icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

albao
29. apr 2010

sante: jej, aj vy ste sa presunuli z BA "na zapad"? 😵 Aj my raz planujeme do buducna. 😉

sante
29. apr 2010

no len kúsom, bývali sme v Dúbravke a teraz bývame v Stupave 🙂

albao
29. apr 2010

sante: jaaaj, tak to mas malicky kusocek. A to si nechcela ostat u lekarov v BA? Vsak je to kusok, autom je to na skok.

poppy1
29. apr 2010

Baby ja chodim do GPN a som maximalne spokojna. 🙂
Vitezova: beriem centrum materna, mne to praveze v lekarni odporucili, povedali, ze je to aj lepsie ako babyplan, pretoze je to vedene ako liek a nie ako vitamin a tym padom to preslo prisnejsimi kontrolami... in ak ja som predtym uzivala acidofolan, kde bolo 1000 mg kys. listovej, teraz je v tom len 400, ale povedali mi, ze si mam raz-dvakrat do tyzdna dat ten acidofolan....a ze to tak bude oki.

sante
29. apr 2010

no ešte do toho hrali rolu peniaze, tak som si pozisťovala a výborný lekár je aj tu u nas v Stupave, tak som neváhala a prešla k nemu 🙂 ale dosť dlho som zvažovala čo spraviť...

mirkita
29. apr 2010

ja sa do gpn tesim...sme sa s muzom dohodli ze je to viac penazi ako u mojej lekarky, ale nie az tak moc a ta starostlivost je vraj vyborna
a zdaleka to este nie je najdrahsie, poznam aj take kde je kazda navsteva za 35 € a ultrazvuk 50 € 😲

sante
29. apr 2010

mne doktor predpísal femibion 🙂
a malinká sa mi už zobudila, tak večer tu zasa nakuknem papa

jago511
29. apr 2010

Ja tiez chodim do GPN a som maximalne spokojna. S pristupom, s vybavenim...su fakt dobri. Ku komu chodite do GPN? Ja k Dr. Czirokovej.

jago511
29. apr 2010

A este k tym vitaminom, Aspinka ja to beriem presne tak ako ty - Calibrum Babyplan + kyselina listova - odporucali mi to v lekarni, a aj lekarka povedala, ze je to OK. Alebo mi este odporucala Femibion. Mozno ak dojem Babyplan tak si kupim Femibion.

marcelkatt
29. apr 2010

Ahojte baby, ja som plná strachu. Včera na sono všetko v poriadku, no dnes som sa utrela a krv. Zatiaľ nejak nekrvácam, ale pri utretí mám krv. Moc sa bojím. Teraz už môj dr tam nie je. Som sama s malým doma. V tomto čase by som mala mať aj mrchu. no bojím sa.

albao
29. apr 2010

marcelkatt: nemoze ti niekto postrazit maleho? Mala by si zbehnut do nemocnice! Daj si vitamin C, to trosku stiahen krvacanie, ale bolo b treba zistit pricinu. Mozno ked si den polezis, ze to prejde a nic to nebude.

jago511
29. apr 2010

Marcelkatt, ja na tvojom mieste by som sla k lekarovi, mozno to nic nie je, ale predsa len istota je istota. Nie je doma nejaka suseda co by ti postrazila synceka?

marcelkatt
29. apr 2010

Veď to, že momentálne nik. Skúsim manželovi zavolať do práce či by ho neuvoľnili.

jago511
29. apr 2010

Marcelka, drzim ti palce, aby sa ti to podarilo vyriesit a hlavne aby bolo vsetko v poriadku.

aspinka
29. apr 2010

marcelka moze to byt tym ze je cas predpokladanej mrchy alebo vcerajsim utz zhodnotit to musis ty pokial sa to zopakuje mozes zbehnut kludne aj vecer na pohotovost.

marcelkatt
29. apr 2010

Pojdem na pohotovosť, lebo síce nekrvácam moc, no vždy po utretí mám papier ružový a bolí ma brucho ako na mrchu.

aspinka
29. apr 2010

jago k tym vitaminom femibion je komercne predrazeny ten babyplan je fajn ja pri nom urcite zostanem 😉

marcelkatt
29. apr 2010

Ďakujem maminky za podporu. Ozvem sa vám hádam večer.

mirkita
29. apr 2010

ja mam ist k primarovi gpn, som zvedava 🙂

marcelkatt - drzim palce a neboj, mohli by to byt aj slabe kramy ...baby to niektore mavaju aj 4 mesiace, len klud a pokoj!

myslite ze k babyplan je este treba brat kys.listovu?

albao
29. apr 2010

mirkita: teraz to porovnavam s Femibion 800. Ten ma menej vitaminu C a vitaminu E a dokonca ziadne zelezo, ale dva razy tolko kyseliny listovej. Asi si kupim aj Calibrum babyplan a budem to striedat 😅

katakata
29. apr 2010

cavte, dlhsie som tu nebola a teraz sa s vami musim rozlucit, v decembri sa dvojnasobnou mamou nestanem ☹ ...moje babetko bohuzial odsilo, vyzera ze uz vo vemi skorom stdiu, na sono nebolo nic vidiet ani vacok, a po 16 dni od vynechania som dostala menzes...ide zrejme o mikropotrat...este sa uvidi ci budem musiet ist aj na kyretaz...takze vam prajem krasne tehulkovaie a zdrave babetka...ja sa dufam, coskoro pridam k inemu terminu.... 🙂

mirkita
29. apr 2010

katakata
😢 smutna sprava a mrzi ma to
budem drzat palce nech si coskoro opat medzi maminami cakatelkami 😉

albao
29. apr 2010

katakata: to je mi luto. ☹ Pekne sa zotav nech si coskoro zase medzi tehulkami!

son1cka
29. apr 2010

Katakata to ma mrzi. Drzim palce, nech sa rychlo zadari...

mamama11
29. apr 2010

Katakata, strašne mi to je ľúto, mocisko držím palčeky nech si čo najskôr tehuľka a nech aj šťastlivo donosíš bábätko ☹
Marcelkatt, drž sa polihuj a hlavne nič nedvíhaj, môže to byť z toho, že by si teraz mala mať mrchu, to je každý mesiac ale hlavne v začiatkoch to najrizikovejšie obdobie, kedy treba byť oveľa opatrnejšia 😉 ale keď sa ti to bude zdať horšie, ihneď bež na pohotovosť aj keby si malého mala zobrať so sebou 😉

aspinka
29. apr 2010

katakata drz sa podla mna ta uz nebudu cistit ked ti prisla mrcha je to najprirodzenejsi sposob vycistenia. Potom sa mozes snazit hned po mrche verim ze cochvila si v inom termine s tehulkami 😉

katakata
29. apr 2010

baby vdaka....ja som od upleho zaciatku mala take zle tusenie...cee toto tehotenstvo sa mi nepozdavalo....nejak som vedela ze to nie je ono, ved som ninu vynosila tak viem ake to m byt...takze som sa od zaciatku s tym zmierovala ze to asi odide...navyse som si robila kontrolne testy a druha palica slabla...ja som rada ze to odislo takto skoro a nie na konci prveho trimestra alebo neskor...priroda si to zariadila ako mala...tak snad sa nam to podari na dalsi pokus....dufam ze z tjto temy uz nikto nebude musiet takto odist ako ja....

poppy1
29. apr 2010

Katakata drz sa! Urcite sa to skoro opat podari 🙂 Inak ja chodim tiez Dr. Czirokovej 🙂 a som veeelmi spokojna!

lelagula
29. apr 2010

katakata- to mi je strasne luto ..priroda si s nami robi co chce.. ☹ zelam ti vela zdravia a skore zadarenie babenka 🙂
marcelka tt - ja by som na tvojom mieste utekala hned na pohotovost vzdy ked idem na wc len sledujem ci tam nie je co i len maly naznak krvi..Baby ja som bola dnes v lekarni a tam mi povedal ze ked berem Baby plan nemusim kys.listovu. Ze tam je jej dost. zajtra sa popytam mojho doktora. jaj cely tyzden tak strasne sa vliekol dufam ze je v brusku vsetko v poriadku vyzeram ako by som bola v 4 mesiaci taka nafuknuta som 🙂

marcelkatt
29. apr 2010

Už som doma z pohotovosti. No to jednanie o ničom, dokopy mi nikto nič nepovedal. No srdiečko bilo, som 7+3. Vraj mám nízko krčok maternice a na ňom léziu - nejaký nález ako pupák, alebo hánku čičo sama nechápem. No to som mala aj pri prvej tehotnosti. O týždeň mám ísť k svojmu, no pôjdem ráno. Vôbec mi nepovedal z čoho som zakrvácala. Teray vraj budem krvácať z dôvodu vyšetrenia, tak hádam to nebude dlho.