to odlozim do buduceho leta

aspinka
28. apr 2010

baby aj ja som sa vas chcela na sex spytat ja mam nejaky pocit strachu neviem to popisat chranim si brucho jak slak celkovo mam teraz taky obranny mechanizmus v sebe chuda mangelik je ticho ale ja viem ze uz by sa patrilo 😀
marcelka krasne fotecky.
tak ja vam brucho neukazem i ked teraz som strasne schudnuta ja mam brucho vytahane este po mojej malej tak to s mm nevieme identifikovat ci uz nieco vykuka alebo to mam take natahane po malej.
ja idem urcite do ruzinova rodila som tam malu a aj to moje MA som absolvovala tam tak si neviem predstavit ze by som isla niekam inam ved to tam uz poznam 😀
idem spat dnes mi sice nic nebolo ale unavana neskutocna keby ste videli moju kuchynu a to sa mne nemohlo nikdy stat lebo ja som uchyl ze pred spanim musi byt poriadok aby som sa rano zobudila do uprataneho no zajtra rano zavriem v kuchyni oci 😅

marcelkatt
28. apr 2010

Aspinka, ďakujem 😉

mamama11
29. apr 2010

dobré ránko kočky a dnes som tu prvá? 😲
Marcelkatt máš tie najkrajšie fotečky, aj ja už chcééééém, nech už je 5.5. gratulujem, nech sa držíte 🙂
Linduska máš zlaté malinké bruško ale vidno, že ešte hladučké, nie ako ja potrhané 😉 ale nech je aj potrhané, hlavne nech sa v ňom drobček cíti dobre 😉
Poppy ja tiež myslím, že sex môžeš, len som čítala, že sa trošku treba zdržať v tom týždni, keď by si mala mať normálne ms 🙂
a ja pokračujem s nevoľnosťami tak ako sa má, celý deň zlééééééé a spať sa mi chce skoro stále, takmer po každom jedení idem pospať, vtedy aspoň necítim, ako mi je zle 😒

mamama11
29. apr 2010

ozaj Linduska, ja som si z tej stránky objednala tričká s dlhým aj krátkym rukávom s odtlačkami 🙂

janulienocka77
29. apr 2010

tak babenky, moje tripple testy dopadli na vybornu 🙂 este idem 10.5. na meranie hlavicky, a prvy screening bude kompletne za mnou 🙂

mariro
29. apr 2010

Ahojte...ja mam tie nevolnosti uz pomenej ale stale tu su,ako kedy,neviem kedy mam co cakat a dnes som navyse ,resp. od vcera uz , nejaka podrazdena -oplescena...inac to je sila , ze si to sama uvedomujem ze som taka,dufam, ze to rychlo zmizne.Skratka vsetko mi vadi 🙂
A co sa tyka toho sexu, my to neriesime nejako striktne,nie je zakazany,takze ideme ako aj predtym, ziadne obmedzenia. 🙂

bejca
29. apr 2010

ahojte 😵

co sa tyka nevolnosti mne nastastie zle neni klop klop ale prepadava ma obrovsky hlad a vtedy aj dost rychlo jem a potom mi je jasne ze tazko ......ale tak to zvladneme 😉 brucho ma pobolieva ako kedy , krize tiez ma pobolievaju a prsia mam stale dost bolestive ...zajtra uz idem konecne k doki tak som zvedava ci teda je tam nieco a ci je vsetko oki.....dost mam z toho stres a obavu ..ale tak hadam ked z krvy bolo zrejme ze som tehu tak snad aj tam nieco bude 😅 😉

pekny den 😵

mirkita
29. apr 2010

dobre ranko
az vam zavidim tie terminy... 🙂 ja idem az 20.5....tak mozem dovtedy rozmyslat ci je vsetko OK...
stale sa trochu bojim, ale co uz

imarikai
29. apr 2010

sex určite neškodi a možno aj teba prekvapi tvoj doktor slovami tak ako mna moj ked som odchadzala s ambulancie par dni pred porodom aby sme robili cestičku 😀

vitezova
29. apr 2010

imarikai- te tvoj gynekolog je dobry strandista 😀 😀 😀 aspon som sa pobavila hned na rano:D

fatmira
29. apr 2010

dobre ranko ..... baby mna chytila nejaka panika... cez vikend som sa nevedela z postele postavit, umierala som...a od utorka som ako vymenena, nie je mi uz zle...sice rano citim take ze ma trosku napne, ale nevracam uz, len take sliny mam.. uz som aj polievky zacala jest.... a bojim sa, ci take razantne znicoho nic ukoncene mojej nevolnosti su ok.... niekedy na zaciatku tu pisala jedna tehulka, uz si nepamatam ktora, ze aj jej tak zacalo byt odrazu fajn a potom dr. na poradni povedal ze srdiecko uz nebije... ☹ teda ja sa snazim mysliet pozitivne, ze je vsetko fajn a tak ako ma byt, ale niekedy ta moja panika je o to vacsia... mamina ma ukludnuje, ze mi je konecne fajn, lebo od pondelka som uz konecne doma... tak neviem.... k dr. idem az 19. maja..neviem ci vydrziiiiiim ☹ 😲 😢

fatmira
29. apr 2010

inak baby musim pochvalit vase pekne bruska.... a marcelke nadhernu fazulku v brusku 🙂
a co sa tyka sexu, mne dr povedal, ze sa mozme milovat, ale ziadne akrobacie a ze pre babo je dobre ak je milovnaie ukoncene orgazmom 😉 ale ja som zatial neskusala... priatel sa vrati domov az v nedelu, tak az potom vyskusame 😀

mimi21
29. apr 2010

pekne ranko
aj ja som v neistote, k dokimu idem az 7.5, zatial mi nie je zle ani nic ine, aj pri prvom tehu som niekedy zabudala, ze ci som vlastne v tom 😅
akurat vcera ma trochu pichalo v krizoch a pobolievalo v podbrusku
boooze takto pred rokom som mala velke brusko a netrpezlivo cakala kedy sa mala narodi a teraz som zase v tom 😀 😀 😀 teda ak sa test nezmylil 😅

mariro
29. apr 2010

fatmira-neboj sa vydrzis,aj ja idem az 19.5. k lekarovi....a neboj sa toho ze ti je konecne fajn, tes sa a uzivaj si toho,vsetko bude oki.Ved niektorym babam nie je vobec zle a co maju robit tie.. 🙂 ,mne nebolo vobec nic pri prvom tehotenstve ale zato teraz si to pekne uzivam ,tu opicu a vlnobitie v bruchu. 🙂

biela
29. apr 2010

ahojte baby, krásny dník vám prajem 🙂

čo sa týka sexu, myslím, že určite nemôže uškodiť, ak je tehotenstvo bez problémov.
mne ho doktorka v nemocnici neodporúčala, aspoň ten prvý trimester.

mamama11
29. apr 2010

veru tak fatmira neboj, buď len rada, že máš po nevoľnostiach,mne ešte len pred týždňom začali a už by som chcela nech je po nich, obávam sa, či nebudú trvať 9 mesiacov ako pri druhom tehotenstve, no dúfam, že nie 😖
mimi neboj keď je testík pozitívny isto tam bábo je a možno je ešte len krátko, tak nevoľnosti nemáš, alebo si z tých šťatnejších, čo ich nemajú, užívaj si kým ti je dobre 🙂

mimi21
29. apr 2010

baby sexovat veselo mozte ak vam to lekar nezakazal napr. z dovodu hroziaceho potratu alebo nejakych inych zdravotnych komplikacii

mamama ani nestras s nevolnostami, prve tehu som mala uplne ukazkove, ziadne negativne priznaky tehu, vsetko islo krasne hladko 😵

avanka
29. apr 2010

Fat, to som pisala ja....ale klud, kazde tehu je ine.....uvidis, bude vsetko v poriadku......ja idem az 24.5 na poradnu
mne bolo tiez vcera zle a dnes je mi fajn, citim zaludok, ale nic hrozne.....

fatmira
29. apr 2010

avanka prepac, uz som si nepamatala...tolko nas tu je, ze sa to ani neda 😉 ale vzdy na to myslim, co si napisala, neviem preco... moje pozitvine myslenie musi byt silnejsie asi ako panika, ktora ma prepada 😒
baby dakujem za povzbudenie 🙂

aspinka
29. apr 2010

ahojte. Tak babule pocity mame stale rovnake aj ta neistota a ked si vas tu tak precitam hned mi je lahsie ze nesaliem len ja 😀 Vcera mi bolo uplne super az na unavu tak si ma viete predstavit dnes rano trocha horsie ale uz to zase preslo takto o dva tyzdne uz budem vidiet fazuliatko a budem konecne stastna!!!! 😉

avanka
29. apr 2010

Fat, toho strachu sa nezbavis asi nikdy.....ja si kazdy den hladkam brusko a dufam, ze drobcekovi bije srdiecko a ma sa dobre....uz by som to znova nechcela zazit.....