icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

linduska27
29. apr 2010

bejca neboj to tam už isto bude malinké 🙂 ja mám termín na 13teho ale prestupujem k novému dr. tak som zvedavá či ma aj vyšetrí a tak alebo len povie že mám prísť neskôr keď už bude mať aj moju zdravotnú kartu .. 🙂

bambulka814
29. apr 2010

ahojte,

dnes som bola n UTZ, babatku uz bilo krasne srdiecko, sme v 7tt 🙂 🙂 🙂 velmi sa tesim.
no a minule - pred 2 tyzdnami mi tvrdili, ze sme v 3tt a ze tam nic nevidno okrem dutinky. dnes vravela, ze tam uz plod musel byt vidiet, ale ultrazvuk ho nezachytil. takze asi to vzdy zavisi od kvality stroja, co v tych uplnych zaciatkoch ukaze.

fecova
29. apr 2010

ahojte tak som tu nebola,lebo konecne je moj maly sibalko doma z nemocnice,

vitezova aj ja som z kosic? inak ako sa mate vsetky? ja celkom fajn, ale strasne ma bolia vajecniky,

fatmira
29. apr 2010

avanka..keby ten strach nebol...hned by bolo lepsie.... 🙂 keby ziadna z nas, nemusela zazit nic nepekne a aby sme vsetky dosli uspesne do konca...bolo by to super....
tiez si stale hladkam brusko...rozpravam, ze kde si fazulka...a vecer ked zaspavam si ho stale drzim....uz mi asi sibe 😀 a som zvedava co bude robit priatel ked teraz po mesiaci pride domov, ked uz teraz mi vypisuje, ze miluje moje brusko 🙂
fecova som rada, ze uz je s Kajkom vsetko v poriadku a ze ste uz spolu doma.... 🙂
bambulka blahozelam 🙂

biela
29. apr 2010

fatmira, určite ti nešibe, keď si držíš a hladkáš bruško, a že sa prihováraš fazulke, myslím, že je to úplne normálne. 😉
naše detičky ľúbime hneď od začiatku a samozrejme že máme aj obavy.
fecova, super, že je už Kajko doma, bude vám veselšie 🙂

albao
29. apr 2010

Jeeej, tak nie som jedina, ktoru prepada panika? Ja som si uz aj robila dalsi test, ci to nahodou nie je cysta. Ale vraj take silne palicky cysta nerobi 😅 Uz sa neviem dockat na sono 🙂

mamama11
29. apr 2010

fecova teším sa s tebou, že máš už Kajka doma, dúfam, že už bude len dobre 😉
fatmira a to je normálne, ja som tretí krát tehotná a tretí krát stále hladkám bruško a keby som dočiahla, tak aj by som bozkávala, veď tam je malý pokladík, na ktorého sa strašne tešíme 😵
inak vraj dobre pôsobí na bábätko, keď chodíme často do prírody, lebo zelená farba upokojuje 🙂 ja som s druhou dcérkou bola pomaly stále na záhrade, čo máme tak pod horou a je fakt, že to bol malý kľuďas 🙂 len sa napapala a stačilo ju chvíľu na čelíčku hladkať a bola tvrdá 🙂 tak aj teraz sa snažím byť čo najviac vonku, aj keď to teraz moc kvôli nevoľnostiam nejde, radšej sa skrútim pod deku a driemem 🙂
a veru aj ja nám všetkým želám, nech šťastlivo a v zdraví donosíme bábätka až do konca 🙂
ozaj biela a ty si priamo zo Žiliny? 😉

amee
29. apr 2010

Ahojte micky, tak ja furt nemam net, kvoli tomu stahovaniu 🙄 🙄 Malo by to byt do polky maja tak potom uz budem pravidelnou navstevnickou 🙂
Baby neviem co si mam mysliet, ale neskutocne ma boli brucho na spodku ☹ Uz mam scenare co vsetko sa stane ... Ja dufam, ze to prejde 😉

albao
29. apr 2010

amee: a ako ta boli brusko? Mna boli viac, ked sa mi hybu creva, vtedy je to skoro ako krc

biela
29. apr 2010

mamama, áno, priamo zo žiliny 🙂 10 minút chôdze od centra. chodíte často do žiliny? ja ten smer na KNM vôbec nepoznám, tam nechodíme, my tak skôr smer Turiec, ja som orientovaná stále do Martina a okolia.

amee, ak máš ozaj silné bolesti ,tak choď radšej k doktorovi, ak sú také ako na mrchu, také mierne, tak je to v pohode. drž sa.

amee
29. apr 2010

albao - no boli ma dost, ale to ma len vcera zacalo vecer. som si sadla k tv a uz to islo, ono ma to boli ked sedim napr. alebo som v klude. tu v UK nemam dr., tu je len sestra, ale sme sa stahovali do noveho domu, zajtra sa ideme registrovat k novemu dr. no a potom sa aj k sestre objednam. ultrazvuk tu robia az od 12. tyzdna

jago511
29. apr 2010

Ahojte babulky, vy ste toho tolko popisali, ze vas nestiham ani vsetky citat a nie to si este pamatat. Tesim sa so vsetkymi vami, ktore ste uz videli svoje pokladiky. Ja mam dnes uz piatok 🙂 Zajtra mame dovolenku. Ideme s muzickom k nasim oznamit im ze na Vianoce (dufam, ze vsetko dobre dopadne, klop, klop) budu stari rodicia 🙂 Moj muzicek je taky zlaty...je to take mile, ze ma velku potrebu sa rozpravat s mojim bruskom a vysvetluje fazulke co vsetko spolu budu robit a kam vsade pojdu 😀 Myslim, ze sme nikdy neboli taki stastni ako teraz 🙂
Amee, a nerob si starosti urcite to prejde, to len fazulka si roztahuje maternicu, aby sa v nej dobre usadila.
Ja zatail patri k tym stastnym. Kebyze ma vecer nebolia prsia tak ani neviem ze som tehulka. A prestalo mi chutit sladke.
Mamama, vdaka za tip s tou prirodou, uz viem co budeme robit po vikendoch.
Ozaj este sa chcem opytat, myslite ze mozem chodit bicyklovat, tak rekracne po rovnej ceste? A co si myslite o farbeni vlasov v 1.trimestri? Precitala som uz tolko protichodnych clankov, ze neviem co si mam o tom mysliet. Vsetkym vam prajem pekny dnik

amee
29. apr 2010

Jago511 - dufam, ze mas pravdu. Kamaratka mi to tvrdi tiez, ja dufam, ze mate obe pravdu 🙂

albao
29. apr 2010

amee: az od 12 tyzdna? To nie je bohvie co. Ale keby ta to zacalo silno boliet, urcite musis do nemocnice, ale nebudem strasit 😉 Najpravdepodobnejsie mas len take bolesti ako aj my 😉 Vraj sa roztahuje maternica a tak ... 😉

jago: ja by som si vlasy nefarbila, ale nemam na to vyhraneny nazor. Tak ako aj o lietani a vsetkom dalsom existuje tolko protichodnych nazorov 😎

avanka
29. apr 2010

Jago, ja som sa dr. na bicyklovanie pytala a povedal, ze ak som zvyknuta, a chodila som aj predtym, mozem v pohode......a to som rizikova

Amee, ja by som bolesti, ak su silnejsie na lahku vahu nebrala, ved ak pojdes na pohotovost, UTZ ti urobit musia.......vravim z vlastnej skusenosti...mozno to nic nie je, ale aspon by si bola kludnejsia

ja som to dnes vetou, ze mi je dnes celkom dobre, zakrikla 😅 uz som vracala a je mi zleee tak si idem lahnut, kym maly spi zatial

albao
29. apr 2010

Ja zajtra zacnem svoj siesty tyzden! 😀 Ja sa tak tesim!!!

mamama11
29. apr 2010

biela ja chodím každú chvíľu do Žiliny, buď k lekárovi, alebo niečo vybaviť na úradoch a tak, alebo len tak na nákupy, veď to mám na skok a určite tam je lepší výber ako u nás 🙂 a keďže si priamo zo Žiliny, isto budeš vedieť poradiť dobrý obchod s tehu vecičkami, ani nie príliš drahý ale dobrý 🙂 a kľudne aj nejaký detský kde je dobrý výber a prijateľné ceny 😉 ďakujeéééém 😵
jago bicyklovanie sa v tehotenstve neodporúča, ja som tiež pravidelne bicyklovala ale skončila som zatiaľ, lebo vraj to vôbec nie je dobré na ženské orgány, moc to na ne tlačí, tak skús iný šport, ja som si napr. kúpila fit loptu a idem si kúpiť dvd s cvikmi pre tehuľky a keď mi bude trošku lepšie, sa chystám cvičiť a určite prechádzky sú dobré 😵
prikladám tehu oblečko, ktoré mi práve doviezla UPS, včera som objednala a už je to tu 😵

mamama11
29. apr 2010

jago každý si myslí o bicyklovaní iné, ja som to čítala hneď na začiatku tehu niekde na internete nevhodné športy pri tehotenstve a takmer na prvom mieste bolo bicyklovanie, korčuľovanie, lyžovanie........ 😉

albao
29. apr 2010

mamama: jej, ten pas je skvely! Ja ho mam, ale netehotensky, a nosim ho stale. Aj teraz ked je teplo. Mam rada, ked su krize v teple a pod trickom to ani nevidiet 😉

amee
29. apr 2010

Ja tie bolesti citim chvilkove, chvilu je ok, chvilu boli ako keby sa ozaj roztahovala. Zacalo to len vcera, tak dufam, ze je to len take prechodne. Hlavne je, ze (zatial) nekrvacam. To som pri prvom (krvacala) a to som sa teda bala viac ako teraz..
Ano, na pohotovosti mi sono urobia, pockam, uvidim, ked sa nebude dat inak, pojdem na pohotovost.

mamama11
29. apr 2010

amee, držím palce, nech sa to nehorší a ozaj sleduj a keby niečo radšej utekaj k dr., ešte dupľom keď si mala pred tým problémy 😉

albao
29. apr 2010

amee: jaj, tak to bude to co aj mna boli 😉 to je ok! Ja sa teraz bojim, lebo ma tak zaboli zriedkavejsie 😀 Asi si telo najde vzdy nieco coho sa treba obavat 😀 😀 😀

jago511
29. apr 2010

Mamama11, jeeeeeeeeeej tie tricka su uplne suprove. Strasne chutnutce. Tehu pas si planujem aj ja kupit, ale kedze este v pohode sa vmestim do svojich veci, tak este pockam. Ked ho vyskusas, tak daj vediet ako sa nosi. Odkial si objendavala vecicky?
Co sa tyka toho bicyklovania, tak radsej nebudem riskovat. A nafukam doma fit loptu. To DVD si ide objednavat niekde z netu? Ak ano, nemohla by si prosim dat link?

mamama11
29. apr 2010

Albao určite je to dobré, ja zas stále nosím tielko, neznesiem holé kríže až v lete keď je riadny hic mi to nevadí. 😵 to som objednávala z tej stránky, čo písala Linduska www.mamimo.sk 😵

amee
29. apr 2010

Dakujem micky, idem offky, ozvem sa zas ked to bude mozne. Drzte sa 🙂

biela
29. apr 2010

mamama,
ja som obehala všetky obchody, ešte pred dvoma týždňami, lebo som zháňala rifle. v centre sú nejaké obchody, no tamje slabý výber, a veľkosti len S a M a fakt otrasné nohavice, o tunikách a tričkách ani nehovorím.
posledný som si nechala obchod Kindercentrum, je na solinkách pri maxe, tam majú super výber, riflí a nohavíc veľa veľa druhov. ja som zháňala XL a s malou dušičkou som sa pýtala, či majú aj takú veľkosť a ona mi vytiahla asi 15 rôznych druhov, bola som prekvapená. predavačka je tam milá a ochotná, je tam aj detský kútik a výber fakt obrovský. aj tričká a rôzne iné veci.
viem, že aj v malom tescu majú tehu veci, no neviem aké, lebo keď som minule šla okolo, ešte som nepotrebovala, no boli tam asi dva tie kruhové vešiaky.
v maxe nie je nič pre tehulky alebo detičky. už sa teším keď otvoria aupar alebo ten mirage či ako sa to bude volať. tam budú isto dobré obchody.

mamama11
29. apr 2010

jago zatiaľ som pozerala nejaké na nete, ale otec mi sľúbil, že mi to môže dať napáliť u kolegu v práci, tak asi to bude lacnejšie, ale pozerala som na Zoru - Zorababy 😵 keď by som náhodou našla niečo iné, dám ti vedieť 😵
a ten pás neviem, či už budem nosiť, ešte asi bude veľký, ale na zimu ho isto ocením 😵

mamama11
29. apr 2010

ďakujem biela za tip, o tom obchodíku viem, len som nevedela či tam je dobrý výber a po všetkých sa mi veru behať nechce 😵

mirkita
29. apr 2010

jago
tak mame rovnake priznaky...resp ze ich nemame a sladke mi absolutne vobec nechuti

tricka su uzasne - vcera sme ich s muzom pozerali, dnes to uz chcel objednat, to "domcekove" sa nam strasne paci...uz som si vymyslela, ze by to bol pekny sposob ako oznamit znamym a rodine, ze cakame 🙂 nenapadne a mile....

vlasy by som si zafarbila, ja si davam aj tak len farebny sampon...a bicyklovanie - ak si na to bola zvyknuta, asi by som nevahala, ale len na kratsie trasy.Ak budes citit ze ti to nerobi dobre, tak treba prestat...moja mama sa bicyklovala este tyzden pred porodom a som tu 🙂
inak ja som sa minule chystala na korcule....pride mi to jednoduche a nie namahave ...samozrejme okrem rizika padu...preto vaham

bocjanka
29. apr 2010

Tak sa mi podarilo nahrať fotky do pc, to bola fuška 😉