icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

linduska27
29. apr 2010

mirkita aj ja som objednana v primarovi gpn🙂 na 13teho .. ty si tam uz bola? ja pojdem prvy krat ale doteraz som nepocula zle slovo tak sa tesim urcite bude lepsi pristup ako doteraz... katakata aj mňa to mrzí prajem veľa podpory a držím palec.. ja beriem len tu kyselinu listovu plus B6 to som si sama vypytala v lekarni dr mi nepovedal ani ň ..

bejca
29. apr 2010

Marcelka som rada ze inak vsetko v poriadku 😵 drzkajte sa a hladkaj brusko 😵 vela oddychuj a nebojkaj vsetko bude oki 😵

ja idem zajtra k doki tak som zvedava 😅 co a ci tam vobec nieco bude ....ved vam dam vediet vecer 😉 idem uspavat maleho uz je okupany , hadam nezaspim skor ako on 😉 😀

aspinka
29. apr 2010

marcelka dost mozne ze krvacas z nejakej ranky aj po vaginalnom utz niekedy sa moze objavit krvacanie pokial to nie je nejaky silne krvacanie bude to ok

bejca
29. apr 2010

Linduska dakujem 😵 a ja si myslim ze ten novy doki ta vysetri hned 😉

lelagula
29. apr 2010

marcelkatt- viem si predstaviť ten prístup...hlavne ze srdciecko bije 🙂 rano chod tvojmu zenskemu bude ochotnejsi a nech ti to povystvetluje. 😠 a to aj po vysetreni sa krvaca?jaj ja sa urcite tak zlaknem keby sa mi to stane ☹ a ked si to mala pri prvom-pocas celeho tehu si stym nemala vacsie problemy?tiez si krvacala? drzim palce nech su neni ziadne komplikacie

marcelkatt
29. apr 2010

Ďakujem vám za podporu maminky.

illaria1
29. apr 2010

Ahojte trochu som čo to prečítala aby som bola v obraze čo máte nové ..

Marcelkatt neboj nič , bude to v poriadku , srdiečko mu bilo tak to bude o.k.
Ja som tiež mimo trošku lebo mne sa to stalo včera večer. Tiež som sa utrela a krv taká jasná, už som kričla na drahého že ideme do nemocnice , ale potom som mu kázala , ja viem že to vyznie hlupo ale aby sa pozrel a j asom s atiež kadejako pozohýnala, ponatahovala a myslím že som mala vnutri no ved viete kde dáky puk alebo niečo podobné...neviem som z toho mimo, osprchovala som sa a potom už nič , žiadna krv len na intimke taký bledohnedý výtok...Bolí ma brucho ozaj ako keby som mal dostať ...a je mi hrozen zle od žaludka od rána , na vracaie a tak zvláštne bolí ma hlava, ale nemám krv na intimke iba niedy trosku hnedý výtok..
tak neviem čo mám robiť či mám isť pre istotu nakontrolu zajtra alebo nemám panikáriť .som zufalá z toho , nechce aby na mn kukali ako na splašnú hysterku ale zároven sa bojím ...a okrem toho od utorka mám zimnice , akona horúčku ...

marcelkatt
29. apr 2010

Pri prvom som nekrvácala. No povedal, že teray budem krvácať po vyšetrení.

nanuska12
autor
29. apr 2010

albao no preco nie??? 😀
pridavam foot musim papkat za dvoch??No nie a moja naaaj sviecova 😀

aspinka
29. apr 2010

baby tato mamina predava krasne tehu oblecka http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=118763

marcelkatt
29. apr 2010

Apinka, fakt pekné veci tam má...

sante
29. apr 2010

Ahojte, baby, mne doktor ešte pri prvom tehu hovoril, že ak mám nejaký problém, mám prísť radšej 100x zbytočne, ako raz a neskoro 😉 takže neváhaj illaria ...
Marcelka, isto bude všetko ok a skús sa šetriť, aj ked viem že pri takom krpcovi to ide dosť ťažko...

yaninna
29. apr 2010

ahojte.

katakata, je mi strasne luto. drzim palce, aby sa vam rychlo podarilo znova otehotniet.

marcelkatt, verim, ze to krvacanie nebolo nic vazne. ale ked bilo srdiecko, tak to vyzera dobre.

illaria, k dr. urcite zajtra chod. oni su zvyknuti na to, ze tehulky sa lahko vystrasia. ved aj ja som v utorok utekala k dr., lebo som bola presvedcena ze som potratila, ale vraj nie. a zimnice mavam aj ja, kazdy vecer.

yaninna
29. apr 2010

baby, aj ja chodim do gpn-ka, k primarovi. ja som tam bohvie ako spokojna nebola, ale menit teraz urcite nejdem. maju spickove vybavenie, co je v tehu dost dolezite.

yaninna
29. apr 2010

ozaj, co je s christie? odkedy nam oznamila, ze caka dvojky, sa tu neukazala. dufam, ze je vsetko ok?

marcelkatt
29. apr 2010

Ste zlaté maminky... moc mi pomáha podpora. Som sama doma s Erikom, tak potom lenm premýšľam. Ale musíme veriť, že všetky v decembri budeme prebaľovať 🙂

yaninna
29. apr 2010

marcelka, ja mam x kamosiek, ktore nielenze spinili, ale krvacali, a maju krasne zdrave babatka. urcite bude u vas vsetko ok!!!

marcelkatt
29. apr 2010

Ďakujeeem Yaninna 😉

yaninna
29. apr 2010

marcelka, nie je za co, ved na to sme tu, aby sme sa podporovali 🙂

biela
29. apr 2010

ahojte,

marcelka držkaj sa, hlavne sa teraz šetri... som mala zimomriavky, keď som ťa čítala, presne to isté som zažila, viem, aký je to hrozný pocit, aká beznádejná a slabá som sa vtedy cítila. no dôležité je, že je všetko v poriadku, srdiečko krásne bije, tak sa teš, no radšej oddychuj a polihuj, ak máš tú možnosť.

illaria, aj ty sa drž, pre istotu choď k tomu doktorovi.
baby, môj doktor mi povedal, že slabé krvácanie, alebo hnedastý alebo ružový výtok tehotenstvo neohrozuje. horšie sú silné bolesti, vtedy sa treba mať na pozore.

sante
29. apr 2010

no ja som si práve spomenula na maminu kolegiňu, ktorá brala antikoncepciu, krvácala asi ( to neviem) a kedže bola pri sebe, tak tak normálne pribrala trochu a potom že mala zrazu bolesti a stále nejaké pohyby v čo si myslela že črevá, šla k doktorovi a ten jej povedal že je otvorená už a rodí 😕 😀 😅 síce to neviem pochopiť, ale má zdravú, krásnu dcerku 🙂

sante
29. apr 2010

fuj!!! kolegyňu

leishmania
29. apr 2010

ahojte 🙂 docitat vsetko nezvladam, maasom nocnu vcera...tak som taka vyflusnutejsia dnes 😅

ked ste sa bavili kde chcete rodit, ja som este stale neni rozhodnuta ci ruzinov ci antolska, kazda ma svoje pre a proti...etse mam ale cas na rozmyslenie 🙂

ja som si kupila na buduci mesiac folgravid, obsahuje aj DHA ako femibion od druheho trimestra a je ale o polovicu l;acnejsi...doteraz som brala calibrum babyplan a acidofolan...ked doberem co mam acidofolanu, prejdem na ten folgravid, a kupila som si maltofer, lebo som mierne anemicka...

inak mi stale ide na chut mlada jarna cibulka, len sa krotim nech to somnou preziju ludia na okoli 😀

sasettka
29. apr 2010

ahojte,

katakata 😔

ja mam od rana tlak uplne pri zemi, tak sa ho cely den snazim zdvihnut a nic 🙂)) a papkam acidofolan...

sante....akoze...citam a neverim 😅 ze idete rodit.... tak toto som este nepocula 🙂)))

marcelka, drzim palce, nech je uz len dobre 😵

evea80
29. apr 2010

Ahojte baby, dufam, ze ste vsetky ok, dlhsie som tu nebola, ale zajtra idem k dr, tak drzte palce 🙂 Myslite na mna uz teraz mam stres...

sante
29. apr 2010

mne zasa na chuť stále vajíčka a najradšej natvrdo a riadne slané 😀
eve, držíme palce 😉
Sasettka, keby tú ženu nepoznám osobne, tak mame neverím 😀

leishmania
29. apr 2010

sante ona ved nemohla krvacat hlavne v neskorsich stadiach tehotenstva nie je z coho uz.... 😅 tomuto ja fakt nepochopim 😀 jak si to jedna zena nevsimne

evi drzim palce nech je vsetko ok, ja sa chystam buduci tyzden na 1. kontrolu

biela
29. apr 2010

sante, tak to je príbeh... 🙂 a to tie antikoncepčné tabletky neublížili dieťatku? a nemá ani následky?
leishmania, kde zmizla tvoja foto? 😉

leishmania
29. apr 2010

biela dnes sa tu objavil album jednej babeny, stara znama, a nechcem aby vedela ze som tehu 🙂

biela
29. apr 2010

múdro 😉
a na akom oddelení robíš? myslím, že si písala, že si skoro doktorka...